Faciliteiten Landal Het Land van Bartje uitgebreid en vernieuwd

De komende maanden worden een aantal faciliteiten op Landal Het Land van Bartje uitgebreid en vernieuwd zoals Bartje’s Boerderij, Bike Xperience en het speelveld.

Binnenspeelplaats Bartje’s Boerderij


Foto: © Landal GreenParks – Sfeerimpressie vernieuwingen Bartje’s Boerderij

De binnenspeelplaats van Bartje’s Boerderij wordt vergroot en de horeca wordt vernieuwd. Dit wordt dan ook een fantastische speelplek voor kinderen waar ze naar hartenlust kunnen klimmen, klauteren, knutselen en workshops volgen. Terwijl de kinderen aan het spelen zijn kunnen de papa’s, mama’s, opa’s en oma’s genieten van een lekker hapje en een drankje in de vernieuwde horeca.

Indoor speelruimte
De indoor speelruimte wordt vergroot van 100 naar 400 vierkante beter. Er is straks één doorlopende speeltuin met veel klim- en klautertoestellen. Op de eerste verdieping komt een Atelier waar doelgroepen 8+ en ouder/kind kunnen deelnemen aan knutselactiviteiten en workshops.

Vernieuwde horeca
De horeca krijgt een nieuwe uitstraling waarbij veel aandacht wordt besteed aan de huiskamersfeer. Hier kun je onder het genot van een hapje en drankje lekker genieten van je verblijf. Het aantal zitplaatsen worden uitgebreid van 80 naar 120.

Bartje’s Bike Xperience


Foto: © Landal GreenParks – Mountainbiken in de omgeving van vakantiepark Landal Het Landal van Bartje

De Bartje’s Bike Xperience wordt verbouwd. De fietsverhuur naast Bartje’s Boerderij wordt uitgebreid. Dit wordt een heus fietsbelevingscentrum: Bartje’s Bike Xperience. Je kunt hier terecht voor het huren van allerlei fietsen zoals (kinder)fietsen, e-bikes, mountainbikes en skelters. Ook kun je hier clinics, fietsroutes en meer krijgen. Het leuke van de clinics is dat deze aangepast worden aan het seizoen en zijn voor alle leeftijden.

Herinrichting entree


Foto: © Landal GreenParks – Met alle vernieuwingen wordt Landal Het Land van Bartje nog mooier en leuker

De entree van het vakantiepark krijg een herinrichting. Deze past bij de omgeving. Aan de rechterzijde komt een gedeelte voor pony’s. Op deze manier wordt één van de populaire thema’s van Landal Het Land van Bartje benadrukt.

Voor de receptie komt een bloementuin en ook komt er een natuurvriendelijke landschappelijke inrichting van het gehele terrein + herinrichting en vernieuwing van het multifunctionele sport- en speelveld in de open lucht met nieuwe speeltoestellen + fiets-pumptrack en vernieuwing van de Brink.

De vernieuwing van de Brink zorgt voor een betere verbinding tussen Bartje’s Boerderij, Bartje’s Bike Xperience en het grote speelveld.

Nieuwe accommodaties & faciliteiten

Aan de westzijde van het vakantiepark worden 40 nieuwe accommodaties gebouwd. Aan de oostzijde komen een recreatievoorziening, fietsmogelijkheden en paardenstallen.

Ook is het de bedoeling dat hier het faciliteitengebouw komt. Op deze manier hoeven vrachtwagens voor de bevoorrading niet meer over het vakantiepark. Dat zorgt voor minder overlast en het is veiliger voor de gasten.

Voor de uitbreidingen wacht Landal GreenParks nog op goedkeuring door de Raad van State. Maar een aantal noodzakelijke vernieuwingen op het huidige park kunnen nu al gerealiseerd worden.

Planning werkzaamheden

De werkzaamheden op het vakantiepark worden gestart in september 2020. De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd. De planning is dat alle vernieuwingen voor de kerstdagen in gebruik zijn genomen. De vernieuwing van het speelveld staat gepland voor voorjaar 2021.

Terrein heringericht
Het terrein rondom de entree, de Brink en speelterrein wordt heringericht.

Speelveld
Het speelveld wordt vernieuwd.

Uitbreiding west- en oostzijde
Landal Het Land van Bartje krijgt een uitbreiding aan de west- en oostzijde.