Vakantiepark waar Undercover van Netflix is opgenomen

Het vakantiepark waar Undercover van Netflix is opgenomen heet Blauwe Meer in Lommel, Limburg (om precies te zijn: Belgische provincie Limburg in België). Dit is een modern vakantiepark met vakantieplezier voor iedereen. Je kunt er zowel een accommodatie huren als kamperen.

Vakantiepark Blauwe Meer is mooi park in Limburg, België

© Foto: vakantieparkblauwemeer.be - Vakantiepark Blauwe Meer diende als decor voor het eerste seizoen van Undercover (Netflix)
© Foto: vakantieparkblauwemeer.beVakantiepark Blauwe Meer diende als decor voor het eerste seizoen van Undercover (Netflix)

Vakantiepark Blauwe Meer / Camping Blauwe Meer is decor geweest voor het eerste seizoen van de hitserie Undercover (Netflix). Lijkt dit vakantiepark in de serie wat grauw te zijn, in het echt is het vakantiepark een waar vakantieparadijs met veel plezier voor jong en oud. Het park heeft nette accommodaties, ruime campingplaatsen en veel faciliteiten waaronder een zandstrand, recreatieplas, restaurant, Animatie & Entertainment en heel mooi overdekt zwembad met indoor strandbad.

Accommodaties

© Foto: vakantieparkblauwemeer.be - Vakantiepark Blauwe Meer heeft mobilehomes, chalets en groepsaccommodaties
© Foto: vakantieparkblauwemeer.beVakantiepark Blauwe Meer heeft mobilehomes, chalets en groepsaccommodaties

Bij Vakantiepark Blauwe Meer heb je een ruime keuze uit accommodaties: mobilehomes (4 tot 6 personen), chalets (4 personen) en groepsaccommodaties (tot 24 personen). Alle accommodaties zijn van de nodige gemakken voorzien om je vakantie zorgeloos door te komen. Bijvoorbeeld een buitenterras, gemeubileerde zithoek met TV, keuken met o.a. magnetron, koelkast en koffiezetapparaat en comfortabele badkamer.

Bekijk alle accommodaties ›

Kamperen

© Foto: vakantieparkblauwemeer.be - Camping Blauwe Meer heeft ruime kampeerplaatsen en diverse faciliteiten
© Foto: vakantieparkblauwemeer.beCamping Blauwe Meer heeft ruime kampeerplaatsen en diverse faciliteiten

Het is ook mogelijk om te kamperen op Camping Blauwe Meer. Je kunt een kampeerplaats huren: perceel van circa 100 m2, elektra aansluiting (10 AMP./2200 W) en een parkeerplaats. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. Huisdieren zijn welkom op de camping. Diverse faciliteiten aanwezig zoals toiletten, wascabines en afwasplaatsen.

Bekijk kamperplaatsen ›

Veel faciliteiten

© Foto: vakantieparkblauwemeer.be - Vakantiepark Blauwe Meer heeft veel faciliteiten zoals een overdekt strandbad
© Foto: vakantieparkblauwemeer.beVakantiepark Blauwe Meer heeft veel faciliteiten zoals een overdekt strandbad

Vakantiepark Blauwe Meer ligt midden in de mooie natuur van het Belgische Lommel. Het is een groen, groot vakantiepark (5000 m2) en beschikt over veel faciliteiten. Dat maakt dit dan ook tot een echt familiepark.

Nieuw overdekt zwembad
Het nieuwe overdekte zwembad heeft een glijbaan, kinderbad, bubbelbad en sauna. Hier kun je tijdens je vakantie heel wat uurtjes zwemplezier beleven.

Nieuw overdekt strandbad
Altijd goed strandweer kun je vinden in het nieuwe overdekte strandbad. Deze beschikt over een indoor waterspeelpark, airtrampoline, speeltoestellen en indoorterras.

Camping
De camping heeft ruime kampeerplaatsen. Huisdieren zijn welkom. Faciliteiten toiletten, wascabines en afwasplaatsen zijn aanwezig.

Strandbad
Het strandbad heeft een grote waterplas, ligweide en er zijn waterfietsen.

Horeca
Uitgebreide horeca op het vakantiepark aanwezig met restaurant, snackbar, ijssalon en terras.

Buitenactiviteiten
Voor jong en oud zijn er leuke buitenactiviteiten zoals basketbal, beachvolleybal, midgetgolf, waterfietsen en jeu de boules. Ook Animatie & Entertainment is aanwezig in de Nederlandse schoolvakanties.

Animatie & Entertainment
Op het gebied van Animatie & Entertainment is er genoeg te doen. In de Nederlandse schoolvakanties zijn een Kidsclub, recreatieprogramma en recreatie voor tieners aanwezig.

Verhuur
Het vakantiepark heeft verschillende verhuurfaciliteiten zoals het huren van een barbecue, gourmetstel of skelters.