De 15 unieke waterglijbanen van Center Parcs Park Allgäu

Het grote Aqua Mundo subtropisch zwemparadijs van Center Parcs Park Allgäu (Duitsland) heeft 15 unieke waterglijbanen. Voor groot en klein is er superveel glijbaanplezier. Bovendien heeft dit zwemparadijs de langste wildwaterbaan van ALLE parken: 165 meter lang!

€ 30 extra korting op je vakantie!Alsjeblieft € 30 extra Center Parcs korting voor jou!
Ontvang € 30 extra korting op je vakantie bij Center Parcs. Mag naar wens gecombineerd worden met vroegboekkorting + Familie- of 55+ korting.
Activeer je € 30 extra korting

5 Grote waterglijbanen

5 Grote waterglijbanen
De grote waterglijbanen van Center Parcs Park Allgäu zijn echt fantastisch! Ze zijn niet alleen lang, maar ook nog eens heel snel en superleuk om vanaf te gaan. De grote waterglijbanen zijn te bereiken via de centrale glijbaantoren.

1. Aqua Rocket
Supersnelle glijbaan met een lente van 64 meter en met aan het begin een raketstart.

2. Aqua Crater
95 Meter lange glijbaan waar je met maximaal 4 personen in een band vanaf kunt gaan. Aan het einde van deze waterglijbaan kom je terecht in een 12 meter brede trechter.

3. Aqua Racer
De Aqua Racer is een superleuke familieglijbaan van 107 meter lang waar je met maximaal 3 personen in een band tegelijk vanaf kunt glijden.

4+5. Body Racer (2 glijbanen naast elkaar)
Tegen elkaar racen op een glijbaan? Bij de Body Racer kan het. Deze waterattractie bestaat uit 82 meter lange buizen (=2 glijbanen) die naast elkaar zijn bevestigd. Tijdens de glijtocht naar beneden wordt de snelheid van iedere deelnemer gemeten. Aan het einde van glijbaan wordt weergegeven wie de winnaar is. De Body Racer eindigt in de 165 meter lange wildwaterbaan.

Zin om deze 5 grote waterglijbanen zelf uit te proberen? Bekijk beschikbaarheid >

2 Familieglijbanen binnen en buiten

2 Familieglijbanen binnen en buiten
Iets minder lange glijbanen, maar wel heel leuk zijn de 2 familieglijbanen. Buiten kan een 12 meter lange glijbaan gevonden worden. De glijbaan binnen (Family Slide) bestaat uit vier banen van ieder 10 meter lang. Leuk om met het hele gezin tegelijk vanaf te gaan!

Nog 8 andere waterglijbanen

Nog 8 andere waterglijbanen
Zoveel glijbaanplezier bij Center Parcs Park Allgäu. Er zijn nog 8 andere waterglijbanen. In het Water Playhouse zijn 5 extra, middelgrote glijbanen aanwezig. Groot en klein kan hier glijbaanplezier beleven. Ook het peuterbad heeft voor de allerkleinsten 3 geschikte glijbanen.

Record! Rapid River: De langste wildwaterbaan van ALLE parken

Record! Rapid River: De langste wildwaterbaan
Center Parcs Park Allgäu heeft de langste wildwaterbaan van alle parken: Rapid River. Deze waterattractie is maar liefst 165 meter lang (record!) en gaat razendsnel. Wil je eerst een glijbaan wedstrijdje tegen elkaar houden voordat je de wildwaterbaan ingaat? Kruip dan in de 82 meter lange Body Race glijbaan. Deze glijbaan eindigt namelijk in de wildwaterbaan.

Vanaf wanneer zijn de waterglijbanen van Center Parcs Park Allgäu geopend?

Vanaf wanneer zijn de waterglijbanen van Center Parcs Park Allgäu geopend?
Vanaf oktober 2018 is het mogelijk om de waterglijbanen van Center Parcs Park Allgäu te ervaren, want dan opent namelijk dit hele mooie vakantiepark in Duitsland inclusief de opening van het Aqua Mundo subtropisch zwembad. Het is nu al mogelijk om de prijzen te zien en een vakantie te boeken! Uw verblijf is inclusief onbeperkt toegang tot het Aqua Mundo subtropisch zwemparadijs (incl. toegang tot alle waterglijbanen) + eindschoonmaak van je cottage.

Is toegang tot de waterglijbanen gratis?

Is toegang tot de waterglijbanen gratis?
Ja, maar alleen wanneer je een vakantie boekt bij Center Parcs Park Allgäu zijn zwemkaartjes inbegrepen. Met deze kaartjes hebt u onbeperkt toegang tot het Aqua Mundo subtropisch zwembad inclusief gratis toegang tot alle waterglijbanen + bubbelbad, buitenzwembad, golfslagbad, Kinder-doe-bad, klimbad, Rapid River, snorkelbad en Water Playhouse. Wil je liever een dagje gaan zwemmen, dan kan dat ook, in dat geval kun je losse zwemkaartjes bij Center Parcs kopen (dagrecreatie). Ook bij deze kaartjes is toegang tot alle waterglijbanen inbegrepen.

Tip! Goedkoper naar vakantiepark Park Allgäu in Duitsland? Maak gebruik van Center Parcs korting >