Western Circus Show met Randy & Rosie nieuw bij Slagharen

Western Circus Show met Randy & Rosie nieuw bij Slagharen
© Foto: Slagharen, Western Circus Show met Randy & Rosie

Deze zomer is er een gloednieuwe theatervoorstelling bij Slagharen: Western Circus Show met Randy & Rosie. In de show krijgen Sheriff Sam en Randy & Rosie gezelschap van Internationale circusartiesten. Een spannende show waarin voor de twee wasberen het gevaar op de loer ligt.

Je kunt deze show bekijken in het American Circus Theater tot en met zondag 28 augustus 2022. De Western Circus Show is meerdere keren per dag te zien in het theater.

Western Circus Show is superleuke show

De Western Circus Show is spannend en superleuk. Wanneer je een echte fan bent van Randy & Rosie, is dit absoluut dé show om naartoe te gaan wanneer je een bezoek brengt aan Slagharen!

Hoe heet de nieuwe show?
Western Circus Show met Randy & Rosie

Waar kun je deze show bekijken?
In het American Circus Theater in Attractiepark Slagharen.

Wanneer kun je deze show bekijken?
Elke dag om 13.00 en 14.30 uur

Extra informatie over de show
Met de Western Circus Show krijgen Randy & Rosie voor het eerst een hoofdrol in het American Circus Theater.

Deze dagelijkse show wordt gemaakt in samenwerking met Aniba Entertainment.

Het is een echte feelgood-show voor het hele gezin en is geschikt voor een internationaal publiek (Nederlands en Duits gesproken). Tijdens de show vallen toeschouwers van de ene verbazing in de andere.

De Western Circus Show vindt plaats in het American Circus Theater, een prachtige locatie in Attractiepark Slagharen. De show met westernthema bestaat uit spectaculaire acrobaten- en illusionistenacts van o.a. illusionist Alfredo Lorenzo.

Hoe krijg je toegang tot de Western Circus Show?

Je krijgt toegang tot deze nieuwe show wanneer je een entreeticket hebt voor Attractiepark Slagharen (bekijk actuele ticketaanbiedingen). Je kunt ook kiezen voor een verblijf op vakantiepark Slagharen waarbij toegang tot het attractiepark is inbegrepen en dit is inclusief shows en entertainment waaronder ook de Western Circus Show met Randy & Rosie.

Entertainmentprogramma Slagharen

Slagharen heeft een handig actueel overzicht (entertainmentprogramma) beschikbaar inclusief locaties en tijden van alle entertainment. Zo is er een Kidsclub, Meet & Greet en Dance Show met Randy & Rosie, Red Bandit Dance Party, Family Game Show en natuurlijk ook de nieuwe Western Circus Show met Randy & Rosie in het American Circus Theater.

Tip: Verblijf vakantiepark Slagharen is incl. toegang Attractiepark (ook deze nieuwe show)

Wanneer je een verblijf boekt bij Vakantiepark Slagharen is dat inclusief toegang tot Attractiepark Slagharen en Waterpark Aqua Mexicana (op basis van beschikbaarheid). Omdat toegang tot het attractiepark ook inclusief is, heb je daarmee ook toegang tot de Western Circus Show met Randy & Rosie.

Keuze uit diverse arrangementen
Bij Slagharen kun je een keuze maken uit diverse arrangementen. Ga bijvoorbeeld een weekend, midweek of week naar Slagharen. Wanneer je een verblijf boekt bij Vakantiepark Slagharen en er is korting beschikbaar dan wordt deze automatisch op je verblijf toegepast. Je hebt geen kortingscodes nodig. Tijdens het boekingsproces zie je bovendien precies wat je kwijt zult zijn voor je verblijf, wel zo handig.

Keuze uit diverse accommodaties
Je kunt je verblijf bij Slagharen zo luxe maken zoals jij wilt. Er is een ruime keuze uit mooie, comfortabele accommodaties: van chalet en Wigwam tot luxe vakantiewoning.

Entertainment op het vakantiepark
Voor gasten op het vakantiepark is er een uitgebreid entertainmentaanbod beschikbaar. Kinderen kunnen naar hartenlust knutselen in de Kidsclub (o.a. knutselwerkjes en kleurplaten). Houd je van dansen? Dans samen met Randy en Rosie in de disco (Music Hall) of ga naar de Red Bandit Dance Party met John en Valerie (Slagharen Bandits). Houd je van spelletjes? Ga dan mee met de familiespeurtocht door het attractiepark met de Red Bandits, neem deel aan de Pub Quiz, Family Game Show of Ameezing Bingo. Leuk om aan deel te nemen én je maakt ook nog eens kans op leuke prijzen!