Vakantiepark De Strabrechtse Vennen is meest luxe Landal park in Brabant

Vakantiepark De Strabrechtse Vennen is meest luxe Landal park in Brabant
Vakantiepark De Strabrechtse Vennen is een nieuw park van Landal GreenParks gelegen in Someren, Noord-Brabant. Dit park heeft hele luxe vakantiewoningen (zelfs met eigen zwembad of hottub) en een ruim aanbod met faciliteiten.

Wanneer je alle parken van Landal in Brabant met elkaar vergelijkt, dan mag dit park op dit moment zeker gezien worden als het meest luxe Landal park in de provincie Brabant.

Vanaf wanneer kun je boeken en verblijven bij Vakantiepark De Stabrechtse Vennen?

Het is nu al mogelijk om via de Landal boekingspagina van Vakantiepark De Stabrechtse Vennen een verblijf te boeken bij dit luxe park. Een verblijf is mogelijk vanaf 31 mei 2024.

Accommodaties

Accommodaties
Vakantiepark De Strabrechtse Vennen heeft een uitgebreid aanbod met accommodaties (lodges en bungalows) voor 4-, 6-, 8-, 10-, 12- en 20-personen.

De lodges zijn alleen voor 4-personen beschikbaar.

De bungalows zijn beschikbaar voor 4-, 6-, 8-, 10-, 12- en 20-personen.

Je kunt je vakantie zo luxe maken als je wilt: standaard, comfort, luxe of extra luxe.

Bekijk alle accommodaties ›

Accommodaties met eigen zwembad
Accommodaties met eigen zwembad

Meest bijzondere bungalows op het park zijn de 6- en 8-persoonsbungalows met eigen zwemspa (=eigen zwembad) in de tuin.

Accommodaties met eigen hottub
Accommodaties met eigen hottub

Ook heel luxe zijn de 4-, 6-, 10-, 12- en 20-persoonsbungalows met eigen hottub in de tuin.

Kindvriendelijke woningen
Kindvriendelijke woningen

Er is een eiland met daarop kindvriendelijke woningen. In deze woningen kunnen ouders met (jonge) kinderen zonder zorgen genieten van hun vakantie.

Accommodatietype 6-Persoonsbungalow 6CK is een kindvriendelijke woning met diverse kindervoorzieningen: campingbedje (op aanvraag), kinderstoel (op aanvraag), kinderbedje is eventueel bij te plaatsen (beperkte ruimte hiervoor), kindveilige stopcontacten, speelkleed, krijtbord, zitzak en trampoline in de tuin.

Op de plattegrond kun je zien dat de 6CK bungalows zijn gelegen aan de linkerkant van het park (gezien vanaf de ingang) in Zone F. Deze kindvriendelijke bungalows liggen rondom een speelplaats (9) en faciliteiten zoals strand (7), speelplaatsen (8), padelbaan (5) en centrumvoorzieningen: receptie (1), restaurant (2), terras (3) en zwembad (4).

Accommodatie boeken met voorkeursligging
Het is mogelijk om tijdens het boeken van je accommodatie gebruik te maken van de voorkeursligging service van Landal. Bij deze service kun je een huisnummer of bepaalde ligging kiezen van je accommodatie zoals vlakbij de centrumfaciliteiten.

Wanneer je gebruik gaat maken van de voorkeursligging service is de plattegrond hierbij een handig hulpmiddel. Hierop kun je precies zien hoe alle accommodatietypes zijn gelegen op het park.

Faciliteiten

Vakantiepark De Strabrechtse Vennen heeft een ruim aanbod met faciliteiten voor jong en oud zoals een mooi binnenzwembad, recreatiemeer, visvijver (incl. hengel- en bootjesverhuur), restaurant met panoramaterras, diverse speeltuinen (er is ook een binnenspeeltuin), klimmuur en padelbaan.

Binnenzwembad
Het binnenzwembad is overdekt, verwarmd en er is een glazen wand waarlangs je een mooi uitzicht hebt naar buiten. Er zijn diverse zwemfaciliteiten: bruisbank, kinderbad, kinderglijbaan, peuterbad en waterval.

Recreatiemeer
Het recreatiemeer is leuk om te zwemmen tijdens de zomermaanden. Bij het recreatiemeer ligt een aangelegd strand, ligweide en zonneweide.

Restaurant
Je hoeft het park niet af om lekker uit eten te kunnen gaan. Het park heeft een eigen restaurant waar je uitgebreid kunt lunchen (geniet o.a. van lekkere broodjes) en dineren. In het restaurant worden heerlijke streekgerechten klaargemaakt.

Vanuit het restaurant heb je een mooi uitzicht over het recreatiemeer.

Je kunt zowel binnen als buiten zitten, want bij het restaurant is een panoramaterras aanwezig met uitzicht over het recreatiemeer. Ook een serre, bar en snackbar zijn aanwezig.

Parkshop
Bij de parkshop kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen en leuke spulletjes zoals kleding, accessoires en geschenken.

Speeltuin binnen en buiten
Het maakt niet uit wat voor weer het is om te kunnen spelen. Kinderen kunnen zowel in de binnen- als buitenspeeltuin terecht. Het park heeft meerdere buitenspeelplaatsen.

Klimmuur
Het is mogelijk om tot grote hoogte te klimmen bij de klimmuur. De kleuren van de handgrepen op de muur geven aan welke routes je kunt klimmen: makkelijk of moeilijk. Deze activiteit is ook toegankelijk voor kinderen, wel dient er in dat geval minimaal één volwassene mee te gaan.

Padelbaan
Het park heeft een eigen padelbaan. Deze wordt omringd door glazen panelen. Terwijl je bezig bent met padel kun je ook genieten van de bosrijke omgeving waardoor je wordt omringd.

Naast een padelbaan is er ook nog een speel- en sportveld.

Visvijver
Vissen kan op de grote visvijver op het vakantiepark. In deze visvijver zijn verschillende soorten vissoorten aanwezig. Je kunt je eigen visspullen meenemen of een vishengel huren bij de receptie. Ook is het mogelijk om een bootje te huren en daarmee de visvijver op te varen en ontspannen te vissen vanuit je bootje.

Fietsverhuur
Je kunt je eigen fietsen meenemen naar het park, maar dat hoeft niet. Er is een uitgebreide fietsverhuur aanwezig op het park waar je terecht kunt voor fietshelmen, fietszitjes, mountainbikes, kinderfietsen en e-bikes.

Omgeving

De omgeving van Vakantiepark De Strabrechtse Vennen zijn natuurparken: Groote Peel en De Strabrechtse Heide. Deze natuurparken zijn mooi in alle seizoenen van het jaar.

Je vindt hier vele wandel- en fietsroutes waarbij tijdens je tochten allerlei natuurschoon voorbijkomt.

Brabant is een mooie provincie met een prachtige flora en fauna en waar je ook alle kanten op kunt als het gaat om culturele uitstapjes, stedentrips en musea.

Kijk ook eens naar de 12x uitjes tips van Landal die je in de omgeving van dit park kunt maken.

Attractieparken in de omgeving
In de omgeving van Vakantiepark De Strabrechtse Vennen zijn diverse leuke attractieparken gevestigd. De vijf meest populaire pretparken hebben we hieronder gezet.

De Efteling: 65,8 km van het park / 50 minuten reistijd met de auto

Toverland: 31,8 km van het park / 23 minuten reistijd met de auto

Speelland Beekse Bergen: 54,1 km van het park / 41 minuten reistijd met de auto

Attractiepark DippieDoe: 36,5 km van het park / 32 minuten reistijd met de auto

BillyBird Park Hemelrijk: 36,7 km van het park / 42 minuten reistijd met de auto