Winter Slagharen 2019/2020 aanbiedingen

Met een van de Winter Slagharen 2019/2020 aanbiedingen boek je extra voordelig een verblijf bij Slagharen. Het winterseizoen is echt iets dat je eens beleefd moet hebben
Beleef het Wilde Westen in de winter met veel leuke attracties, subtropisch zwemmen in Aqua Mexicana of schaatsen op de schaatsbaan Winter Western Village. Boek nu jouw verblijf extra voordelig met één van de Winter Slagharen 2019/2020 aanbiedingen!

Verblijf in een mooie accommodatie tijdens Winter Slagharen. Bijvoorbeeld deze Raccoon Lodge
Last Minute Deal

Zo om even een korte vakantie of weekendje weg te plannen? Met een last minute deal kun je extra voordelig een pretparkvakantie boeken bij Slagharen! Deze aanbieding is inclusief 2 nachten op het vakantiepark, toegang tot het attractiepark en zwemparadijs Aqua Mexicana en toegang tot de leuke ijsbaan Winter Western Village.
Bekijk aanbieding

Gezin geniet van hun kerstvakantie bij Slagharen. Lekker bubbelen in de Whirlpool van Aqua Mexicana.
Kerstarrangement inclusief kerstbuffet

Vier samen met Randy & Rosie gezellig Kerstmis. Deze aanbieding is inclusief 4 nachten verblijf op het vakantiepark, 1x Kerstbuffet, toegang tot het attractiepark + Aqua Mexicana en toegang tot ijsbaan Winter Western Village.
Bekijk aanbieding

Geniet 3 dagen lang van Winter Slagharen. Het park ziet er extra mooi uit wanneer het gesneeuwd heeft
3 Dagen Winter Slagharen

De 3 Dagen Winter Slagharen aanbieding bestaat uit een verblijf van 2 nachten op het vakantiepark, toegang tot het attractiepark en Aqua Mexicana en toegang tot ijsbaan Winter Western Village.
Bekijk aanbieding

Miracle of Lights is een mooie lichtjesoptocht. Zoals je kunt zien zijn ook de mensen die meelopen in deze optocht sierlijk verlicht
Miracle of Lights inclusief ontbijt

Geniet van de mooie lichtjesparade Miracle of Lights en het aansluitende avondspektakel. Deze aanbieding is inclusief 2x nachten op het vakantiepark, 1x Miracle of Lights lichtstaaf per accommodatie, 2x ontbijtbuffet met Randy & Rosie, toegang tot het attractiepark + waterpark Aqua Mexicana en van toegang tot ijsbaan Winter Western Village.
Bekijk aanbieding

Randy & Rosie geven 's avonds een leuke show
Randy & Rosie Weekendspecial

Ontmoet Randy en Rosie in het Wilde Westen van Slagharen. Ontdek samen de toffe attracties, shows en zwemparadijs Aqua Mexicana. ’s Avonds kun je met Randy & Rosie dansen of bingo spelen. Deze aanbieding is inclusief 3x overnachten op het vakantiepark, 1x Randy of Rosie knuffel per kind, toegang tot het attractiepark + zwemparadijs Aqua Mexicana en toegang tot ijsbaan Winter Western Village.
Bekijk aanbieding

De Mine Train is een treintje dat met grote vaart door een Western langschap rijdt. Dit is een oplucht attractie, kan een beetje koud aanvoelen in de winter, goed aankleden dus!
Tickets Winterslagharen 2019/2020

Het beste kun je jouw tickets voor Winter Slagharen 2019/2020 online kopen via de ticketpagina van Slagharen. Je ontvangt in dat geval tot 20% korting op een entreekaartje. Wanneer je op zaterdag of zondag naar Attractiepark Slagharen gaat heb je met je kaartje ook toegang tot Aqua Mexicana (t/m 15 december 2019).
Bekijk aanbieding

Wat is Winter Slagharen?

Winter Slagharen is van 2 november 2019 en t/m 5 januari 2020. In deze periode is Slagharen gezellig versierd met lampjes, kerstbomen en winterse sferen. Zo kun je bijvoorbeeld bij één van de vuurkorven op het park lekker op temperatuur komen met Chocomel of Glühwein.

Gezellig met zijn allen rond het kampvuur in het attractiepark genieten van al het winterse plezier
Openingstijden Winter Slagharen 2019/2020

Winter Slagharen is vanaf 2 november 2019, ieder weekend geopend. In de kerstvakantie (van 23 december 2019 t/m 5 januari 2020) dagelijks geopend. Dit houdt in dat je tot 23 december alleen in de weekenden naar Slagharen kunt, in de kerstvakantie iedere dag.

Vanuit de Big Wheel (reuzenrad) heb je een prachtig winters uitzicht over het attractiepark en vakantiepark
Attracties die geopend zijn tijdens Winter Slagharen

Slagharen geeft op de attractiepagina aan welke attracties open en welke gesloten zijn. Houd er wel rekening mee dat er iedere dag wijzigingen kunnen zijn i.v.m. het weer. Wanneer het bijvoorbeeld buiten regent, sneeuwt of hard waait kan het attractiepark besluiten om bepaalde attracties (tijdelijk) te sluiten.

Wanneer het buiten te koud is kun je ook attractieplezier beleven in één van de binnenattracties. Bijvoorbeeld in de Wild West Adventure
Vind je het te koud buiten? Er zijn ook binnenattracties!

Slagharen heeft niet alleen buitenattracties, maar ook binnenattracties. Makkelijk, want als het buiten te koud is kun je toch attractieplezier hebben. Zeker wanneer het buiten bijna het vriespunt raakt kunnen buitenattracties zoals de Gold Rush, Free Fall en Mine Train echt te koud aanvoelen.

Je kunt op de attractiepagina precies zien welke attracties binnen zijn. In dat geval staat bij de informatie over de attractie bij ’type attractie’ vermeld ‘overdekt’. Wil je het even heerlijk tropisch warm hebben? Breng dan een bezoek aan zwemparadijs Aqua Mexicana.

Vrouw en man samen met hun kinderen in Aqua Mexicana, het subtropisch zwemparadijs (waterpark) van Slagharen
Waterpark Aqua Mexicana is geopend tijdens Winter Slagharen

Tijdens Winter Slagharen kun je heerlijk subtropisch genieten van veel zwemplezier in Waterpark Aqua Mexicana. Het zwemparadijs is t/m 20 december 2019 geopend op vrijdag, zaterdag en zondag. In de kerstvakantie (van 23 december 2019 t/m 5 januari 2020) iedere dag.

Tip: Wanneer je op zaterdag of zondag naar Aqua Mexicana gaat heb je ook toegang tot het attractiepark.

Aqua Mexicana is een groot subtropisch zwembad met waterpret voor het hele gezin. Het zwemparadijs heeft een Mexicaans thema, palmbomen, hele toffe glijbanen, waterspeeltuinen, bubbelbad, sprayparken en waterspeeltuin voor de (aller)kleinste onder ons.

Er zijn maar liefst 10 glijbanen. Samen zijn de glijbanen ruim een halve kilometer lang. De hoogste glijbaan is maar liefst 12 meter hoog. Drie van de tien glijbanen zijn heel groot, innovatief en interactief. Tijdens je glijtocht naar beneden wordt je begroet door special effects, 3D-animaties en geluid.

Parkbezoekers hebben veel plezier in de Gold Rush. Leuke attractie die snel en over de kop gaat
Dit is heel leuk om te doen tijdens Winter Slagharen!

Slagharen geeft als tips om tijdens Winter Slagharen eens een ritje te maken in de Gold Rush, te genieten van het prachtige winterse uitzicht in de Big Wheel, opwarmen bij één van de vele kampvuren in het attractiepark of lekker warm te genieten van pretparkplezier in één van de overdekte attracties. Breng ook zeker eens een bezoek aan de Sky Tower, Monorail, overdekte speelplaats Phileas Fun House of 4D-film Polar Express (superleuke winterfilm!).

Tijdens Winter Slagharen zijn er ook diverse events. Ga gezellig schaatsen op de schaatsbaan van Winter Western Village, lekker subtropisch zwemmen in Water Park Aqua Mexicana of geniet van de lichtjesoptocht Miracle of Lights. Wanneer je een verblijf boekt bij Vakantiepark Slagharen is toegang tot deze leuke activiteiten allemaal inbegrepen!

Winter Western Village is een schaatsbaan waar je tijdens de Winter Slagharen veel schaatsplezier kunt hebben
Schaatsbaan Winter Western Village

Hou je van schaatsen? Ga dan eens naar de schaatsbaan in Winter Western Village. Je kunt je eigen kunst- of ijshockeyschaatsen meenemen of deze huren in de Winter Western Village. Je kunt hier ook lekker genieten van warme Chocomel of Glühwein. De schaatsbaan is geopend van 3 oktober 2019 t/m 5 januari 2020.

Waterpark Aqua Mexicana heeft maar liefst 500 meter aan glijbanen, in totaal zijn er 10 glijbanen
Waterpark Aqua Mexicana

Wanneer het buiten koud is, kun je het binnen heerlijk tropisch warm hebben in Waterpark Aqua Mexicana. Dit zwempararijs heeft een tropisch klimaat, palmbomen, gave glijbanen, leuke waterspeeltuinen een heerlijke whirlpool. Laat het koude winterweer voor wat het is en ga lekker subtropisch genieten in het zwemparadijs.

Tip: Op zaterdag en zondag heb je met een entreekaartje van Attractiepark Slagharen ook toegang tot Waterpark Aqua Mexicana (t/m 15 december 2019).

Miracle of Lights is een event waar je echt eens geweest moet zijn wanneer je verblijft tijdens Winter Slagharen. De voertuigen en de mensen van deze optocht zijn prachtig verlicht
Miracle of Lights

Miracle of Lights is een lichtjesparade met avondshow. Wanneer het attractiepark gaat sluiten verandert het park in een betoverende omgeving. Tijdens de lichtjesparade komen de mooiste verlichte voertuigen voorbij samen met verlichte westen figuren. Alles wordt begeleid met mooie muziek. De lichtjesoptocht gaat door de Main Street richting het Fonteinplein. Op het Fonteinplein vindt vervolgens het avondspektakel plaats met de show ‘Randy & Rosie op zoek naar het magische licht’, projecties, laserstralen, muziek, vuurwerk en fonteinshow.