Waterfietsen bij Landal Het Vennenbos

Superleuk om te doen bij Landal Het Vennenbos is waterfietsen. Gezellig samen waterfietsen (maximaal 4 personen) over het binnenwater van het park. Vogels zoals eenden zwemmen graag met uw bootje mee.

Waterfietsen is één van de leukste activiteiten om te ondernemen bij Landal Het Vennenbos
Waterfietsen is één van de leukste activiteiten om te ondernemen bij Landal Het Vennenbos

De waterfietsen liggen vlakbij het Park Plaza (in het oostelijke deel van het vakantiepark). Een waterfiets kunt u huren via de sportbalie in het Park Plaza (deze is gevestigd bij de bowlingbanen). U ontvangt daar een sleuteltje met een nummer waarmee u de waterfiets met bijpassend nummer bij de aanlegsteiger kunt unlocken. Na het waterfietsen kunt u de waterfiets weer aanleggen bij de steiger en op slot doen waarna de sleutel kunt afgeven bij de sportbalie.

Op de plattegrond van Landal Het Vennenbos wordt de locatie van de waterfietsen aangegeven met nummer 10
Op de plattegrond van Landal Het Vennenbos wordt de locatie van de waterfietsen aangegeven met nummer 10

Het oppervlakte met water waar u allemaal kunt waterfietsen is best groot bij Landal Het Vennenbos. Terwijl u en uw mede fietsers vrolijk trappelen kunt u genieten van de rust op het water en vogels spotten. O.a. de eenden op het park vinden het prachtig om met uw waterfiets mee te zwemmen. Ook kunt u de verschillende vakantiehuisjes zien liggen die rondom het water zijn gevestigd.

Na het waterfietsen genieten van iets lekkers in het Park Plaza

Timber's Café is een uitstekend restaurant in het Park Plaza waar u kunt genieten van een heerlijke lunch
In het Park Plaza kunt u genieten van een heerlijke lunch of diner bij één van de restaurants

Klaar met waterfietsen? Dan is het heel leuk om iets lekkers te gaan drinken en/of eten bij één van de restaurants in het Park Plaza. ’s Middags kunt u hier terecht voor een heerlijke lunch en ’s avonds voor een lekker diner. Op de menukaarten staan lekkere warme gerechten zoals super malse gemarineerde biefstukjes en soepen, maar ook koude gerechten zoals overheerlijke maaltijdsalades en luxe belegde broodjes. Zin in een lekkere cappuccino, glas frisdrank of biertje? Ook hiervoor ben je bij het Park Plaza aan het juiste adres.

Nog meer activiteiten ondernemen? Diverse mogelijkheden

Zoveel leuke activiteiten om te ondernemen op het park zoals bowlen
Zoveel leuke activiteiten om te ondernemen op het park zoals bowlen

Wilt u graag nog andere activiteiten ondernemen? Kies dan voor één van de andere leuke activiteiten die op het park aanwezig zijn. Bijvoorbeeld: zwemmen in het superleuke subtropisch zwemparadijs, midgetgolfen, bowlen, tennissen, boogschieten of vissen. Kinderen kunnen zich prima vermaken met b.v. games in de amusementshal, knutselen in de Bollo Club, doolhof lopen, trampoline springen of spelen bij de indoorspeelplaats. Landal Het Vennenbos heeft in ieder geval ontzettend veel vermaak voor zowel jong als oud.

Zin in een verblijf bij Landal Het Vennenbos? Bekijk prijzen & beschikbaarheid >