Vier Kerstvakantie 2023 in het betoverende Winter Slagharen

Beleef een magische kerstvakantie in het Wilde Westen van Winter Slagharen. Ontdek hier wat jouw kerstvakantie in 2023 bij dit park zo bijzonder maakt!

Vier Kerstvakantie 2023 in het betoverende Winter Slagharen
© Foto Slagharen.com – Kerstvakantie vieren bij Slagharen is een ervaring om nooit meer te vergeten!

Winter Slagharen 2023

Tijdens de kerstvakantie kun je in Slagharen genieten van Winter Slagharen. Het park is versierd met heel veel lichtjes, kerstbomen en kerstdecoratie. Zodra je in het park bent ervaar je meteen een unieke kerstsfeer!

Overdag kun je veel plezier beleven aan de diverse leuke attracties zoals de Apollo en Gold Rush. Ook is er entertainment zoals kerst 4D-film kijken of luisteren naar de mooiste verhalen van de Kerstman en zijn Winterelf. ’s Avonds kun je in één van de parkrestaurants genieten van een lekker diner in kerstsfeer.

De kerstvakantie vieren in Slagharen is echt heel leuk om mee te maken. Of je nu met zijn tweeën gaat of met de hele familie en/of met vrienden, het is een ervaring om nooit meer te vergeten!

Dit is allemaal inclusief tijdens je kerstvakantie 2023

Wanneer je jouw kerstvakantie (week, midweek of weekend) boekt bij Vakantiepark Slagharen is je verblijf inclusief:

+ Toegang Attractiepark Slagharen
+ Toegang Waterpark Aqua Mexicana
+ Uitgebreid dag en avond entertainmentprogramma
+ Verblijf in één van de mooie accommodaties

Slagharen heeft een speciale kerstvakantie 2023 pagina waarop je alle boekingsmogelijkheden kunt zien.

Ontbijt & Diner in kerstsfeer

Tijdens je verblijf kun je kiezen voor een lekker ontbijt en/of diner. Dit maakt jouw verblijf net iets specialer dit jaar.

Ontbijt
Slagharen biedt een uitgebreid ontbijt aan. Dit ontbijt wordt bezorgd bij je accommodatie tussen 07.30u en 09.00u. In het ontbijtpakket vind je o.a. verse broodjes, croissants, yoghurt met muesli, verse jus d’orange en divers zoet en hartig beleg.

Diner
Kies voor een uitgebreid kerstbuffet in het Big Jake Diner House of lekker kerstmenu in restaurant Cartwright’s.

Toegang tot Attractiepark Slagharen

Je kerstvakantie verblijf is inclusief onbeperkt toegang tot Attractiepark Slagharen. Geniet van meer dan dertig attracties voor jong en oud.

Voor kinderen is er ook nog een hele leuke speeltuin.

Tip! Extra leuke attracties zijn de Gold Rush en Free Fall. Maak ook eens een tour over het park met de Pioneer Express 63 of maak een ruimtereis in de Apollo.

Tip! Bekijk een kerst 4D-film in El Teatro. Hier beleef je de film met bewegende stoelen en weersimulaties.

Toegang Waterpark Aqua Mexicana

Terwijl het buiten winterskoud is kun je in Aqua Mexicana zwemmen met heerlijke tropische temperaturen. Wanneer je bij Vakantiepark Slagharen je kerstvakantie hebt geboekt heb je tijdens alle dagen van je verblijf toegang tot dit subtropisch zwembad!

Het zwemparadijs heeft o.a. palmbomen, waterspeeltuinen, tien glijbanen (waarvan drie heel spectaculair), bubbelbad en twee sprayparken.

Keuze uit diverse mooie accommodaties

Bij Vakantiepark Slagharen heb je de keuze uit diverse mooie accommodaties om jouw kerstvakantie in te vieren met zijn tweeën, familie en/of vrienden. Alle accommodaties zijn comfortabel om in te verblijven en liggen op loopafstand van het park.

Bij de meeste accommodaties mag je één auto gratis parkeren. Kom je met meer dan één auto naar het park dan kun je de extra auto’s parkeren op de centrale parkeerplaats. Indien er ruimte over is naast je accommodatie dan mag je tegen een toeslag ook een tweede auto bij je accommodatie parkeren.

Tip! Maak je verblijf nog comfortabeler door voor een kleine toeslag te kiezen voor de late uitcheckservice of handdoekenservice.

Entertainmentprogramma tijdens kerstvakantie 2023

Tijdens kerstvakantie 2023 heeft Slagharen een uitgebreid entertainmentprogramma. In het handige overzicht kun je de actuele entertainment zien (bijvoorbeeld shows) inclusief locaties en tijden.

Zo kun je op het overzicht entertainment tegenkomen zoals de Kidsclub, Main Street, Parade, Randy & Rosie Show of Meet & Greet met Randy & Rosie.