Roompot VeerseKreek is nieuw en luxe vakantiepark in Zeeland

Roompot VeerseKreek is een mooi nieuw vakantiepark in Zeeland. Veel van de vakantiewoningen op dit park liggen heel mooi aan het water. Het park heeft zelfs een eigen jachthaven.
Roompot VeerseKreek is een nieuw en luxe vakantiepark in de mooie provincie Zeeland. Het park ligt aan de zuidkant van het Veerse Meer en vlakbij de jachthaven van Wolphaartsdijk. De opening is in voorjaar 2021.

Er zijn diverse faciliteiten zoals een overdekt zwembad, restaurant en eigen vissershaven. Een ideale vakantiebestemming voor iedereen die houdt van watersporten en/of heerlijk wil ontspannen en tot rust wil komen.

Video

Zin om als eerste vakantie te vieren bij Roompot VeerseKreek? Hou dan goed de Zeeland boekingspagina van Roompot in de gaten! Op die pagina zal dit vakantiepark erbij komen te staan, zodra reserveren mogelijk is!

Tip: Wat je ook kunt doen is je inschrijven op de nieuwsbrief. Je bent dan meteen op de hoogte zodra je kunt reserveren.

Uniek vakantiepark met ruim faciliteitenaanbod

Roompot VeerseKreek is een uniek vakantiepark prachtig gelegen aan het Veerse Meer, in het hart van Zeeland. Het park is ruim opgezet en heeft grote waterpartijen en uitgebreide faciliteiten waaronder een zwembad, restaurant en eigen vissershaven. Een echt familiepark waar je een fantastische vakantie zult hebben en het echte Zeeland gevoel beleeft!

In een vakantiewoning van Roompot VeerseKreek kom je heerlijk tot rust. Wanneer je een villa aan het water hebt kun je eenvoudig een hengeltje uitgooien en op je gemakje vissen.
Roompot VeerseKreek heeft prachtige, luxe vakantievilla’s en er zijn diverse voorzieningen op het park aanwezig zoals een parkreceptie, overdekt zwembad, restaurant, supermarkt, waterpartijen en zelfs een eigen vissershaven.

Opening: Voorjaar 2021
Roompot VeerseKreek zal haar deuren in het voorjaar van 2021 openen, omstreeks Pasen. Op dit moment is de verkoop van de vakantiewoningen aan investeerders in volle gang. Het reserveren van een vakantievilla is nog niet mogelijk, omdat de reserveringspagina nog niet is geopend door Roompot. Zodra de reserveringspagina geopend is kun je een keuze maken uit één van de 8 mooie woningtypes.

We verwachten dat de reserveringspagina hier te vinden zal zijn:
https://www.roompot.nl/vakantieparken/nederland/zeeland/roompot-veersekreek/

Tip: Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je bent meteen op de hoogte zodra reserveren bij Roompot VeerseKreek mogelijk is!

Prachtige ligging aan het Veerse Meer
Het nieuwe Roompot park is vooral aantrekkelijk dankzij haar mooie ligging aan het Veerse Meer. Hier kun je genieten van de heerlijk frisse buitenlucht en vele leuke watersporten zoals zeilen, waterskiën, kanoën, bootje varen, snorkelen en windsurfen.

Ook wanneer je wilt uitrusten ben je hier aan een goede adres, want bij dit park vind je ook ruimte, rust en ontspanning aan het water en in de natuur.

Diverse faciliteiten
Het vakantiepark heeft diverse faciliteiten zoals een overdekt zwembad en restaurant op het park. Ook is er een eigen jachthaven. Dankzij de  aanwezigheid van diverse faciliteiten is VeerseKreek ook een echt familiepark. Bij de centrale faciliteiten is ook een waterpartij aanwezig waar je een bootje met stille motor kunt huren.

Voor zover nu bekend zullen in ieder geval de volgende elementen / faciliteiten aanwezig zijn: meer, aanlegsteiger, waterpartijen, parkreceptie, supermarkt, overdekt zwembad, restaurant en een eigen vissershaven.

Ook de centrale voorzieningen liggen heel mooi. De waterpartijen staan centraal op dit park. Zo ook de waterpartij bij de centrale voorzieningen waar de bootjes liggen.
Bij Roompot VeerseKreek kun je een heerlijk luxe vakantie hebben in Zeeland. Dit park heeft echt sfeer!

Waterpartijen & Watersporten
Water staat bij Vakantiepark VeerseKreek centraal. Zo zijn er waterpartijen op het park zelf en in de directe omgeving kun je leuke watersporten beoefenen zoals zeilen, windsurfen en kanoën. Wanneer je bootje wilt varen hoef je niet eens het park af, want je kunt een bootje met stille motor huren. Ook is het mogelijk om te vissen.

Omgeving
In de omgeving van het park vind je diverse leuke dorpen en historische steden waar je heerlijk doorheen kunt wandelen en kunt optimaal bourgondisch genieten van de sfeer en Zeelandse gastvriendelijkheid.

Vakantievilla’s Roompot VeerseKreek

De prachtige vakantievilla’s worden omringd door natuur en veel van de huizen liggen direct aan het water. De recreatiewoningen hebben een unieke architectuur (geïnspireerd op de oude vissersdorpen), zijn luxe, ruim opgezet en hebben veel eigen grond. Dat zorgt ervoor dat je tijdens je vakantie optimale privacy hebt en een ruimte gevoel.

Roompot VeerseKreek is een prachtige vakantiebestemming voor jong en oud. Een van de leukste activiteiten om te ondernemen is het huren van een bootje. Met je bootje geniet je van het zonnetje op het grote meer van het park.
Roompot VeerseKreek heeft een aanbod met 8 verschillende woningtypes. Allemaal uniek en voorzien van veel luxe. Vooral de vakantievilla’s aan het water hebben een prachtig vrij uitzicht.

Unieke vakantiewoningen voor 4 tot 16 personen in 3 interieurstijlen
Iedere vakantiewoning is uniek dankzij de variatie in afwerking. De elementen privacy en openheid zijn optimaal gecombineerd.

De vakantievilla’s zijn beschikbaar voor 4 tot 16 personen. Roompot VeerseKreek is dan ook geschikt voor een vakantie als gezin, maar ook voor grote families of groepen.

Alle villa’s hebben een grote tuin met uitzicht op het water of ligging direct aan het water.

De vakantiewoningen zijn uitgevoerd in 3 verschillende interieurstijlen. Echt heel mooi, je zult je direct thuis voelen in jouw accommodatie.

8 Woningtypes

's Morgens heerlijk relaxt wakker worden bij je vakantievilla en samen genieten van een lekker ontbijtje op het terras bij de waterkant.
Er zijn 8 woningtypes in diverse uitvoeringen geschikt voor 4 tot 6 personen. Alle vakantiewoningen zijn vrijstaand en hebben een vrij uitzicht. Veel van de accommodaties liggen direct aan het water. Wanneer je van vissen of bootje varen houdt, dan is een huisje aan het water helemaal fantastisch! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en jij kunt als eerste zo’n mooie vakantiewoning boeken!

Recreatievilla’s hebben een unieke stijl
Iedere vakantievilla heeft zijn eigen unieke stijl. De villa’s zijn gelegen op ruime kavels en veel van deze woningen liggen aan het water. Bij deze moderne vakantievilla’s zijn privacy en openheid met elkaar verweven, zijn ruim, licht en beschikken over hedendaags comfort en luxe.

GOE10
Vrijstaande vakantiewoning van circa 153 m2, geschikt voor maximaal 10 personen. Deze villa heeft 5 slaapkamers, 3 badkamers, sauna, luxe keuken (met koffiecorner) en wijnklimaatkast.

BRU08
Vrijstaande vakantiewoning van circa 127 m2, geschikt voor maximaal 8 personen. Deze villa heeft 4 slaapkamers en 2 badkamers. Het is een echte familiewoning welke is voorzien van veel luxe.

YE04
Vrijstaande vakantiewoning van circa 127 m2, geschikt voor maximaal 4 personen. Deze villa heeft 2 slaapkamers en 1 badkamer. Luxe woning met o.a. sauna.

KG06
Vrijstaande vakantiewoning van circa 110 m2, geschikt voor maximaal 6 personen. Deze villa heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers. Deze mooie woning heeft een riante woonkamer met heerlijke zithoek.

MB06
Vrijstaande vakantiewoning van circa 110 m2, geschikt voor maximaal 6 personen. Deze villa heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers. Vakantiehuis met ruime en lichte woonkamer welke is gericht op de tuin.

VLI08
Vrijstaande vakantiewoning van circa 127 m2, geschikt voor maximaal 8 personen. Deze villa heeft 4 slaapkamers en 2 badkamers. Deze woning heeft hoge raampartijen die zorgen voor een mooie lichtinval.

VE04
Vrijstaande vakantiewoning van circa 127 m2, geschikt voor maximaal 4 personen. Deze villa heeft 2 slaapkamers en 1 badkamer. Deze vakantievilla heeft dubbele tuindeuren naar het terras.

ARM16
Vrijstaande vakantiewoning van circa 216 m2, geschikt voor maximaal 16 personen. Deze villa heeft 7 slaapkamers en 4 badkamers. Mooie ruime vakantiewoning met een prachtige erker met zithoek.

Vakantiewoning VeerseKreek kopen?

Heb je interesse om een vakantiewoning bij VeerseKreek te kopen? Dat is mogelijk. De villa’s op het park kunnen verhuurd worden, voor eigen recreatief gebruikt worden of een combinatie van beide. De vakantiehuizen staan op ruime kavels (eigen grond). Wanneer je graag jouw vakantiewoning wilt verhuren dan ondersteunt Roompot Vakanties je daarin. Interesse? Vraag de brochure aan.

(!) Let op! Je belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.