Win een Center Parcs vakantie met het Activiteiten Spel

Center Parcs vakantie winnen? Dat kan met het Activiteiten Spel. Je maakt kans op een weekend of midweek verblijf bij een Center Parcs vakantiepark in Nederland, België, Duitsland of Frankrijk.

Activiteiten Spel: Win een weekend of midweek verblijf!

Center Parcs vakantie winnen? Neem deel aan het Center Parcs Activiteiten Spel!
JA! Ik wil een vakantie winnen!

Leuke winactie
Het ActiviteitenSpel is leuke winactie van Center Parcs waarbij je een verblijf kunt winnen bij een vakantiepark in Nederland, België, Duitsland of Frankrijk. Meedoen is heel eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is je NAW-gegevens (zoals naam) in te vullen en op de button ‘DOE MEE’ te klikken op de spelpagina. Daarna begint een memoryspel waarbij je zo snel mogelijk plaatjes van bij elkaar passende activiteiten moet vinden. Je start het spel automatisch zodra je op het eerste plaatje klikt. Je krijgt totaal 60 seconden de tijd om het memory spelletje te spelen. Maak je geen zorgen over de moeilijkheid, het spelletje is heel makkelijk om te spelen.

Wanneer je de memory game binnen 60 seconden weet op te lossen ga je naar het volgend scherm waar je ziet staan: ‘GEFELICITEERD. U heeft alle activiteiten bij elkaar gevonden!’. Mocht je een Center Parcs vakantie gewonnen hebben dan word je hiervan automatisch op de hoogte gesteld.

Laat vrienden of familie ook meedoen
Het is mogelijk om het Activiteiten Spel te delen met jouw vrienden, familieleden of iemand anders. Dat kunt je doen door het e-mailadres van die persoon in te vullen of door de actie te delen via social media. Het is mogelijk om meerdere e-mailadressen in te vullen. Op deze manier laat je jouw vrienden of familie ook kans maken op een onvergetelijke vakantie bij Center Parcs!

GRATIS extraatje! Kortingsvoucher voor tot € 150 korting bij Center Parcs

GRATIS extraatje! Voucher voor tot € 150 korting bij Center Parcs
Na het ActiviteitenSpel ontvang je een kortingsvoucher met tot € 150 korting geeft op een verblijf bij Center Parcs. Ook ontvang je ActiviteitenCadeau t.w.v. € 30. Deze kortingsvoucher kun je gebruiken voor aankomsten van september 2019 t/m maart 2020. De kortingscoupon ontvang je automatisch in je e-mailbox. Controleer eventueel de spambox van je e-mail wanneer je de voucher niet in je postvak in ontvang. Het kan even duren voordat je de kortingsvoucher ontvangt.

Tip: Je kunt ook direct met een aantrekkelijke korting boeken bij Center Parcs zonder dat je een voucher nodig hebt door gebruik te maken van één van deze Center Parcs kortingen. Je korting wordt direct automatisch geactiveerd.