Wanneer gaat vakantiepark TopParken Resort Lexmond open?

Vanaf 1 april 2024 is TopParken Resort Lexmond geopend. Let wel even op, want alleen de camping is geopend, evenals de vernieuwde faciliteiten zoals het receptiegebouw met horeca en het buitenzwembad. In de toekomst is het mogelijk om een vakantiehuis te huren.

© Foto: topparken.nl - TopParken Resort Lexmond heeft een unieke ligging aan revier de Lek. Kamperen met caravan of camper is al mogelijk bij het vakantiepark, in de toekomst kan ook een vakantiehuis gehuurd worden.
© Foto: topparken.nl – TopParken Resort Lexmond heeft een unieke ligging aan revier de Lek. Kamperen met caravan of camper is al mogelijk bij het vakantiepark, in de toekomst kan ook een vakantiehuis gehuurd worden.

Kamperen is mogelijk, een vakantiehuis huren nog niet

Je kunt dus nog geen vakantiehuis huren. Het vakantiepark is alvast klaargemaakt voor het kampeerseizoen. Onlangs is TopParken al wel gestart met de verkoop van de vakantiewoningen.

Bij TopParken Resort Lexmond kun je vanaf 1 april 2024 kamperen met een caravan of kamper. Het kampeerseizoen is van 1 april t/m 31 oktober 2024.

Het vakantiepark is al wel volledig vernieuwd. Zo is er een vernieuwd receptiegebouw met horeca en vernieuwd buitenzwembad. Ook is er een nieuwe infrastructuur op het park.

Over TopParken Resort Lexmond

Resort Lexmond is een vakantiepark gelegen in een natuurrijke omgeving, direct aan rivier de Lek in de Utrechtse plaats Lexmond.

Het vakantiepark ligt vlakbij de Utrechtse Heuvelrug. Bij het resort staan groen en rust staan centraal. Vlakbij het vakantiepark ligt een recreatiestrand.

De omgeving van het resort is typisch Nederlands met polders, molens en landschappen. Je kunt in de omgeving veel mooie wandel- en fietstochten maken.

Het is op dit moment alleen nog mogelijk om te kamperen. De camping van het resort heeft ruime kampeer- en camperplaatsen. In de toekomst is een verblijf in een vakantiehuis mogelijk.

Belangrijkste kenmerken
Uniek gelegen aan rivier de Lek.
Nieuw ontwikkeld vakantiepark.
Eigen strand.
Watterrijke omgeving.
Wandel-, watersport- en vaaractiviteiten.
Utrecht op slechts 20 minuten afstand.

Faciliteiten
Oplaadpunt elektrische auto’s
Receptie
Wasserette
Restaurant met dakterras
Verwarmd buitenzwembad
Verwarmd kinderbad
Speeltuin

In de toekomst naast camping ook vakantiehuizen

In de toekomst is het mogelijk om een vakantiehuis te huren bij Resort Lexmond. Op dit moment is TopParken bezig om de vakantiehuizen te verkopen. Hierna zal begonnen worden met het plaatsen van de accommodaties en de aanleg van de tuinen.

(!) Opmerkelijk aan dit vakantiepark is dat het park niet het gehele jaar geopend is. Het resort is ieder jaar geopend van april t/m oktober. Je ziet niet zo vaak dat een vakantiepark niet het gehele jaar is geopend, daarom is dit opvallend te noemen.

De vakantiewoningen
Op het resort komen deze typen vakantiewoningen te staan: Azura en Riviera.

De Azura is een 4-persoons accommodatie met 2 slaapkamers en 1 badkamer. Mooie accommodatie met natuurlijke kleuren en sfeervolle verlichting. Heerlijk genieten van buiten zijn kan op je eigen privéterras. Veel lichtinval in de woonkamer dankzij de grote raampartijen. Je auto kun je bij de accommodatie parkeren.

De Riviera is een 4-persoons accommodatie met 2 slaapkamers en 1 badkamer. Net als de Azura een mooie accommodatie met natuurlijke kleuren en sfeervolle verlichting. Heeft een eigen tuin en terras waar je kunt genieten van buiten zijn. Je auto kun je bij de accommodatie zetten. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval in de woonkamer.

(i) Op vrijdag 12 en zondag 14 april 2024 organiseert TopParken informatiedagen voor de vakantiehuizen op Resort Lexmond. Op deze dagen kun je kennis maken met het nieuwe vakantiepark en de nieuwe vakantiewoningen.