Zip Wire kabelbaan Center Parcs

De Zip Wire kabelbaan is een hele leuke, stoere activiteit die op een aantal parken van Center Parcs (Nederland, België, Duitsland en Frankrijk) beleefd kan worden. De lengte van de kabelbaan is 100 meter en de hoogte 12 meter. De Zip Wire op Center Parcs Kempervennen is vernieuwd. Dit is een hele lange Super Zip Wire geworden van maar liefst 580 meter in lengte (daarmee de langste van Nederland) en een hoogte van 18 meter.

Zip Wire zelf beleven? Boek bij Center Parcs met korting

De Zip Wire kabelbaan is een hele leuke, stoere activiteit die op een aantal parken van Center Parcs beleefd kan worden.
€ 30,00 Activiteiten Cadeau AANBIEDINGEN LAST MINUTES

Zip Wire kabelbaan

De Zip Wire is een kabelbaan met een lengte van 100 meter en hoogte van 12 meter. Bij Kempervennen is de kabelbaan 580 meter lang en 18 meter hoog. Met een noodvaart scheert u van de ene kant naar de andere kant van het meer. Deze activiteit kan op een aantal vakantieparken van Center Parcs ondernomen worden. Zowel jong en oud kunnen genieten van deze duizelingwekkende afdaling langs een kabel. Om aan deze activiteit deel te mogen nemen dient de deelnemer minimaal 8 jaar te zijn. Vooraf reserveren is eenvoudig mogelijk via Mijn Center Parcs. Indien u de Zip Wire los wilt bestellen, dan kunt u naar de actuele prijs informeren op het park waar u verblijft.

Eigenschappen
Locatie: Op het park
Lengte: 100 meter of 580 meter (De Kempervennen)
Hoogte: 12 meter of 18 meter (De Kempervennen)
Minimum leeftijd: 8 jaar
Video impressie: Bekijk op YouTube
Reserveren via Mijn Center Parcs: Ja
Te betalen met ActiviteitenCadeau: Ja (1)
Losse prijs: Informeer op het park

Center Parcs vakantieparken met activiteit Zip Wire kabelbaan

Nederland
De Eemhof
De Huttenheugte
De Kempervennen
De Vossemeren
Het Heijderbos
Het Meerdal

België
De Vossemeren
Erperheide

Duitsland
Bispinger Heide

Frankrijk
Le Lac d’Ailette

De Kempervennen heeft langste kabelbaan

De Zip Wire op Center Parcs De Kempervennen (ook wel Super Zip Wire genoemd) heeft de grootste Zip Wire van alle parken, het is zelfs de langste Zip Wire kabelbaan van Nederland: 580 meter lang. De kabelbaan is 18 meter hoog. Razendsnel scheert u boven land en water van de ene (A) naar de andere kant (B) en weer terug (A). U begint op het startplatform en u eindigt op het startplatform.

AANBIEDINGEN & LAST MINUTES DE KEMPERVENNEN