Review Buitengewone Uitpakkers van Roompot

Review Buitengewone Uitpakkers van Roompot
Roompot heeft een speciale aanbieding: Buitengewone Uitpakkers. Via deze aanbieding kun je extra voordelig je vakantie boeken bij één van de Roompot vakantieparken in binnen- of buitenland. We hebben deze aanbieding nader bekeken.

Wat houdt de aanbieding Buitengewone Uitpakkers in?

Buitengewone Uitpakkers is een speciale aanbieding waarlangs je extra voordelig een leuke vakantie kunt boeken in Nederland, België of Duitsland. Deze aanbieding geldt slechts tijdelijk en bovendien geldt op=op (wat inhoudt dat dit op basis van beschikbaarheid is).

Meest recente aanbieding
De meest recente aanbieding van Buitengewone Uitpakkers loopt t/m zondag 10 april (ook geldt op=op). Het gaat om extra voordeel op je verblijf in de periode van april 2022 t/m begin juli 2022.

Verblijfsperioden
Je kunt een keuze maken uit een weekend, midweek of week. Tevens geldig voor Pasen 2022 en meivakantie 2022.

Omboekgarantie
Ook wanneer je je verblijf via de Buitengewone Uitpakkers aanbieding boekt is er een extra flexibele omboekgarantie.

Keuze uit 27 vakantieparken
Aan de Buitengewone Uitpakkers aanbieding nemen 27 vakantieparken deel.

+ Nederland: 24 vakantieparken
+ België: 1 vakantiepark
+ Duitsland: 2 vakantieparken

Bijzonderheden
Inclusief reserveringskosten en lokale heffingen. Kijk voor alle bijzonderheden op de actiepagina van Roompot.

Vakantieparken en hun beoordelingscijfers

Bij de Buitengewone Uitpakkers van Roompot kun je een keuze maken uit 27 vakantieparken. Voor onderstaande tabel met beoordelingscijfers is gebruik gemaakt van actuele, openbare en beschikbare cijferdata t/m 3 april 2022.

NEDERLAND

VAKANTIEPARKBEOORDELINGSCIJFER
Qurios Callantsoog
Noord-Holland
8.8
Roompot Park De Peel
Noord-Brabant
8.8
Vakantepark Kijkduin
Zuid-Holland
8.7
Strandpark Duynhille
Zuid-Holland
8.5
Vakantiepark Schaijk
Noord-Brabant
8.4
Kustpark Egmond aan Zee
Noord-Holland
8.4
Bospark Lunsbergen
Drenthe
8.4
Marinapark Volendam
Noord-Holland
8.2
Bungalowpark Hoenderloo
Gelderland
8.2
Bospark De Schaapskooi
Gelderland
8.1
Vakantiepark Aquadelta
Zeeland
8.0
De Soeten Haert
Zeeland
8.0
De Graaf van Egmont
Noord-Holland
8.0
Kustpark Texel
Waddeneilanden
7.9
Résidence Klein Vink
Limburg
7.9
Hof van Domburg
Zeeland
7.8
Klein Vink
Limburg
7.8
Roompot Beach Resort
Zeeland
7.7
De Katjeskelder
Noord-Brabant
7.7
Vakantiepark Hunzedal
Drenthe
7.7
Kustpark Klein Poelland
Zeeland
7.7
Weerterbergen
Limburg
7.6
Roompot Park Wijdenes
Noord-Holland
7.3
Bospark 't Wolfsven
Noord-Brabant
7.1

BELGIË

VAKANTIEPARKBEOORDELINGSCIJFER
Roompot Park Eksel9.0

DUITSLAND

VAKANTIEPARKBEOORDELINGSCIJFER
Ferienresort Bad Bentheim8.2
Ferienresort Cochem8.0

Beste Roompot vakantieparken Buitengewone Uitpakkers

Nederland
Wanneer je naar de beoordelingscijfers kijkt zijn in Nederland: Qurios Callantsoog (8.8), Roompot Park De Peel (8.8) en Vakantiepark Kijkduin (8.7) de top 3 beste vakantieparken.

België
Bij de Buitengewone Uitpakkers aanbieding doet 1 vakantiepark in België mee: Roompot Park Eksel, dit vakantiepark wordt zeer goed beoordeeld met een 9.0.

Duitsland
2 Vakantieparken in Duitsland doen met deze aanbieding mee en scoren beiden hoog: Ferienresort Bad Bentheim (8.2) en Ferienresort Cochem (8.0).

Goede aanbieding?

Is de Buitengewone Uitpakkers van Roompot een goede aanbieding? Ja! Wel even iets om rekening mee te houden: Je hebt “slechts” de keuze uit 27 vakantieparken. Bovendien geldt op=op. Bij dit soort aanbiedingen zie je dat de beste vakantieparken en accommodaties al heel snel door weg zijn. Zie je daarom in het aanbod er iets tussen staan dat je aanspreekt, wacht dan niet te lang met boeken!

Beperkt aanbod met vakantieparken
Zoals al eerder aangegeven in dit artikel, is het aanbod met vakantieparken bij deze aanbieding wel beperkt. Vooral wanneer je naar het buitenland op vakantie wilt heb je niet veel keuze (3 vakantieparken). Dat zijn echter wel hele goede vakantieparken met een minimaal beoordelingscijfer van 8.0. Het aanbod met Nederlandse parken is een stukje groter, om precies te zijn 24 vakantieparken.

Alle vakantieparken scoren boven een 7.0
In de bovenstaande lijst met beoordelingscijfers kun je zien dat alle vakantieparken die meedoen met deze aanbieding minimaal met een 7.0 worden beoordeeld. Houdt er rekening mee dat beoordelingscijfers gebaseerd zijn op een momentopname en op basis van persoonlijke ervaringen van anderen.

Scherpe boekingsprijzen
De boekingsprijzen van de Buitengewone Uitpakkers zijn scherp. Voor een leuke prijs kun je genieten van een leuke vakantie. Absolute top vakantieparken zoals Roompot Park Eksel (9.0), Qurios Callantsoog (8.8), Roompot Park De Peel (8.8), Vakantiepark Kijkduin (8.7), Strandpark Duynhille (8.5) kun je via deze aanbieding voor een extra scherpe prijs boeken.

Prijzen worden inclusief bijkomende kosten getoond
Wat Roompot heel goed doet is dat de boekingsprijzen inclusief bijkomende kosten worden getoond. Dat zorgt ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan én makkelijk de boekingsprijzen van de vakantieparken kunt vergelijken.

Extra flexibele omboekgarantie
Goed geregeld is de omboekgarantie. Zo kun je bijvoorbeeld de datum, bestemming en reisgezelschap wijzigen. Kijk wel even voor alle spelregels op de omboekgarantie pagina van Roompot alvorens je jouw verblijf gaat boeken. Dan kom je later niet nog voor verrassingen te staan.