Wat is het Comfortpakket van Landal GreenParks?

Het Comfortpakket van Landal GreenParks is een pakket dat bestaat uit 3 services: opgemaakte bedden bij aankomst, handdoeken- en keukendoekenpakket. Dit pakket maakt je verblijf een stuk luxer!

© Foto: Landal.nl - Bij het Comfortpakket zijn de bedden alvast voor je opgemaakt, superfijn!
© Foto: Landal.nl – Bij het Comfortpakket zijn de bedden alvast voor je opgemaakt, superfijn!

(!) Boek je een accommodatie met label  ‘Luxe’ of ‘Extra Luxe’? In dat geval is de opgemaakte beddenservice al inbegrepen, maar ook dan kun je je verblijf nog luxer maken door het handdoekenpakket en/of keukendoekenpakket mee te bestellen.

Opgemaakte bedden

De bedden zijn alvast door Landal voor je opgemaakt. Van alle drie de services die bij het Comfortpakket zijn inbegrepen, geeft deze service het meest luxe gevoel.

Bij aankomst in je accommodatie hoef je niet eerst zelf nog alle bedden op te maken. Alles is al netjes voor je opgeschud. Dat bespaart je tijd en je kunt dan ook meteen genieten van je welverdiende vakantie.

(i) Opgemaakte beddenservice is een heerlijk luxe service die je optioneel via het Comfortpakket kunt mee kunt boeken tijdens het reserveren van je boeking. Dit is alleen mogelijk wanneer je een Comfort accommodatie boekt. Bij een Luxe of Extra Luxe accommodatie zijn de bedden al voor je opgemaakt. Bedlinnen is altijd verplicht bij Landal en kun je niet annuleren.

Handdoekenpakket

Het handdoekenpakket bestaat uit 1 grote handdoek + 1 kleine handdoek. Het handdoekenpakket ligt al voor je klaar in je accommodatie. Deze handdoeken zijn zowel handig voor IN (na het wassen) als BUITEN de accommodatie (zwembad of strand).

Keukendoekenpakket

In het keukendoekenpakket zit 1 theedoek + 1 keukendoek. Net als het handdoekenpakket ligt het keukendoekenpakket alvast voor je klaar in je accommodatie. De keukendoeken zijn natuurlijk onmisbaar in de keuken tijdens je verblijf!

Let op! Bij Luxe of Extra Luxe accommodatie is opgemaakte bedden al inbegrepen

Boek je een Luxe of Extra Luxe accommodatie dan is de service ‘opgemaakte bedden bij aankomst’ al inbegrepen bij je verblijf.

In dat geval kun je eventueel nog het handdoekenpakket en/of keukendoekenpakket los mee boeken met je verblijf.

Het Comfortpakket staat trouwens niet eens aangegeven als je een Luxe of Extra Luxe accommodatie boekt. Bij het onderdeel ‘Maak je verblijf compleet’ staan in dat geval alleen handdoekenpakket en keukendoekenpakket aangegeven.

Wel of niet het Comfortpakket bestellen?

Het Comfortpakket is handig en geeft extra luxe voor tijdens je verblijf. Vooral de opgemaakte bedden service die bij het Comfortpakket is inbegrepen is heerlijk luxe. Geen gedoe met zelf de bedden in je accommodatie op te hoeven maken.

Dit pakket scheelt ook bagageruimte, want handdoeken en keukendoeken hoef je niet zelf meer mee te nemen. En na je verblijf (op de vertrekdag) kun je de handdoeken en keukendoeken bij de rest van de was doen (bedlinnen) en klaarleggen voor de schoonmaak in de hal van je accommodatie.

Het Comfortpakket is niet gratis en de kosten voor dit pakket kunnen aardig oplopen als je met meerdere personen op vakantie gaat. Wanneer je liever geld wilt besteden aan leuke activiteiten op het park of leuke uitjes wilt ondernemen in de omgeving van het park, kun je wellicht beter op deze kosten besparen.

Boek je een accommodatie met label ‘Luxe’ of ‘Extra Luxe’ dan is de opgemaakte bedden service al inbegrepen bij je verblijf. Je kunt in dat geval ook het Comfortpakket niet meebestellen tijdens het reserveren van je verblijf. Wel kun je kiezen voor het handdoekenpakket of keukendoekenpakket.

Hoe kun je het Comfortpakket bestellen?

Het Comfortpakket bestellen gaat eenvoudig via online boeken bij Landal.

Zodra je een boeking gaat doen bij Landal GreenParks en je kiest voor een accommodatie met het label ‘Comfort’, dan kun je tijdens het boeken bij het onderdeel ‘Maak je verblijf compleet’ het Comfortpakket meebestellen.

Het Comfortpakket geldt per persoon. Ga je bijvoorbeeld met 4 personen op vakantie en wil je voor gehele reisgezelschap dit pakket, dan dien je deze 4x toe te voegen aan je reservering.

(!) Wanneer je voor een accommodatie met label ‘Luxe’ of ‘Extra Luxe’ kiest dan zul je zien dat ‘Comfortpakket’ niet staat aangegeven bij het onderdeel ‘Maak je verblijf compleet’. Wel kun je eventueel kiezen voor het handdoekenpakket en/of keukendoekenpakket.

(i) Je kunt het Comfortpakket ook na het reserveren van je verblijf nog toevoegen aan je boeking. Dit kun je telefonisch doen of via de Landal App.

Comfortpakket in 2024 bij Landal 26% duurder geworden

De prijs van het Comfortpakket is in 2024 een stuk duurder geworden in vergelijking met 2023.

In 2023 was de prijs voor dit pakket € 18,95 per persoon. In 2024 is dat € 23,95 per persoon. Een prijsstijging van 26%!