De mooiste strandhuisjes in Nederland

Wilt u graag in Nederland en in een strandhuisje vakantie vieren? Kijk dan eens naar de onderstaande accommodaties. Dit zijn de mooiste strandhuisjes in Nederland die op het strand staan en een prachtig uitzicht op zee hebben.

Strandhuisjes 4-6 personen, Landal Beach Resort Ooghduyne

Strandhuisjes 4-6 personen, Landal Beach Resort Ooghduyne
Vakantiepark Landal Beach Resort Ooghduyne heeft op het strand 4-6-persoonsstrandhuisjes staan. Dit zijn hele knusse, vrijstaande vakantiehuisjes van circa 45 m² groot met o.a. 2 verdiepingen, 2 slaapkamers, 1 badkamer, woonkamer met Flatscreen-TV, open keuken, terras met terrasmeubilair, ligstoelen en parasol. Wifi is gratis.

De 4-6-Persoons strandhuisjes (type 4-6SH) van Landal Beach Resort Ooghduyne zijn echt heel mooi en van alle gemakken voorzien. Omdat de strandaccommodaties op het strand zijn gelegen met uitzicht op zee geeft dat een heel vrij en ruimtelijk gevoel. Vanuit de woonkamer en terras hebt u een weids uitzicht op het strand en de zee. Hebt u kinderen? Dan kunnen deze naar hartenlust spelen op het strand terwijl u een oogje in het zeil kunt houden vanuit uw strandhuisje of het terras. Er zijn 2 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en 1 slaapkamer met twee 1-persoonsbedden gelegen op de entresol. De bank in de woonkamer kan gebruikt worden als 2-persoons bedbank. Alle bedden zijn al voor u opgemaakt bij aankomst (m.u.v. de bedbank). De badkamer beschikt over een douchecabine. Buiten is een terras met tuinmeubilair aanwezig, evenals ligstoelen en parasol. Tijdens uw gehele verblijf kunt u gebruikmaken van gratis Wifi internet.

Bijzonderheden:
– Boekbaar voor aankomsten van eind maart tot midden oktober
– Geschikt voor maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen
– Kan alleen geboekt worden als huisdiervrij
– Opgemaakte bedden bij aankomst (m.u.v. de bedbank)
– Traphekje bovenaan de trap
– Kindveilige stopcontacten

Strandhuizen 4-6 personen, Landal Beach Villa’s Hoek van Holland

Strandhuizen 4-6 personen, Landal Beach Villa's Hoek van Holland
Vakantiepark Landal Beach Villa’s Hoek van Holland heeft op het strand 4-6-persoonsstrandhuizen staan. Deze twee-onder-een-kap vakantiewoningen zijn circa 50 m² groot en hebben uitzicht op zee. Ze bestaan uit twee verdiepingen en hebben o.a. 2 slaapkamers, 1 badkamer, open keuken met o.a. een vaatwasser, oven, magnetron en Nespresso koffiemachine, flatscreen TV in de woonkamer, veranda met terrasmeubilair en ligstoelen, balkon en gratis Wifi.

De 4-6-persoonsstrandhuizen van vakantiepark Landal Beach Villa’s Hoek van Holland zijn schitterend gelegen aan de kust. Omdat deze strandhuizen op het strand liggen, staat u meteen op het zand wanneer u het trapje afloopt. Vanuit de woonkamer, slaapkamer en veranda hebt u een prachtig uitzicht op het strand en de zee. De beach villa’s hebben 2 slaapkamers waarvan één slaapkamer met een 2-persoons bed en één slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Alle bedden zijn al voor u opgemaakt door Landal bij aankomst (m.u.v. bedbank). De bank in de kamer kan als een 2-persoonsbed gebruikt worden. In de woonkamer staan een comfortabele bank en Flatscreen-TV. De open keuken is een goed uitgeruste keuken met o.a. oven, magnetron en Nespresso koffiemachine. De badkamer is voorzien van een douchecabine. Buiten vindt u een veranda (beneden) en balkon (boven) met terrasmeubilair en ligstoelen.

Bijzonderheden:
– De beach villa’s kunnen het gehele jaar geboekt worden
– Kan geboekt worden als huisdiervriendelijk en huisdiervrij
– Opgemaakte bedden bij aankomst (m.u.v. de bedbank)
– Traphekje aanwezig, kinderbed en kinderstoel zijn tegen betaling te reserveren.

Beach House 6-personen, Roompot Beach Resort

Beach House 6-personen, Roompot Beach Resort
Beach House voor 6 personen staat op het strand, heeft zeezicht en is circa 51 m² groot. Dit mooie strandhuisje beschikt o.a. over 3 slaapkamers, 1 badkamer, gratis Wifi, koffiepadapparaat, vaatwasser, comfortabele bank, Smart TV en terras met loungeset.

De 6-persoons Beach Houses staan op het strand. U hebt dan ook een prachtig uitzicht op de zee en het strand. De 3 slaapkamers zijn verdeeld over twee verdiepingen: 1 slaapkamer boven en 2 beneden. Één van de slaapkamers heeft een stapelbed de andere twee slaapkamers hebben twee eenpersoonsbedden. De badkamer is voorzien van een douche. De woonkamer heeft een comfortabele bank en Smart TV, de keuken is van alle gemakken voorzien zoals een koffiepadapparaat, magnetron, koelkast met vriesvak en vaatwasser. Buiten is een terras met loungeset en bolderkar aanwezig. Tijdens uw gehele verblijf kunt u gebruikmaken van gratis Wifi.

De ligging van de 6-persoons Beach Houses is fenomenaal. Mooi design van buiten en van binnen en direct gelegen op het strand. U hebt zeezicht vanuit zowel de accommodatie zelf als vanaf het terras. Alles straalt rust en vrijheid uit. Er zijn maar weinig zulke mooie vakantiehuisjes die zo uniek gelegen zijn op het strand.

Bijzonderheden:
– Kan geboekt worden als huisdiervriendelijk en huisdiervrij
– Beach Houses zijn bereikbaar via een trap
– Het terras kan afgesloten worden met een traphekje

Beach House 4-personen, Roompot Beach Resort

Beach House 4-personen, Roompot Beach Resort
Beach House voor 4 personen staat op het strand, heeft zeezicht en is circa 40 m² groot. Een heel mooi strandhuisje dat o.a. beschikt over 2 slaapkamers, 2 badkamers, gratis Wifi, koffiepadapparaat, vaatwasser, comfortabele bank, Smart TV en terras met loungeset.

De 4-persoons Beach Houses staan op het strand en hebben een prachtig uitzicht op het strand en de zee. Er zijn 2 slaapkamers aanwezig die elk over 2 eenpersoonsbedden beschikken. Deze bedden staan tegen elkaar aan, het is niet mogelijk deze te verplaatsen. Iedere slaapkamer heeft een eigen badkamer met douche. De woonkamer heeft een comfortabele bank en Smart TV. De keuken is goed uitgerust en beschikt over allerlei gemakken zoals een vaatwasser, koffiepadapparaat, magnetron en koelkast met vriesvak. Buiten kunt u een terras vinden met loungeset en bolderkar. Tijdens uw gehele vakantie kunt u gebruikmaken van gratis Wifi.

De ligging van de 4-persoons Beach Houses is werkelijk prachtig. Deze staan op het strand en daardoor hebt u dan ook een waanzinnig mooi uitzicht op het strand en de zee, zowel vanuit het strandhuisje zelf als vanaf het terras. Absoluut één van de mooiste vakantiehuisjes in Nederland.

Bijzonderheden:
– Kan geboekt worden als huisdiervriendelijk en huisdiervrij
– Beach Houses zijn bereikbaar via een trap
– Het terras kan afgesloten worden met een traphekje

Beach House XL 6-personen, Roompot Beach Resort

Beach House XL 6-personen, Roompot Beach Resort
Beach House XL voor 6 personen is de grotere versie van de 6-persoons Beach House. Ook deze accommodatie staat op het strand en heeft zeezicht, maar is dus een stukje groter: 63 m² i.p.v. 51 m². Het is een prachtig vakantiehuisje dat beschikt over o.a. 3 slaapkamers, 1 badkamer, gratis Wifi, koffiepadapparaat, vaatwasser, comfortabele bank, Smart TV en terras met loungeset.

De 6-persoons Beach Houses XL staan op het strand en dat heeft als voordeel dat u direct op het strand staat wanneer u de trap van het vakantiehuisje afloopt. Zowel vanuit het strandhuisje als vanaf de veranda hebt u een schitterend uitzicht op de zee en het strand. Er zijn 3 slaapkamers waarvan 2 boven en 1 beneden. In alle slaapkamers staan eenpersoonsbedden. Dit is ook een verschil met de ‘gewone’ 6-persoons Beach House waarbij in één van de slaapkamers een stapelbed staat, dat is bij de XL versie dus niet het geval. In de woonkamer staat een comfortabele bank en Smart TV. De keuken is van de nodige luxe voorzien zoals een vaatwasser, koffiepadapparaat, magnetron en koelkast met vriesvak. De badkamer is voorzien van een douche. Buiten kunt u een loungeterras vinden en een bolderkar. Tijdens uw gehele verblijf in deze Beach House kunt u gebruikmaken van gratis Wifi.

Bijzonderheden:
– Kan geboekt worden als huisdiervriendelijk en huisdiervrij
– Beach Houses XL zijn bereikbaar via een trap
– Het terras kan afgesloten worden met een traphekje

Beach House: Haagsestrandhuisje 4-personen, Roompot Vakantiepark Kijkduin

Beach House: Haagsestrandhuisje 4-personen, Roompot Vakantiepark Kijkduin
Beach House: Haagsestrandhuisje voor 4-personen is een vrijstaand strandhuis en staat op het strand. Het uitzicht op de zee vanuit de accommodatie is fantastisch. Dit strandhuisje beschikt o.a. over 2 slaapkamers, 1 badkamer, slaapplaats in de woonkamer, comfortabele bank, Smart TV, koelkast, Nespresso koffiemachine en gratis Wifi.

De Beach House Haagsestrandhuisjes voor 4 personen staan op het strand. Vanuit de woonkamer en vanaf het terras hebt u een schitterend uitzicht op de zee. Het zijn hele sfeervolle strandhuisjes helemaal in zeethema. Er zijn 2 knusse slaapkamers, waarvan 1 een tweepersoonsbed heeft en de andere een stapelbed. De bank in de woonkamer kan gebruikt worden als slaapbank wat zorgt voor een vijfde slaapplaats. Verder heeft dit Haagsestrandhuisje en nette badkamer met douche en er is keukentje aanwezig met o.a. koelkast en Nespresso koffiemachine. Het terras voor bij het huisje heeft een loungeset. Tijdens uw verblijf kunt u gebruikmaken van gratis Wifi.

Bijzonderheden:
– Kan alleen geboekt worden als huisdiervrij
– In de slaapkamer is geen ruimte voor een kinderbedje, deze kunt u alleen in de woonkamer plaatsen
– Uw verblijf is inclusief opgemaakte bedden bij aankomst en eindschoonmaak van het strandhuisje

Beach House: Kijkduin Strandhuisjes 4-personen, Roompot Vakantiepark Kijkduin

Beach House: Kijkduin Strandhuisjes 4-personen, Roompot Vakantiepark Kijkduin
Beach House: Kijkduin Strandhuisje voor 4 personen is een vrijstaande en rustig gelegen Beach House voor 4 personen + één kind (t/m 12 jaar). Wat wil zeggen dat dit strandhuisje geschikt is voor 4 personen, maar wanneer de vijfde persoon een kind t/m 12 jaar is, ook voor dit kind een slaapplaats beschikbaar is in het huisje. Deze strandaccommodatie beschikt o.a. over 2 slaapkamers en 1 badkamer. De bank in de woonkamer kan gebruikt worden als slaapbank. Verder is er een keuken met Nespresso apparaat en vaatwasser, overdekt terras met loungeset en gratis Wifi.

De Beach House, Kijkduin Strandhuisjes voor 4-personen zijn ontzettend leuke vakantiehuisjes die op het strand staan. Vanuit de woonkamer / eetkamer en vanaf het terras kijkt u uit op het strand en de zee, werkelijk fantastisch! Mocht het buiten regenachtig zijn dan kunt u toch gewoon buiten zitten, het terras is namelijk overdekt. Ook ideaal natuurlijk mocht het wat harder waaien, u hebt dan geen last van rondvliegend zand. De keuken beschikt over een Nespresso koffiemachine en vaatwasser. De badkamer is voorzien van een douche. Buiten vindt u een overdekt terras met loungeset.

Bijzonderheden:
– Kan alleen geboekt worden als huisdiervrij

Beach House: Haagse Strandhuisjes 5-personen, Roompot Vakantiepark Kijkduin

Beach House: Haagse Strandhuisjes 5-personen, Roompot Vakantiepark Kijkduin
Beach House: Kijkduin Strandhuisje voor 5 personen is een vrijstaand strandhuis en ligt op het strand. Het uitzicht op de zee is prachtig. Deze accommodatie beschikt o.a. over 2 slaapkamers, 1 badkamer, woonkamer met comfortabele bank en Smart TV, keuken met Nespresso koffiemachine, terras met lounge set en een bolderwagen en gratis Wifi.

De Beach House, Kijkduin Strandhuisjes voor 5-personen staan op het strand. U kunt zo vanuit uw vakantiehuisje het strand opwandelen, richting de zee. Vanuit de woonkamer / eetkamergedeelte hebt u een prachtig uitzicht op het strand en de zee. Dit strandhuis heeft 2 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer een tweepersoonsbed heeft en de andere slaapkamer een stapelbed. De bank in de woonkamer kan gebruikt worden als slaapbank. Verder is er een nette badkamer met douche aanwezig, evenals een terras met loungeset en voor de kinderen een bolderwagen. Tijdens uw vakantie kunt u gebruikmaken van gratis Wifi.

Bijzonderheden:
– Kan alleen geboekt worden als huisdiervrij
– In de slaapkamer is geen ruimte voor een kinderbedje, deze kunt u alleen in de woonkamer plaatsen
– Uw verblijf is inclusief opgemaakte bedden bij aankomst en eindschoonmaak van het strandhuisje

Strandhuisjes 6 personen, Molecaten Park Hoogduin

Strandhuisjes 6 personen, Molecaten Park Hoogduin
Molecaten Park Hoogduin heeft unieke strandhuisjes voor 6 personen met een waanzinnig mooi uitzicht op het strand en de zee. Dit zijn design strandhuisjes met een grootte van circa 25 m² (exclusief veranda). De Hoogduin strandhuisjes beschikken o.a. over 3 slaapkamers, woonkamer met TV en panoramisch uitzicht, open keuken, badkamer met douche, veranda met bank en loungeset en tijdens uw verblijf kunt u gratis gebruikmaken van Wifi internet.

De 6-persoonsstrandhuisjes van Molecaten Park Hoogduin liggen op het strand en hebben een fenomenaal uitzicht op het strand en de zee. Wanneer u gebruik wilt maken van de diverse faciliteiten van het vakantiepark hoeft u alleen maar naar de andere kant van de duin te lopen. Er zijn 2 slaapkamers aanwezig: 1 slaapgedeelte kan op de beneden verdieping gevonden worden met een 2-persoonsbed, op de 1e etage zijn twee slaapruimtes aanwezig met 2-persoonsbedden. Deze slaapruimtes zijn bereikbaar met een vaste ladder. De woonkamer heeft een TV en een panoramisch uitzicht. De open keuken is o.a. voorzien van een koelkast, vaatwasser en Nespresso-koffiezetapparaat. De badkamer is voorzien van een douche. Buiten vindt u een veranda met vaste bank + loungeset met kussens.

Bijzonderheden:
– Kan geboekt worden als huisdiervriendelijk en huisdiervrij
– Rookvrij
– Duurzaam gebouwd van EPS met hoge isolatiewaarde
– Huishoudlinnenpakket per verblijf
– Handdoekenpakket per persoon per verblijf