vakantieparkmagazine.nl

Vroegboekkorting 2019 Vakantiepark Aanbiedingen

Wanneer je je vakantie voor 2019 vroeg boekt ontvang je een aantrekkelijke vroegboekkorting. Diverse vakantiepark aanbieders hebben vroegboekkorting aanbiedingen beschikbaar. Een compleet overzicht met de beste vroegboek aanbiedingen kun je hier zien.

PARKAANBIEDERKORTING
Center ParcsTot 36% vroegboekkorting + Gratis Extra's
Landal GreenParksTot 30% korting
Roompot VakantiesVroegboeken v.a. € 90*
Slagharen15% Vroegboekkorting + maak kans op een GRATIS vakantie
Hof van SaksenVroegboeken v.a. € 299*
Beekse Bergen30% Vroegboekkorting
Dierenbos30% Vroegboekkorting
RCN VakantieparkenVroegboeken ZONDER reserveringskosten
HogenboomVroegboeken v.a. € 81*
SunparksTot 20% vroegboekkorting

Center Parcs: Tot 36% vroegboekkorting + extra’s

Center Parcs: Tot 36% vroegboekkorting + extra's
Center Parcs heeft tot 36% vroegboekkorting (vroegboekvoordeel) beschikbaar voor vroege boekers. Boek zo vroeg mogelijk om zoveel mogelijk korting te krijgen. Bovenop jouw korting ontvang je ActiviteitenCadeau (t.w.v. € 30) en Gratis Voorkeursligging (t.w.v. € 33). Tip: De vroegboekkorting mag gecombineerd worden met de familiekorting of 55+ korting. Op deze manier kun je tot maar liefst 40% korting op je vakantie in 2019 krijgen!

Hoe vroeger je boekt, des te hoger je korting
Hoe vroeger je boekt, des te hoger je korting

Je maakt optimaal gebruik van de Center Parcs vroegboekkorting wanneer je zo vroeg mogelijk boekt. Bij 6 maanden vooraf ontvang je tot 20% korting, bij 4 maanden 15% korting en bij 2 maanden 10% korting. Ga je binnen nu en 2 maanden op vakantie dan kun je het beste kiezen voor een last minute. De vroegboekkorting van Center Parcs mag gecombineerd worden met de 20% familiekorting of 55+ korting. Hou er wel rekening mee dat je alleen familie- of 55+ korting kunt combineren met de vroegboekkorting wanneer je een vakantie buiten de schoolvakanties boekt.

2 Gratis extra's
2 Gratis extra’s

Alleen bij Center Parcs ontvang je bovenop de vroegboekkorting 2 gratis extra’s: 1. ActiviteitenCadeau waarbij je en waardebon ontvangt t.w.v. € 30 waarmee je tot 3 activiteiten kunt ondernemen tijdens je verblijf + 2. Gratis voorkeursligging cottage t.w.v. € 33 waarbij je zelf kunt kiezen in welke accommodatie je wilt verblijven (je mag bijvoorbeeld zelf het cottagenummer kiezen of een cottage met een bepaalde ligging, bij het water, vlakbij een speeltuintje etc.).

Schoolvakanties: Tot 20% vroegboekkorting
Schoolvakanties: Tot 20% vroegboekkorting

Gedurende het jaar heeft Center Parcs diverse aanbiedingen beschikbaar specifiek voor de schoolvakanties. Dat is ook het geval in 2019. Wanneer je gebruik wilt maken van vroegboekkorting op een schoolvakantie dien je goed te letten op wanneer je boekt. Ook hier geldt dat de vroegboekkorting kan oplopen tot 20%, mits je een aantal maanden vooraf je vakantie boekt: tot 20% korting bij 6 maanden vooraf, 15% korting bij 4 maanden en 10% korting bij 2 maanden. Bovenop de korting ontvang je ook hierbij de 2 extra’s: ActiviteitenCadeau + Gratis voorkeursligging cottage.

Tip: Center Parcs heeft een schoolvakantie actiepagina beschikbaar waarop je altijd precies kunt zien hoeveel korting je ontvangt op een bepaalde schoolvakantie. Dit is een belangrijke pagina om goed in de gaten te houden wanneer je het beste je vakantie in een schoolvakantie kunt boeken wanneer je kiest voor Center Parcs.

Last Minutes: Beste keuze wanneer je snel op vakantie + hoge korting wilt
Last Minutes: Beste keuze wanneer je snel op vakantie + hoge korting wilt

Heb je in dat vroegboeken niet zoveel zin en wil je gewoon graag snel voordelig op vakantie? Dan zijn de Center Parcs Last Minutes het aantrekkelijkste om te boeken. Je krijgt dan geen vroegboekkorting (want om daarvoor in aanmerking te komen moet je minimaal (2+ maanden vooruit boeken), maar je krijgt wel een hele aantrekkelijke last minute korting.

Net als bij andere vakantiepark aanbieders geldt ook bij Center Parcs dat het aanbod met vakantieparken en cottages minder groot kan zijn rond bepaalde perioden wanneer je kiest voor een last minute. Dit is vooral het geval bij schoolvakanties zoals de zomervakantie. Maar de boekingsprijzen zijn wel veel aantrekkelijker dan normaal. Regelmatig kun je bij Center Parcs met een last minute zelfs een luxe en extra luxe cottage boeken voor een super lage prijs.

Landal GreenParks: Tot 30% korting

Landal GreenParks: Tot 30% korting
Bij Landal kun je ook in 2019 voordelig je vakantie boeken. Landal GreenParks heeft geen specifieke vroegboekkorting beschikbaar zoals bijvoorbeeld Center Parcs, maar Landal heeft wel aanbiedingen waarlangs je voordelig een vakantie voor 2019 kunt boeken. Wil je graag de grootste keuze uit vakantieparken en accommodaties hebben, dan kun je het beste op tijd boeken en gebruikmaken van een aanbieding. Wil je binnen nu en 2 maanden op vakantie, dan is een last minute de beste keuze.

Vakantie in winter 2019: Vanaf € 99*
Vakantie in winter 2019: Vanaf € 99*

Boek je een vakantie voor de periode van 4 januari tot 18 februari 2019 dan kun je al een vakantie bij Landal boeken vanaf € 99*. Je kunt in deze periode zo voordelig boeken, omdat de kerstperiode dan weer voorbij is en je boekt dan met extra korting buiten een seizoen. Omdat de actieperiode loopt t/m 18 februari 2018 kun je dus ook met Valentijn met een leuke korting een extra lang weekend weg boeken.

Voorjaarsvakantie 2019: Tot 30% korting
Voorjaarsvakantie 2019: Tot 30% korting

Wanneer je je voorjaarsvakantie 2019 bij Landal boekt ontvang je tot 30% korting. Het enige wat je hoeft te doen is je verblijf te laten vallen in de actieperiode van 15 februari tot 11 maart 2019. Omdat het in de voorjaarsvakantie soms buiten nog fris kan zijn adviseren we je om voor een Landal vakantiepark te kiezen waar zowel binnen- als buitenactiviteiten zijn te ondernemen. Gelukkig hebben de meeste Landal parken dat, je hebt dan ook meer dan voldoende keuze.

Vakantie in voorjaar 2019: Tot 30% korting
Vakantie in voorjaar 2019: Tot 30% korting

De korting voor een vakantie in het voorjaar ligt een stukje hoger dan die van de voorjaarsvakantie aanbieding. Dat komt omdat je dan een vakantie buiten het seizoen boekt (buiten de schoolvakanties). Wanneer je een verblijf boekt welke valt in de periode van 8 maart tot 23 april 2019 ontvang je tot 30% korting op je verblijf. Ook hier adviseren we je om te kijken naar Landal parken met binnen- en buitenactiviteiten, omdat het weer in het voorjaar nogal wisselvallig is.

Zomervakantie 2019: Vroegboeken mogelijk, maar (nog) geen extra korting
Zomervakantie 2019: Vroegboeken mogelijk, maar (nog) geen extra korting

De zomervakantie is even een apart geval bij Landal GreenParks, want Landal vermeldt op dit moment dat het wel mogelijk is om alvast te vroegboeken voor zomervakantie 2019, maar je ontvangt geen specifieke korting. Wanneer je voor een voordelige zomervakantie gaat is dit niet de goede periode om bij Landal GreenParks te boeken. Vind je de prijs niet het belangrijkste, maar wel dat je een ruime keuze hebt uit vakantieparken en accommodaties, boek dan wel alvast je vakantie, want nu is het aanbod met parken en accommodaties het grootste.

Landal Last Minutes: Ook in 2019 scherp geprijsd
Landal Last Minutes: Ook in 2019 scherp geprijsd

Ook in 2019 zijn de Landal Last Minutes weer de beste keuze voor wanneer je binnen korte tijd (maximaal 2 maanden vooruit) wilt boeken. Vergeet in dat geval de aanbiedingen en kies gewoon meteen voor een last minute. In bepaalde periodes, voornamelijk rond schoolvakanties (de zomervakantie in het bijzonder), is het aanbod met parken en accommodaties bij de last minutes wat minder groot. Daar staan wel hele aantrekkelijke last minute prijzen tegenover. Vaak kun je zelfs een luxe of extra luxe accommodatie boeken voor een lage prijs waar je normaal veel meer geld voor kwijt bent.

Nog geen ‘vroegboekkorting’ beschikbaar voor…
Landal heeft nog geen vroegboekkorting (=aanbiedingen) beschikbaar voor Pasen, meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren, nazomer en herfstvakantie 2019. Aanbiedingen voor deze populaire vakantieperiodes komen in de loop van 2019 beschikbaar. Meestal 2-3 maanden vooruit.

Roompot: Vakantie in 2019 voor een scherpe prijs

Roompot: Vakantie in 2019 voor een scherpe prijs
Als er een vakantiepark aanbieder is die altijd duidelijke prijzen vermeldt dan is het Roompot wel. Dat geldt ook voor een vakantie in 2019. Bij Roompot boek je bovendien voor een leuke prijs een superleuke vakantie in Nederland of het buitenland. Roompot heeft op dit moment geen specifieke actiepagina met vroegboekkorting beschikbaar, maar wel een aantal aanbiedingen voor 2019 waarlangs je voordelig je vakantie (b.v. weekend, midweek of week) kunt boeken.

Op vakantie in 2019
Op vakantie in 2019

Roompot heeft voor 2019 een ‘op vakantie in 2019’ actiepagina beschikbaar. Het woord ‘vroegboekkorting’ staat niet op deze actiepagina vermeld, maar welke korting je precies ontvangt kun je eenvoudig zien door op de link ‘prijs uitleg’ te klikken onder een afgebeelde boekingsprijs. In een klein overzicht zie je welk voordeel je precies krijgt. Wanneer je vooral de boekingsprijs belangrijk vindt kun je het beste kiezen voor “Sorteer op: prijs oplopend”. Je kunt vervolgens het aanbod snel filteren door te kiezen voor opties zoals vakantieland, parkfaciliteiten en speciale wensen. Alleen bij Roompot: gratis betalen in termijnen en kosteloos omboeken.

Voorjaarsvakantie 2019
Voorjaarsvakantie 2019

Voor minder dan € 125* kun je bij Roompot al een voorjaarsvakantie voor 2019 boeken. Het weer tijdens de voorjaarsvakantie kan nogal wisselvallend zijn. Daarom kun je het beste kiezen voor een vakantiepark met een ruim aanbod met binnen- en buitenfaciliteiten zodat het niet uitmaakt wat voor weer het buiten is. Bij Roompot zijn meestal de parken in Nederlandse provincies Brabant en Limburg populair. Ook de parken in de kustprovincies en vakantieland Duitsland zijn geliefd.

Carnaval 2019
Carnaval 2019

Heb je zin om Carnaval 2019 te vieren in Brabant of Limburg? Roompot heeft diverse vakantieparken in deze provincies beschikbaar. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je juist het Carnaval wilt ontvluchten. Geen probleem bij Roompot, er is een ruime keuze met parken en vakantiehuisjes waar je heerlijk rustig je vakantie kunt doorbrengen. Boek vandaag nog jouw vakantie met Carnaval 2019 met korting.

Pasen 2019
Pasen 2019

Wanneer je met Pasen 2019 er even tussenuit wilt, maar je wilt niet de hoofdprijs betalen, dan zit je bij Roompot goed. Boek jouw paasverblijf met korting bij Roompot Vakanties. Tip: vooral ons eigen mooie Nederland is populair bij vakantiegangers om de paasdagen door te brengen.

Meivakantie 2019
Meivakantie 2019

De meivakantie is één van de meest populaire vakanties van het jaar. De gemiddelde temperatuur buiten is prima en dat heeft als voordeel dat je ook veel leuke buitenactiviteiten kunt ondernemen tijdens je vakantie. Roompot heeft een ruime keuze met mooie vakantieparken in o.a. Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Boek vandaag nog jouw meivakantie voor een voordelige prijs.

Hemelvaartweekend 2019
Hemelvaartweekend 2019

Geniet van een extra lang weekend met Hemelvaart en begin je vakantie al op woensdag. Samen leuke activiteiten ondernemen met zijn tweeën, met het gezin, de hele familie of groep vrienden. Boek voordelig jouw ideale korte Hemelvaart vakantie met korting bij Roompot Vakanties. Keuze uit een groot aanbod met mooie vakantieparken en accommodaties.

Pinksterweekend 2019
Pinksterweekend 2019

Lekker lang genieten met het extra lange pinksterweekend. Bij Roompot begint je korte vakantie al op dinsdag. Verblijf op één van de mooie vakantieparken aan de kust, in de bossen of steek de grens over naar bijvoorbeeld België of Duitsland. Profiteer optimaal van je vrije dagen en boek jouw pinksterweekend weg met korting.

Zomervakantie 2019
Zomervakantie 2019

Wist je dat je bij Roompot heel voordelig je zomervakantie kunt boeken? Bovendien kun je een keuze maken uit een groot aanbod met vakantieparken en accommodatie in binnen- en buitenland. Vooral de vakantieparken aan de kust zijn heel populair in de zomervakantie. Vakantiegangers zijn dol op de combinatie van zon, zee en strand.

Last Minutes: Altijd hoge korting bij Roompot
Last Minutes: Altijd hoge korting bij Roompot

Ook in 2019 zijn de Roompot Last Minutes weer scherp geprijsd en ontvang je op je last minute een hoge korting. Grootste voordeel van boeken bij Roompot is dat je niet alleen een aantrekkelijke korting ontvangt, maar dat ook bij de last minutes het aanbod met vakantieparken en vakantiehuizen groot is. Er zijn altijd goede last minutes aanwezig voor een leuke vakantie bij een vakantiepark aan de kust, in de bossen of landinwaarts. Keuze genoeg in ieder geval!

Slagharen: Vroeg boeken = hoge vroegboekkorting ontvangen!

Slagharen: Vroeg boeken = hoge vroegboekkorting ontvangen!
Boek nu je vakantie voor 2019 bij Slagharen en ontvang een hoge vroegboekkorting. Slagharen heeft diverse aanbiedingen voor 2019 beschikbaar waarmee je extra voordelig een accommodatie bij het vakantiepark kunt boeken. Jouw verblijf is altijd inclusief toegang tot het attractiepark, waterpark Aqua Mexicana, waterspeeltuin Sunny Beach en toegang tot alle shops en entertainment.

Zo vind je snel jouw ideale vakantie(s) voor 2019:

Stap 1: Ga naar de speciale reserveringspagina van Slagharen

Stap 2: Kies wanneer je in 2019 op vakantie wilt gaan + verblijfsduur (b.v. weekend, midweek of week). Handig: Bij Slagharen kun je precies het aantal nachten kiezen dat je op vakantie wilt gaan.

Stap 3: Kies met hoeveel personen je op vakantie gaat (volwassenen en kinderen)

Stap 4: Je krijgt meteen het aantal beschikbare aanbiedingen te zien + de bijbehorende vroegboekkorting.

Hof van Saksen: Voordelig een luxe vakantie in 2019

Hof van Saksen: Voordelig een luxe vakantie in 2019
Hof van Saksen is een luxe vakantieresort, daar staat wel een iets hogere boekingsprijs tegenover. Door je vakantie voor 2019 slim te boeken bij dit vakantiepark kun je genieten van een luxe vakantie + aantrekkelijke korting krijgen.

Hof van Saksen is onderdeel van Landal GreenParks. Net zoals geldt voor de andere vakantieparken van Landal is er geen specifieke vroegboekkorting beschikbaar. Toch kun je met korting boeken door gebruik te maken van een aanbieding of last minute.

Kies voor een aanbieding wanneer je ruim van te voren je vakantie voor 2019 wilt boeken (vanaf 2 maanden voor vertrek). Wil je graag binnen 2 maanden op vakantie dan kun je ook in 2019 het beste kiezen voor een last minute. Wanneer je vroeg boekt heb je de grootste keuze uit data waarop je vakantie kunt gaan en accommodaties. Kies je voor een last minute dan is het aanbod met vakantiewoningen en te kiezen aankomstdata wat kleiner, maar daar staat wel een hele aantrekkelijke last minute prijs tegenover.

Goed om te weten: Bij Hof van Saksen is je vakantie altijd inclusief bedlinnen, opgemaakte bedden, handdoekenpakket p.p. en keukendoek-, koffie- en theepakket.

Vakantie in winter 2019
Vakantie in winter 2019

Wil je graag luxe op vakantie en ben je niet gebonden aan schoolvakanties? Boek dan een verblijf in de winter. Je kunt dan namelijk veel goedkoper boeken bij Hof van Saksen. Korting op alle winterverblijven in de periode van 4 januari tot 15 februari 2019.

Vakantie in voorjaar 2019
Vakantie in voorjaar 2019

Beleef een ultieme vakantie in het voorjaar van 2019. Hoe tof is het om in het voorjaar te genieten van leuke activiteiten en heel veel luxe? Hof van Saksen is de perfecte keuze! Korting op alle voorjaarverblijven in de periode van 1 maart tot 5 juli 2019.

Zomervakantie 2019: Vroegboeken mogelijk, maar (nog) geen extra korting
Zomervakantie 2019: Vroegboeken mogelijk, maar (nog) geen extra korting

Vroegboeken voor zomervakantie 2019 is mogelijk bij Hof van Saksen, maar je ontvangt geen specifieke korting. Wanneer je voor een voordelige zomervakantie gaat is dit niet de goede periode om bij Hof van Saksen te boeken. Vind je de prijs niet het belangrijkste, maar wel dat je een ruime keuze hebt uit vakantieparken en accommodaties, boek dan je alvast vakantie, want nu is het aanbod met accommodaties het grootste.

Last Minutes: Beste keuze voor luxe vakantie in 2019 met hoge korting
Last Minutes: Beste keuze voor luxe vakantie in 2019 met hoge korting

Wil je in 2019 graag naar Hof van Saksen, omdat je wilt genieten van een super-de-luxe vakantie, maar vind je ook de boekingsprijs belangrijk? Dan kun je het beste gaan voor de Hof van Saksen Last Minutes. Grootste voordeel van een last minute is dat je een hoge korting ontvangt op je vakantie, nadeel is dat de keuze uit verblijfsdata en vakantieboerderijen/-bungalows minder groot is dan normaal.

Nog geen ‘vroegboekkorting’ beschikbaar voor…
Er is nog geen vroegboekkorting (=aanbiedingen) beschikbaar bij Hof van Saksen voor Pasen, meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren, nazomer en herfstvakantie 2019. Aanbiedingen voor deze populaire vakantieperiodes komen in de loop van 2019 beschikbaar. Meestal 2-3 maanden vooruit.

Beekse Bergen: 15% Vroegboekkorting

Beekse Bergen: 15% Vroegboekkorting
Voor vroege boekers heeft Beekse bergen een speciale vroegboekkorting aanbieding beschikbaar. Hierbij ontvang je 15% vroegboekkorting. De vroegboekkorting is geldig voor verblijven die korter zijn dan 28 dagen. Je dient minimaal 90 dagen voor aankomst je verblijf te boeken. Vroegboek voordeel ontvang je ook tijdens schoolvakanties.

Dubbele December Deal: 30% korting op je verblijf in 2019
Wanneer je in december 2018 je verblijf voor 2019 bij Beekse Bergen boekt ontvang je 30% korting op je verblijf. Dat betekent dat je 2x zoveel korting ontvangt als bij de vroegboekkorting actie!

Dierenbos: 15% Vroegboekkorting

Dierenbos: 15% Vroegboekkorting
Ben jij een vroege boeker? Dan heeft Vakantiepark Dierenbos een speciale vroegboekaanbieding voor jou. Boek nu je verblijf voor 2019 en ontvang 15% vroegboekkorting op je verblijf. De vroegboekkorting wordt gegeven op verblijven die korter zijn dan 28 dagen. Om voor deze korting in aanmerking te komen dien je minimaal 90 dagen voor aankomst je verblijf te boeken. Ook tijdens schoolvakanties ontvang je vroegboek voordeel.

Dubbele December Deal: 30% korting op je verblijf in 2019
Wanneer je in december 2018 je verblijf voor 2019 bij Vakantiepark Dierenbos boekt ontvang je 30% korting op je verblijf. Dat betekent dat je 2x zoveel korting ontvangt als bij de vroegboekkorting actie!

RCN Vakantieparken: Vroegboeken ZONDER reserveringskosten!

RCN Vakantieparken: Vroegboeken ZONDER reserveringskosten!
Bij RCN Vakantieparken kun je je vakantie voor 2019 vroegboeken zonder reserveringskosten. Dat ‘geen reserveringskosten’ is de vroegboekkorting die je ontvangt. Het is nu ook mogelijk om tegen een meerprijs je favoriete plek te kiezen op de parkplattegrond. Zo weet je zeker dat je dat ene mooie vakantiehuisje met een mooi uitzicht of vlakbij parkfaciliteiten kunt boeken.

Hogenboom: Vakantie in 2019 voor een scherpe prijs

Hogenboom: Vakantie in 2019 voor een scherpe prijs
Net als Roompot heeft ook Hogenboom scherpe boekingsprijzen voor 2019. Je hebt bij Hogenboom bovendien een ruime keuze uit mooie vakantieparken in Nederland of het buitenland. Hogenboom heeft op dit moment geen specifieke vroegboekkorting beschikbaar, maar wel een aantal aantrekkelijke aanbiedingen waarlangs je voordelig je vakantie (b.v. weekend, midweek of week) voor 2019 kunt boeken.

Op vakantie in 2019
Op vakantie in 2019

Hogenboom heeft voor 2019 een ‘op vakantie in 2019’ actiepagina beschikbaar. Het woord ‘vroegboekkorting’ staat niet op deze actiepagina vermeld, maar welke korting je precies ontvangt kun je eenvoudig zien door op de link ‘prijs uitleg’ te klikken onder een afgebeelde boekingsprijs. In een klein overzicht zie je welk voordeel je precies krijgt. Wanneer je vooral de boekingsprijs belangrijk vindt kun je het beste kiezen voor “Sorteer op: prijs oplopend”. Je kunt vervolgens het aanbod snel filteren door te kiezen voor opties zoals vakantieland, parkfaciliteiten en speciale wensen.

Voorjaarsvakantie 2019
Voorjaarsvakantie 2019

Voor minder dan € 100* kun je bij Hogenboom al een voorjaarsvakantie voor 2019 boeken. Dat is nog eens lekker voordelig weg gaan in de voorjaarsvakantie! Deze vakantie ideaal om samen met zijn alle er op uit te trekken. De natuur bloeit op en wordt steeds een beetje groener. Geniet van de buitenlucht tijdens een heerlijke wandeling of fietstocht. Is het weer minder buiten? Op veel Hogenboom parken kun je ook leuke binnenactiviteiten ondernemen.

Carnaval 2019
Carnaval 2019

Vind je Carnaval leuk of heb je dit altijd al een keer mee willen maken? Vier dit feest mee in Brabant of Limburg en kies voor een Hogenboom vakantiepark in één van deze twee mooie provincies. Houd je juist niet van Carnaval en wil je je vakantie in alle rust doorbrengen, je kunt bij Hogenboom ook een keuze maken uit vakantieparken en vakantiehuisjes waar je jouw carnavalsvakantie in alle rust kunt vieren. Boek vandaag nog jouw ideale vakantie met Carnaval 2019 met korting bij Hogenboom.

Pasen 2019
Pasen 2019

Pasen een keer niet thuis vieren, maar lekker op vakantie gaan? Een verblijf met de paasdagen boek je heel voordelig bij Hogenboom. Geniet samen van een uitgebreid paasontbijtje, ga opzoek naar paaseieren of onderneem leuke activiteiten zoals zwemmen, wandelen, fietsen, tennissen of midgetgolfen.

Meivakantie 2019
Meivakantie 2019

De meivakantie is één van de leukste vakanties van het jaar. Eindelijk komt dan het lentezonnetje weer tevoorschijn en zijn de temperaturen buiten een stuk aangenamer. Het is de ideale tijd om er samen op uit te trekken en leuke activiteiten te ondernemen. Veel vakantieparken van Hogenboom beschikken over superleuke binnen- en buitenactiviteiten voor jong en oud! Boek je meivakantie met een aantrekkelijke korting.

Hemelvaartweekend 2019
Hemelvaartweekend 2019

Benut je extra vrije dagen met Hemelvaart optimaal en ga er even lekker tussenuit. Het extra lange hemelvaartweekend is ideaal om samen op vakantie te gaan en even op adem te komen van het drukke dagelijkse leven. Ga samen wandelen, fietsen of onderneem leuke activiteiten op of rondom het vakantiepark. Bij Hogenboom kun je extra voordelig je hemelvaartweekend boeken.

Pinksterweekend 2019
Pinksterweekend 2019

Geniet van een extra lang pinksterweekend voor een scherpe prijs op een vakantiepark van Hogenboom. Maak een tochtje over het water, cultureel uitstapje of ga lekker wandelen of fietsen. Op de meeste Hogenboom vakantieparken zijn veel leuke binnen- en buitenactiviteiten te vinden zoals midgetgolfen, bowlen, waterfietsen, tennissen, indoor speelparadijs, zwembad en nog veel meer.

Zomervakantie 2019
Zomervakantie 2019

De zomervakantie is één van de meest populaire vakanties van het jaar. Niet voor niets, het is de vakantie om te gaan uitrusten en bijkomen van de dagelijkse drukte. De zomervakantie kent natuurlijk ook ieder jaar weer heerlijke temperaturen. Het is de tijd om buiten leuke activiteiten te ondernemen zoals zwemmen, golfen, tennissen, fietsen, wandelen. Heel populair tijdens de zomervakantie zijn de Hogenboom vakantieparken aan de kust waar de ideale combinatie van zon, zee en strand gevonden kan worden. Bij Hogenboom kun je jouw zomervakantie met leuke korting boeken.

Last Minutes: Bij Hogenboom altijd met hoge korting
Last Minutes: Bij Hogenboom altijd met hoge korting

Ook in 2019 zijn de Hogenboom Last Minutes weer heel scherp geprijsd. Boek je een last minute bij Hogenboom dan ontvang je een hoge last minute korting. Je ontvangt niet alleen een aantrekkelijke korting, je kunt ook nog eens kiezen uit een ruim aanbod met vakantieparken en vakantiehuizen in Nederland, Duitsland en Denemarken. De parken zijn op verschillende locaties gevestigd: aan de kust, in de bossen of landinwaarts. Bij Hogenboom heb je in ieder geval keuze genoeg!

Sunparks: Tot 20% vroegboekkorting

Sunparks: Tot 20% vroegboekkorting
Wanneer je je vakantie voor 2019 vroeg boekt kun je tot 20% vroegboekkorting krijgen. Bij Sunparks geldt: hoe vroeger je boekt des te meer vroegboekkorting je ontvangt. Bij minimaal 6 maanden van te voren ontvang je 20% korting, bij 4 maanden 15% korting en bij 2 maanden 10% korting. Tip: Je kunt je vroegboekkorting een boost geven door deze te combineren met Jonge Gezinnen korting of de 55+ korting. In dat geval kun je tot maar liefst 45% korting op je verblijf krijgen!

BungalowSpecials: Profiteer van scherpe prijzen!

BungalowSpecials: Profiteer van scherpe prijzen!
Speciaal voor vroege boekers heeft BungalowSpecials de Vroegboek Specials. Bij deze aanbieding heb je de meeste keuze uit parken en accommodaties + je profiteert van scherpe prijzen. Bij de Vroegboek Specials kun je kiezen uit meer dan 75 mooie vakantieparken in binnen- en buitenland van o.a. Landal GreenParks, Center Parcs en Sunparks.

Tip: Ga je met je baby op vakantie? Kijk dan eens naar deze Baby Specials. Bij de Baby Specials vind je vakantieparken die extra leuk zijn om met een baby naartoe te gaan. Wanneer je het kinderpakket mee boekt kunt je altijd gratis gebruikmaken van een ledikant en kinderstoel + je weet zeker dat je in een vakantiehuisje verblijf dat baby proof is.

Vroegboeken = Meeste keuze + Hoge korting!

Wil je zeker weten dat dat ene vakantiepark nog beschikbaarheid heeft of dat je kunt verblijven in dat ene mooie huisje? Dan is vroegboeken aan te raden. Wanneer je op tijd boekt ontvang je bovendien bij veel vakantiepark aanbieders een aantrekkelijke vroegboekkorting. Het aanbod met vakantieparken in o.a. Nederland, België en Duitsland evenals bungalows, vakantiehuizen is ieder jaar weer groot en divers.

Wanneer je de hoogste vroegboekkorting mee wilt pakken kun je het beste zo vroeg mogelijk boeken. Hoe eerder je boekt des te hoger je korting is. Meestal kun je tegen de scherpste prijzen boeken wanneer je minimaal 2-3 maanden vooraf je vakantie boekt. Bijkomend voordeel is dat je zeker weet dat er genoeg beschikbaarheid is met parken en accommodaties. Met de vroegboekkorting acties van de verschillende vakantiepark aanbieders profiteer je van aantrekkelijk voordeel.

Belangrijk is dat je goed vergelijkt alvorens je overgaat tot het boeken van jouw ideale vakantie. De verschillende vakantiepark aanbieders hebben allemaal zo hun eigen deals. Wanneer je een vakantie ziet die je aanspreekt kun je het beste niet te lang wachten met boeken, omdat je anders je vroegboekkorting misloopt + door veel andere vakantiegangers wordt vroeg geboekt en daardoor neemt de beschikbaarheid van vakantieparken en accommodaties snel af.

*Boekingsprijzen informatie:

Landal GreenParks: Incl. BTW, excl. € 26 reserveringskosten per boeking + persoonsgebonden kosten: bedlinnen zijn verplicht á € 7,95 p.p., kinderbedlinnen € 6,75, toeristenbelasting varieert per park. Voor Dayz by Landal geldt: excl. nutsvoorzieningen op basis van verbruik.

Center Parcs: Excl. verplichte kosten: reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten indien u een Comfort cottage in Nederland, België of Duitsland boekt (€ 8 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen (varieert per park).

Hof van Saksen: Incl. BTW, bedlinnen, opgemaakte bedden, handdoekenpakket p.p. en een keukendoek-, koffie- en theepakket. Excl. € 26 reserveringskosten per boeking, toeristenbelasting € 1,20 p.p.p.n.

Roompot: Incl. reserveringskosten, excl. bedlinnen (optioneel), eindschoonmaak (optioneel) en toeristenbelasting (varieert per park).

Hogenboom: Incl. reserveringskosten en eindschoonmaak, excl. bedlinnen (optioneel) en toeristenbelasting (varieert per park).

Vakantiepark Slagharen: Incl. reserveringskosten (€ 15), gemeentelijke heffingen (let op: afhankelijk van de verblijfsduur en aantal personen) en dekbedovertrekset (€ 15)

Sunparks: Excl. verplichte dekbedhoes pakketten bij boeking van een Select Vakantiehuis (€8 p.p.) en verblijfs- en milieuheffingen.

Vakantiepark Beekse Bergen: Incl. reserveringskosten, eindschoonmaak en lokale heffingen

Vakantiepark Dierenbos: Incl. reserveringskosten, eindschoonmaak en lokale heffingen

BungalowSpecials: Incl. draadloos internet en eindschoonmaak. Exclusief: bedlinnen € 8,75 p.p., reserveringskosten € 18,50 per reservering en toeristenbelasting p.p.p.n. (per park verschillend)

RCN Vakantieparken: Reserveringskosten € 17,50 en toeristenbelasting (verplicht). Schoonmaakkosten € 35 (optioneel). Enkele woningen op een enkel park kennen afwijkende tarieven en voorwaarden m.b.t. eindschoonmaak en eventueel borg (zie beschrijving type woning).