4C Comfort bungalow Landal Coldenhove

Woonkamer van de 4C bungalow, Landal Coldenhove
De 4C bungalow van Landal Coldenhove is een 4-persoons Comfort accommodatie waar je een fijne vakantie in kunt hebben. Deze bungalow heeft een modern design en heeft diverse voorzieningen die je vakantie extra comfortabel maken zoals een vaatwasser en badkamer met fijne douchecabine.

Warm & Modern design

Het interieur (woonkamer, open keuken en slaapkamers) is warm en modern, je voelt je er snel thuis
Het interieur (woonkamer, open keuken en slaapkamers) is warm en modern, je voelt je er snel thuis

Het design van de 4C bungalow is warm. De kleuren zijn prettig en de inrichting is modern. De woonkamer, open keuken en slaapkamers zijn basic maar wel mooi ingericht. Zeker de grote ramen in de woonkamer zijn fijn en hier kun je mooi langs naar buiten kijken. De badkamer had misschien een iets moderner design mogen hebben, maar heeft wel up-to-date voorzieningen zoals een prima douchecabine.

Nette badkamer

De badkamer ziet er netjes uit en heeft een douchecabine, kan op voorkeur met ligbad gereserveerd worden
De badkamer ziet er netjes uit en heeft een douchecabine, kan op voorkeur met ligbad gereserveerd worden

De badkamer is ruim genoeg om je in te bewegen. Het design had misschien nog net iets moderner gemogen. De douchecabine is comfortabel om in te douchen. De 4C bungalow kan op voorkeur met ligbad worden gereserveerd. In dat geval is in de badkamer naast de douchecabine een ligbad aanwezig wat ideaal kan zijn wanneer je als gezin met kinderen op vakantie gaat.

Open keuken is van alle gemakken voorzien

De open keuken heeft een gezellige eethoek en heeft diverse voorzieningen zoals een vaatwasser en combimagnetron
De open keuken heeft een gezellige eethoek en heeft diverse voorzieningen zoals een vaatwasser en combimagnetron

De open keuken van de 4C bungalow is van alle gemakken voorzien. Je kunt gezellig eten in de eethoek tegenover de keuken. De keuken heeft o.a. een vaatwasser, combimagnetron, Senseo koffiezetapparaat en filterkoffiezetapparaat. Het gaat hier om een Comfort bungalow, verwacht dus geen luxe zoals een koffiemachine.

Tip: Wanneer je zin hebt in een goede bak koffie of koffiespecialiteit zoals een cappuccino of latte macchiato ga dan eens naar de Brasserie. Dit is een gezellig restaurant op het vakantiepark waar je goede koffies kunt krijgen, maar ook andere dranken en lekkernijen. Bij dit restaurant kun je trouwens ook goed lunchen en dineren.

Slaapkamers zijn netjes en hebben boxsprings

De slaapkamers zijn gezellig en hebben comfortabele bedden, helaas geen Auping bedden (die vind je alleen in de luxe bungalows)
De slaapkamers zijn gezellig en hebben comfortabele bedden, helaas geen Auping bedden (die vind je alleen in de luxe bungalows)

Er zijn twee gezellige slaapkamers. Slaapkamer één heeft twee 1-persoons boxsprings, slaapkamer twee heeft twee 1-persoons boxsprings met een 2-persoonssofttopper en wastafel. De bedden slapen prima, al zijn het niet zulke goede bedden zoals van Auping of Tempur. Geen van de slaapkamers heeft een flatscreen-TV.

Tip: De luxe accommodaties op Landal coldenhove hebben wel Auping Original boxsprings en een flatscreen-TV op de slaapkamer.

Voorzieningen voor een extra comfortabele vakantie

De 4C bungalow heeft diverse voorzieningen aanwezig die zorgen voor een extra comfortabel verblijf. In de woonkamer zijn een open haard en flatscreen TV aanwezig. Ook is er een DVD-speler, maar de vraag is in hoeverre mensen nog DVD’d gebruiken. Wellicht kun je beter zelf een Chromecast meenemen zodat je bijvoorbeeld Netflix kunt kijken.

De open keuken heeft een vaatwasser en combimagnetron. Voor Senseo liefhebbers is er een Senseo koffiezetapparaat. Ben je meer fan van gewone koffie, er is ook een filterkoffiezetapparaat.

Wifi internet is tegen betaling

Je kunt in de 4C bungalow gebruikmaken van Wifi tegen betaling. Internetvouchers kun je vooraf bij je vakantie bijboeken (voordeligste keuze) of kopen bij de parkreceptie (zie parkplattegrond voor de locatie van de receptie).

Tip: Wanneer je een Luxe bungalow boekt bij Landal Coldenhove is internet inbegrepen bij de prijs. Zeker wanneer je een vakantie gaat boeken buiten de seizoenen (wat wil zeggen buiten de schoolvakanties) kan het eventueel prijstechnisch aantrekkelijker zijn om een Luxe bungalow te boeken in plaats van een Comfort bungalow.

Landal Coldenhove heeft geen 4-persoons Luxe bungalows, maar wel 6-persoons Luxe bungalows. Voordeel hiervan is meteen dat je meer bewegingsruimte hebt. Zeker prettig wanneer je met 4 personen op vakantie gaat.

Leefruimte woonkamer voor 4 personen wellicht wat beperkt

De 4C bungalow is wat beperkt als het om zitten gaat, een hoekbank of twee banken in deze bungalow was beter geweest
De 4C bungalow is wat beperkt als het om zitten gaat, een hoekbank of twee banken in deze bungalow was beter geweest

De 4C bungalow heeft een oppervlakte van circa 50 m². Dat is genoeg voor 4 personen. Alleen wanneer je naar de inrichting van de woonkamer kijkt (2 1/2 zits bank + stoel) dan is dit wellicht wat beperkt.

Prima wanneer je met zijn tweeën verblijft in dit vakantiehuisje, maar met 4 personen zou je misschien beter kunnen kiezen voor de 4CE of 4CK bungalow. Deze hebben wat comfortabeler meubilair.

De 4CE bungalow heeft een comfortabele hoekbank, de 4CK bungalow heeft twee banken, let er alleen wel op dat de 4CK bungalow een kinderbungalow is.

4C Bungalow is geschakeld

De 4C bungalow is geschakeld, hierdoor is de privacy iets minder dan bij een vrijstaande bungalow
De 4C bungalow is geschakeld, hierdoor is de privacy iets minder dan bij een vrijstaande bungalow

Goed om te weten is dat de 4C bungalow geschakeld is. Dat houdt in dat je verblijft in een 2 onder 1 kap huisje. Zeker wanneer je wat luidruchtige buren hebt kun je dat wel horen. Overigens wel een ideaal type bungalow wanneer je met twee gezelschappen op vakantie gaat en je naast elkaar wilt zitten.

Wanneer je gesteld bent op je privacy kun je wellicht beter kiezen voor een vrijstaande 4-persoonsbungalow. We gaven al aan dat je bij een geschakelde bungalow geluidsoverlast van je buren zou kunnen ervaren. Buiten schermt een muurtje de terrassen van de twee 4C bungalows onder 1 kap af. Op zich kun je buiten wel rustig zitten, maar tref je wat drukke buren, dan is je privacy een stuk minder.

Type 4CE en 4CK zijn 4-persoons bungalows die wel vrijstaand zijn. Zowel binnen als buiten heb je wat meer privacy bij deze bungalowtypes.

Terras

Het terras is betegeld en is voorzien van terrasmeubilair en een parasol. Hou er dus wel rekening mee dat de 4C bungalow geschakeld is en dat de afscheiding tussen de 2 bungalows onder 1 kap middels een kleine muur is. Heb je wat luidruchtige buren, dan kan buiten zitten iets minder zijn. Ga je als twee reisgezelschappen op vakantie dan kan het wel weer makkelijk zijn, omdat je dan met de terrassen bij elkaar zit.

Tip: De luxe bungalows van Landal Coldenhove hebben ligstoelen. Dat is weer ideaal wanneer je buiten extra relaxt van het zonnetje wilt genieten of languit een boek wilt lezen.

Bungalow met jacuzzi?
Landal Coldenhove heeft geen bungalows met een jacuzzi in de tuin, wel heeft Landal GreenParks diverse andere vakantieparken met een jacuzzi. O.a. Landal Miggelenberg (dit park ligt vlakbij Landal Coldenhove) heeft een 6-persoonsbungalow 6CJ met een overdekte jacuzzi in de tuin die het gehele jaar gebruikt mag worden. Heerlijk wanneer je extra wilt ontspannen tijdens je vakantie.