Vuurwerkvrije TopParken vakantieparken 2023

TopParken heeft 9 vuurwerkvrije vakantieparken in 2023. Al deze parken zijn gelegen op rustige en mooie locaties in Nederland. Deze parken zijn volledig vuurwerkvrij. Ideaal voor iedereen die wil genieten van een rustig Oud & Nieuw.

(!) Onderstaande parkcijfers op basis van cijferdata oktober 2023, topparken.nl.

Dit zijn de 9 vuurwerkvrije vakantieparken van TopParken in 2023

Resort Veluwe
Resort Veluwe | 8,5 | Gelderland

Resort Veluwe ligt rustig midden in de Gelderse bossen. Er is een groot aanbod met faciliteiten. Op het park staan luxe vakantiehuizen (eventueel met sauna of hottub). Bij het restaurant op het park kun je lekker eten en drinken.

Parc de IJsselhoeve
Parc de IJsselhoeve | 8,2 | Zuid-Holland

Parc de IJsselhoeve is een waterrijk vakantiepark met een prachtige ligging aan rivier de IJssel en bij natuurgebied Park Hitland. Het park heeft een sfeervol restaurant met terras en in de directe omgeving liggen diverse fiets- en wandelroutes. Op het park staan mooie accommodaties die van alle gemakken zijn voorzien.

Résidence Valkenburg
Résidence Valkenburg | 8,2 | Limburg

Résidence Valkenburg ligt midden in het Limburgse heuvellandschap. In de omgeving van het park vind je diverse fiets- en wandelroutes. Op het park staan fijne accommodaties die van alle comfort zijn voorzien voor een ontspannen verblijf. Er zijn zelfs accommodaties met een privé sauna. Voor kinderen zijn er diverse in- en outdoor speelgelegenheden.

Landgoed de Scheleberg
Landgoed de Scheleberg | 8,3 | Gelderland

Op een prachtige locatie midden op de Veluwe ligt Landgoed de Scheleberg. Een bosrijk vakantiepark welke thuis hoort in het lijstje met mooiste vakantieparken van Nederland. Het park heeft diverse faciliteiten en heeft mooie fiets- en wandelroutes in de omgeving. Wanneer je jouw luxe vakantiehuis of villa verlaat sta je direct in de Gelderse bossen. Je kunt bij dit park ook accommodaties met een privé sauna boeken.

Résidence Lichtenvoorde
Résidence Lichtenvoorde | 8,4 | Gelderland

Résidence Lichtenvoorde is een kleinschalig, luxe vakantiepark gelegen op een mooie locatie in de Achterhoek. Een heerlijk rustig park met diverse faciliteiten waar je een fijn verblijf kunt hebben. Het park wordt omgeven door een prachtig landschap met uitgestrekte weilanden en bossen. Op het park staan recreatievilla’s die van alle gemakken zijn voorzien. Je kunt zelfs een accommodatie boeken met luxe zoals een privé sauna. Bij het gezellige restaurant kun je lekker eten en drinken.

Recreatiepark 't Gelloo
Recreatiepark ’t Gelloo | 8,3 | Gelderland

Midden in de Gelderse bossen ligt Recreatiepark ’t Gelloo. De unieke ligging op de Veluwe en het grote aanbod met activiteiten in de (nabije) omgeving en diverse faciliteiten op het park zelf maakt dit park tot een ideale vakantiebestemming. In het binnenzwembad kun je ontspannen zwemmen. Voor kinderen is er o.a. een leuke indoor speeltuin. Op het park staan comfortabele accommodaties waarin je echt tot rust kunt komen tijdens je verblijf.

Recreatiepark Beekbergen
Recreatiepark Beekbergen | 8,4 | Gelderland

Recreatiepark Beekbergen is een bosrijk vakantiepark met een perfecte ligging midden in de natuur. Je kunt hier zowel terecht voor een ontspannen als actieve vakantie. Vanuit het vakantiepark loopt je direct de Veluwse bossen in. Op het park staan mooie accommodaties. Je kunt zelfs een accommodatie met wellness boeken. Ook ideaal om als groep naartoe te gaan, want ook luxe groepsverblijven zijn aanwezig. Het park heeft diverse faciliteiten voor jong en oud.

Résidence de Leuvert
Résidence de Leuvert | 8,1 | Noord-Brabant

Résidence de Leuvert ligt in het mooie Noord-Brabant. Het park ligt in een natuurrijke omgeving. Op het park staan comfortabele en luxe vakantiehuizen. Wil je graag extra luxe tijdens je verblijf? Dat kan in één van de luxe vakantiehuizen met privé wellnessfaciliteiten. Het park beschikt over diverse in- en outdoor speelgelegenheden.

Résidence Lage Vuursche
Résidence Lage Vuursche | 8,8 | Utrecht

Résidence Lage Vuursche ligt rustig in een bosrijke omgeving. Rust, groen en kwaliteit staan bij dit park centraal. Op het park staan luxe, duurzame vakantiehuizen. Je kunt je verblijf zo luxe maken zoals jij wilt, want je hebt de keuze uit een comfort accommodatie of wellness accommodatie met Hottub of sauna.

Het best beoordeelde vuurwerkvrije vakantiepark van TopParken

Résidence Lage Vuursche met het cijfer 8,8 het best beoordeelde vuurwerkvrije vakantiepark van TopParken
Op basis van de parkcijfers is Résidence Lage Vuursche met het cijfer 8,8 het best beoordeelde vuurwerkvrije vakantiepark van TopParken. Dit park heeft een mooie ligging midden in de bossen en heeft luxe accommodaties die naar wens met wellness (Hottub of sauna) geboekt kunt worden.

Tip! Een aantal vakantiehuizen heeft een eigen parkeerplaats. Kijk op de parkplattegrond tijdens het boeken om te zien welke accommodaties dit zijn. Een vakantiehuis met eigen parkeerplaats kun je als voorkeursboeking vastleggen.

Neem je een hond mee op vakantie? Die is welkom!

Op de vuurwerkvrije parken van TopParken zijn honden toegestaan. Het is natuurlijk fantastisch wanneer jouw trouwe viervoeter kan genieten van een rustige jaarwisseling!

Vind een huisdiervriendelijke accommodatie
Via de vuurwerkvrije vakantieparken pagina van TopParken kun je eenvoudig een huisdiervriendelijke accommodatie vinden waar je terecht kunt met je hond tijdens Oud & Nieuw.

1. Ga naar de vuurwerkvrije parken pagina van TopParken.

2. Kies bij reisgezelschap het aantal honden dat je meeneemt op vakantie.

3. Klik op Zoek

4. Kies een huisdiervriendelijke accommodatie

Bijkomende kosten voor vakantie met hond(en)
Wanneer je één of meerdere honden mee op vakantie neemt naar een TopParken vakantiepark betaal je hondentoeslag.

Waarom juist de keuze voor een vuurwerkvrijpark van TopParken?

TopParken controleert streng of er op de vuurwerkvrije parken geen vuurwerk wordt afgestoken. Wanneer je juist kiest voor een vakantiepark van TopParken met Oud & Nieuw dan weet je zeker dat je op het park zelf in ieder geval geen last hebt van mensen die vuurwerk afsteken.

Let er wel op dat TopParken niet kan garanderen dat er geen vuurwerk wordt afgestoken in de omgeving van het park!

Eventueel zou je er extra op kunnen letten om juist NIET een accommodatie aan de buitenrand van een vakantiepark te kiezen. In ieder geval niet aan een kant van een openbare weg.

Op een parkplattegrond kun je goed zien hoe de accommodaties gelegen zijn op een park. Heb je een locatie gevonden waar je graag zou willen verblijven op het park? Leg deze accommodatie dan vast met een voorkeursboeking.

Zo maak je een voorkeursboeking
Je kunt eenvoudig een voorkeur voor de plaats van je accommodatie op een gekozen park kiezen d.m.v. een voorkeursboeking.

1. Kies een park of accommodatie via de vuurwerkvrije parken pagina van TopParken.

2. Kies voor Voeg toe

3. Kies voor Boek uw vakantie

4. Kies onder “Kies op de kaart” een specifieke plek op het park. Je betaalt hier servicekosten voor.

Slimme keuze: Zorg dat je op vakantie bent voor 28 december 2023!

De verkoopdagen 2023 voor vuurwerk (categorie F2) zijn op donderdag 28, vrijdag 29 en zaterdag 30 december 2023.

Wanneer je niet van vuurwerk houdt kun je het beste je verblijf bij een vuurwerkvrij park boeken voor 28 december 2023 en op het park verblijven tot na 1 januari 2024.

Op deze manier ontloop je de periode waarin consumenten het vuurwerk in hun bezit krijgen en kun je ergernis door vuurwerkoverlast rond het huis/appartement waar je woont voorkomen. Want ondanks dat vuurwerk afsteken pas mag op 31 december 2023 tussen 18.00u en 02.00u (1 januari 2024) kan het toch zo zijn dat er mensen zijn die vuurwerk eerder afsteken.