Vroegboekkorting Center Parcs met tot 40% korting

Wanneer u minimaal 2 maanden van tevoren een vakantie bij Center Parcs boekt ontvangt u een aantrekkelijke vroegboekkorting waarmee u tot wel 40% korting kunt krijgen op op uw vakantie. Ook ontvangt u 2 extra’s (Vroege Vogel Voordelen): Activiteiten Cadeau t.w.v. € 30 + Gratis voorkeursligging t.w.v. € 33.

Boek minimaal 2 maanden van te voren en ontvang tot 20% vroegboekkorting bij Center Parcs + Activiteiten Cadeau + Gratis voorkeursligging van uw cottage. Daar bovenop mag u gebruikmaken van de 20% familie of 55+ korting.
Activeer jouw vroegboekkorting

Hoe eerder u boekt des te meer vroegboekkorting u bij Center Parcs ontvangt

Hoe eerder u boekt des te meer vroegboekkorting u ontvangt bij Center Parcs
Hoe eerder u boekt, des te meer vroegboekkorting u bij Center Parcs ontvangt. Bij 6 maanden voor aankomst ontvangt u de meeste vroegboekkorting. Ook wanneer u maar 2 maanden van te voren uw bungalowvakantie boekt ontvangt u nog vroegboekvoordeel. De Center Parcs vroegboekkorting mag gecombineerd worden met de 20% Familie- of 55+ korting mits u boekt buiten de schoolvakanties.

Vroege Vogel Voordelen: Gratis extra’s t.w.v. € 63

Center Parcs Vroege Vogel Voordelen: Gratis extra's t.w.v. € 63
De Vroege Vogel Voordelen zijn extra’s die u gratis ontvangt bij uw boeking. Voorheen heette dit toppings. U ontvangt Activiteiten Cadeau t.w.v. € 30 (hierbij ontvangt u tot 3 activiteiten gratis) + Gratis voorkeursligging van uw cottage t.w.v. € 33. Bij de gratis voorkeursligging mag u zelf kiezen in welke cottage u graag wilt verblijven. Bijvoorbeeld op basis van ligging (aan het water, bij een speeltuin, in de buurt van Aqua Mundo etc.) of op basis van cottagenummer. ActiviteitenCadeau vouchers worden automatisch toegevoegd aan uw boeking wanneer u een cottage reserveert. Tijdens het boeken kunt u ook eenvoudig de voorkeursligging aangeven.

Uitleg Center Parcs Vroegboekkorting

Uitleg Center Parcs Vroegboekkorting
De vroegboekkorting van Center Parcs is één van de beste manieren om direct geld te besparen wanneer u een cottage gaat boeken. Uw korting kan inderdaad oplopen tot 36% korting, maar dat is in het geval wanneer u de vroegboekkorting kunt combineren met de familiekorting of 55+ korting. De nadelen van deze laatste twee kortingen zijn dat deze alleen gelden buiten de schoolvakanties en dat deze kortingen niet voor iedereen zijn. Wanneer u in een schoolvakantie een cottage wilt boeken bij Center Parcs is de netto vroegboekkorting maximaal 20% en alleen wanneer u minimaal 6 maanden van te voren boekt. Boekt u tussen de 4 en 6 maanden dan is uw korting 15% en bij 2 en 3 maanden vooraf 10%. Het kan handig zijn even de voorwaarden door te nemen alvorens u gaat boeken.

Familiekorting
Geldig voor families met minimaal 1 kind dat jonger is dan 13 jaar.

55+ Korting
Voor iedereen met een leeftijd van 55 jaar of ouder.

Zo activeert u uw vroegboekkorting bij Center Parcs
U hebt geen actiecode of kortingscode nodig om de Center Parcs vroegboekkorting te activeren. U hoeft alleen naar de speciale actiepagina te gaan en uw korting wordt geactiveerd. Het reservingssysteem van Center Parcs weet precies welke korting berekend moet worden over uw boekingsprijs. Boekt u 6 maanden vooraf dan zal 20% korting worden geactiveerd. Boekt u tussen de 4 en 6 maanden van te voren dan wordt 15% korting geactiveerd, bij 2 en 3 maanden vooruit wordt 10% korting geactiveerd.

Op het moment dat het systeem ziet dat u minimaal 1 kind jonger dan 13 jaar meeneemt op vakantie wordt de 20% familiekorting geactiveerd. Deze 20% extra korting wordt ook geactiveerd op het moment dat er iemand van 55 jaar of ouder mee op bungalowvakantie gaat. Totaal kan de vroegboekkorting daarmee tot maximaal 40% oplopen. Tijdens het boeken van een cottage bij Center Parcs wordt u steeds d.m.v. een prijsoverzicht op de hoogte gehouden wat alles kost (totaalprijs). Zo ziet u welk kortingen actief zijn en wat de bijkomende kosten zijn (bedlinnenpakket, online boekingskosten, toeristenbelasting en heffingen).

De Vroege Vogel Voordelen worden automatisch geactiveerd tijdens het reserveren van uw bungalow bij Center Parcs. U ontvangt tot 3 activiteiten cadeau + gratis voorkeursligging van uw cottage. Deze gratis extra’s schelen u totaal € 63.

Goed om te weten: Vroegboekvoordeel ontvangt u alleen over de huurkosten van de cottage. Deze vroegboekkorting geeft bijvoorbeeld geen extra korting op services zoals een bedlinnenpakket, boodschappenpakket of extra kinderfaciliteiten zoals een extra babybedje of extra kinderstoel. Wanneer u extra geld wilt besparen zou u eventueel kunnen overwegen om een van de arrangementen te kiezen. Zo kunt u bijvoorbeeld een voordelig eten & drinken arrangement mee boeken.

Tip: Het hele jaar door Center Parcs korting!

Tip: Het hele jaar door Center Parcs korting!
Wilt u graag in 2017 of 2018 met hoge korting een cottage boeken bij Center Parcs? Kies dan voor een aanbieding, u bent dan namelijk een stuk goedkoper uit! Of u nu graag een vakantie wilt boeken in één van de schoolvakanties of graag snel op vakantie wilt gaan met een last minute, u boekt veel goedkoper met een aanbieding. Kortingscodes of actiescodes hebt u niet nodig. Uw korting wordt direct geactiveerd na het kiezen van een aanbieding.
BEKIJK ALLE CENTER PARCS KORTINGSACTIES

3 Goede redenen om te kiezen voor Center Parcs

1. Vakantieparken midden in de natuur
De parken van Center Parcs liggen op de mooiste plaatsen in binnen- en buitenland. U kunt kiezen uit diverse omgevingen: in het bos, aan de kust of bij een meer. Wilde dieren zijn direct vanuit uw cottage te spotten. De vakantieparken liggen namelijk zo mooi, dat u echt kunt genieten van de natuur. De cottages van Center Parcs kennen door hun unieke ligging heel veel privacy en hebben een privéterras waar u met vrienden en familie kunt genieten van bijvoorbeeld lekker barbecueën. Naast gewone cottages zijn er ook unieke accommodaties beschikbaar zoals een boomhuis of woonboot.

2. Fantastische activiteiten
In het aanbod met activiteiten blinkt Center Parcs echt uit. Er is ontzettend veel te doen op de parken. Neem bijvoorbeeld deel aan de High Adventure Experience of Zip Wire, klimmen en klauteren kan in de indoor Action Factory, er zijn diverse watersporten zoals waterfietsen, windsurfen en waterskiën. Ook zijn er nieuwe activiteiten toegevoegd zoals de Orry & Vrienden Show, vernieuwde BALUBA en Wannabe activiteiten.

3. Aqua Mundo: Het enige echte subtropisch zwemparadijs
Uw vakantie bij Center Parcs is inclusief tickets voor het Aqua Mundo subtropisch zwembad. Hier vindt u diverse waterattracties zoals snelle glijbanen, golfslagbad en wildwaterbanen. In het koraalbad kunnen exotische vissen worden bewonderd. Lekker weer buiten? Ga dan eens zwemmen in het buitenzwembad, genieten van de zon kan op de zonneweide. Voor kinderen is er ook veel zwemplezier zoals het Kinder-doe-bad met Water Playhouse. Wilt u heerlijk ontspannen? Geniet dan van de heerlijke Spa & Wellness bij Aqua Mundo met faciliteiten zoals sauna’s en whirlpools.

Center Parcs bestaat 50 jaar

In 2017 viert Center Parcs haar 50e verjaardag. Center Parcs staat bekend om haar mooie subtropische zwembaden (Aqua Mundo) met o.a. gave glijbanen, golfslagbad en wildwaterbaan en de Market Dome waar gezellige restaurantjes en winkels gevonden kunnen worden. Center Parcs heeft 21 vakantieparken verdeeld over 4 landen: Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Vier de 50e verjaardag van Center Parcs ook mee en boek in 2017 extra voordelig een cottage op een van de mooie vakantieparken in binnen- of buitenland.