Univé Familiedag 2019 bij Attractiepark Slagharen

Univé Familiedag 2019 bij Attractiepark Slagharen
Speciaal voor leden van Univé is er de Univé Familiedag in Attractiepark Slagharen op zaterdag 21 september 2019. In het attractiepark kun je genieten van meer dan 30 attracties zoals de Gold Rush, Free Fall, Mine Train, Wild West Adventure en Ripsaw Falls. Ook zijn er leuke familieshows zoals het American Circus Theater en de nieuwe 4D-film Yogi Bear.

Informatie Univé Familiedag 2019

Inschrijven
Om je te kunnen inschrijven voor de Univé Familiedag heb je een unieke code nodig. Deze code vind je in de e-mail bij de uitnodiging van Univé. Per unieke code voor de inschrijving geldt een eigen bijdrage van € 3 per persoon. Deze eigen bijdrage wordt door Univé aan een goed doel geschonken. Tijdens de Univé Familiedag krijg je informatie over dit goede doel. Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang tot Slagharen, maximaal 6 kaarten per inschrijving. Er geldt voor deze actie Vol = Vol.

Slagharen tickets aanvragen met Univé code
Je kunt jouw Univé code (die in de uitnodiging staat) op deze officiële pagina van Univé invullen en daarmee Slagharen entreekaartjes voor 21 september 2019 aanvragen.

Verzamelplaats
Univé ontvangt jou graag op het parkeerterrein van Attractiepark Slagharen. Hier ontvang je jouw toegangskaartjes tot het attractiepark, tickets voor een lekkere lunch en uitrijkaart voor de parkeerplaats.

Weersvoorspelling
Via bijvoorbeeld Weerplaza kun je de 14 daagse weersvoorspelling voor Slagharen bekijken. Zo weet je op tijd wat voor weer het gaat zijn tijdens de Univé Familiedag op 21 september 2019. Makkelijk om te weten, want Slagharen heeft op haar website staan: “Door weersomstandigheden zoals hevige regen-/sneeuwval, vorst, onweersbuien en windstoten kunnen attracties tijdelijk gesloten worden.”

Ali B
Tijdens de familiedag komt Ali B een optreden geven in het attractiepark. Ali B is rapper, theatermaker en TV-persoonlijkheid.

Kun je losse Slagharen entreetickets kopen voor 21 september 2019?
Wij waren benieuwd of het mogelijk is om voor zaterdag 21 september 2019 losse Slagharen entreetickets te kopen. Dat kun je eenvoudig opzoeken via de ticketpagina van Slagharen. Je zult dan zien dat op 21 september 2019 het park is gesloten voor mensen die een los entreekaartje willen kopen. Deze dag is dus echt geheel gereserveerd voor de Univé Familiedag.

Heb je met een Slagharen abonnement op 21 september 2019 toegang?
Nee, ook voor Slagharen abonnementhouders geldt dat op 21 september 2019 het park is gesloten. Je hebt dus ook met een abonnement geen toegang tot het attractiepark op deze dag.

Ik heb geen uitnodiging van Univé gehad voor de familiedag, maar ben wel lid, wat nu?
Het best kun je dan even contact opnemen met Univé. Op de klantenservicepagina kun je alle contactinformatie vinden. Je zou in dat geval kunnen vragen aan de klantenservice waarom je geen uitnodiging hebt gehad en of je deze alsnog zou kunnen krijgen.

Video Univé Familiedag 2019

Krijg een impressie van de Univé Familiedag met onderstaande video. In deze video zie je hoe de Univé Familiedag 2019 eruit zag.


Zin in een dagje Slagharen? Bekijk hier alle Slagharen kortingen

Update: Familiedag 2019 werd druk bezocht

Univé Familiedag 2019 vond plaats op zaterdag 21 september 2019. De video laat zien dat deze dag druk werd bezocht door Univé leden. Men had het geluk dat het die dag extra mooi weer was, wat resulteerde een extra geslaagd dagje uit naar Slagharen.

Leuk om te weten: Tijdens de familiedag wordt er zelfs goed voor je auto gezorgd door Univé, zo wordt de voorruit van je auto beschermd met zonwering door een medewerker van Univé. Gezien de video zijn leden in ieder geval dolblij met de familiedag en is het een dag vol attractieparkplezier bij Slagharen.

Miracle of Lights & Lasershow met vuurwerk?

Miracle of Lights & Lasershow met vuurwerk?
We hebben uitgezocht welke events precies plaatsvinden bij Slagharen in de maand september en (omdat de Univé Familiedag 2019 op 21 september 2019 plaatsvindt).

Slagharen geeft het volgende aan: september is een rustige maand om een leuk dagje Slagharen te doen. Deze maand valt onder de nazomer maanden (=laagseizoen). Dat betekent dat je minder hoeft te wachten bij de attracties en meer tijd overhoudt voor bijvoorbeeld een extra rondje in één van de leuke attracties zoals de Ripsaw Falls of Apollo. Gezien de Univé Familiedagen uit voorgaande jaren is de verwachting dat het op 21 september 2019 juist niet rustig zal zijn in Attractiepark Slagharen. Deze familiedag is populair en de verwachting voor 2019 is dat ook dit jaar deze ledendag druk bezocht zal worden. Het is echter wel zo dat deze dag alleen voor leden van Univé is en die zich ingeschreven hebben op uitnodiging van Univé. Je hebt dus geen ‘last’ van andere dagjesmensen.

Miracle of Lights lichtjesshow
In video van Univé is een stukje te zien van de Miracle of Lights lichtjesshow. Deze show begint eigenlijk pas vanaf 3 oktober 2019. Het was ons niet helemaal duidelijk of er speciaal voor de Univé Familiedag deze show ook wordt opgevoerd. Mocht dat niet het geval zijn, maar wil je deze show wel graag gaan bekijken, koop dan tickets met datum 3 oktober 2019 of later. Vanaf die datum is deze show in ieder geval te bekijken in het attractiepark.

Lasershow met vuurwerk
De lasershow met vuurwerk vindt plaats op het Fonteinplein van Attractiepark Slagharen en vindt plaats na de lichtjesparade. De show bestaat uit laserstralen, fonteinshow, projecties, muziek en vuurwerk. Ook hiervan zie je een stukje in de video van Univé, maar ook hierbij was het ons niet duidelijk of deze show speciaal op de familiedag wordt opgevoerd. Mocht je deze lasershow met vuurwerk een keer willen meemaken (is echt een unieke ervaring) dan is dat mogelijk vanaf 3 oktober 2019.

Tip: Magische herfstvakantie bij Slagharen

Tip: Magische herfstvakantie bij Slagharen
De magische herfstvakantie bij Slagharen is superleuk! Jouw herfstvakantie is inclusief onbeperkt toegang tot het attractiepark, Aqua Mexicana (zwemparadijs), shows en entertainment. Onder de shows en entertainment vallen ook toegang tot de Miracle of Lights lichtjesoptocht en lasershow met vuurwerk. Tip: Er zijn aanbiedingen waarbij nog meer extra’s zijn inbegrepen zoals een ontbijtbuffet met Randy & Rosie en toegang tot de ropecourse van Black Hill Ranger Path.

Bij Slagharen kun je een keuze maken uit diverse accommodaties van WigWam tot luxe vakantiewoning met een bubbelbad in de tuin. Bij alle accommodaties is onbeperkt toegang tot het attractiepark + zwemparadijs + shows en entertainment inbegrepen bij je verblijf. Dat geldt ook voor de aankomst- en vertrekdag.