Ontdek de nieuwe glijbanen Aqua Loop en Aqua Racer van Center Parcs De Kempervennen

Ontdek de nieuwe glijbanen Aqua Loop en Aqua Racer van Center Parcs De Kempervennen
De twee nieuwe glijbanen van vakantiepark Center Parcs De Kempervennen zijn geopend (officiële opening was begin april 2022). Het gaat om de Aqua Loop en Aqua Racer. De waterattractie ‘Het Koraalbad‘ is vernieuwd.

Video van de glijbanen

Aqua Loop

De Aqua Loop glijbaan is voor echte waaghalzen en is voor iedereen van 12 jaar en ouder. Het is de eerste loopingglijbaan in Nederland en is 88 meter lang.

Je stapt op 11,5 meter hoogte in een lanceercabine waarna je omlaag schiet in een vrije val met ongeveer 50 km/u waarna je door superscherpe bochten gaat. Het voelt als een volledige looping.

Aqua Racer

Bij de Aqua Racer glijbaan is voor iedereen van 6 jaar en ouder. Bij deze glijbaan neem je plaats in een grote opblaasband. Je kunt alleen of met zijn tweeën van deze glijbaan afgaan. Al draaiend en tollend glijd je naar de eindstreep, deze ligt 9 meter lager en 105 meter verder.

Vernieuwd koraalbad


Het koraalbad in het Aqua Mundo van De Kempervennen is vernieuwd. Neem een duik onder water en geniet van tropische vissen en mooie kleuren.

Aftelgeluid glijbanen is goed hoorbaar aan buitenzijde?


Wat ons opviel aan de video van TubeRides is dat het aftelgeluid (de ‘beepjes’ tot het punt waarop je gaat de glijbaan ingaat) aan de buitenzijde behoorlijk luid is. Best wel goed te horen op een afstand van +/- 7 meter?

Vlakbij de glijbanen zijn enkele cottages gelegen (zie plattegrond). Cottage pal ernaast: 201 (VIP), cottages heel vlakbij: 212, 207, 205, 206, 204, 203 en 202. Het is even de vraag of je dat aftelgeluid heel goed gaat horen bij die huisjes. Nu zijn de cottages van Center Parcs best wel goed geïsoleerd (ook geluid), maar als je op een mooie dag buiten zit op je terras of je ramen staan op en je hoort een hele dag dat geluid is het de vraag of dat storend is of niet.

Zelf de nieuwe glijbanen en vernieuwde koraalbad uitproberen?

Je kunt de nieuwe glijbanen en het vernieuwde koraalbad nu zelf uitproberen bij Center Parcs De Kempervennen. Boek vandaag nog je verblijf met korting. Je verblijf is inclusief toegang tot het Aqua Mundo subtropisch zwemparadijs gedurende je gehele verblijf (ook op de aankomst- en vertrekdag).

Center Parcs De Kempervennen ligt in Noord-Brabant en heeft 5 Birdies, dat houdt in: veel faciliteiten, veel activiteiten en een gevarieerd cottage aanbod.

Superleuk Aqua Mundo subtropisch zwemparadijs
Het Aqua Mundo subtropisch zwemparadijs is één van de leukste subtropische zwembaden van Nederland. Er zijn toffe zwemattracties zoals snelle glijbanen, koraalbad, wildwaterbaan, Kinder-doe-bad en golfslagbad. Wanneer je een verblijf boekt bij De Kempervennen is toegang tot dit subtropisch zwembad inbegrepen.

Veel leuke binnen- en buitenactiviteiten
Center Parcs De Kempervennen heeft een uitgebreid aanbod met leuke binnen- en buitenactiviteiten zoals prachtig subtropisch zwemparadijs (Aqua Mundo), indoor speelparadijs, Kids Safari, Gametown, Minigolf, waterfietsen, klimmen, bowlen, paintball en nog veel meer.

Uitgebreid aanbod met mooie cottages
Bij dit vakantiepark kun je een keuze maken uit diverse mooie accommodaties: Comfort, Premium, VIP cottages, en de bijzondere accommodaties: Wellness, Avontuur en Woonboot. Je kunt je verblijf zo luxe en uniek maken zoals jij wilt.

Uitgebreid aanbod met faciliteiten
De Kempervennen heeft veel faciliteiten. Zo zijn er o.a. vijf restaurants, supermarkt, cadeaushop en gamehal. Ook vind je op het park een uitgebreide verhuur van diverse vervoersmiddelen zoals fietsen en elektrische autootjes.

Prachtige omgeving
Center Parcs De Kempervennen ligt in een prachtige omgeving: bosrijk aan een meer. Zowel op het park zelf als in de directe omgeving kun je mooie wandel- en fietstochten maken (Tip: Van Gogh-Roosegaarde fietspad). Vlakbij het vakantiepark vind je bovendien een leuk skicentrum (Montana Snow Center), Eindhoven, witte stadje Thorn, attractiepark De Efteling en Safaripark Beekse Bergen.