Verblijf bij Landal Berger Duinen vanaf nu mogelijk

Verblijf bij Landal Berger Duinen vanaf nu mogelijk
Landal Berger Duinen
is een nieuw, luxe vakantiepark van Landal GreenParks gelegen midden in het prachtige natuurgebied van de Schoorlse duinen. Het is vanaf nu mogelijk om bij dit nieuwe vakantiepark te verblijven!

Luxe vakantiewoningen

Het vakantiepark heeft luxe vakantiewoningen beschikbaar voor 4-, 6- en 8- personen. Een aantal woningtypen heeft een luxe of extra luxe wellnessuitvoering met o.a. loungebath (incl. buitenhaard) en rieten dak.

Luxe vakantiewoningen
Tip! Extra Luxe woningen hebben meeste comfort: o.a. veranda met hottub en buitensauna

Wil je een vakantie met heel veel luxe bij Landal Berger Duinen? Kies dan voor een Extra Luxe wellnesswoning. Je kunt dan genieten van extra luxe zoals een overdekte veranda met hottub, buitensauna, buitendouche, houtkachel, Big Green Egg MiniMax barbecue, extra flatscreen-TV in één van de slaapkamers, Quooker kraan, Nespresso koffiemachine, sunshower, was-/droogcombinaie en binnensauna.

Wellnesswoning wordt als zeer goed beoordeeld door parkgasten
De eerste gasten mochten alvast de luxe vakantiewoningen uitproberen op het vakantiepark. Vooral over de extra luxe vakantiewoningen zijn parkgasten lovend! Vooral de veranda met hottub en de buitensauna worden vaak genoemd.

Activiteiten op en rondom het vakantiepark

Activiteiten op en rondom het vakantiepark
Heb je zin om leuke dingen te ondernemen tijdens je vakantie? Op en rondom vakantiepark Landal Berger Duinen kun je diverse leuke activiteiten ondernemen.

Wandelen en fietsen
In de directe omgeving van het park vind je 60 km aan wandel- en fietspaden. Je kunt je eigen fietsen meenemen of deze huren op het park. Bij de fietsverhuur kun je een keuze maken uit (elektrische) fietsen en mountainbikes.

Uit eten
Vlakbij het vakantiepark kun je goed uit eten gaan en genieten van de lekkerste gerechten en dranken. Landal GreenParks heeft een handig lijstje met 6 hele goede restaurants waar je goed kunt eten en drinken.

Zwemmen
Zin om te zwemmen tijdens je vakantie? Dat kan zowel in de zee als het zwembad. Op 7 km afstand van het vakantiepark vind je Bergen aan Zee. Hier kun je bij goed weer een verfrissende duik in de zee nemen.

Wil je liever zwemmen in een zwembad? Zwembad Hoornse Vaart in Almaar ligt op slechts 15 minuten tijdens van het park. Dit zwembad beschikt o.a. over een mooi binnenzwembad, whirlpools, reuzeglijbaan met geluids- en lichteffecten, golfbad, waterspeeltuin voor de kleintjes en buitenzwembad met ligweide.

Spelen in de speeltuin of duinen
Kinderen kunnen zich naar hartenlust vermaken met spelen in de speeltuin of in de duinen: er is een hele leuke 51-meter hoge klimduin!

Voor wie is Landal Berger Duinen een leuk vakantiepark?

Voor wie is Landal Berger Duinen een leuk vakantiepark?
Wanneer je houdt van een vakantie aan de kust met mooie stranden en duinen, dan is Landal Berger Duinen een unieke vakantiebestemming waar je echt eens geweest moet zijn. Je verblijft midden in het prachtige natuurgebied van de Schoorlse duinen. Hier kun je genieten van een rustige en/of actieve vakantie.

Mooie luxe accommodaties
Vooral de luxe accommodaties maken dit vakantiepark heel aantrekkelijk. Of je nu kiest voor een Comfort, Luxe of Extra Luxe vakantiewoning, je verblijft altijd in een prachtige, vrijstaande accommodatie die van alle gemakken is voorzien om een heerlijk ontspannen vakantie te hebben.

Wil je heel veel luxe?
Kies dan voor een wellness woning. Deze heeft extra luxe zoals een Green Egg MiniMax barbecue, overdekte veranda met hottub, buitensauna, buitendouche, binnensauna, sunshower en houtkachel.

Op vakantie met kinderen?
De unieke kinderwoning is een leuke vrijstaande accommodatie die speciaal ingericht is voor gezinnen met kinderen. Bij deze kinder vakantiewoning is extra aandacht besteed aan faciliteiten voor de kinderen zoals een kinderslaapkamer, picknicktafel in de tuin en diverse kindervoorzieningen zoals: speciale veiligheidsvoorzieningen, commode, kinderservies, toiletverkleiner, kinderstoel, kinderspeelhoek, schoolbord en speelgoed.

Faciliteiten in directe omgeving vakantiepark
Op het vakantiepark zelf zijn niet veel faciliteiten aanwezig (receptiegebouw, winkeltje, fietsverhuur en speeltuin). Een ruim aanbod met faciliteiten vind je in de directe omgeving van het vakantiepark: wandel- en fietspaden, diverse goede restaurants, heel leuke zwembad (Hoornse Vaart) en uitstapjes naar bijvoorbeeld het Zee aquarium, Speelpark de Goudvis, dorpje Groet en Kaasmarkt Alkmaar.