3 Landal vakantieparken in Denemarken met subtropisch zwemparadijs

Landal GreenParks heeft 3 vakantieparken in Denemarken die een subtropisch zwemparadijs (ook wel subtropisch waterparadijs genoemd) hebben. Je kunt hier zien hoe de subtropisch zwembaden eruit zien en wat ze uniek maakt.

Landal Søhøjlandet

Subtropisch zwemparadijs van Landal Søhøjlandet
Landal Søhøjlandet heeft een groot overdekt subtropisch waterparadijs met een 56 meter lange glijbaan. In het bubbelbad of de sauna kun je heerlijk ontspannen en voor de allerkleinsten is er een peuterbad.

Het zwemparadijs is best wel groot en dat heeft als voordeel dat je rustig kunt genieten van zwemplezier. Voor de allerkleinsten is er een apart peuterbad, dit is niet heel groot en kan wat krap aanvoelen, zeker wanneer het druk is in het zwembad en er zijn veel gezinnen met kleine kinderen die ze willen laten zwemmen in het peuterbad.

Veel zwemattracties heeft het waterparadijs niet. Dit zwemparadijs moet het vooral hebben van de 56 meter lange glijbaan. Toch kunnen kinderen en tieners zich ook prima vermaken met vrij zwemmen en plezier hebben met o.a. drijfmatten.

Wanneer je wilt ontspannen kan dat in het bubbelbad met lekker warm water en veel bubbels of in de sauna. Ook is er een zonterras waar je op je gemakje kunt genieten van de zon en een kleurtje kunt krijgen.

Landal Rønbjerg

Subtropisch zwemparadijs van Landal Rønbjerg
Landal Rønbjerg heeft een leuk subtropisch waterparadijs met diverse waterattracties, glijbaan, whirlpool, peuterbad en zonterras. Wil je lekker buiten zonnen? Naast het zonterras is er ook nog een strand.

Waterliefhebbers kunnen in het subtropische zwembad van Landal Rønbjerg veel zwemplezier beleven. De waterglijbaan is lang en heel leuk. Ook heel leuk zijn het golfslagbad en de Hot Tub. Speciaal voor de allerkleinsten is er een peuterbad.

Kortom voor jong en oud is er bij dit zwemparadijs meer dan genoeg te beleven.

Landal Seawest

Subtropisch zwemparadijs van Landal Seawest
Het subtropisch waterparadijs van Landal Seawest is echt super. Het is een subtropisch zwembad waar veel te doen is zoals een stroomversnelling door de grotten, golfslagbad en 2 lange en snelle glijbanen van 110 en 115 meter. Ook aan de allerkleinsten is gedacht, want voor hen is er een peuterbadje met kleine glijbanen.

In het subtropisch zwemparadijs van Landal Seawest is voor jong en oud veel te beleven, dit vind jeo.a. allemaal bij het waterparadijs: glijbaan (2x 110 en 115 meter), waterbanden, waterpistolen, terras, golfslagbad, ontspanningsruimte, peuterbad, massagedouches, whirpool en peuterbad met peuterglijbaan.

Welk Landal vakantiepark in Denemarken is het leukste?

Het is persoonlijk welk subtropisch waterparadijs het leukste is, maar wanneer we kijken naar de diversiteit in waterattracties en sfeer dan zijn de subtropische zwembaden van Landal Seawest en Landal Rønbjerg het leukste. Je kunt hier ontzettend veel zwemplezier hebben met o.a. de glijbanen, golfslagbad en whirlpools.

Tip: Meer inspiratie opdoen voor je volgende vakantie? Kijk dan eens naar het overzicht met alle Landal parken in Denemarken.