Vakantiepark Lexmond wordt nieuw park van TopParken

Vakantiepark Lexmond wordt nieuw park van TopParken
TopParken krijgt er een nieuw vakantiepark bij: Vakantiepark Lexmond. Op het park komen moderne vakantiewoningen te staan. Ook een compleet vernieuwd faciliteitengebouw, buitenzwembad en vernieuwde infrastructuur zullen aanwezig zijn. Het park ligt op 20 minuten afstand van Utrecht.

Vakantiepark Lexmond wordt 3e park van TopParken nabij Utrecht

TopParken is sinds 2022 al eigenaar van twee bestaande vakantieparken die gelegen zijn aan de rivier de Lek in Lexmond (nabij Utrecht): Résidence Lage Vuursche en Résidence Westenburg.

115 Comfortabele vakantiewoningen
Daar komt nu het nieuwe vakantiepark Lexmond bij. Het park zal bestaan uit maximaal 115 vakantiewoningen die zijn geschikt voor eigen gebruik of (gedeeltelijke) verhuur.

Diverse vernieuwingen
Het faciliteitengebouw (voorzien van receptie, horeca en dakterras), buitenzwembad en infrastructuur worden volledig vernieuwd.

Park gaat op in de natuur
Het vakantiepark krijgt een harmonieuze inpassing in de omgeving. Dat houdt in dat de uitstraling van het park en de woningen aansluiten bij de natuurlijke omgeving.

Strand
Het strand wordt weer toegankelijk voor iedereen. Dit strand was namelijk langere tijd niet geopend voor de omgeving.

TopParken Lexmond alleen actief in het seizoen

In het seizoen zal het vakantiepark actief zijn. Vakantiewoningen worden buiten het seizoen tijdelijk ergens ander gestald.

Vakantiewoning kopen op Vakantiepark Lexmond?

Je kunt je inschrijven voor fase 1 op de inschrijfpagina van TopParken Lexmond.