Review Buitengewone Uitpakkers van Roompot

Review Buitengewone Uitpakkers van Roompot
Roompot heeft een speciale aanbieding: Buitengewone Uitpakkers. Via deze aanbieding kun je extra voordelig je vakantie boeken bij één van de Roompot vakantieparken in binnen- of buitenland. We hebben deze aanbieding nader bekeken.

Wat houdt de aanbieding Buitengewone Uitpakkers in?

Buitengewone Uitpakkers is een speciale aanbieding waarlangs je extra voordelig een leuke vakantie kunt boeken in Nederland, België of Duitsland. Deze aanbieding geldt slechts tijdelijk en bovendien geldt op=op (wat inhoudt dat dit op basis van beschikbaarheid is).

Meest recente aanbieding
De meest recente aanbieding van Buitengewone Uitpakkers loopt t/m zondag 13 november 2022 (ook geldt op=op). Het gaat om extra voordeel op je verblijf in de periode van vrijdag 4 november 2022 t/m maandag 19 december 2022, dinsdag 27 december 2022 en van maandag 2 januari t/m vrijdag 3 maart 2023.

Verblijfsperioden
Je kunt een keuze maken uit een weekend, midweek of week. Tevens geldig voor enkele aankomsten in de kerst- en voorjaarsvakantie.

Mindervalide woningen
Op Marinapark Volendam en Weerterbergen zijn mindervalide woningen beschikbaar.

Keuze uit 26 vakantieparken
Aan de Buitengewone Uitpakkers aanbieding nemen 26 vakantieparken deel.

+ Nederland: 24 vakantieparken
+ België: 1 vakantiepark
+ Duitsland: 1 vakantiepark

Bijzonderheden
Inclusief reserveringskosten en lokale heffingen. Voor een aantal verblijven zijn zelfs de eindschoonmaak, bedlinnen, opgemaakte bedden en/of keukendoeken inbegrepen! Kijk voor alle bijzonderheden op de actiepagina van Roompot.

Vakantieparken en hun beoordelingscijfers

Bij de Buitengewone Uitpakkers van Roompot kun je een keuze maken uit 26 vakantieparken. Voor onderstaande tabel met beoordelingscijfers is gebruik gemaakt van actuele, openbare en beschikbare cijferdata t/m 4 november 2022.

NEDERLAND

VAKANTIEPARKBEOORDELINGSCIJFER
Qurios Callantsoog
Noord-Holland
8.8
Strandpark Duynhille
Zuid-Holland
8.7
Vakantiepark Schaijk
Noord-Brabant
8.5
Bospark Lunsbergen
Drenthe
8.5
Kustpark Egmond aan Zee
Noord-Holland
8.4
Marinapark Volendam
Noord-Holland
8.4
Bungalowpark Hoenderloo
Gelderland
8.3
Kustpark Texel
Waddeneilanden
8.3
Hof van Domburg
Zeeland
8.3
Klein Vink
Limburg
8.3
Roompot Park De Peel
Noord-Brabant
8.2
Bospark De Schaapskooi
Gelderland
8.2
Vakantiepark Aquadelta
Zeeland
8.2
De Soeten Haert
Zeeland
8.2
Roompot Beach Resort
Zeeland
8.2
De Katjeskelder
Noord-Brabant
8.2
Vakantiepark Hunzedal
Drenthe
8.2
Weerterbergen
Limburg
8.2
Roompot Park Wijdenes
Noord-Holland
8.2
Vakantepark Kijkduin
Zuid-Holland
8.1
Bospark 't Wolfsven
Noord-Brabant
8.1
Kustpark Klein Poelland
Zeeland
8.0
De Graaf van Egmont
Noord-Holland
Geen cijfer beschikbaar
Résidence Klein Vink
Limburg
Geen cijfer beschikbaar

BELGIË

VAKANTIEPARKBEOORDELINGSCIJFER
Roompot Park Eksel8.3

DUITSLAND

VAKANTIEPARKBEOORDELINGSCIJFER
Ferienresort Cochem8.2

Beste Roompot vakantieparken Buitengewone Uitpakkers

Nederland
Wanneer je naar de beoordelingscijfers kijkt zijn in Nederland: Qurios Callantsoog (8.8), Strandpark Duynhille (8.7) en Vakantiepark Schaijk (8.5) de top 3 beste vakantieparken.

België
Bij de Buitengewone Uitpakkers aanbieding doet 1 vakantiepark in België mee: Roompot Park Eksel, dit vakantiepark wordt zeer goed beoordeeld met een 8.3.

Duitsland
1 Vakantiepark in Duitsland doet mee met deze aanbieding en dit park scoort hoog: Ferienresort Cochem (8.2).

Goede aanbieding?

Is de Buitengewone Uitpakkers van Roompot een goede aanbieding? Ja! Wel even iets om rekening mee te houden: Je hebt “slechts” de keuze uit 26 vakantieparken. Bovendien geldt op=op. Bij dit soort aanbiedingen zie je dat de beste vakantieparken en accommodaties al heel snel door weg zijn. Zie je daarom in het aanbod er iets tussen staan dat je aanspreekt, wacht dan niet te lang met boeken!

Beperkt aanbod met vakantieparken
Zoals al eerder aangegeven in dit artikel, is het aanbod met vakantieparken bij deze aanbieding wel beperkt. Vooral wanneer je naar het buitenland op vakantie wilt heb je niet veel keuze (2 vakantieparken). Dat zijn echter wel hele goede parken met een minimaal beoordelingscijfer van 8.0. Het aanbod met Nederlandse parken is een stukje groter, om precies te zijn 24 vakantieparken.

Alle vakantieparken krijgen van gasten minimaal 8.0 als cijfer
In de bovenstaande lijst met beoordelingscijfers kun je zien dat alle vakantieparken die meedoen met deze aanbieding minimaal met een 8.0 worden beoordeeld. Houdt er rekening mee dat beoordelingscijfers gebaseerd zijn op een momentopname en op basis van persoonlijke ervaringen van anderen.

Scherpe boekingsprijzen
De boekingsprijzen van de Buitengewone Uitpakkers zijn scherp. Voor een leuke prijs kun je genieten van een leuke vakantie. Absolute top vakantieparken zoals Qurios Callantsoog (8.8), Strandpark Duynhille (8.8), Vakantiepark Schaijk (8.5), Bospark Lunsbergen (8.5), Kustpark Egmond aan Zee (8.4) kun je via deze aanbieding voor een extra scherpe prijs boeken.

Prijzen worden inclusief bijkomende kosten getoond
Wat Roompot heel goed doet is dat de boekingsprijzen inclusief bijkomende kosten worden getoond. Dat zorgt ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan én makkelijk de boekingsprijzen van de vakantieparken kunt vergelijken.

Goede omboekgarantie
De omboekgarantie is goed geregeld bij Roompot. Zo kun je bijvoorbeeld de datum, bestemming en reisgezelschap wijzigen. Kijk wel even voor alle voorwaarden op de omboekgarantie pagina van Roompot alvorens je jouw verblijf gaat boeken. Dan kom je later niet nog voor verrassingen te staan.