Tiny House Plus TH4 4 personen Droomparken De Zanding

De Tiny House Plus TH4 is een knus vakantiehuisje op Droompark De Zanding. De Tiny Houses van vakantiepark De Zanding liggen midden in het Veluwse bos. Je overnacht dan ook midden in de natuur.

Tiny House TH4 voor 4 personen op de Veluwe

Tiny House Plus TH4 4 personen Droomparken De Zanding
Tiny House Plus (TH4) is slim en sfeervol ingericht waarbij gebruik is gemaakt van veel natuurlijke invloeden. Alle voorzieningen die je je maar kunt wensen zijn aanwezig. Het vakantiehuisje grenst aan een openlucht binnenplaats met diverse hangmatten, loungebanken, barbecue en hottub. Bij de lobby op het park kun je hout kopen voor de barbecue en hottub.

Kenmerken:
– Max. aantal personen: 4
– Aantal slaapkamers: 2
– Shared space
– Veel buitenruimte
– Heerlijk knus
– Perfect voor een gezellig nachtje weg

Beschikt over:
– Paletkachel
– Combimagnetron
– Spellen- en boekenkast
– Kindvriendelijke aanpassingen
– Loungeset
– Picknicktafel

Foto’s:
Bekijk foto’s (11) >

Sfeervol vakantiehuisje
Tiny House TH4 is heel sfeervol ingericht waarbij gebruik is gemaakt van mooie natuurlijke kleuren. De inrichting van de accommodatie is prachtig. Aanwezig zijn 2 slaapkamers, keuken met eethoek + kookplaatje + combimagnetron, zithoek met loungebank en paletkachel. Er is geen TV aanwezig, maar wel een spellen- en boekenkast, picknicktafel en kindervriendelijke aanpassingen. De badkamer is niet groot maar wel van alle luxe voorzien waaronder een comfortabele douche.

Diverse ramen
Overal in het huisje heb je mooie uitzichten op de natuur dankzij de divers ramen. Waar je ook zit, bijvoorbeeld in de woonkamer of je ligt op bed, overal kun je heerlijk naar buiten kijken en heb je meteen een vrij gevoel.

Eigen terras
Buiten kun je heerlijk genieten van de buitenlucht op je eigen terras. Op het terras staat een terrastafel en 4 krukken, allemaal gemaakt van hout. Super gezellig om hier samen te ontbijten of een drankje te doen.

Goed om te weten: Droompark De Zanding heeft verschillende typen Tiny Houses (type TH4). Het design van ieder huisje is uniek en heeft zijn eigen interieur. Ook aanwezig zijn Tiny Houses voor 2 personen (type TH).

Verblijf boeken?
Je kunt zowel rechtstreeks bij Droomparken als via Roompot een verblijf voor de Tiny House Plus TH4 boeken.

Wat is een Tiny House?

Een Tiny House is een klein huisje, in dit geval een klein vakantiehuisje. Tiny Houses super knus en gezellig om vakantie in te vieren. Je hebt een heuse Tiny House Movement. Dat is een sociale stroming die staat voor eenvoudiger, maar betekenisvoller leven. Het motto van deze beweging is “minder huis, meer leven”. Je leeft in een Tiny House op een minimalistische en milieuvriendelijkere manier.

De Tiny Houses verschijnen op steeds meer vakantieparken, waaronder bij Droomparken. Niet voor niets, het is weer net even iets anders om een verblijf in te hebben en deze accommodaties zijn uitstekend geschikt om 1 of 2 nachten in te verblijven. Het is een tevens een goed alternatief voor een hotelverblijf. De voordelen: Meer bewegingsvrijheid, je bent meer één met de natuur en het is luxer dan kamperen.

Droompark De Zanding in het kort

Droompark De Zanding is een kleinschalig vakantiepark op de Veluwe (Gelderland). Heel leuk vakantiepark waar je in alle rust kunt genieten van je welverdiende vakantie. Ideaal park ook voor wandel- en fietsliefhebbers, want het park grenst aan de Veluwe. Vanuit het park loop of fiets je zo de natuur in. Het vakantiepark is het hele jaar mooi groen en je hebt meteen het gevoel midden in de natuur te zitten wanneer je vakantie viert in je Tiny House.

Op het vakantiepark heeft een zwembad én er is een recreatieplas aanwezig. Hierin kun je een verfrissende duik nemen tijdens warme dagen. Ook aanwezig op het park zijn een Restaurant (Restaurant B.A.S), Food Court met snackbar, speeltuintjes, sportvelden, Parkshop en voor kinderen is er animatie.