Deze pagina is voor het laatst aangepast op 20 december 2021.

VAKANTIEPARKMAGAZINE.NL wordt beheerd door Live Magazine en is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Live Magazine verwerkt jouw persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken.

– IP Adres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via vakantieparkmagazine[at]gmail.com, dan verwijderen wij deze informatie.

Communicatie

Wanneer je e-mail naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Jouw IP-adres wordt bij je bezoek aan onze website tijdelijk in een log opgeslagen op onze webhostingserver. Dit is nodig zodat onze webhoster (Ulanti) de server waarop deze website draait veilig kan houden. Wij hebben een bewerkersovereenkomst met deze webhoster afgesloten.

Live Magazine neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Live Magazine) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Live Magazine bewaart jouw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende van persoonsgegevens: IP-adres > 24 Uur > Uit veiligheid ter bescherming van de server waarop deze website draait. E-mail(s) die je naar ons verzendt > Niet langer dan noodzakelijk is.

Delen van persoonsgegevens met derden

Live Magazine verkoopt jouw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Live Magazine blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Live Magazine neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via vakantieparkmagazine[at]gmail.com.

SSL
VAKANTIEPARKMAGAZINE.NL maakt gebruik van gecertificeerde SSL verbindingen (het Secure Socket Layer – Protocol) voor de website.

Jouw cookie instellingen

Cookies of vergelijkbare technieken die wij gebruiken

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone.  Er wordt door deze website geen gebruik gemaakt van cookies die gevolgen hebben voor de persoonlijke levenssfeer van de bezoeker. Wij hebben hiervoor gekozen zodat het laten verschijnen van een vervelende cookiebanner niet nodig is.  Deze website (VAKANTIEPARKMAGAZINE.NL) maakt gebruik van de onderstaande cookies, of vergelijkbare technieken.

Hoe gebruiken wij cookies?
Zoals de meeste online diensten, gebruikt onze website first-party en third-party cookies voor verschillende doeleinden. First-party cookies zijn meestal noodzakelijk om de website goed te laten functioneren en ze verzamelen geen van uw persoonlijk identificeerbare gegevens.

De third-party cookies die op onze website worden gebruikt, zijn voornamelijk bedoeld om te begrijpen hoe de website presteert, hoe u met onze website omgaat, om onze diensten veilig te houden, om advertenties aan te bieden die relevant voor u zijn, en al met al om u een betere en verbeterde gebruikerservaring te bieden en om uw toekomstige interacties met onze website te versnellen.

Functioneel / Noodzakelijk (6)
Functionele / Noodzakelijke cookies zijn nodig om de website goed te laten functioneren. Deze cookies zorgen voor basisfunctionaliteiten (zoals het delen van de inhoud van de website op andere platforms, het verzamelen van feedback en andere functies van derden) en beveiligingsfuncties van de website, anoniem.

Analytisch (1)
Analytische cookies worden gebruikt om te begrijpen hoe bezoekers omgaan met de website. Deze cookies helpen informatie te verstrekken over het aantal bezoekers, het bouncepercentage, de verkeersbron, enz.

Marketing & Social Media (2)
Marketing cookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Aan de hand van deze cookies houden we bij welke pagina’s u op de website bezoekt en welke zoektermen u invoert. We gebruiken marketing cookies ook om u gerichte aanbiedingen en advertenties te tonen die voor u interessant kunnen zijn.

Op de website kunnen tools van derden staan, bijvoorbeeld van Facebook en YouTube. De cookies van derden verzamelen mogelijk gegevens buiten de website om. Check daarom regelmatig het cookie- en privacybeleid van deze sites.

Overig (0)
Overige cookies zijn niet gecategoriseerde cookies die worden geanalyseerd en nog niet in een categorie zijn ondergebracht.

(!) YouTube Embedding zonder cookies
Voor het laten verschijnen van YouTube video’s maakt onze website gebruik van YouTube Embedding met de youtube-nocookie.com functie (privacy-enhanced mode). Dit houdt in dat de “no cookie” code is toegevoegd aan het domein, zodat het GDPR complaint is.

Cookie overzichtslijst van deze website

CookieDuurOmschrijving
__cf_bm30 minutenDeze cookie wordt gebruikt om onderscheid te maken tussen mensen en bots. Dit is gunstig voor de website om juiste rapporten over het gebruik van de website te maken.

Aanbieder: vakantieparkmagazine.nl
Categorie: Functioneel / Noodzakelijk
CONSENT2 jaarYouTube plaatst deze cookie via ingesloten youtube-video's en registreert anonieme statistische gegevens.

Aanbieder: youtube.com
Categorie: Analytisch

(!) YouTube Embedding zonder cookies: Voor het laten verschijnen van YouTube video’s maakt onze website gebruik van YouTube Embedding met de youtube-nocookie.com functie (privacy-enhanced mode). Dit houdt in dat de “no cookie” code is toegevoegd aan het domein, zodat het GDPR complaint is.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 jaarDeze cookie is ingesteld door de GDPR Cookie Consent plugin en wordt gebruikt om de toestemming van de gebruiker op te slaan voor cookies in de categorie "Marketing & Social Media".

Aanbieder: vakantieparkmagazine.nl
Categorie: Functioneel / Noodzakelijk
cookielawinfo-checkbox-analytics1 jaarDeze cookie is ingesteld door de GDPR Cookie Consent plugin en wordt gebruikt om de toestemming van de gebruiker op te slaan voor cookies in de categorie "Analytisch".

Aanbieder: vakantieparkmagazine.nl
Categorie: Functioneel / Noodzakelijk
cookielawinfo-checkbox-necessary1 jaarDeze cookie is ingesteld door de GDPR Cookie Consent plugin en wordt gebruikt om de toestemming van de gebruiker op te slaan voor cookies in de categorie "Functioneel / Noodzakelijk".

Aanbieder: vakantieparkmagazine.nl
Categorie: Functioneel / Noodzakelijk
cookielawinfo-checkbox-others1 jaarDeze cookie is ingesteld door de GDPR Cookie Consent plugin en wordt gebruikt om de toestemming van de gebruiker op te slaan voor cookies in de categorie "Overig".

Aanbieder: vakantieparkmagazine.nl
Categorie: Functioneel / Noodzakelijk
CookieLawInfoConsent1 jaarRegistreert de standaard button status van de corresponderende categorie & de status van CCPA. Het werkt alleen in coördinatie met de primaire cookie.

Aanbieder: vakantieparkmagazine.nl
Categorie: Functioneel / Noodzakelijk
yt-remote-connected-devicesPersistentBewaart de voorkeuren van de videospeler van de gebruiker met ingesloten YouTube-video.

Aanbieder: youtube.com
Categorie: Marketing & Social Media

(!) Voor het laten verschijnen van YouTube video's maakt deze website gebruik van YouTube Embedding met de youtube-nocookie.com functie (privacy-enhanced mode). Dit houdt in dat de "no cookie" code is toegevoegd aan het domein, zodat het GDPR complaint is.
yt-remote-device-idPersistentBewaart de voorkeuren van de videospeler van de gebruiker met ingesloten YouTube-video.

Aanbieder: youtube.com
Categorie: Marketing & Social Media

(!) Voor het laten verschijnen van YouTube video's maakt deze website gebruik van YouTube Embedding met de youtube-nocookie.com functie (privacy-enhanced mode). Dit houdt in dat de "no cookie" code is toegevoegd aan het domein, zodat het GDPR complaint is.

Alle cookies uitschakelen
Als je alle cookies wilt uitschakelen (inclusief noodzakelijke cookies) dan kun je dit doen via jouw browser. Bekijk hier hoe je cookies uitschakelt in Microsoft Edge, Firefox, Safari of Google Chrome. Bij het uitschakelen van alle cookies dien je er wel rekening mee te houden dat het mogelijk is dat de website van VAKANTIEPARKMAGAZINE.NL hierna niet meer correct functioneert / wordt weergegeven.

Jouw cookie instellingen wijzigen
Je kunt eenvoudig jouw cookie instellingen voor deze website wijzigen door op de onderstaande link “Beheer je toestemming” en daarna op de button “Instellingen” te klikken.

Bewuste keuze om geen reacties en/of reviews toe te staan

Wij hebben bewust alle reactie- en/of reviewmogelijkheden op onze website uitgeschakeld met het oog op privacy.

Links

Op onze website zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten VAKANTIEPARKMAGAZINE.NL. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Affiliate Marketing

Deze website is aangesloten bij het partnerprogramma van Tradedoubler, TradeTracker en Bol.com. Om deze dienst uit te kunnen voeren maakt het partnerprogramma gebruik van zogeheten affiliate cookies. Deze cookies zorgen ervoor dat Tradedoubler, TradeTracker of Bol.com de koper van een product of dienst kan matchen met een klik vanaf onze website. Hierdoor ontvangen wij een kleine vergoeding. Deze vergoeding is voor ons essentieel om VAKANTIEPARKMAGAZINE.NL in de lucht te houden en te kunnen blijven doorontwikkelen.

Het gebruik van affiliate cookies en de opslag van anonieme transactiedata vormt weinig tot geen gevaar voor de privacy van de bezoeker van deze website. Volgens de Telecommunicatiewet hoeft hiervoor dan ook geen toestemming te worden gevraagd. Wel dienen wij onze bezoekers over het gebruik te informeren.

Privacybeleid Tradedoubler:
https://www.tradedoubler.com/nl/gdpr-compliance/

Privacybeleid TradeTracker:
https://tradetracker.com/nl/privacy-policy/

Privacybeleid Bol.com:
https://www.bol.com/nl/m/privacy-policy/

Algemene voorwaarden Bol.com partnerprogramma:
https://partner.bol.com/partner/voorwaarden.do

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Live Magazine en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid.

Dat betekent dat je bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij over jou hebben in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van jouw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van jouw toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar vakantieparkmagazine[at]gmail.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij je een kopie van jouw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie jouw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van jouw privacy.

We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek. Live Magazine wil jou er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Contactgegevens

E-mail: vakantieparkmagazine[at]gmail.com

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij kunnen deze privacyverklaring van tijd tot tijd wijzigen. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd. Het is daarom aan te raden om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent.