Video: ’s Avonds zwemmen in overdekt zwembad Landal Rabbit Hill

Neem een kijkje in het overdekte zwembad van Landal Rabbit Hill met deze video van MG Creative. Je krijgt met de video een korte impressie van de sfeer van het zwembad in de avond.


Zin om dit zwembad zelf te ontdekken? Boek je vakantie bij Landal Rabbit Hill met korting

In de video zie je dat het zwembad van Landal Rabbit Hill redelijk groot is en een Bollo de Beer thema heeft. Er zijn diverse waterattracties: leuke kinderglijbaan, bruggetje waar je onderdoor kan zwemmen, stroomversnelling en grote waterfontein.

Voor de allerkleinsten is er een peuterbadje met een mini glijbaan en grote goudvis die water spuwt.

In de whirlpool (=bubbelbad) kun je heerlijk bubbelen in warm water.

’s Avonds is het overdekte zwembad extra sfeervol dankzij de mooie verlichting zoals blauwe lampen die over het water schijnen.

In de video zie je ook de grappige Bollo de Beer douches waar je voordat het zwembad in gaat of na het zwemmen even kunt douchen.

Het zwembad is vooral leuk voor gezinnen met kinderen. Maar ook tieners kunnen zich hier prima vermaken. Ook leuk om met zijn tweetjes zonder kinderen even een uurtje zwemplezier te hebben, al kun je dan wel het beste vooral zo laat mogelijk op de avond gaan zwemmen of ’s morgens heel vroeg.

Kijk zeker eens de video in zijn geheel: Leuke video met allerlei clips van Landal Rabbit Hill. Zo krijg je een idee van wat je van een vakantie bij dit leuke vakantiepark in Gelderland kunt verwachten zoals de speeltuin, marshmallows roosteren, wandelen over het park, restaurant, bowlingbanen en indoor speelparadijs.

Toegang tot het overdekte zwembad is gratis

Voor parkgasten is het overdekte zwembad gratis toegankelijk. Je ontvangt bij aankomst op het park informatie over de actuele zwemtijden en zwembadregels.

Er is ook een openluchtzwembad!

Landal Rabbit Hill heeft ook een openluchtzwembad. Dit zwembad is geopend van juli tot eind augustus. Het openluchtzwembad is groot, omheind en beschikt over waterattracties, peuterbad en ligweide.

Leuke zwemactiviteiten in de (school)vakanties

In de (school)vakanties worden door het Fun & Entertainment-team voor parkgasten leuke zwemactiviteiten in/bij het zwembad georganiseerd zoals leuke waterspelletjes. Bij mooi weer vanaf eind mei tot eind augustus is het openluchtzwembad met peuterband en ligweide geopend.

Tip: Bij aankomst op Landal Rabbit Hill ontvang je bij de receptie een mapje met o.a. informatie over de activiteiten die tijdens jouw verblijf allemaal worden georganiseerd.