Center Parcs Sokken (Socks-Off Socks) zijn leuk en je kunt ze echt kopen

Center Parcs Sokken (Socks-Off Socks) zijn leuk en je kunt ze kopen
© Afbeelding uit de Socks-Off Socks campagne video van Center Parcs

We zagen een campagne van Center Parcs voorbij komen met de leus “Socks-Off Socks”. In een video verschijnen blauwe en groene sokken met figuurtjes en het nieuwe logo. De eerste gedachte was “heeft Center Parcs sokken laten maken?”, maar het gaat om een campagne om mensen te inspireren de sokken uit te doen en de natuur in te gaan.

Center Parcs sokken zijn echt te koop!
In eerste instantie dachten we dat de sokken niet te koop waren, maar onder een YouTube Short video van @amfvlogsnl lazen we dat je de sokken kunt kopen in de Shop & Smile shops (te vinden in de Market Dome op het park). De sokken hangen tussen de andere CP souvenirs. Dit wordt voor de rest (nog) niet gepromoot door Center Parcs op hun eigen social media.

Wat is SOCKS-OFF SOCKS?

Center Parcs heeft een campagne op social media met de naam Socks OFF Socks. We moesten even wat uitzoekwerk doen om er precies achter te komen wat dit nu precies inhoudt.

Met de campagne wil Center Parcs mensen inspireren om de sokken uit te doen en de natuur in te gaan.

Ze wil graag mensen in haar parken, maar ook daarbuiten inspireren om zich te verbinden met de natuur en elkaar.

“Sokken uit, natuur in!”, aldus Center Parcs.

Toch wordt er in de campagne ook gesproken over daadwerkelijk duurzame sokken die je eraan herinneren om deze ook weer uit te trekken en de natuur in te gaan. Alleen waar die sokken (met figuurtjes en het Center Parcs logo) gevonden kunnen worden, werd ons in eerste instantie niet duidelijk.

Center Parcs sokken zijn daadwerkelijk te koop
Toen kwamen we een YouTube Short tegen van @amfvlogsnl. We zagen reacties van mensen staan die aangaven deze sokken te willen hebben waarop iemand van @amfvlogsnl reageerde dat de Center Parcs sokken te koop zijn in de Shop & Smile shops en tussen de andere souvernirs hangen.

Online zijn de sokken helaas (nog) niet te koop. Je dient voor de sokken dus echt naar een Shop & Smile winkel te gaan van een Center Parcs park.

Video
In de video van Center Parcs zie je de sokken in het blauw en groen voorbij komen en worden beschreven als heerlijk zacht, comfy en warm. De sokken hebben figuurtjes en het nieuwe Center Parcs logo.

In de video wordt ook gesproken over: “De SOCKS-OFF-SOCKS zou je juist zo min mogelijk moeten dragen. Meer met de blote voeten de natuur in…”

De campagne is te zien op YouTube, Instagram, Facebook en TikTok.

Op Facebook kwamen we een video tegen waarin is te zien dat reporter Imke parkbezoekers uitnodigde om hun schoenen en sokken uit te doen en met blote voeten de natuur in te stappen.

Winactie waarbij je deze sokken kunt winnen?

In een online artikel lazen we dat de sokken zijn te winnen via een winactie die wordt gepromoot op de social media kanalen van Center Parcs.

Center Parcs zou vragen foto’s en video’s te delen van blote voeten momenten met de hashtags #socksoff en #sokkenuitnatuurin.

De winactie hebben wij helaas niet kunnen vinden. Ook in een blogbericht van Center Parcs over de Socks-Off campagne wordt niets gezegd over een winactie.

“Center Parcs sokken” zijn te koop

Wil je graag Center Parcs sokken? Je kunt ze kopen in het blauw of groen in een Shop & Smile winkel op de Center Parcs parken (bron: @amfvlogsnl). Je vindt ze tussen de andere souvenirs.

Het is (nog) niet mogelijk om de sokken ergens online te bestellen.