Vroegboekkorting 2021 Vakantiepark Aanbiedingen

Vroegboekkorting 2021 Vakantiepark Aanbiedingen
Wanneer je je vakantie voor 2021 vroeg boekt ontvang je een aantrekkelijke vroegboekkorting. Diverse vakantiepark aanbieders hebben vroegboekkorting aanbiedingen beschikbaar. Een compleet overzicht met de beste vroegboek aanbiedingen kun je hier zien.

PARKAANBIEDERKORTING
Center ParcsTot 36% vroegboekkorting + Gratis Extra's
Landal GreenParksTot 45% korting
Roompot VakantiesTot 40% korting
SlagharenDiverse vroegboekkortingen
Hof van SaksenTot 40% korting
Villapark WeerribbenTot 20% korting
Beekse Bergen15% Korting
Dierenbos15% Korting
Efteling Bosrijk15% Korting
Efteling Loonsche Land15% Korting
Bungalow SpecialsVroegboek Specials
TopParken10% Korting
DroomparkenSuper-de-luxe én voordelige vakantie
RCN VakantieparkenTot 20% korting
SunparksTot 40% korting
EuroParcsTot 35% korting

Center Parcs: Tot 36% vroegboekkorting + Gratis Extra’s

Center Parcs: Tot 36% vroegboekkorting + extra's
Center Parcs heeft tot 36% vroegboekkorting (vroegboekvoordeel) beschikbaar voor vroege boekers. Boek zo vroeg mogelijk om zoveel mogelijk korting te krijgen. Bovenop jouw korting ontvang je ActiviteitenCadeau (t.w.v. € 30) en Gratis Voorkeursligging (t.w.v. € 33). Tip: De vroegboekkorting mag gecombineerd worden met de familiekorting of 55+ korting. Op deze manier kun je tot maar liefst 40% korting op je vakantie in 2021 krijgen!

Hoe vroeger je boekt, des te hoger je korting
Hoe vroeger je boekt, des te hoger je korting

Je maakt optimaal gebruik van de Center Parcs vroegboekkorting wanneer je zo vroeg mogelijk boekt. Bij 6 maanden vooraf ontvang je tot 20% korting, bij 4 maanden 15% korting en bij 2 maanden 10% korting. Ga je binnen nu en 2 maanden op vakantie dan kun je het beste kiezen voor een last minute. De vroegboekkorting van Center Parcs mag gecombineerd worden met de 20% familiekorting of 55+ korting. Hou er wel rekening mee dat je alleen familie- of 55+ korting kunt combineren met de vroegboekkorting wanneer je een vakantie buiten de schoolvakanties boekt.

2 Gratis extra's
2 Gratis extra’s

Alleen bij Center Parcs ontvang je bovenop de vroegboekkorting 2 gratis extra’s: 1. ActiviteitenCadeau waarbij je en waardebon ontvangt t.w.v. € 30 waarmee je tot 3 activiteiten kunt ondernemen tijdens je verblijf + 2. Gratis voorkeursligging cottage t.w.v. € 33 waarbij je zelf kunt kiezen in welke accommodatie je wilt verblijven (je mag bijvoorbeeld zelf het cottagenummer kiezen of een cottage met een bepaalde ligging, bij het water, vlakbij een speeltuintje etc.).

Schoolvakanties: Tot 20% vroegboekkorting
Schoolvakanties: Tot 20% vroegboekkorting

Gedurende het jaar heeft Center Parcs diverse aanbiedingen beschikbaar specifiek voor de schoolvakanties. Dat is ook het geval in 2021. Wanneer je gebruik wilt maken van vroegboekkorting op een schoolvakantie dien je goed te letten op wanneer je boekt. Ook hier geldt dat de vroegboekkorting kan oplopen tot 20%, mits je een aantal maanden vooraf je vakantie boekt: tot 20% korting bij 6 maanden vooraf, 15% korting bij 4 maanden en 10% korting bij 2 maanden. Bovenop de korting ontvang je ook hierbij de 2 extra’s: ActiviteitenCadeau + Gratis voorkeursligging cottage.

Tip: Center Parcs heeft een schoolvakantie actiepagina beschikbaar waarop je altijd precies kunt zien hoeveel korting je ontvangt op een bepaalde schoolvakantie. Dit is een belangrijke pagina om goed in de gaten te houden wanneer je het beste je vakantie in een schoolvakantie kunt boeken wanneer je kiest voor Center Parcs.

Last Minutes: Beste keuze wanneer je snel op vakantie + hoge korting wilt
Last Minutes: Beste keuze wanneer je snel op vakantie + hoge korting wilt

Heb je in dat vroegboeken niet zoveel zin en wil je gewoon graag snel voordelig op vakantie? Dan zijn de Center Parcs Last Minutes het aantrekkelijkste om te boeken. Je krijgt dan geen vroegboekkorting (want om daarvoor in aanmerking te komen moet je minimaal (2+ maanden vooruit boeken), maar je krijgt wel een hele aantrekkelijke last minute korting.

Net als bij andere vakantiepark aanbieders geldt ook bij Center Parcs dat het aanbod met vakantieparken en cottages minder groot kan zijn rond bepaalde perioden wanneer je kiest voor een last minute. Dit is vooral het geval bij schoolvakanties zoals de zomervakantie. Maar de boekingsprijzen zijn wel veel aantrekkelijker dan normaal. Regelmatig kun je bij Center Parcs met een last minute zelfs een luxe en extra luxe cottage boeken voor een super lage prijs.

Landal GreenParks: Tot 45% vroegboekkorting

Landal GreenParks: Tot 45% vroegboekkorting
Bij Landal kun je ook in 2021 voordelig je vakantie boeken. Landal GreenParks heeft geen specifieke vroegboekkorting beschikbaar zoals bijvoorbeeld Center Parcs, maar Landal heeft wel aanbiedingen waarlangs je voordelig een vakantie voor 2021 kunt boeken. Wil je graag de grootste keuze uit vakantieparken en accommodaties hebben, dan kun je het beste op tijd boeken en gebruikmaken van een aanbieding. Wil je binnen nu en 2 maanden op vakantie, dan is een last minute de beste keuze.

Subtropisch zwemplezier: Tot 45% korting
Subtropisch zwemplezier: Tot 45% korting
Bij Landal GreenParks kun je ongeacht het weertype altijd lekker subtropisch zwemmen. 2 Parken in Nederland hebben een subtropisch zwemparadijs: Het Vennenbos (Noord-Brabant) en De Lommerbergen (limburg). Landal heeft ook nog 7 andere vakantieparken met zwemparadijzen. Boek nu jouw vakantie bij een Landal park met een zwemparadijs en ontvang tot 40% korting op je verblijf!

Meivakantie 2021: Tot 30% korting
Meivakantie 2021: Tot 30% korting

Samen gezellig weg in de meivakantie. Kom heerlijk tot rust in de natuur of onderneem leuke activiteiten op het park zoals zwemmen, midgetgolfen, waterfietsen, tennissen, fitness, Beauty & Wellness of bowlen. Kinderen kunnen zich uitstekend vermaken met het Fun & Entertainment-team, (indoor)speelparadijs of speeltuin. Tijdens de meivakantie worden er allerlei extra leuke activiteiten georganiseerd zoals een hut van bamboe bouwen, picknicken met Bollo of grote zeepbel maken met een XXL bellenblaas. Wanneer je nu jouw meivakantie boekt ontvang je tot 30% korting.

Pasen 2021: Tot 30% korting
Pasen 2021: Tot 30% korting

Beleef een superleuk lang paasweekend op een vakantiepark van Landal GreenParks en geniet van rust, ruimte en natuur. Tijdens het paasweekend worden er diverse leuke paasactiviteiten georganiseerd zoals een paasmandje knutselen, eieren zoeken of lekkere paasbaksels maken. De meeste vakantieparken van Landal hebben verder nog leuke activiteiten zoals zwemmen, (midget)golfen, bowlen, tennissen, waterfietsen of een (indoor)speelparadijs. Boek nu jouw paasverblijf bij Landal met tot 30% korting.

Hemelvaart 2021: Tot 30% korting
Hemelvaart 2021: Tot 30% korting

Beleef een onvergetelijke Hemelvaart bij Landal GreenParks. Kies voor een vakantiepark in het bos, aan de kust of in de bergen. Bij Landal kun je alle kanten op en er is daarom voor iedereen een passend verblijf te vinden op één van de mooie 90 Landal parken in binnen- en buitenland. Geniet samen met zijn tweetjes, het gezin of de hele familie van leuke activiteiten op of rondom het park zoals zwemmen, midgetgolfen, tennissen, gezellig uit eten gaan, dagje pretpark of citytrip. Boek nu jouw verblijf voor Hemelvaart met tot tot 30% korting.

Pinksteren 2021: Tot 30% korting
Pinksteren 2021: Tot 30% korting

Geniet met Pinksteren van een heerlijk verblijf bij Landal GreenParks. Kies voor een park aan de kust, in de bergen of in het bos. Voor iedereen heeft Landal een passend verblijf op één van de ruim 90 vakantieparken. Beleef met de hele familie leuke activtiteiten tijdens Pinksteren. Ga bijvoorbeeld lekker zwemmen, gezellig uiteten, ga met elkaar de competitie aan op de bowlingbaan of sla een balletje op de midgetgolfbaan of 9-holes golfbaan. Boek nu jouw verblijf voor Pinksteren en ontvang tot tot 30% korting.

Voorjaar 2021: Tot 40% korting
Voorjaar 2021: Tot 40% korting

Beleef een onvergetelijke vakantie dit voorjaar. Trek erop uit te voet of met de fiets en zie de natuur opbloeien. Ook op het vakantiepark zelf is van alles te doen zoals gezellig zwemmen, uit eten gaan, midgetgolfen, waterfietsen, bowlen, fitness of wellness. Ook voor kinderen is er veel te doen zoals een Fun & Entertainment-programma en indoorspeelparadijs. Ontvang tot 40% korting op jouw verblijf in het voorjaar.

Zomervakantie 2021: Vroegboeken mogelijk
Zomervakantie 2021: Vroegboeken mogelijk
Geniet van een heerlijke zomervakantie op één van de mooie vakantieparken van Landal GreenParks in Nederland of het buitenland. Tijdens de zomervakantie worden er leuke zomeractiviteiten georganiseerd voor jong en oud. Veel Landal parken hebben veel binnen- en buitenfaciliteiten zoals een zwembad voor een heerlijk frisse duik in verkoelend water, tennisbanen, bowlingbanen, indoor speeltuin, buitenspeeltuinen, Bollo Club, kinderboerderij, waterfietsen en nog veel meer! Vroegboek jouw zomervakantie 2021, dan weet je zeker dat je jouw ideale vakantiepark en accommodatietype kunt kiezen!

Nazomer 2021: Vroegboeken mogelijk
Nazomer 2021: Vroegboeken mogelijk

Bij Landal GreenParks beleef je een fantastische nazomer vakantie met keuze uit meer dan 90 parken in binnen- en buitenland. In de nazomer kun je nog genieten van een heerlijk zonnetje en dat leent zich perfect voor het ondernemen van leuke buitenactiviteiten zoals (midget)golf, tennis, waterfietsen, spelen in de speeltuin, bezoek brengen aan de dierenweide of het maken van een mooie wandel- of fietstocht. Mocht het buiten wat minder weer zijn, er zijn ook leuke binnenactiviteiten te ondernemen op het park. Vroegboek jouw vakantie voor nazomer 2021 en je weet zeker dat je jouw favoriete plekje kunt reserveren.

Herfstvakantie 2021: Vroegboeken mogelijk
Herfstvakantie 2021: Vroegboeken mogelijk

Beleef een onvergetelijke herfstvakantie op één van de 90 mooie vakantieparken van Landal GreenParks. Kies voor een park in de bergen, aan de kust of in het bos. Ook heb je een ruime keuze uit sfeervolle accommodaties (tot 32 personen). Op heel veel parken is een Fun & Entertainment-programma voor jong en oud en er zijn diverse binnen- en buitenfaciliteiten. Vroegboek jouw herfstvakantie 2021 en je hebt de ruimste keuze uit Landal vakantieparken en accommodaties in binnen- en buitenland.

Najaar 2021: Vroegboeken mogelijk
Najaar 2021: Vroegboeken mogelijk

Een vakantie in het najaar is fantastisch! Geniet van alle prachtige kleuren in de natuur tijdens een mooie wandel- of fietstocht. Op de Landal parken kun je ook leuke binnen- en buitenactiviteiten ondernemen zoals midgetgolfen, bowlen, kinderen kunnen zich naar hartenlust vermaken in het (indoor)speelparadijs, (subtropisch) zwemmen of ga samen gezellig lekker uit eten in het parkrestaurant. Wanneer je nu alvast jouw vakantie voor najaar 2021 vroegboekt heb je veel keuze uit parken en accommodaties.

Sinterklaas 2021: Vroegboeken mogelijk
Sinterklaas 2021: Vroegboeken mogelijk

Geniet van het heerlijk avondje op één van de mooie 90 parken van Landal greenParks. Tijdens de sinterklaasperiode worden er allerlei leuke sintactiviteiten georganiseerd zoals sintlekkernijen bakken, pietenbezoek bij je bungalow en de leuke zoektocht naar de Gouden Pepernoot. Vroegboek nu jouw sinterklaasverblijf 2021 en je weet zeker dat je jouw favoriete vakantieplek kunt vastleggen.

Kerstvakantie 2021: Vroegboeken mogelijk
Kerstvakantie 2021: Vroegboeken mogelijk

Vier jouw kerstvakantie 2021 bij Landal GreenParks en beleef een onvergetelijke Kerst en/of Oud & Nieuw. Tijdens de kerstvakantie zijn de Landal vakantieparken sfeervol verlicht en er worden speciale kerstactiviteiten georganiseerd. Ook superleuk is op vakantie gaan tijdens Oud & Nieuw waarbij je gezellig samen een het nieuwe jaar viert. De kerstvakantie is altijd één van de meest populaire vakantieperioden. Daarom kun je het beste jouw kerstvakantie 2021 vroegboeken zodat je zeker weet dat jouw favoriete vakantieplekje is gereserveerd.

Voorjaarsvakantie 2022: Vroegboeken mogelijk
Voorjaarsvakantie 2022: Vroegboeken mogelijk

Ga er samen even lekker tussenuit in de voorjaarsvakantie. Beleef volop zwemplezier in het (subtropisch) zwembad, neem deel aan leuke voorjaarsactiviteiten, onderneem samen toffe activiteiten op of rond het vakantiepark of ga gezellig uit eten in het parkrestaurant. Extra leuk voor kinderen zijn het Fun & Entertainment-programma, speeltuin, kinderboerderij/dierenweide en Bollo de Beer. Wanneer je zeker wilt weten dat jouw favoriete vakantiebestemming (vakantiepark en/of accommodatie) straks beschikbaar is kun je het beste nu alvast jouw voorjaarsvakantie 2022 vroegboeken.

Landal Last Minutes: Ook in 2021 scherp geprijsd
Landal Last Minutes: Ook in 2021 scherp geprijsd

Ook in 2021 zijn de Landal Last Minutes weer de beste keuze voor wanneer je binnen korte tijd (maximaal 2 maanden vooruit) wilt boeken. Vergeet in dat geval de aanbiedingen en kies gewoon meteen voor een last minute. In bepaalde periodes, voornamelijk rond schoolvakanties (de zomervakantie in het bijzonder), is het aanbod met parken en accommodaties bij de last minutes wat minder groot. Daar staan wel hele aantrekkelijke last minute prijzen tegenover. Vaak kun je zelfs een luxe of extra luxe accommodatie boeken voor een lage prijs waar je normaal veel meer geld voor kwijt bent.

Roompot: Tot 40% vroegboekkorting

Roompot: Tot 40% vroegboekkorting
Wanneer je nu je vakantie voor 2021 boekt bij Roompot ontvang je tot 40% vroegboekkorting! Gratis extra services die je bij Roompot ontvangt: gratis omboeken tot 30 dagen voor aankomst en betalen in termijnen zonder extra kosten.

Vroegboekkorting op je vakantie in 2021
Vroegboekkorting op je vakantie in 2021

Roompot heeft voor 2021 diverse aantrekkelijke kortingen beschikbaar. Je ontvangt in 2021 tot wel 40% vroegboekkorting. Tip: Wanneer je vooral de boekingsprijs belangrijk vindt kun je het beste kiezen voor “Sorteer op: prijs oplopend” op de aanbodpagina. Je kunt vervolgens het aanbod snel filteren door te kiezen voor opties zoals vakantieland, parkfaciliteiten en speciale wensen.

Pasen 2021
Pasen 2021

Samen genieten van een heerlijk verblijf met Pasen? Bij Roompot heb je een ruime keuze uit vakantieparken en accommodaties gelegen op de mooiste locaties midden in de natuur in binnen- en buitenland. Ga lekker wandelen, fietsen of onderneem leuke parkactiviteiten zoals (subtropisch) zwemmen, bowlen, golfen, bootje varen, tennissen, fitness, lekker uiteten gaan en nog veel meer. Boek nu jouw Pasen verblijf met korting en leg jouw favoriete vakantieplekje vast.

Meivakantie 2021
Meivakantie 2021

Geniet van een heerlijke meivakantie op één van de mooie vakantieparken in binnen- of buitenland. Op en rondom de parken zijn allerlei leuke activiteiten te ondernemen zoals wandelen, fietsen, speeltuinplezier, bowlen, VR gamen, midgetgolf, waterfietsen, tennissen, beauty en wellness, citytrip maken, shoppen en nog veel en veel meer! Maak een keuze uit een ruim aanbod met vakantieparken en accommodatietypes en boek jouw meivakantie met korting bij Roompot.

Hemelvaartweekend 2021
Hemelvaart 2021

Geniet van een heerlijk verblijf met Hemelvaart op één van de mooie vakantieparken aangeboden door Roompot. Samen leuke activiteiten ondernemen met zijn tweeën, met het gezin, de hele familie of groep vrienden. Boek voordelig jouw ideale Hemelvaart verblijf met korting bij Roompot Vakanties. Keuze uit een groot aanbod met mooie vakantieparken en accommodaties.

Pinksterweekend 2021
Pinksterweekend 2021

Lekker lang genieten met het extra lange pinksterweekend. Bij Roompot begint je korte vakantie al op dinsdag. Verblijf op één van de mooie vakantieparken aan de kust, in de bossen of steek de grens over naar bijvoorbeeld België of Duitsland. Profiteer optimaal van je vrije dagen en boek jouw pinksterweekend weg met korting.

Zomervakantie 2021
Zomervakantie 2021

Wist je dat je bij Roompot heel voordelig je zomervakantie kunt boeken? Bovendien kun je een keuze maken uit een groot aanbod met vakantieparken en accommodatie in binnen- en buitenland. Vooral de vakantieparken aan de kust zijn heel populair in de zomervakantie. Vakantiegangers zijn dol op de combinatie van zon, zee en strand.

Herfstvakantie 2021
Herfstvakantie 2021

Ga er in de herfstvakantie lekker een weekend, midweek of week tussenuit en geniet samen van alle prachtige kleuren in de natuur. Onderneem leuke activiteiten zoals wandelen, fietsen, midgetgolfen, waterfietsen, bowlen of ga gezellig uit eten. Bij Roompot heb je een ruime keuze uit mooie vakantieparken gelegen op de mooiste locaties in bijvoorbeeld het bos of aan de kust. Boek jouw herfstvakantie met korting en geniet van een fantastisch herfstverblijf!

Kerstvakantie 2020
Kerstvakantie 2021

Je kerstvakantie vieren op een vakantiepark is heel leuk. Samen genieten van heel veel gezelligheid en leuke activiteiten zoals wandelen, een citytrip maken of van een van de leuke parkactiviteiten zoals midgetgolfen, tennissen of bowlen. Boek nu jouw ideale kerstvakantie met korting bij Roompot en geniet van een onvergetelijke vakantie bij één van de mooie Roompot parken in binnen- of buitenland.

Voorjaarsvakantie 2022
Voorjaarsvakantie 2022

Beleef een onvergetelijke voorjaarsvakantie op een superleuk vakantiepark in Nederland of steek de grens over naar het buitenland en breng je voorjaarsvakantie door in bijvoorbeeld Duitsland of België. Roompot heeft een ruim aanbod met de mooiste vakantieparken en accommodaties (o.a. villa’s, bungalows en chalets). De meeste parken hebben diverse faciliteiten zoals een zwembad, tennisbaan, bowlingbaan, waterfietsen, watersportmogelijkheden (o.a. boot varen of surfen), beauty & wellness en/of een restaurant. Boek jouw voorjaarsvakantie met korting bij Roompot.

Last Minutes: Altijd hoge korting bij Roompot
Last Minutes: Altijd hoge korting bij Roompot

Ook in 2021 zijn de Roompot Last Minutes weer scherp geprijsd en ontvang je op je last minute een hoge korting. Grootste voordeel van boeken bij Roompot is dat je niet alleen een aantrekkelijke korting ontvangt, maar dat ook bij de last minutes het aanbod met vakantieparken en vakantiehuizen groot is. Er zijn altijd goede last minutes aanwezig voor een leuke vakantie bij een vakantiepark aan de kust, in de bossen of landinwaarts. Keuze genoeg in ieder geval!

Slagharen: Vroeg boeken = hoge vroegboekkorting ontvangen!

Slagharen: Vroeg boeken = hoge vroegboekkorting ontvangen!
Boek nu je vakantie voor 2021 bij Slagharen en ontvang een hoge vroegboekkorting. Slagharen heeft diverse aanbiedingen voor 2021 beschikbaar waarmee je extra voordelig een accommodatie bij het vakantiepark kunt boeken. Jouw verblijf is altijd inclusief toegang tot het attractiepark, waterpark Aqua Mexicana, waterspeeltuin Sunny Beach en toegang tot alle shops en entertainment.

Zo vind je snel jouw ideale vakantie(s) voor 2021:

Stap 1: Ga naar de speciale reserveringspagina van Slagharen

Stap 2: Kies wanneer je in 2021 op vakantie wilt gaan + verblijfsduur (b.v. weekend, midweek of week). Handig: Bij Slagharen kun je precies het aantal nachten kiezen dat je op vakantie wilt gaan.

Stap 3: Kies met hoeveel personen je op vakantie gaat (volwassenen en kinderen)

Stap 4: Je krijgt meteen het aantal beschikbare aanbiedingen te zien + de bijbehorende vroegboekkorting.

Hof van Saksen: Luxe vakantie in 2021 met tot 40% vroegboekkorting

Hof van Saksen: Luxe vakantie in 2021 met tot 40% vroegboekkorting
Hof van Saksen is een luxe vakantieresort, daar staat wel een iets hogere boekingsprijs tegenover. Door je vakantie voor 2021 slim te boeken bij dit Hof van Saksen kun je genieten van een luxe vakantie met tot 40% vroegboekkorting.

Hof van Saksen is onderdeel van Landal GreenParks. Net zoals geldt voor de andere vakantieparken van Landal is er geen specifieke vroegboekkorting beschikbaar. Toch kun je met korting boeken door gebruik te maken van een aanbieding of last minute.

Kies voor een aanbieding wanneer je ruim van te voren je vakantie voor 2021 wilt boeken (vanaf 2 maanden voor vertrek). Wil je graag binnen 2 maanden op vakantie dan kun je ook in 2021 het beste kiezen voor een last minute. Wanneer je vroeg boekt heb je de grootste keuze uit data waarop je vakantie kunt gaan en accommodaties. Kies je voor een last minute dan is het aanbod met vakantiewoningen en te kiezen aankomstdata wat kleiner, maar daar staat wel een hele aantrekkelijke last minute prijs tegenover.

Voorjaar 2021: Tot 40% korting
Voorjaar 2021: Tot 40% korting

Geniet van een uniek voorjaar bij het luxe vakantieresort Hof van Saksen. Geniet met zijn tweeën, met het gezin of hele familie van een buitengewoon luxe verblijf. Ga lekker wandelen of fietsen door de prachtige natuur of beleef leuke parkactiviteiten zoals bowlen, trampoline springen, FootGolf, klimmen, zwemmen, fitness, spa & wellness en nog veel meer. Ontvang tot 40% korting op jouw vakantie in het voorjaar.

Lang Paasweekend 2021: Tot 20% korting
Lang Paasweekend 2021: Tot 10% korting

Geniet samen van al het leuks dat te beleven is bij het luxe vakantieresort Hof van Saksen tijdens een lang paasweekend. Begin de dag goed met een heerlijk paasontbijt. Op het park zijn allerlei leuke activiteiten te ondernemen zoals in Indoorspeelparadijs Harrewar, Bounz® Arena (trampolines), diverse speeltuinen, bowlen, klimmen, Beauty & Wellness, boogschieten, kanoën, golf en fitness. Tijdens het paasweekend worden er diverse leuke paasactiviteiten op het resort georganiseerd. ’s Avonds kun je heerlijk culinair genieten in één van de restaurants op het vakantiepark. Ontvang tot 10% korting op jouw verblijf met Pasen.

Meivakantie 2021: Tot 40% korting
Meivakantie 2021: Tot 40% korting

Beleef jouw meivakantie bij Hof van Saksen en geniet van de vele leuke activiteiten die op en rondom het parken ondernomen kunnen worden. Wat dacht je bijvoorbeeld van zwemmen in het mooie zwembad met o.a. sensationele indoor waterglijbanen, spelen en leren in de Kinder Acedemies, bowlen, lekker uiteten in één van de parkrestaurants, beleef pure ontspanning in de Spa & Wellness of onderneem één van de vele sportmogelijkheden zoals klimmen, golfen, vissen, kanoën, boogschieten of fitness. Ontvang vroegboekkorting op jouw meivakantie.

Moederdag 2021: Vroegboekkorting
Moederdag 2021: Vroegboekkorting

Zet moeder op Moederdag (zondag 9 mei 2021) in het zonnetje met een heerlijk verblijf bij het luxe vakantieresort Hof van Saksen. Op Moederdag worden moeders op Hof van Saksen in de watten gelegd. Extra leuke activiteiten voor mama’s zijn de Beauty & Wellness, design zwembad, relaxen bij de Beach House, FootGolf, kanoën, wandelen of fietsen in de prachtige omgeving of ga lekker uit eten bij één van de restaurants op het vakantiepark. Ontvang vroegboekkorting op jouw Moederdag verblijf.

Hemelvaart 2021: Vroegboekkorting
Hemelvaart 2021: Vroegboekkorting

Ga er lekker een paar dagen tussenuit met Hemelvaart. Geniet van een comfortabel verblijf bij Hof van Saksen. Bij dit luxe vakantieresort is zoveel leuks te doen. Supertof is het designzwembad met o.a. golfslagbad en diverse toffe glijbanen. Speciaal voor kinderen zijn er leuke Kinder Academies. Ook kunnen zij zich uitstekend vermaken met o.a. spelen in Indoorspeelparadijs Harrewar, Bounz® Arena (trampolines) en in de speeltuinen. Natuurlijk is er voor tieners, jongeren en volwassenen veel leuks te ontdekken zoals klimmen, bowlen, culinair genieten in één van de parkrestaurants, Beauty & Wellness, fitness, boogschieten, kanoën en Family Adventure Golf. Ontvang vroegboekkorting op jouw Hemelvaart verblijf.

Pinksterweekend 2021: Vroegboekkorting
Pinksterweekend 2021: Vroegboekkorting

Vier het Pinksterweekend samen met jouw gezin bij Hof van Saksen en geniet van een buitengewoon verblijf. Beleef waterpret in een mooie design zwembad met o.a. een golfslagbad en spectaculaire glijbanen. Beleef een culinaire avond in één van de parkrestaurants. Of onderneem leuke activiteiten zoals wandelen, fietsen, Family Adventure Golf, Kinder Academies, bowlen, klimmen, fitness of Beauty & Wellness. Ontvang vroegboekkorting op jouw Pinksterweekend.

Vaderdag 2021: Vroegboekkorting
Vaderdag 2021: Vroegboekkorting

Verras vader met een luxe verblijf bij Hof van Saksen. Tijdens het Vaderdagweekend (20 juni 2021) kun je samen met je gezin genieten van een buitengewoon verblijf. Onderneem samen leuke activiteiten op het park (b.v. bowlen, tennis, golf, knutselen, kanoën of klimmen) of maak een mooie wandeling of fietstocht in de omgeving van het park. ’s Avonds kun je lekker uit eten gaan in één van een culinaire restaurants op het vakantieresort. Ontvang vroegboekkorting op jouw Vaderdag verblijf.

Zomervakantie 2021: Vroegboekkorting
Zomervakantie 2021: Vroegboekkorting

Je zomervakantie vieren bij Hof van Saksen is een buitengewone beleving. De strandspeeltuin is fantastisch voor zowel ouders als kinderen (zon, strand en water) en de snelle glijbanen en wildwaterbaan in het zwemparadijs zijn fantastisch. Tijdens de zomervakantie wordt er een speciaal zomerprogramma georganiseerd met tal van leuke activiteiten. Superleuk voor kinderen zijn de Kinder Academies. Ontvang vroegboekkorting op jouw zomervakantie.

Nazomer 2021: Vroegboekkorting
Nazomer 2021: Vroegboekkorting

Ga nog even lekker op vakantie in de nazomer en geniet van de laatste zomerwarmte. Perfect om samen te genieten van leuke buitenactiviteiten. Mocht het op een dag buiten wat minder zijn, geen probleem bij Hof van Saksen, want er zijn ook veel leuke binnenactiviteiten. Ontvang vroegboekkorting op jouw vakantie in de nazomer.

Herfstvakantie 2021: Vroegboekkorting
Herfstvakantie 2021: Vroegboekkorting

Een luxe herfstvakantie met zijn tweeën of met het gehele gezin of familie vier je bij Hof van Saksen. Geniet van de heerlijke luxe in de Spa & Wellness of zoek de spanning op in de wildwaterbaan of glijbanen van het zwemparadijs. Ontvang vroegboekkorting op jouw herfstvakantie.

Najaar 2021: Vroegboekkorting
Najaar 2021: Vroegboekkorting

Voordelige én hele luxe vakantie? Boek dan een verblijf in het najaar. Je kunt bij Hof van Saksen doen wat jij wilt. Of je nu een echte doener bent, rustzoeker of van lekker eten/drinken houdt, bij dit luxe vakantieresort is voor ieder wat wils. Ontvang vroegboekkorting op jouw vakantie in het najaar.

Sinterklaas 2021: Vroegboekkorting
Sinterklaas 2021: Vroegboekkorting

Sinterklaas is één groot feest bij Hof van Saksen. Kom ook gezellig dit gezellige feest vieren in Drenthe. Tijdens de sinterklaasperiode worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd op het vakantieresort. Misschien zie je wel de pieten aan het werk of brengen zij een bezoekje bij jouw vakantiehuis. Kinderen kunnen bij de Knutsel Academie hun eigen schoentje maken en mogen deze daarna zetten. Ontvang vroegboekkorting op jouw Sinterklaas verblijf.

Kerstvakantie 2021: Vroegboekkorting
Kerstvakantie 2021: Vroegboekkorting

Vier de kerstdagen in een sfeervol decor en met heel veel luxe. Tijdens de feestdagen van Kerst of Oud & Nieuw kun je bij Hof van Saksen heerlijk ontspannen. Onderneem samen leuke activiteiten zoals wandelen, fietsen, zwemmen, bowlen, lekker eten & drinken of één van de andere activiteiten op of rondom het vakantieresort. Ontvang vroegboekkorting op jouw kerstvakantie.

Winter 2022: Vroegboekkorting
Winter 2022: Vroegboekkorting

Beleef luxe wintermomenten bij Hof van Saksen. Maak een heerlijke winterse wandeling over het vakantieresort of bewandel één van de mooie wandelroutes in de directe omgeving. Ontdekhet prachtige zwembad (met o.a. spectaculaire glijbanen en wildwaterbaan), geniet van een culinaire avond in één van de parkrestaurants, ga voor pure ontspanning naar de Spa & Wellness of onderneem één van de leuke parkactiviteiten zoals het indoorspeelparadijs, Bounz® Arena, bowlingbanen, educatieve Kinder Academies of sporten. Ontvang vroegboekkorting op jouw winterverblijf 2022.

Voorjaarsvakantie 2022: Vroegboekkorting
Voorjaarsvakantie 2022: Vroegboekkorting

Buitengewoon genieten van een heerlijke voorjaarsvakantie op Hof van Saksen met heel veel leuke activiteiten. Zo is er eindeloos veel speelplezier voor kinderen, superleuk zwembad met o.a. spectaculaire waterglijbanen en een wildwaterbaan, restaurants met heerlijke gerechten en diverse Beauty & Wellness faciliteiten. Ontvang vroegboekkorting op jouw voorjaarsvakantie 2022.

Last Minutes: Beste keuze voor luxe vakantie in 2021 met hoge korting
Last Minutes: Beste keuze voor luxe vakantie in 2021 met hoge korting

Wil je in 2021 graag naar Hof van Saksen, omdat je wilt genieten van een super-de-luxe vakantie, maar vind je ook de boekingsprijs belangrijk? Dan kun je het beste gaan voor de Hof van Saksen Last Minutes. Grootste voordeel van een last minute is dat je een hoge korting ontvangt op je vakantie, nadeel is dat de keuze uit verblijfsdata en vakantieboerderijen/-bungalows minder groot is dan normaal.

Villapark Weerribben: Tot 20% Vroegboekkorting

Villapark Weerribben: Tot 20% Vroegboekkorting
Geniet van een heerlijke vakantie bij Villapark Weerribben in het Overijsselse Paasloo. Dit park ligt aan de rand van Nationaal Park Weerribben Wieden. Heel mooi vakantiepark met luxe vakantievilla’s, verwarmd zwembad (met peuterbad), dierenweide en visvijvers. Vlakbij dit bungalowpark liggen de authentieke dorpen Giethoorn en Blokzijl. Ontvang tot 20% vroegboekkorting op je vakantie.

Beekse Bergen: 15% Vroegboekkorting

Beekse Bergen: 15% Vroegboekkorting
Voor vroege boekers heeft Beekse Bergen (vakantiepark + Safari Resort) een speciale vroegboekkorting aanbieding voor 2021 beschikbaar. Hierbij ontvang je 15% vroegboekkorting. De vroegboekkorting is geldig voor verblijven die korter zijn dan 28 dagen. Je dient minimaal 90 dagen voor aankomst je verblijf te boeken. Vroegboek voordeel ontvang je ook tijdens schoolvakanties.

Dierenbos: 15% Vroegboekkorting

Dierenbos: 15% Vroegboekkorting
Ben jij een vroege boeker? Dan heeft Vakantiepark Dierenbos een speciale vroegboekaanbieding voor jou. Boek nu je verblijf voor 2021 en ontvang 15% vroegboekkorting op je verblijf. De vroegboekkorting wordt gegeven op verblijven die korter zijn dan 28 dagen. Om voor deze korting in aanmerking te komen dien je minimaal 90 dagen voor aankomst je verblijf te boeken. Ook tijdens schoolvakanties ontvang je vroegboek voordeel.

Efteling Bosrijk: 15% Vroegboekkorting

Efteling Bosrijk: 15% Vroegboekkorting
Wil je zeker zijn van een heerlijke vakantie in 2021 in één van de sprookjesachtige vakantiehuizen van Efteling Bosrijk? Boek dan op tijd je verblijf. Wanneer je minimaal vier maanden van tevoren boekt profiteer je van 15% vroegboekkorting. Je vakantie bij Efteling Bosrijk is inclusief onbeperkt toegang tot de Efteling, je hebt een half uur eerder toegang tot het attractiepark, gratis voor kinderen t/m 3 jaar, opgemaakte bedden bij aankomst, eindschoonmaak is inclusief en parkeren is gratis.

Efteling Loonsche Land: 15% Vroegboekkorting

Efteling Loonsche Land: 15% Vroegboekkorting
Wil je zeker zijn van een fantastische vakantie in 2021 in één van de sprookjesachtige vakantiehuizen of hotelkamers van Efteling Loonsche Land? Boek dan op tijd je verblijf. Wanneer je minimaal vier maanden van tevoren boekt profiteer je van 15% vroegboekkorting. Je vakantie bij Efteling Loonsche Land is inclusief onbeperkt toegang tot de Efteling, je hebt een half uur eerder toegang tot het attractiepark, gratis voor kinderen t/m 3 jaar en parkeren is gratis.

BungalowSpecials: Profiteer van scherpe prijzen!

BungalowSpecials: Profiteer van scherpe prijzen!
Speciaal voor vroege boekers heeft BungalowSpecials de Vroegboek Specials. Bij deze aanbieding heb je de meeste keuze uit parken en accommodaties + je profiteert van scherpe prijzen. Bij de Vroegboek Specials kun je kiezen uit meer dan 75 mooie vakantieparken in binnen- en buitenland van o.a. Landal GreenParks, Center Parcs en Sunparks.

Tip: Ga je met je baby op vakantie? Kijk dan eens naar deze Baby Specials. Bij de Baby Specials vind je vakantieparken die extra leuk zijn om met een baby naartoe te gaan. Wanneer je het kinderpakket mee boekt kunt je altijd gratis gebruikmaken van een ledikant en kinderstoel + je weet zeker dat je in een vakantiehuisje verblijf dat baby proof is.

TopParken: Vakantie in Nederland met 10% vroegboekkorting

TopParken: Vakantie in Nederland met 10% vroegboekkortingBij TopParken ontvang je 10% vroegboekkorting op jouw vakantie in 2021. Wanneer je vroeg boekt heb je als extra voordeel dat je de ruimste keuze uit vakantieparken en vakantiehuizen hebt. TopParken heeft 14 mooie parken in Nederland. Deze parken liggen verspreid door heel Nederland: van Zuid-Limburg en Brabant tot de Veluwe en de kust. Bovenop de 10% vroegboekkorting ontvang je de service gratis omboekgarantie (tijdelijke actie tot 21 april 2021). Dat houdt in dat je jouw reservering kosteloos kunt omboeken naar een andere periode.

Droomparken: Super-de-luxe én voordelige vakantie in Nederland

Droomparken: Voordelige super-de-luxe vakantie in Nederland
Bij Droomparken kun je het hele jaar door een super-de-luxe vakantie boeken in Nederland tegen voordelige boekingsprijzen. Wanneer je gebruik maakt van vroegboeken heb je een de ruimste keuze uit vakantieparken en accommodaties. Tip: Boek je binnen nu en twee maanden dan krijg je een extra hoge last minute korting op je verblijf. Houd er wel rekening mee dat je bij een last minute een minder grote keuze hebt uit parken en vakantiehuizen.

RCN Vakantieparken: Tot 20% vroegboekkorting

RCN Vakantieparken: Tot 20% vroegboekkorting
De vakantieparken van RCN liggen op de mooiste locaties in Nederland en Frankrijk. Hier kun je een fantastische vakantie bleven waarbij je heerlijk kunt genieten van de natuur. Ideaal om een mooie wandel- of fietstochten te maken. Op de RCN vakantieparken is ook van alles te doen zoals zwemmen, tennissen, minigolfen, bowlen en diverse watersporten. Kies voor een kort of lang verblijf (weekend, midweek, week of langer) en ontvang tot 20% vroegboekkorting op je vakantie.

Sunparks: Tot 20% vroegboekkorting

Sunparks: Tot 20% vroegboekkorting
Hoe vroeger je je verblijf bij Sunparks boekt, des te hoger de korting is die je ontvangt. Standaard ontvang je tot 20% vroegboekkorting. je mag deze vroegboekkorting met jonge gezinnen korting (=20% korting) of 55+ korting (=20% korting) combineren. In dat geval kun je zelfs tot 40% vroegboekkorting ontvangen op je verblijf. Bij Sunparks is je vakantie bovendien inclusief toegang tot het Aquafun subtropisch zwemparadijs. Op de Sunparks vakantieparken zijn naast subtropisch zwemmen ook nog andere leuke activiteiten te ondernemen zoals boogschieten, bowlen, poolen, spa & wellness en lekker uiteten gaan.

EuroParcs: Tot 35% vroegboekkorting

EuroParcs: Tot 35% vroegboekkorting
Bij EuroParcs kun je genieten van een heerlijk vakantie op één van de mooie vakantieparken in Nederland of België. Ieder park heeft een eigen karakteristieke ligging in een prachtige omgeving (ideaal voor het maken van mooie wandel- en fietstochten) en beschikt over hoogwaardige voorzieningen en faciliteiten. Boek nu je verblijf voor 2021 en ontvang tot 35% vroegboekkorting op je verblijf.

Vroegboeken = Meeste keuze + Hoge korting!

Wil je zeker weten dat dat ene vakantiepark nog beschikbaarheid heeft of dat je kunt verblijven in dat ene mooie huisje? Dan is vroegboeken aan te raden. Wanneer je op tijd boekt ontvang je bovendien bij veel vakantiepark aanbieders een aantrekkelijke vroegboekkorting. Het aanbod met vakantieparken in o.a. Nederland, België en Duitsland evenals bungalows, vakantiehuizen is ieder jaar weer groot en divers.

Wanneer je de hoogste vroegboekkorting mee wilt pakken kun je het beste zo vroeg mogelijk boeken. Hoe eerder je boekt des te hoger je korting is. Meestal kun je tegen de scherpste prijzen boeken wanneer je minimaal 2-3 maanden vooraf je vakantie boekt. Bijkomend voordeel is dat je zeker weet dat er genoeg beschikbaarheid is met parken en accommodaties. Met de vroegboekkorting acties van de verschillende vakantiepark aanbieders profiteer je van aantrekkelijk voordeel.

Belangrijk is dat je goed vergelijkt alvorens je overgaat tot het boeken van jouw ideale vakantie. De verschillende vakantiepark aanbieders hebben allemaal zo hun eigen deals. Wanneer je een vakantie ziet die je aanspreekt kun je het beste niet te lang wachten met boeken, omdat je anders je vroegboekkorting misloopt + door veel andere vakantiegangers wordt vroeg geboekt en daardoor neemt de beschikbaarheid van vakantieparken en accommodaties snel af.