Tickets voor Winter Slagharen via VakantieVeilingen.nl

Op VakantieVeilingen.nl staat een veiling voor Winter Slagharen tickets. Je biedt bij deze veiling op entreekaartjes voor 2 personen.

Informatie veiling tickets Winter Slagharen seizoen 2019/2020

Mensen gezellig aan het schaatsen op de schaatsbaan tijdens Winter Slagharen. Jij kunt dit ook, bied vandaag nog mee op tickets via VakantieVeilingen
Het gaat bij deze veiling om tickets voor Winter Slagharen seizoen 2019/2020 (voor 2 personen). Met ‘seizoen 2019/2020’ wordt bedoeld: op één dag naar keuze van 19 oktober 2019 t/m 5 januari 2020.

Bekijk veiling >
Bekijk Slagharen korting >

Je krijgt met de tickets toegang tot Attractiepark Slagharen (incl. alle attracties, alle shows), toegang tot alle winter-evenementen en toegang tot Aqua Mexicana (alleen in de weekenden van november en december m.u.v. de kerstvakantie).

Geldigheid tickets
De tickets zijn geldig van 19 oktober 2019 t/m 5 januari 2020.

Goed om te weten
– Parkeerkosten niet inbegrepen
– Toegang Black Hill Ranger Path niet inbegrepen
– Jouw winnende bod is exclusief € 5 administratiekosten

Adviesprijs
Bij de veiling staat een adviesprijs van € 51,80. Slagharen werkt zelf met variabele toegangsprijzen bij dagtickets, daarom is vergelijken wat lastiger. Twee tickets zonder datum kosten normaal € 59,80 (bron: slagharen.nl). Koop je dagtickets rechtstreeks bij Slagharen dan ben je het goedkoopste uit wanneer je 5 dagen of meer vooruit bestelt. In dat geval ontvang je namelijk 20% korting.

Het beste bod is…

Mensen hebben veel plezier tijdens hun achtbaanrit in de Mine-Train van Attractiepark Slagharen
Je kunt zelf eenvoudig tot het beste bod voor jou komen door bijvoorbeeld naar de actuele ticketprijzen van Slagharen te kijken of op basis van eerdere biedingen op de veiling.

Tip 1: Vergelijk biedingsprijzen met ticketprijzen van Slagharen
Alvorens je een bod gaat uitbrengen op de veiling doe je er verstandig om de actuele ticketprijzen van Slagharen te checken. Zo kun je veel beter bepalen wat een redelijk bedrag is om te gaan bieden op de veiling.

Tip 2: Houd rekening met de administratiekosten
Houd in ieder geval altijd rekening met de € 5 administratiekosten die opgeteld worden bij het winnende veiling bod. Stel dat je met jouw bod van € 15 wint, dan betaal je € 20.

Tip 3: Meeste biedingen in de laatste minuut van de veiling
Zoals bij de meeste veilingen op VakantieVeilingen.nl komen de meeste biedingen pas in de laatste minuut binnen. Vooral in de laatste 10 seconden kan het zo zijn dat een stortvloed aan biedingen bijkomt. Het beste kun je je aan jouw ideale bieding houden, laat je zeker niet opjagen, want dan kun je de fout maken door te veel te bieden!

Bieding op basis van voordeligste dagticketprijs Slagharen

We hebben gekeken wat de meest voordelig beschikbare prijzen waren voor november en december (2019) en januari (2020) bij Slagharen zelf. Hou goed in de gaten dat dit een momentopname is en dat prijzen kunnen wijzigen. Hier kun je dan ook geen rechten aan ontlenen.

Voordeligste dagticketprijs in november 2019: € 13,50
Voordeligste dagticketprijs in december 2019: € 17,52
Voordeligste dagticketprijs in januari 2020: € 17,52
Voordeligste ticketprijs (zonder datum): € 29,90

Check altijd zelf eerst even de actuele ticketprijzen van Slagharen alvorens je gaat bieden!

Rekenvoorbeeld
Stel dat je uitgaat van de voordeligste dagticketprijs (€ 13,50 per ticket) en je doet dat keer twee, dan kom je uit op € 27,00. Dan haal je van deze prijs nog de administratiekosten af, kom je uit op € 22,00. Alles onder deze prijs ben je extra voordelig uit. Bied je bijvoorbeeld € 21, dan betaal je € 26,00 voor 2 tickets, dan ben je al € 1 goedkoper uit dan de voordeligste dagticketprijs van Slagharen.

Let op! Dagtickets hebben een specifieke datum. Je krijgt alleen op die datum toegang. Kies je voor een ticket zonder datum, dan ben je een stuk duurder uit, namelijk € 29,90 per entreeticket. Vergelijk dus geen appels met peren. De tickets van VakantieVeilingen zijn geldig van 19 oktober 2019 t/m 5 januari 2020 en hebben dan ook een lange bestedingsduur.

Bieding op basis van eerdere veilingen

Je zou eerst wat voorgaande veilingen kunnen bekijken om te zien wat er zoal op de twee tickets voor Winter Slagharen wordt geboden. Je zou dan de laagste biedingsprijs in de gaten kunnen houden of een gemiddelde kunnen berekenen.

Winterslagharen 2019/2020

Winterslagharen 2019/2020 is weer genieten. Met leuke attracties, shows en schaatsbaan. Zodra je Slagharen binnenloopt krijg je meteen een winters gevoel
Vanaf 2 november 2019 kun je genieten van Winter Slagharen (seizoen 2019/2020). Het hele park is gezellig gemaakt met lampjes, kerstbomen en winterse taferelen. Winter Slagharen duurt t/m 5 januari 2020.

Ook dit jaar weer veel attractieplezier zoals de Gold Rush, Big Wheel, Sky Tower en 4D-film Polar Express. Even lekker opwarmen kan bij één van de gezellige kampvuren in het park, kies voor één van de overdekte attracties of overdekte speelplaats Phileas Fun House.

Schaatsbaan in Winter Western Village
In de Winter Western Village vind je een leuke schaatsbaan. Je kunt je eigen schaatsen meenemen of je kunt schaatsen huren. In Western Village kun je ook lekkere dingen kopen zoals warme Chocomel of Glühwein.

Waterpark Aqua Mexicana
In waterpark Aqua Mexicana kun je deze winter genieten van lekker tropische temperaturen en veel zwemplezier beleven. Dit zwemparadijs heeft o.a. palmbomen, diverse snelle glijbanen en een whirlpool. Terwijl het buiten koud is, kun jij genieten van een warm temperatuurtje.

Miracle of Lights lichtjesparade
Heel leuk om naartoe te gaan is de Miracle of Lights lichtjesparade met avondshow. Wanneer de zon ondergaat en de attracties sluiten verandert het attractiepark in een magische wereld met heel veel lichtjes. De lichtjesparade bestaat uit mooi verlichte voertuigen en western figuren. Alles wordt begeleid met prachtige muziek. Miracle of Lights rijdt door de Main treet richting het Fonteinplein. Aan het einde van de lichtjesparade vindt daar een avondspektakel plaats met een show van Randy & Rosie met projecties, fonteinshow, laserstralen en vuurwerk.

Sinterklaas en Kerstman
Het Slagharen Sinterklaasfeest is op 23 en 24 november 2019. Er is een leuke Sinterklaashow met Sinterklaas en veel Pieten. Na Sinterklaas komt de Kerstman naar Slagharen. Je kunt samen met hem op de foto of meerijden in zijn arrenslee.

Blijven slapen tijdens Winter Slagharen?
Boek een heerlijk verblijf op het vakantiepark en verblijf in één van de gezellige accommodaties zoals de Raccoon Lodge, Yellowstone, Cowboy Cottage of kies voor een extra luxe vakantie en verblijf in de Nevada Deluxe met buiten bubbelbad met uitzicht op het mooi verlichte reuzenrad. Zo kun jij extra genieten van Winter Slagharen en een onvergetelijke tijd beleven met veel attractiepark en zwemparadijs plezier!

Wanneer je een vakantie boekt bij Slagharen is dat inclusief toegang tot het attractiepark, waterpark Aqua Mexicana, schaatsbaan in de Winter Western Village en shows (zoals de Miracle of Lights lichtjesparade) + entertainment. Het beste kun je gebruik maken van één van de aanbiedingen wanneer je voordelig op vakantie wilt gaan naar Slagharen.