Video met alle glijbanen van zwembad Aqua Mundo Center Parcs Het Meerdal

Wil je graag een keer alle glijbanen van het Aqua Mundo van Center Parcs Het Meerdal zien? TurboSlides laat je graag in hun video zien wat je allemaal aan glijbaanplezier kunt verwachten bij dit subtropisch zwemparadijs in America (Limburg).

Grote glijbaan

In de video is goed te zien dat de grote glijbaan door het hele zwemparadijs loopt en omgeven wordt door tropische planten. Het is een dichte buis, je kunt dus tijdens je glijbaantocht niet naar beneden kijken en het zwembad zien. De grote glijbaan is 11 meter hoog en 103 meter lang. Van TurboSlides krijgt deze glijbaan een 8,0.

De glijbaan is snel en leuk om vanaf te gaan, alleen de binnenzijde is niet zo spectaculair. Wanneer de glijbaan (gedeeltelijk) een glazen omhulsel had gehad of wanneer er een lichtshow getoond zou worden, zou het een aantrekkelijkere glijbaan zijn.

Wildwaterbaan

De wildwaterbaan is bijzonder type glijbaan met een leuke snelheid en deze loopt van binnen naar buiten en weer terug naar binnen. Tijdens de wilde rit zitten er een aantal extra versnellingen in die de ‘zwemrit’ extra tof maken. De zwemattractie is lang genoeg om optimaal te genieten van veel wildwaterplezier. De wildwaterbaan is absoluut één van de leukste zwemattracties van het Aqua Mundo van Het Meerdal. Deze zwemattractie krijgt een 8,0 voor experience van TurboSlides.

Familieglijbaan

Gezellig met de hele familie van de glijbaan af? Dat kan bij de unieke familieglijbaan van zwembad het Meerdal. Dit is een extra brede glijbaan waar je tegelijk met een aantal mensen vanaf kunt glijden. Het is niet zo’n hele lange glijbaan. Was de glijbaan wat langer geweest dan was deze iets meer geschikt geweest om samen een wedstrijdje te doen wie het eerste beneden is. De familieglijbaan krijgt van TurboSlides een 8,0.

Nog meer leuke zwemattracties

Naast de glijbanen zijn er nog meer leuke zwemattracties bij Aqua Mundo Center Parcs Het Meerdal, America, Limburg
Het Aqua Mundo subtropisch zwembad van Center Parcs Het Meerdal heeft niet alleen leuke glijbanen, maar ook nog andere leuke zwemattracties zoals Aqua Battle, Wild Water Rafting, golfslagbad, Kinder-doe-bad en stroomversnellingsbad.

Ontdek alle zwemactiviteiten van Aqua Mundo Center Parcs Het Meerdal >