Subtropisch zwembad vlakbij Landal Resort Haamstede

Ga je vakantie vieren bij Landal Resort Haamstede en wil je graag zwemmen? Op slechts 17 minuten autorijden van dit vakantiepark ligt subtropisch zwembad Aqua Mundo Port Zélande. Je kunt zelfs fietsen naar dit zwemparadijs.

Subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo Port Zélande

Het subtropisch zwemparadijs van Center Parcs Port Zélande, dit zwembad ligt op slechts 14,6 km afstand van Landal Resort Haamstede
Het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo Port Zélande ligt op vakantiepark Center Parcs Port Zélande en ligt op 14,6 km afstand van Landal Resort Haamstede.

Vernieuwd
Het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo van Center Parcs Port Zélande is vernieuwd en is nu één van de mooiste en beste subtropische zwemparadijzen van Nederland. Het zwemparadijs is groter geworden en heeft nu ook een enorm Water Playhouse. Andere spectaculaire attracties van het zwemparadijs zijn de Turbo Tunnel en wildwaterbaan.

Veel leuke zwemactiviteiten
Bij Aqua Mundo Port Zélande kun je veel leuke zwemactiviteiten ondernemen. Veel van deze activiteiten zijn bij de toegangsprijs inbegrepen. Dat wil zeggen dat je hiervoor niets extra’s hoeft te betalen wanneer je een toegangskaartje hebt voor het zwemparadijs. Activiteiten die je kunt ondernemen tegen extra betaling zijn bijvoorbeeld duikcursus,  leren zwemmen academy en golfsurf clinic.

Tip: Wanneer je een verblijf boekt bij Center Parcs Port Zélande is toegang tot het subtropisch zwemparadijs inbegrepen bij de boekingsprijs! Extra voordelig boeken bij Vakantiepark Port Zélande? Dat kan met Center Parcs korting.

Inbegrepen activiteiten
Babyzwemmen, Water Playhouse, Kinder-doe-bad, Golfslagbad, Lazy River, Wildwaterbaan, Glijbanen, Turbo Tunnel en Buitenbad

Reistijd auto
De reistijd met de auto is ongeveer 17 minuten.

Reistijd fiets
De reistijd met de auto is ongeveer 58 minuten.

Wanneer je de auto graag wilt laten staan en je wilt extra beweging, dan kan het een goede optie zijn om op de fiets naar het subtropisch zwembad te gaan. Je reistijd is ongeveer 58 minuten wat op zich goed te doen is wanneer het goed weer is en je er staat niet al te veel wind. Kan wel vermoeiend zijn wanneer je uren zwemplezier hebt gehad en je moet dan nog een uur terug fietsen naar Landal Resort Haamstede.

Bereken automatisch je route ›

Adres
Aqua Mundo Port Zélande kun je vinden op Port Zélande 2 (3253 MG) in Ouddorp.

Subtropisch zwemparadijs = extra luxe tijdens je vakantie!
Het is een luxe dat er zo’n gaaf subtropisch zwemparadijs met vele leuke zwemattracties vlakbij Landal Resort Haamstede ligt, want dit vakantiepark heeft zelf geen zwembad.

Video

In de onderstaande video van Zandstra TV krijg je een impressie van Aqua Mundo Port Zélande. Je krijgt bij deze video een idee van wat je van een dagje zwemmen bij dit subtropisch zwembad kunt verwachten.

Dit is waarom Aqua Mundo Port Zélande zo leuk is!

Aqua Mundo Port Zélande is een ECHT subtropisch zwemparadijs en is een heel leuk subtropisch zwembad waar je uren zwemplezier kunt beleven.
Aqua Mundo Port Zélande is een ECHT subtropisch zwemparadijs. Dat wil zeggen dat wanneer je bij dit zwemparadijs gaat zwemmen je echt het idee hebt in een tropische omgeving te zwemmen met palmbomen en heerlijk water.

Dit subtropisch zwembad is fantastisch om te zwemmen en je zult je hier dan ook kostelijk kunnen vermaken met veel zwemplezier. Eyecatchers van het zwemparadijs zijn het Water Playhouse, Kinder-doe-bad, Golfslagbad, Lazy River, Wildwaterbaan, de glijbanen en de Turbo Tunnel.

Het zwemparadijs is groot, ligt in een mooie omgeving aan de kust en heeft een goede sfeer.

Zwemliefhebbers zijn dol op de wildwaterbaan. Bij deze fantastische zwemattractie waarbij je naar suis je naar beneden door een tropische omgeving met palmbomen en exotische planten. Ook de Turbo Tunnel is een spectaculaire zwemattractie.

Het nieuwe Water Playhouse is één van de topattracties van Aqua Mundo Port Zélande. Dit is een flatform met leuke waterspellen zoals waterpistolen, glijbanen en een grote emmer met water die wanneer deze vol is gelopen maar liefst 900 liter water uitstort over zwemmers.

De glijbanen van dit zwemparadijs worden zeer goed beoordeeld. Je kunt een keuze maken uit verschillende leuke glijbanen.

Speciaal voor de allerkleinsten en kinderen is er van alles te beleven zoals babyzwemmen, Kinder Duik Introductie, Water Playhouse en een Kinder-doe-bad.

Wachttijd bij zwemattracties bij drukte in het zwemparadijs
Ook wanneer het heel druk is in het zwemparadijs kun je toch nog leuk zwemmen. Het enige waar je bij drukte rekening mee moet houden is de wachttijd bij zwemattracties zoals de Turbo Tunnel en de glijbanen. Ook de (lig)stoelen aan de zijkant van het zwemparadijs zijn al snel bezet op drukke dagen en dat is jammer. Het meeste zwemplezier beleef je wanneer je in de rustige periode of op rustigere tijden gaat zwemmen.

Veel verkoop van zwemkaartjes via Social Deal of Albert Heijn zorgt voor te grote drukte
Het kan bij Aqua Mundo Port Zélande nogal druk zijn wanneer er veel zwemkaartjes zijn verkocht via Social Deal en of de Albert Heijn Dagje Uit actie. Er zijn dan zulke drukke momenten in het zwemparadijs dat het zwemplezier wel tegenvalt.

Kluisjes
Het beste kun je kostbare zaken thuis laten wanneer je een dagje gaat zwemmen bij het zwemparadijs. Spullen zoals een horloge en kleding kun je in een kluisje leggen. De sleutel voor het kluisje draag je bij in de vorm van een armbandje waarin de sleutel opgeborgen zit.

Parkeerkosten voor dagjesmensen
Dagjesmensen die graag een dagje gaan zwemmen met zwemparadijs Aqua Mundo moeten rekening houden met parkeerkosten. Deze kosten komen dus nog bovenop de kosten voor zwemkaartjes. Parkgasten die verblijven bij Vakantiepark Port Zélande hoeven geen parkeerkosten te betalen gedurende hun verblijf, ook niet op de aankomst- en vertrekdag.

Nog meer leuke activiteiten
Naast zwemmen kun je ook nog andere leuke activiteiten ondernemen op Vakantiepark Port Zélande zoals midgetgolfen, gamen in de gamehal (Game Town), winkelen, waterfietsen en klimmen.

Zwemkaartjes kopen en openingstijden Aqua Mundo Port Zélande

Wil je graag een dagje (of meerdere dagen) subtropisch zwemmen tijdens je vakantie? Je kunt eenvoudig online zwemkaartjes kopen. Mocht je dat liever niet online willen doen, dan kun je ook zwemkaartjes bij de receptie van Vakantiepark Port Zélande kopen (zie locatie van de receptie op de parkplattegrond).

Zwemkaartjes kopen
Online zwemkaartjes kopen voor het Aqua Mundo Port Zélande subtropisch zwemparadijs kan via dagjecenterparcs.nl/portzelande/NL.

Openingstijden
Alvorens je gaat zwemmen is het wel zo handig om even te kijken of het zwemparadijs is geopend en wat de actuele openingstijden zijn. Die kun je vinden via dagjecenterparcs.nl/portzelande/NL/openingstijden.

Landal Duinpark ’t Hof van Haamstede (vlakbij Resort Haamstede) heeft klein buitenzwembad

Kinderen aan het zwemmen in het buitenzwembad van Landal Duinpark 't Hof van Haamstede
In de directe omgeving van vakantiepark Resort Haamstede ligt Landal Duinpark ’t Hof van Haamstede dat beschikt over een klein buitenzwembad. Dit openluchtzwembad is geopend van mei t/m augustus. Ook een peuterbad en ligstoelen zijn aanwezig.

Je kunt bij dit zwembad even lekkere verkoeling vinden tijdens warme dagen, maar wanneer je echt een zwemfanaat bent is het subtropisch zwemparadijs van Center Parcs Port Zélande het leukste zwembad om naartoe te gaan. Dit zwemparadijs heeft naast een groot binnenzwembad ook een leuk buitenzwembad.

Goed om te weten: Alleen gasten van Landal Duinpark ’t Hof van Haamstede hebben toegang tot het buitenzwembad.