Wifi internet bij Landal Coldenhove

Wil je graag het internet op tijdens je vakantie bij Landal Coldenhove? Dat is mogelijk. Op dit park is gratis en betaalde Wifi aanwezig.
Wil je graag het internet op tijdens je vakantie bij Landal Coldenhove? Dat is mogelijk. Op dit vakantiepark is gratis en betaalde Wifi aanwezig. Ideaal voor wanneer je bijvoorbeeld je e-mail wilt checken of op YouTube of Netflix video’s wilt kijken.

Gratis Wifi internet

Het restaurant (Brasserie) van Landal Coldenhove heeft gratis Wifi internet
Restaurant

Landal Coldenhove geeft aan dat bij de centrale voorzieningen gebruik kan worden gemaakt van gratis internet, maar geeft ook aan dat dit bij het restaurant het geval is. Hierbij kun je dus het beste ervan uitgaan dat je rondom het restaurant van Landal Coldenhove (Brasserie) gebruik kunt maken van gratis Wifi (zie locatie op de parkplattegrond).

Luxe en Extra Luxe bungalows van Landal Coldenhove hebben gratis Wifi internet.
Luxe en Extra Luxe bungalows

Luxe en Extra luxe bungalows beschikken over gratis internet.

Omdat bij de luxe en extra luxe huisjes internet is inbegrepen bij de boekingsprijs kan het op bepaalde momenten aantrekkelijker zijn om juist voor een luxe of extra luxe bungalow te kiezen in plaats van een comfort bungalow.

Wanneer je namelijk tijdens je vakantie veelvuldig gebruik wilt maken van internet kan de meerprijs voor Wifi die je kwijt bent bij een comfort bungalow minder aantrekkelijk zijn dan wanneer je kiest voor een luxe of extra luxe bungalow waarbij wifi is inbegrepen. De boekingsprijs kan hierdoor ineens nog maar minimaal van elkaar verschillen. Vergelijk de bungalowprijzen dus goed alvorens je een vakantie boekt bij Landal Coldenhove.

Betaalde Wifi internet

Standaard en Comfort bungalows bij Landal Coldenhove hebben Wifi internet tegen betaling
Standaard en Comfort bungalows

Wifi is in de standaard en comfort bungalows tegen betaling. Je maakt hierbij gebruik van een internetvoucher. Zo’n voucher kun je mee bestellen bij je boeking of kopen bij de receptie op het park. Op de internetvoucher staan de inloggegevens voor Wifi internet.

Internetvouchers mee bestellen bij of na je boeking
Het voordeligste ben je uit wanneer je tijdens het boeken van je vakantie internetvouchers mee bestelt. Na je reservering kun je ook nog bij ‘Extra’s’ (in je online account bij Landal GreenParks) internetvouchers bijboeken.

Internetvouchers kopen op het vakantiepark
Wanneer je online geen internetvouchers hebt gekocht kun je bij de receptie van Landal Coldenhove (zie locatie op de parkplattegrond) een internetvoucher kopen. Kijk eerst goed voor hoeveel dagen je precies internet nodig hebt.

Tip: Hoe meer dagen je internetvoucher geldig is, des te voordeliger is de dagprijs. Voor langere termijn verblijven zijn speciale prijzen beschikbaar.

Bekijk prijzen internetvouchers van Landal Coldenhove >

Aantal devices per internetvoucher
Per wificode (=per internetvoucher) heb je toegang met maximaal 6 apparaten (bijvoorbeeld een smartphone, tablet of laptop).