Telekids Nieuwjaarsplons (7e editie, 2020) Landal Het Vennenbos

Op donderdag 2 januari 2020 wordt voor de zevende keer de RTL Telekids Nieuwsjaarsplons georganiseerd op Landal Het Vennenbos. Zorg dat je erbij bent tijdens de kerstvakantie!

Kom jij ook naar de Telekids Nieuwjaarsplons 2020 op Landal Het Vennenbos?!

Kom jij ook naar de Telekids Nieuwjaarsplons 2020 op Landal Het Vennenbos?!
Kom ook het nieuwe jaar 2020 inluiden door mee te doen met de Telekids Nieuwjaarsplons 2020 op Landal het Vennenbos. De Landal Nieuwjaarsplons is alleen toegankelijk voor gasten die verblijven op vakantiepark Het Vennenbos in de periode van 21 december 2019 t/m 5 januari 2020. Reserveer daarom snel en ook jij kunt erbij zijn!
Nieuwjaarsduik 2020 meemaken?! Bekijk informatie >

Nieuwjaarsduik 2020 in tropische temperaturen

Zin in een verblijf bij Landal Het Vennenbos? Bekijk prijzen en beschikbaarheid >Bekijk prijzen en beschikbaarheid >

Nieuwjaarsplons in een heerlijk subtropisch klimaat
Nieuwjaarsduik 2020 in de kou? Niet nodig! In het subtropisch waterparadijs van Landal Het Vennenbos is het lekker warm. De Telekids Nieuwjaarsplons is een superleuk dagprogramma (=op donderdag 2 januari 2020) voor kinderen en hun familie om het nieuwe jaar 2020 in te luiden. Samen gezellig zwemmen in het zwemparadijs en Meet & Greets met RTL Telekids helden!

Deze Telekids helden zijn er ook!

De Nieuwjaarsplons is helemaal compleet met de Telekids helden die ook naar Landal Het Vennenbos komen: Raak!, Fien & Teun, Story Zoo en lieve Landal sterren: Bollo en zijn vriendjes + vrienden van Het Vennenbos: Puk & Pelle. Dans gezellig mee met de Telekids Discoshow en beweeg mee op het Telekids Go lied met de Telekids Musicalschool.

Informatie over de RTL Nieuwjaarsplons

Waar?
Op vakantiepark Landal Het Vennenbos: Schouwberg 7, 5527 HJ Hapert (Noord-Brabant).

Wanneer?
De Nieuwjaarsplons vindt plaats op donderdag 2 januari 2019.

Voor wie?
Alleen gasten die in de periode van 21 december 2019 t/m 5 januari 2020 een verblijf hebben geboekt op Landal het Vennenbos hebben toegang tot de Telekids Nieuwjaarsplons.

Welke helden zijn er zoal aanwezig tijdens deze zevende editie van de RTL Nieuwjaarsplons?
De meiden van Raak!, Fien & Teun, Story Zoo, Bollo en Puk & Pelle

Activiteiten
Gezellig samen zwemmen in het subtropisch zwemparadijs. Meet & Greets met RTL Telekids helden. Dansen op de muziek van de Telekids Discoshow. Zingen en bewegen met de Telekids Musicalschool op het Telekids Go lied. Bollo en Puk & Pelle ontmoeten in het Park Plaza.

Overige informatie
* Wacht niet te lang met boeken, want de beschikbaarheid is beperkt.
* De aanbieding is alleen geldig bij nieuwe reserveringen.
* Aanbieding niet i.c.m. andere acties, kortingen, aanbiedingen, spaarprogramma’s en all-in-arrangementen

Landal Het Vennenbos rond datum Nieuwjaarsplons meestal al snel volgeboekt

De Nieuwjaarsplons van Landal Het Vennenbos is heel populair. De data rondom dit evenement zit dan ook al snel volgeboekt. Deze vader en moeder hebben samen met hun dochter in ieder geval veel zwemplezier in de wildwaterbaan van het zwemparadijs.
De Nieuwjaarsplons van Landal Het Vennenbos is zo populair, dat rond de data van dit feestelijke evenement het vakantiepark al helemaal volgeboekt zit.

Het heeft geen zin om voor een ander vakantiepark in de buurt van Landal Het Vennenbos te kiezen om vervolgens te gaan zwemmen in het subtropisch zwembad van dit park, want alleen gasten van Landal Het Vennenbos hebben toegang tot de Nieuwjaarsplons.

Het enige wat je kunt doen is de beschikbaarheid van Landal Het Vennenbos blijven checken. Het kan gebeuren dat er mensen zijn die hun vakantie annuleren waardoor er toch een plekje vrijkomt op het vakantiepark. Maar dit evenement is zo gigantisch populair, dat de kans op het vrijkomen van een plek echt zeer klein is.

Eventueel zou je ook nog contact op kunnen nemen met het Landal Contact Center. Onze ervaring met het reserveringssysteem is dat ze bij het klantencentrum van Landal eerder zien wanneer er ineens toch weer beschikbaarheid is dan wanneer je het online boekingssysteem zelf in de gaten houdt. Op een of andere manier wil de actuele beschikbaarheid van accommodaties online weleens achterlopen op de beschikbaarheid die helpdeskmedewerkers van Landal in hun boekingssysteem kunnen zien.

Ook leuk! Subtropisch zwemmen in Aqua Mundo Center Parcs De Kempervennen

In het prachtige subtropisch zwemparadijs van Center Parcs De Kempervennen kun je prima zelf een Nieuwjaarsduik organiseren voor jou en je familie.
Weet je wat ook een ontzettend leuk subtropisch zwembad is dat zich vlakbij Landal Het Vennenbos bevindt? Het Aqua Mundo zwemparadijs van Center Parcs De Kempervennen. Heel gaaf subtropisch zwembad met superleuke zwemattracties.

Zin om zelf het Aqua Mundo zwemparadijs te ontdekken? Bekijk prijzen en beschikbaarheid >

Gezin heeft bubbelplezier in één van de bubbelbaden van het Aqua Mundo zwemparadijs van Center Parcs De Kempervennen
Bubbelbaden

Kom heerlijk tot rust in één van de warme bubbelbaden van het Aqua Mundo.

Vrouw en man genieten van het snorkelen in het Leven in Zee-bad koraalbad van het Aqua Mundo zwembad van Center Parcs De Kempervennen
Leven in Zee-bad

Vind je snorkelen leuk of wil je dit graag een keer proberen? In het koraalbad kun je tropische vissen bewonderen en duik je onder in een exotische wereld. Spectaculaire zwembadattractie!

Kind gaat met hoge snelheid door wildwaterbaan tijdens de Cool Factor: Wild Water Rafting activiteiten in het Aqua Mundo zwemparadijs van Center Parcs De Kempervennen
Cool Factor: Wild Water Rafting

Zin om een met hoge snelheid door het water te gaan? De Cool Factor: Wild Water Rafting is dan zeker een activiteit die je eens geprobeerd moet hebben. Je raced hierbij van de wildwaterbaan af in het Aqua Mundo.

Kinderen gaan onder begeleiding van een duikinstructeur duiken in het Aqua Mundo van Center Parcs De Kempervennen
Duiken

Onder begeleiding van een instructeur ga je duiken in het subtropisch zwemparadijs. Voor een duikuitrusting wordt gezorgd.

Jongeren hebben waterplezier tijdens de Pool Party in het Aqua Mundo zwembad van Center Parcs De Kempervennen
Pool Party

De Pool Party is een leuk dansfeest in het golfslagbad. Hier kun je genieten van muziek, lichtshot en special effects.

Moeder en zoon in het Kinder-doe-Bad van het Aqua Mundo van Center Parcs De Kempervennen
Kinder-doe-bad

In het Kinder-doe-bad kunnen kinderen veel zwemplezier beleven. Leuke glijbaantjes en fonteintjes zorg ervoor dat de allerkleinsten de tijd van hun leven hebben in het zwemparadijs.

Vader en dochter hebben veel zwemplezier in het golfslagbad van het Aqua Mundo zwemparadijs van Center Parcs De Kempervennen
Golfslagbad

Wanneer je zwemt in het golfslagbad lijkt het net alsof je in de zee zwemt. Leuke zwembadattracties voor klein en groot.

Vader, moeder en hun dochter en zoon hebben veel zwemplezier in het buitenbad van het Aqua Mundo zwembad van Center Parcs De Kempervennen.
Buitenbad

Buiten koud, maar wil je toch graag buiten zwemmen? Bij het Aqua Mundo zwemparadijs van Center Parcs De Kempervennen is dat mogelijk! Er is namelijk een buitenzwembad met lekker warm water.

Vader en moeder gaan met hun kinderen van de wildwaterbaan af van het Aqua Mundo van Center Parcs De Kempervennen
Wilwaterbaan

De enige echte wildwaterbaan vind je alleen bij Center Parcs. Superleuke zwembadattractie (snelle rivier) waarbij je naar beneden suist door een tropisch decor van palmbomen en exotische planten.

Kind en vader hebben plezier op de glijbaan van het Aqua Mundo van Center Parcs De Kempervennen
Glijbanen

Het Aqua Mundo heeft verschillende glijbanen. Zo kun je van hele snelle glijbanen afgaan of de familieglijbaan waar je met jouw hele familie vanaf glijdt.

Heeft Center Parcs De Kempervennen ook een Nieuwjaarsplons / Nieuwjaarsduik net zoals Landal Het Vennenbos?
Heeft Center Parcs De Kempervennen ook een Nieuwjaarsplons / Nieuwjaarsduik net zoals Landal Het Vennenbos?

Nee, Center Parcs De Kempervennen heeft geen evenement zoals de Nieuwsjaarsplons van Landal Het Vennenbos. Het is ook niet bekend of dit in de toekomst nog een keer gaat komen. Een Nieuwjaarsplons in dit zwemparadijs zou wel leuk zijn!

Jij en je familie kunnen natuurlijk wel zelf een leuke ‘Nieuwjaarsduik’ organiseren. Ga je gezellig samen het nieuwe jaar inluiden en in een heerlijk subtropisch klimaat het nieuwe jaar vieren met een duik in het Aqua Mundo zwemparadijs.

Wanneer je een verblijf boekt bij Center Parcs De Kempervennen is dat inclusief onbeperkt toegang tot het Aqua Mundo zwemparadijs! Zodra je arriveert op het vakantiepark ontvang je zwemkaartjes waarmee je eenvoudig toegang krijgt tot het subtropisch zwembad en jij kunt gaan zwemmen tijdens je vakantie wanneer je maar wil. Ook op Oudjaarsdag (31 december) 2019 en Nieuwjaarsdag (1 januari) 2020!

Zin in een verblijf bij Center Parcs De Kempervennen? Bekijk prijzen en beschikbaarheid >