Subtropisch zwembad Landal Het Vennenbos nog groter en leuker

Het subtropisch zwembad van Landal Het Vennenbos is nu nog groter en leuker geworden met de nieuwe aanbouw: een interactieve waterplayground van 650 m2: Surfers Splash Bay.

Nieuw! Surfers Splash Bay

Surfers Splash Bay, een nieuw onderdeel van het subtropisch zwemparadijs van Landal Het Vennenbos
Het nieuwe Surfers Splash Bay is een interactieve waterplayground (eiland) van 650 m2 groot met surfthema. Kinderen kunnen hier van glijbanen roetsjen, onder watersproeiers rennen, klimmen over waterspeeltoestellen en spelen met waterspeelelementen. De Surfers Splash Bay is een mooie aanvulling op het Kids Junglebad.

Het verhaal achter de Surfers Splash Bay
Het verhaal achter het nieuwe tropische surfeiland Surfers Splash Bay gaat dat er een cruiseschip was vol met surfers die de hele wereld rondreisde om de beste en mooiste hotspots te ontdekken. Ze zagen de meest bekende plekken. Uiteindelijk kwamen ze op een nog niet ontdekt eiland terecht. Daar hebben de surfers een leefbaar eiland gemaakt met midden in de jungle een grote boomhut, houten materialen en vrolijke schilderingen.

De Surfers Splash Bay is een superleuk tropisch eiland met glijbanen en klimelementen. Dat alles zorgt voor veel extra waterplezier in het subtropisch zwembad van Landal Het Vennenbos.

De opening van de Surfers Splash Bay was op vrijdag 27 september 2019 in bijzijn van Puk & Pelle en Bollo. Na een druk op de knop konden kinderen meteen het nieuwe tropische surfers eiland uitproberen.
De opening van de Surfers Splash Bay was op vrijdag 27 september 2019 in bijzijn van Puk & Pelle en Bollo. Na een druk op de knop konden kinderen meteen het nieuwe tropische surfers eiland uitproberen.

's Avonds wordt de Surfers Splash Bay mooi verlicht
’s Avonds wordt de Surfers Splash Bay mooi verlicht

Zin om de nieuwe Surfers Splash Bay te beleven? Bekijk Landal Het Vennenbos korting >

Andere vernieuwingen in het subtropisch zwemparadijs

Andere vernieuwingen in het subtropisch zwemparadijs
Niet alleen de Surfers Splash Bay is nieuw, er zijn ook nog andere vernieuwingen doorgevoerd in het subtropisch zwemparadijs. Het subtropisch zwembad heeft nu een gevarieerd aanbod met leuke zwemactiviteiten: golfslagbad, Wild Wave super slide glijbaan, Waikiki White Water Creek (wildwaterbaan), Kids Junglebad, Laid-back lagoon, Surfers Spa Slide glijbaan en buitenbad.

Kids Junglebad
Het Kids Junglebad is nog niet zo lang aanwezig in het subtropisch zwembad. Dit is een leuke waterspeelplaats voor kinderen. De Surfers Splash Bay is een mooie nieuwe uitbreiding en afwisseling voor kinderen op het Kids Junglebad en zorgt voor extra veel waterplezier.

Wildwaterbaan heet nu Waikiki White Water Creek
De wildwaterbaan is omgedoopt tot de Waikiki Water Creek. Bij deze zwemattracties ga je met een gemoedelijke vaart door een glijbaan met kolkend water. Relaxte zwemattractie die van binnen naar buiten loopt en weer terug.

Wild Wave Super Slide
De grote glijbaan in het zwemparadijs van Landal Het Vennenbos had de naam ‘Blackhole glijbaan’. Deze is nu omgedoopt tot de Wild Wave Super Slide. Met flinke vaart ga je door deze donkere en op sommige plaatsen met LED lichtjes verlichte glijbaan naar beneden.

Buitenbad: Laid-back lagoon
In het buitenbad Laid-back lagoon kun je heerlijk buiten zwemmen en genieten van lekker water én de frisse buitenlucht.

Landal Het Vennenbos is vernieuwd

Niet alleen het subtropisch zwemparadijs heeft vernieuwingen ondergaan, vakantiepark Landal Het Vennenbos heeft in haar geheel de afgelopen tijd diverse vernieuwingen doorgevoerd. Zo hebben de bungalows een upgrade gekregen met nieuwe designs, het nieuwe Speelbos is geopend en de restaurants in het Park Plaza zijn vernieuwd.

Superleuk voor kinderen: Het Speelbos


Het voormalige speelpaleis van Landal Het Vennenbos heeft een make-over gekregen en heet nu Het Speelbos. Dit is een bosrijke en rotsachtige speelomgeving (indoor speelparadijs) met veel speelplezier voor kinderen tot 12 jaar.

Het Speelbos heeft verschillende speelzones die zijn afgestemd op diverse leeftijdscategorieën. Voor de allerkleinsten is er een bos om in te speuren met speelse aanwijzingen en geluiden. De peuterzone heeft o.a. interactieve speelpanelen, balanceertoestellen en paddenstoelendorp. Voor kinderen in de leeftijdscategorie 3-6 jaar is er een leuke bouwspeelhoek en voor kinderen van 6-12 jaar is er een uitdagend klimparcours.

Vernieuwde restaurants

De restaurants in het Park Plaza van Landal Het Vennenbos zijn vernieuwd. Leuk voor gezinnen met kinderen is het Family Buffet Restaurant
De restaurants in het Park Plaza zijn vernieuwd. Het Park Plaza is nu nog mooier en gezelliger om naartoe te gaan. Het is een tropisch centrum met restaurants, winkeltjes, gamehal en bowlingbanen. Overdag vinden er in het Park Plaza leuke activiteiten plaats en ’s avonds kun je genieten van live muziek.

Brasserie
In de Brasserie kun je genieten van heerlijke (streek)gerechten. Er wordt gekookt met verse, lokale, veelal biologische en duurzame ingrediënten. Voor kinderen is er een speciale kinderkaart. Ook is er een Bollo buffet.

Pizza Limone
Bij Pizza Limone kun je genieten van lekkere Italiaanse gerechten: van pasta’s en pizza’s tot overheerlijke Italiaanse desserts. Het is zelfs mogelijk om je eigen pizza samen te stellen, extra leuk voor kinderen.

Family Buffet restaurant
Het Family Buffet restaurant heeft een gevarieerd en rijkelijk gevuld dinerbuffet. Je kunt hier een keuze maken uit lekkere gerechten die vers door de keukenbrigade voor jou worden klaargemaakt. Voor kinderen zijn er speciale kindergerechten. De samenstelling van het dinerbuffet wisselt steeds, wat zorgt voor afwisseling.

Vernieuwde bungalows

Landal Het Vennenbos heeft haar bungalows vernieuwd en hebben nu een modern design en hebben meer comfort, bijvoorbeeld de 6-Persoonskinderbungalow 6CK.
Landal Het Vennenbos heeft haar bungalows vernieuwd en hebben nu een modern design en hebben meer comfort. Hierbij is gebruik gemaakt van frisse kleuren, beter meubilair + bedden en de open keuken en badkamer zijn nu mooi en modern. De keuken heeft nu een vaatwasser en in veel bungalows heeft het bad plaatsgemaakt voor een ruime douche.

De bungalows zijn nu extra aangenaam om in te verblijven en het zal je aan niets te kort schieten om een heerlijk ontspannen vakantie te hebben op Landal Het Vennenbos.

Onze tip: Kijk goed naar de bungalows met de meeste comfort
Ons advies is wel om goed te kijken naar de mate van comfort (bewegingsruimte + aanwezige meubilair) wanneer je een vakantie bij Het Vennenbos gaat boeken. Eerst was het zo dat alle bungalows een hoekbank hadden. In de 4- en 5-persoons huisjes heeft deze comfortabele bank helaas plaats gemaakt voor een twee of drie zitter + stoeltjes. Zeker wanneer je met het maximaal aantal personen in zo’n bungalow zit kan de ruimte wat beperkt zijn wanneer je ’s avonds comfortabel wilt zitten.

Mooiste en beste vernieuwde bungalows van Landal Het Vennenbos:

6-Persoonsbungalow 6B1
6-Persoonsbungalow 6B1

De 6B1 bungalow is circa 68 m², is geschakeld en heeft 3 slaapkamers en 1 badkamer. Kan op voorkeur worden gereserveerd met open haard. De open keuken beschikt o.a. over een vaatwasser.

6-Persoonsbungalow 6B2
6-Persoonsbungalow 6B2

De 6B2 bungalow is circa 71 m², is geschakeld en heeft 3 slaapkamers en 1 badkamer. In de woonkamer is een open haard aanwezig. De open keuken beschikt o.a. over een vaatwasser.

6-Persoonsbungalow 6BO
6-Persoonsbungalow 6BO

De 6BO bungalow is circa 68 m², is geschakeld en heeft 3 slaapkamers en 1 badkamer. De open keuken beschikt o.a. over een vaatwasser. Dit is een COPD-vriendelijk vakantiehuisje.

6-Persoonskinderbungalow 6CK
6-Persoonskinderbungalow 6CK

De 6CK kinderbungalow is circa 70 m², is geschakeld en heeft 3 slaapkamers en 1 badkamer. De open keuken beschikt o.a. over een vaatwasser. Leuke kinderspeel-/slaapkamer met stapelbed. Speelgoed en vele kindervoorzieningen zijn aanwezig in het vakantiehuisje.

8-Persoonsbungalow 8C
8-Persoonsbungalow 8C

De 8C bungalow is circa 103 m², is geschakeld en heeft 4 slaapkamers en 2 badkamers. De open keuken beschikt o.a. over een vaatwasser en extra koelkast in de berging. Dit is één van de meest luxe en ruime vakantiehuisjes die je kunt boeken bij Landal Het Vennenbos.