Video’s waarin Intenso bandenglijbaan Hof van Saksen goed te zien is

Wil je graag weten hoe de Intenso bandenglijbaan van Hof van Saksen eruit ziet? Kijk dan eens naar deze twee video’s. Hierin is deze hoogste bandenglijbaan van de Benelux goed te zien. Van het kiezen van de lichteffecten tot de eindplons, het is allemaal te zien.

De glijtocht begint door in een 2-persoonsband te gaan zitten. Kies aan de linkzijde op een elektronisch bord welke lichteffecten je onderweg wilt zien en druk de opblaasband vervolgens naar voren met behulp van de ijzeren handvatten aan weerszijden. De glijbaan begint in het donker, je draait onderweg 4x in de rondte en je komt de door jou gekozen lichteffecten tegen. De totale lengte is 187,5 meter.

Video 1

Intenso bandenglijbaan Hof van Saksen, Video 1
Video 1 is gemaakt door TUBERIDES en laat de Intenso bandenglijbaan zien wanneer 2 personen en band de glijbaan ingaan en met 1 persoon en band. Duidelijke video waarbij deel 2 van deze video het beste de gehele glijtocht laat zien met alle effecten en snelheid. Alleen jammer dat niet te zien hoe hoe vooraf de lichteffecten gekozen kunnen worden. Het viel ons bovendien op dat het met twee personen makkelijker is om de glijbaan in te komen dan één persoon wat er wat oncomfortabel uitziet.

Video 2

Intenso bandenglijbaan Hof van Saksen, Video 2
Video 2 is gemaakt door TurboSlides. Ook een mooie scherpe video waarin de Intenso bandenglijbaan goed te zien is. Je krijgt voordat de video begint enkele details te zien over wie de maker van de glijbaan is, evenals type, moeilijkheidslevel, afmetingen en experience uitgedrukt in een cijfer (dit is trouwens voor deze glijbaan een 7,5 / Nice). Het geluid van de video van TurboSlides is wat doffer dan de video van TUBERIDES, dit ligt aan de gebruikte camera. Wel heel goed bij deze video is dat voordat de glijtocht naar beneden begint getoond wordt hoe het lichteffect gekozen kan worden, wat in de video van TUBERIDES ontbreekt.

FAQ

Hoe kun je lichteffecten kiezen bij de Intenso bandenglijbaan?
De lichteffecten van de Intenso bandenglijbaan kunnen vooraf gekozen worden met lichttoetsen op een bordje bij de ingang van de glijbaan. Dit kun je al zittend doen.

Welke lichteffecten kunnen gekozen worden bij de Intenso bandenglijbaan?
Je kunt een keuze maken uit … lichteffecten bij de Intenso bandenglijbaan (Rainbow, Pink Sparkle, Blue Run, Cirkel Light, Disco, Halloween, Yellow Snake en Flash Light). Zie je een effect dat je graag wilt zien? Toets dan op de verlichte knop aan de rechterzijde van de naam van het lichteffect.

Mag ik van de Intenso bandenglijbaan af?
Jij mag van de Intenso bandenglijbaan af wanneer je een minimale lengte hebt van 1,20 meter en je in het bezit bent van zwemdiploma A. Ook moet je minimaal 7 jaar zijn (onder begeleiding van een volwassene). Je mag geen medische klachten, lichamelijke beperking hebben of zwanger zijn. Let erop dat er lichteffecten aanwezig zijn in de glijbaan, wanneer je hier niet (goed) tegen kunt (b.v. je hebt epilepsie) maak dan geen gebruik van deze glijbaan.

Moet ik mijn eigen opblaasband meenemen naar het zwembad om van de Intenso glijbaan af te kunnen?
Nee! Opblaasbanden liggen klaar bij de ingang van de Intenso glijbaan. Alleen deze opblaasbanden mogen gebruikt worden om van de glijbaan af te gaan!

Ik wil in het hoogseizoen / schoolvakanties van de Intenso glijbaan af, kan dat?
Ja, je kunt van de Intenso glijbaan af in het hoogseizoen* / schoolvakanties mits je als gast verblijft op Vakantiepark Hof van Saksen. Buiten het hoogseizoen / schoolvakanties is het ook mogelijk om als dagrecreant van de Intenso gebruik te maken. In het hoogseizoen / schoolvakanties is het zwembad inclusief de drie glijbanen namelijk alleen toegankelijk voor gasten van vakantieresort Hof van Saksen.

Tip: Wil je goedkoper een vakantie boeken bij Hof van Saksen? Maak dan gebruik van korting.

 

*Onder het hoogseizoen wordt verwacht de tijd waarin de meerderheid van de mensen met vakantie gaat. Meestal loopt dit van 1 juli tot en met 21 augustus. De zomervakantie (=hoogseizoen) bij Hof van Saksen is van begin juli tot eind augustus.

Verder goed om te weten: Ook tijdens de schoolvakanties en weekenden is het zwembad van Hof van Saksen alleen voor parkgasten toegankelijk i.v.m. de drukte.