Video: Neem een kijkje achter de schermen bij Slagharen

In deze video neemt Anouk (Manager Operations Slagharen) je mee voor een kijkje achter de schermen in het Wilde Westen.

Zin in een dagje uit of verblijf bij Slagharen? Kijk dan zeker eens bij de Slagharen kortingen!

De 3 onderdelen van Slagharen

Slagharen bestaat uit drie onderdelen: Attractiepark, Waterpark en het vakantiepark. Deze drie onderdelen hebben subafdelingen zoals beveiliging, schoonmaak, recepties en entertainment.

De 3 belangrijkste pijlers van Slagharen

Bij Slagharen zijn drie zaken (pijlers) zeer belangrijk: 1. veiligheid, 2. klantgerichtheid en 3. beleving. Ook het zorgen voor een schoon park, onderhoud, gastgerichtheid en goed personeel zijn heel belangrijk.

Schoon park + onderhoud
In de maanden dat het attractiepark is gesloten, wordt deze grondig schoongemaakt. De belijning wordt vernieuwd, evenals de routeaanduiding en wachtvakken. Ook wordt er veel aandacht besteed aan het onderhoud van o.a. de attracties en faciliteiten.

Gastgerichtheid
Gastgerichtheid is heel belangrijk. Zo zijn er trainingen tijdens de winterperiode voor al het personeel. Op deze manier blijft de service op het park zo hoog mogelijk. Het personeel kan zo iedere gast altijd op de best mogelijke manier helpen tijdens een verblijf bij Slagharen.

Team Slagharen = Leuk!
Slagharen heeft groot leuk team met hardwerkende creatieve mensen. Wil je graag werken bij Slagharen? Kijk dan op werkenbijslagharen.com.

Recente vernieuwingen

Slagharen heeft recent diverse vernieuwingen ondergaan.

Nieuwe lengtepalen
Op de nieuwe lengtepalen staat aangegeven welke minimale lengte geldt voor een attractie, wat verplicht is (b.v. op te volgen instructies en kledingvoorschriften) en wat verboden is (b.v. honden, roken eten/drinken). Ook wordt aangegeven hoe laat de attractie sluit (klok).

Entertainment is doorontwikkeld
Beleving in het Wilde Westen park is heel belangrijk. Slagharen heeft daarom het parkentertainment doorontwikkeld. Een goed voorbeeld is de introductie van de Red Bandits.

Slagharen Red Bandits
De Red Bandits duiken overal op. Ze hebben de Sitting Bull Saloon overgenomen en de naam veranderd in de Red Bandits Clubhouse. De Red Bandits organiseren verschillende activiteiten waar iedereen aan mee mag doen.

Valerie Heart is een nieuwe member van de Red Bandits. Valerie en Bandit John Batterson halen allerlei streken uit.

Woonhuis Randy & Rosie is vernieuwd
De molen: Woonhuis Randy & Rosie heeft een opknapbeurt gehad. Het gebied eromheen ook mooier gemaakt.

Monorail is vernieuwd
De monorail is in een nieuw jasje gestoken. Het is nu de Pioneer Express 63. Hierin kun je een rondje rijden over het gehele park en een kijkje nemen achter de schermen (je leert over de geschiedenis van het park). Een ritje duurt 15 minuten.

Een ritje in de monorail is ook ideaal wanneer je even een korte pauze wilt hebben van alle attractieplezier.