Vakantiepark Slagharen huisjes voor een superleuk verblijf

Bij Vakantiepark Slagharen heb je de keuze uit verschillende soorten huisjes. Alle vakantiehuisjes zijn inclusief onbeperkt toegang tot het attractiepark, shows en entertainment, Waterpark Aqua Mexicana en Sunny Beach waterspeeltuin. Alleen bij een campingplaats is toegang tot het waterpark niet inbegrepen bij de prijs, maar die kun je online met korting kopen.

Raccoon Lodge

Raccoon Lodge
6-Persoons vakantiehuis met 3 slaapkamers. 1 Van de slaapkamers heeft een bedstee. De lodges zijn rustig gelegen en hebben een American Indian thema.

Bekijk Raccoon Lodge >

Cowboy Cottage

Cowboy Cottage
De 6-persoons Cowboy cottages liggen in Attractiepark Slagharen. Leuke inrichting met Wild West thema. Ideaal vakantiehuisje voor iedereen die snel in het attractiepark wil kunnen zijn.

Bekijk Cowboy Cottage >

Nevada

Nevada
De 6-persoons Nevada vakantiehuisjes zijn één van de meest luxe vakantieverblijven van Slagharen. Vakantie met bubbelbad buiten? Kies dan voor de Extra luxe Nevada (=Nevada Deluxe).

Bekijk Nevada >

Hacienda

Hacienda
De 6-persoons Hacienda vakantiewoning heeft vrolijke kleuren en een Mexicaans thema. Net als de Cowboy Cottages liggen de Hacienda huisjes in het park, je bent dus snel in het attractiepark.

Bekijk Hacienda >

Yellowstone

Yellowstone
De 4-persoons Yellowstone accommodaties zijn echt Amerikaans. Het thema van de grootste natuurgebieden van Amerika, Yellowstone National Park, is goed zichtbaar. Absoluut één van de mooiste en meest luxe vakantiehuisjes van Vakantiepark Slagharen.

Bekijk Yellowstone >

Colorado

Colorado
Wil je wel het gevoel van kamperen maar niet zelf een caravan, camper of tent mee moeten nemen? De 4-persoons Colorado vakantiewoning is een chalet (=stacaravan). De mobilehome is van alle gemakken voorzien en is voordelig om te boeken.

Bekijk Colorado >

Wigwam Deluxe

Wigwam Deluxe
Een keer een bijzonder verblijf boeken? Kijk dan eens naar de 6-persoons Wigwam Deluxe. Dit is een toffe accomodatie en zal je zeker een onvergetelijke vakantie opleveren. Bij iedere wigwam ligt een eigen sanitair gebouwtje.

Bekijk Wigwam Deluxe >

Campingplaats

Campingplaats
Wil je liever niet overnachten in een vakantiehuisje? Vakantiepark Slagharen heeft ook een camping. Het is heel voordelig om een campingplaats te boeken. In totaal zijn er 229 plaatsen en op de camping zijn diverse faciliteiten aanwezig.

Bekijk Campingplaats >

Nevada Deluxe

Nevada Deluxe
Voor iedereen die van heerlijke luxe houdt en wil badderen in een buiten bubbelbad tijdens de vakantie is er de 6-persoons Nevada Deluxe vakantiewoning. Combineer luxe met een heel veel attractiepark en waterparkplezier met de Nevada Deluxe, echt een leuk vakantiehuisje met eigen bubbelbad in de tuin.

Bekijk Nevada Deluxe >

Missouri

Missouri
Verblijf in een vakantiehuisje met Amerikaans thema, dat is wat kan in de Missouri vakantiewoning. Deze 6-persoons lodge ziet er zowel van buiten als van binnen heel mooi uit en geeft je echt dat Wilde Westen gevoel van Slagharen. De accommodatie is van alle gemakken voorzien voor een heerlijk ontspannen verblijf.

Bekijk Missouri >