Center Parcs Brochure is nu blog

De Center Parcs Borchure is sinds 2023 niet langer aan te vragen. In plaats daarvan kun je nu terecht op het Center Parcs Blog.

© Foto: Center Parcs Het Heijderbos - De laatste nieuwtjes lezen over Center Parcs kan nu op het blog in plaats van in een brochure.
© Foto: Center Parcs Het Heijderbos – De laatste nieuwtjes lezen over Center Parcs kan op het blog in plaats van in een brochure.

Wat was de Center Parcs Brochure?

Tot 2023 kon je bij Center Parcs een brochure aanvragen. Hierin stond o.a. nieuws en informatie over de parken (zoals faciliteiten en activiteiten) en accommodaties.

Van brochure naar blog

Center Parcs verwijst op de brochurepagina naar het blog. Op het blog word je op de hoogte gehouden van vernieuwingen, exclusieve foto’s en leuke tips. Het blog wordt regelmatig vernieuwd. Het blog is niet iets totaal nieuws, deze bestond al toen de brochure nog werd uitgegeven en is inmiddels al enkele jaren actief.

Likes
Bij iedere blogpost staat een hartje waarin het aantal likes staat dat anderen hebben gegeven. Zo weet je welke en hoe artikelen door lezers gewaardeerd worden. Je kunt zelf ook een like geven door op dat hartje te klikken. Dit hartje wordt dan groen en je like wordt meegeteld.

Filter
Je kunt specifiek naar blogartikelen zoeken door bij de filteroptie reisgezelschap en/of park te kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven dat je alleen blogposts wilt zien voor een reisgezelschap met baby/kind of die gericht zijn op families. Je kunt ook filteren per park. Alle parken staan aangegeven (in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk).

Direct de laatste Center Parcs nieuwtjes + € 25 extra korting?!

Je kunt via de nieuwsbrief op de hoogte gehouden worden van de laatste nieuwtjes rondom de Center Parcs. Zo ontdek jij als een van de eersten wat bijvoorbeeld nieuwe of vernieuwde parken, accommodaties en activiteiten zijn. Wanneer je nog niet bent ingeschreven op de nieuwsbrief ontvang je € 25 extra korting (=welkomstaanbieding) op je verblijf!

Waarom is Center Parcs gestopt met de brochure?

Deze beslissing is genomen uit ecologisch perspectief. De brochures maken kost veel energie, papier en daarbij komt ook nog dat de brochures verspreid moeten worden (vervoer kan zorgen voor een verhoging van de CO2 uitstoot). Dit staat haaks op de groene visie van Center Parcs en daarom is zij hiermee nu gestopt.

Ook andere vakantiepark aanbieders zijn gestopt met brochures

Center Parcs is niet de enige vakantiepark aanbieder die is gestopt met de uitgifte van een brochure. Landal GreenParks stopte haar brochure (heeft nu een nieuwspagina) enkele jaren geleden om dezelfde ecologische redenen als Center Parcs. Ook Roompot geeft geen brochure uit (heeft net als Landal een nieuwspagina).

Waar kun je snel de belangrijkste Center Parcs informatie vinden?

Center Parcs heeft een aantal pagina’s waarop je snel de belangrijkste informatie kunt vinden over o.a. parken, accommodaties, Aqua Mundo, nieuws, aanbiedingen, faciliteiten en activiteiten.

Overzicht parken
Op deze pagina vind je een overzicht met alle Center Parcs vakantieparken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Overzicht accommodatietypes
Op deze pagina vind je een overzicht van alle accommodatietypes die je bij Center Parcs kunt boeken zoals bijzondere accommodaties, hotelkamers, appartementen en cottages.

Activiteiten
Op deze pagina vind je een overzicht met de activiteiten je allemaal kunt ondernemen op de parken. Het overzicht bestaat uit algemene activiteiten, kinderactiviteiten, entertainment en activiteiten van Aqua Mundo (subtropisch zwemparadijs).

Faciliteiten
De parken van Center Parcs staan bekend om hun goede en ruime aanbod met faciliteiten. Het overzicht op deze pagina laat je zien welke restaurants, shops, delivery service en supermarkt de parken hebben.

Nieuw bij Center Parcs
Op deze pagina vind je een overzicht met wat vernieuwd, nieuw en verrassend is bij Center Parcs. Zo kun je bijvoorbeeld zien welke nieuwe parken, belevenissen en accommodaties erbij zijn gekomen, maar ook wat de vernieuwingen zijn op bestaande parken.

Aanbiedingen
Wil je graag Center Parcs korting ontvangen? Neem dan eens een kijkje bij de aanbiedingen. Deze bestaan o.a. uit seizoensaanbiedingen (bijvoorbeeld voor de zomervakantie en kerstvakantie) en Last Minutes (voor wanneer je snel én voordelig een verblijf wilt boeken).