Wigwam Deluxe Vakantiepark Slagharen

Wigwam Deluxe Vakantiepark Slagharen
De Wigwam Deluxe bij Vakantiepark Slagharen is geschikt voor 2 volwassenen en 4 kinderen. Deze accommodatie heeft o.a. Wifi internet, Flatscreen-TV, eigen badkamer met douche, wastafel en toilet (gevestigd naast de wigwam in een eigen sanitair gebouw) en keuken met koelkast en gasfornuis.

Foto’s

Foto's Wigwam Deluxe

Bekijk foto's

Zin om in deze Wigwam Deluxe te verblijven? Bekijk beschikbaarheid >

Plattegrond

Plattegrond Wigwam Deluxe

Eigenschappen accommodatie

+ Geschikt voor max. 2 volwassenen en 4 kinderen
+ Attractiepark Slagharen vlakbij
+ Keuken met o.a. gasfornuis en koelkast
+ Kookgerei, bekers, glazen en bestek
+ Flatscreen-TV
+ Douche
+ Toilet
+ Wastafel
+ Wifi
+ Parkeerplaats in de WigWamwereld

Review

De Wigwam Deluxe wordt over het algemeen door parkgasten als positief ervaren: hoog gezelligheidsgehalte en het is een unieke beleving. Dat toegang tot Attractiepark Slagharen en waterpark Aqua Mexicana is inbegrepen bij de boekingsprijs, dat is top!

Leefruimte
Wel even goed om in de gaten te houden: de leefruimte van de wigwam. Deze kan wat beperkt zijn wanneer u met meerdere personen verblijft in deze tent. De eigen sanitaire voorzieningen naast de wigwam worden zeer op prijs gesteld. Ook de keuken is makkelijk, al mist een koffiezetapparaat. Mocht u graag koffie lusten, dan zou u ervoor kunnen kiezen om een eigen koffiezetapparaat of Senseo apparaat mee te nemen op vakantie, oploskoffie te gebruiken (fluitketel is aanwezig) of een bakje koffie drinken op bij een restaurant op het park.

Geen meubilair
In de wigwam is geen bank aanwezig. Parkgasten zouden meubilair wel op prijs stellen, omdat je nu op tuinstoelen moet zitten. Het slaapgedeelte is netjes, al worden de drie slaapgedeeltes met slechts een tentdoek van elkaar gescheiden. Aan te raden is om eigen dekbedgoed mee te nemen zoals warm dekbed in de winter en/of kussens waar u fijn op kunt slapen.

Omdat de wigwams dicht bij elkaar liggen gaat dat iets ten koste van de privacy wanneer u graag buiten wilt zitten, bijvoorbeeld tijdens de zomermaanden. Het is dan ook mogelijk dat er wat overlast is van naastliggende buren. De ene vakantieganger vindt dat gezellig, de andere niet.

Attractiepark vlakbij
Het attractiepark ligt ongeveer op 10 minuten loopafstand van het gedeelte waar de wigwams staan, in het attractiepark bent u dus zo. Voor hele kleine kinderen is het wellicht verstandig een kinderwagen of buggy mee te nemen, want na een lange dag plezier gehad te hebben in het attractiepark kunnen die 10 minuten teruglopen net iets te veel zijn.

Ideale verblijfsduur
De ideale verblijfsduur in deze accommodatie ligt zo rond de 3-4 dagen. De meest ideale verblijftijd is in voorjaar, najaar en tijdens de zomer (al kan het op warme dagen wel iets te warm zijn in de wigwam). U kunt ook in de wintermaanden verblijven in de Slagharen WigWam Deluxe, maar het kan dan ’s nachts wel wat koud zijn. In de wigwam zijn 2 kleine elektrische kachels aanwezig die voor de verwarming van de wigwam zorgen, maar het kan even duren voordat het aangenaam warm is in de accommodatie. Iets meer luxe op vakantie? Kijk dan eens naar een van de Slagharen vakantiehuisjes.

Wigwam Deluxe aanbieding

Wigwam Deluxe aanbieding
Slagharen heeft een WigWam Deluxe aanbieding beschikbaar. Uw verblijf is inclusief diverse extra’s: tickets voor Attractiepark Slagharen, toegang tot alle shows en entertainment en toegang tot waterpark Aqua Mexicana + waterspeeltuin Sunny Beach.