Vernieuwd indoorspeelparadijs: Indoor Speelbos bij Landal Het Vennenbos

Vernieuwd indoorspeelparadijs Indoor Speelbos bij Landal Het Vennenbos
Landal Het Vennenbos heeft een vernieuwd indoorspeelparadijs: Indoor Speelbos. Het is nu een extra mooie overdekte speelplaats met een avontuurlijke ontdekkingstocht door de bossen.

Er zijn diverse leuke speelelementen zoals een toffe glijbaan, touwladders en in de bouwspeelhoek kunnen de mooiste constructies gebouwd worden. Ook leuk voor kinderen is de rotswand waarbij ze een race tegen de tijd kunnen houden door zo snel mogelijk omhoog te klimmen tegen de wand.

Locatie
Je vindt het vernieuwde indoor speelparadijs in het Park Plaza (aangegeven met nummer 2 op de plattegrond van Het Vennenbos). Hier vind je ook faciliteiten zoals de restaurants, Parkshop en Games & Fun. Een uitstapje naar het indoorspeelparadijs kun je ook prima combineren met een uitstapje naar het zwembad, want het subtropisch zwemparadijs ligt vlakbij.

Toegang is gratis voor parkgasten
Het indoorspeelparadijs is geschikt voor kinderen tussen de 0 en 12 jaar. Toegang tot deze faciliteit is inbegrepen bij je verblijf op Landal Het Vennnenbos. Tip: Maak gebruik van één van deze aanbiedingen voor korting op je verblijf.

Vernieuwd indoor speelparadijs = Indoor Speelbos

Kinderen beleven veel plezier in de verschillende speelzones van het vernieuwde indoorspeelparadijs: Speelbos van Landal Het Vennenbos
Het vernieuwde indoor speelparadijs heet het ‘Indoor Speelbos’. Het oude speelpaleis heeft nu een bosrijke en rotsachtige omgeving en biedt nu extra veel speelplezier voor kinderen tot 12 jaar.

Verschillende speelzones
Het Indoor Speelbos heeft verschillende speelzones die zijn afgestemd op diverse leeftijdscategorieën. Hierbij is gekeken naar de diverse speelwaarden en speltypes. Ook is er nu een mogelijkheid voor ouders om samen met hun kind mee te spelen.

De verschillende speelzones hebben actieve speeltoestellen en toffe uitdagingen. Alle kinderen kunnen dan ook de leukste avonturen beleven. Voor de allerkleinsten is er een avontuurlijke ontdekkingstocht die ze samen met hun ouders kunnen ondernemen. De ontdekkingstocht heeft speelse aanwijzingen en geluiden waarbij kinderen opzoek gaan naar dieren die zich verschuilen in het bos.

Peuterzone
De peuterzone heeft interactieve speelpanelen, hangbrug, verstopplek, balanceertoestellen en paddenstoelendorp.

Kinderen 3-6 jaar
Voor kinderen in de leeftijdscategorie 3-6 jaar is er bouwspeelgoed met grote blauwe blokken waarmee de mooiste creaties gemaakt kunnen worden.

Kinderen 6-12 jaar
Voor kinderen in de leeftijdscategorie 6-12 jaar is er een uitdagend klimparcours met hangbrug, steltenpad, trampolines en klimwand.

Verschillende speltypes
Het vernieuwde indoor speelparadijs heeft verschillende speltypes, van rollen- en constructiespel tot denk- en zoekspel. Ook is er educatie, samenwerking en interactiviteit. Het speelpaleis heeft 12 speelwaarden zoals klimmen & klauteren, bouwen, ontdekken, relaxen en springen.

Weer of geen weer, altijd geopend
Het Indoor Speelbos is een elkweersvoorziening. Dat houdt in dat deze faciliteit altijd geopend is ongeacht het weertype. Zo is er op Landal Het Vennenbos altijd iets leuks te doen of het nu weer of geen weer is. Een ander voorbeeld van een elkweersvoorziening op dit park is het subtropisch zwemparadijs.

Extra leuk voor gezinnen met kinderen: Kinderbungalows

Landal Het Vennenbos heeft 2 typen kinderbungalows waarin je als gezin met jonge kinderen een extra leuke vakantie kunt hebben. Beide typen kinderbungalows hebben een nieuw interieur, zijn van alle gemakken voorzien en hebben veel kindervoorzieningen zoals speelgoed, leuke kinderspeel-/slaapkamer met hoogslaper, kinderbestek, speciale veiligheidsvoorzieningen, kinderstoel.

4-Persoonskinderbungalow 4CK, Comfort
4-Persoonskinderbungalow 4CK, Comfort

De 4-persoonskinderbungalow 4CK heeft een vernieuwd interieur, is geschakeld, is circa 57 m² groot, heeft 2 slaapkamers en 1 badkamer. Deze bungalow is geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen. Comfort o.a. aanwezig: Wifi internet, 2x flatscreen-TV (woonkamer + slaapkamer), veel kindervoorzieningen, goed uitgeruste keuken (met o.a. vaatwasser en combimagnetron), badkamer met ligbad en terras met terrasmeubilair en picknicktafel.

6-Persoonskinderbungalow 6CK, Comfort
6-Persoonskinderbungalow 6CK, Comfort

De 4-persoonskinderbungalow 4CK heeft een vernieuwd interieur, is geschakeld, is circa 70 m² groot, heeft 3 slaapkamers en 1 badkamer. Deze bungalow is geschikt voor maximaal 6 personen. Comfort o.a. aanwezig: Wifi internet, 2x flatscreen-TV (woonkamer + slaapkamer), veel kindervoorzieningen, goed uitgeruste keuken (met o.a. vaatwasser en combimagnetron), badkamer met vlakke douche en terras met grasveld, terrasmeubilair en picknicktafel.

Verschillen tussen de 4CK en 6CK kinderbungalows

Tussen de 4CK en 6CK kinderbungalows hebben een aantal duidelijke verschillen. Dit zit hem voornamelijk in de ruimte, terras buiten, badkamer en kindervoorzieningen.

De 6CK kinderbungalow is een stuk ruimer dan de 4CK kinderbungalow. Ook het terras is wat groter. De kindervoorzieningen van de 4CK accommodatie is wat meer gericht op de allerjongste kinderen, de 6CK op iets oudere kinderen.

Bij de 4CK kinderbungalow heb je bijvoorbeeld kindervoorzieningen zoals een babybad en kinderbox, terwijl de 6CK kinderbungalow voorzieningen heeft als een Bollo spellentafel en Swinx spelcomputer. Wanneer je één van deze kinderbungalows gaat kiezen is het belangrijk om naar jouw reisgezelschap te kijken en welke kindervoorzieningen je belangrijk vindt om te hebben tijdens je vakantie.

Kindervoorzieningen in de 4CK bungalow van Landal Het Vennenbos
Kindervoorzieningen 4CK:
Babybad, kinderbox, kinderbestek, aankleedkussen, kinderspeel-/slaapkamer met hoogslaper, kinderbed, kinderstoel, speciale veiligheidsvoorzieningen, kindveilige keukenkastjes, kindveilige kookplaat, kindveilige stopcontacten en speelgoed.

Kindervoorzieningen in de 6CK bungalow van Landal Het Vennenbos
Kindervoorzieningen 6CK:

Aankleedkussen, commode, kinderbestek, kinderservies, toiletverkleiner, kinderwastafel, kinderspeel-/slaapkamer met stapelbed, beperkte ruimte voor bijplaatsen van een kinderbed, kinderstoel, kinderopstapje, kindveilige kookplaat, kindveilige keukenkastjes, kindveilige stopcontacten, traphekje, Bollo spellentafel, speelgoed, speelruimte en Swinx spelcomputer.

Vraag & Antwoord

Tot welke leeftijd is voor kinderen het Indoor Speelbos geschikt?
Het Indoor Speelbos is geschikt voor kinderen tot 12 jaar. Het indoorspeelparadijs is gericht op verschillende leeftijdscategorieën tot 12 jaar: allerkleinsten, peuterzone, 3-6 jaar en 6-12 jaar.

Hebben ouders toegang tot het Indoor Speelbos?
Ja, ouders / grootouders mogen mee het Indoor Speelbos in. De verschillende speelzones bieden de mogelijkheid voor (groot)ouders om met hun (klein)kind mee te spelen.

Wat zijn de openingstijden van het Indoor Speelbos?
De actuele openingstijden van het Indoor Speelbos kun je vinden in de gratis Landal app. Kies in de app voor het vakantiepark Landal Het Vennenbos, ga naar ‘Op het park’ en kies daarna voor ‘Speelbos’. Overigens is die laatste stap niet per se nodig aangezien in het faciliteitenoverzicht de openingstijden ook onder iedere faciliteit worden weergeven, al is zijn dit de openingstijden van vandaag. Klik je wel op ‘Speelbos’ en daarna op het ‘+’ icoontje dan krijg je ook de openingstijden van de andere dagen te zien.

Is er ook een horecagelegenheid bij het indoorspeelparadijs?
Ja, want het indoorspeelparadijs: Speelbos is gelegen in het Park Plaza van het vakantiepark. Hier vindt je ook een Brasserie waar je bijvoorbeeld een lekkere kop koffie en/of lunch kunt bestellen. Ook is er een Beach Snack met lekkere snacks zoals frietjes, shakes en ijsjes. Terwijl je kinderen aan het spelen zijn in het indoorspeelparadijs kun jij iets ontspannen in bijvoorbeeld de Brasserie. En hebben je kinderen even pauze nodig van al het speelplezier, dan weten ze je snel te vinden en kunnen ze zelf ook iets lekkers uitkiezen van de menukaart.

Is het Indoor Speelbos gratis of tegen betaling?
Voor parkgasten van Landal Het Vennenbos is het Indoor Speelbos gratis toegankelijk. Toegang tot deze faciliteit is dus inbegrepen bij je vakantie. Wil je graag met korting naar Landal het Vennenbos? Kijk dan eens naar deze kortingen.