Subtropisch zwembad Het Vennenbos is een van de leukste zwembaden in Brabant

Subtropisch zwembad Het Vennenbos een van de leukste zwembaden in Brabant
Zoek je een leuk vakantiepark in Brabant en hou je van zwemmen? Kijk dan eens naar Landal Het Vennenbos in Noord-Brabant. Dit vakantiepark heeft een superleuk subtropisch zwemparadijs met o.a. snelle glijbanen, golfslagbad en wildwaterbaan.

Zwemattracties

Je kunt uren zwemplezier beleven in het subtropisch zwemparadijs van Landal Het Vennenbos. Je hebt een ruime keuze uit allerlei leuke zwemattracties zoals diverse glijbanen, golfslagbad, wildwaterbaan en whirlpools. Boek je een vakantiehuisje bij Landal Het Vennenbos? Dan is toegang tot het subtropisch zwemparadijs inbegrepen en kun je alle dagen van je verblijf genieten van veel subtropisch zwemplezier!

7 Glijbanen
Het zwemparadijs heeft in totaal 7 glijbanen: kinderglijbanen in de Surfers Splash Bay, oranje glijbaan, hurricone trechterglijbaan, buis, California glijbaan, Surfers Spa Slide, Laid Back Lagoon kinderglijbaan, witte familieglijbaan, buis en Waikiki White Water Creek wildwaterbaan.

Golfslagbad
Dein mee met de golven in het grote golfslagbad.

Kids Junglebad
De allerkleinsten kunnen veilig spelen in het Kids Junglebad met zwemactiviteiten zoals kleine glijbanen en waterfonteintjes.

Buitenzwembad
In het openluchtzwembad kun je heerlijk in de buitenlucht zwemmen, dat kan het hele jaar door!

Extra ontspannen?
Heerlijk ontspannen kan in de Whirlpools Surfers Spa, infraroodsauna of solarium.

Toegang subtropisch zwemparadijs inbegrepen bij je verblijf op Het Vennenbos

Wanneer je een verblijf bij Landal Het Vennenbos boekt is toegang tot het subtropisch zwemparadijs inbegrepen. Je hebt toegang tot het zwemparadijs met je bungalowtag of mobiele sleutel. Wanneer je (nog) niet in het bezit bent van een tag of mobiele sleutel kun je op vertoon van je bungalowreservering een toegangskaartje krijgen bij de receptie.

Openingstijden

De actuele openingstijden per dag van het subtropisch zwemparadijs kun je vinden in de Landal app.

Stap 1:
Stel het vakantiepark “Landal Het Vennenbos” in bij instellingen (onderzijde app).

Stap 2:
Kies “Op het park”

Stap 3:
Kies “Subtropisch Zwemparadijs”

Stap 4:
Druk op “+” om de openingstijden te zien voor de komende dagen.

Waar ligt het subtropisch zwemparadijs?


Het subtropisch zwemparadijs kun je vinden aan de achterzijde van het park (zie plattegrond). Het zwembad ligt bij diverse andere faciliteiten in het centrale gebouw (restaurants, winkels en gamehal).

Hierom zijn gasten dol op het zwemparadijs van Landal Het Vennenbos

Het subtropisch zwemparadijs van Landal Het Vennenbos wordt tot op de dag van vandaag heel goed beoordeeld door parkgasten. Vooral het gevarieerde aanbod met zwemattracties wordt heel erg gewaardeerd.

Gevarieerd aanbod met zwemactiviteiten
Het zwemparadijs heeft een gevarieerd aanbod met leuke zwemactiviteiten. Voor jong en oud is er veel zwemplezier te beleven. Dat maakt het zwemparadijs geschikt voor alle leeftijden. Het golfslagbad, de glijbanen en zwemgedeeltes speciaal voor kinderen (Kids Junglebad, KinderDoeBad en Surfers Splash Bay) worden als beste beoordeeld. De wildwaterbaan is niet de snelste, maar wel leuk: in lekker warm water maak je een bijzondere zwemrit langs de buitenzijde van het zwembad.

Het zwemparadijs is schoon en ziet en netjes uit
Het zwemparadijs wordt goed bijgehouden, is schoon en ziet er dan ook netjes uit. Het zwemwater heeft een fijne temperatuur en de kwaliteit wordt nauwlettend in de gaten gehouden. De faciliteiten bij het zwembad zoals de omkleedhokjes, kluisjes en eet/-drinkgelegenheid (deel van Beach Snack) is allemaal netjes in orde.

Zin in lekker drinken of eten? Dat kan bij de Beach Snack!
De Beach Snack is een horecagelegenheid bij het subtropisch zwemparadijs. Een gedeelte van de Beach Snack staat in verbinding met het zwemparadijs. Je kunt dus meteen lekker drinken of eten bestellen zonder dat je het zwembad hoeft te verlaten. Je kunt bij de Beach Snack onder andere terecht voor frisdranken, frietjes en ijsjes.