Win een Efteling Giftcard (cadeaukaart) van € 50

Ben jij een echte Efteling fan? Je kunt een eenvoudig kans maken op een Efteling Giftcard t.w.v. € 50 door je e-mailadres achter te laten bij efteling.com.

Het enige wat je hoeft te doen is je in te schrijven op de nieuwsbrief van de Efteling om kans te maken op de Efteling Giftcard t.w.v. € 50.
Het enige wat je hoeft te doen is je in te schrijven op de nieuwsbrief van de Efteling om kans te maken op de Efteling Giftcard t.w.v. € 50.

Als het goed is krijg je bij het bezoeken van efteling.com en/of bezoeken van de pagina van Vakantiepark Loonsche Land of Vakantiepark Bosrijk een popupscherm te zien met de winactie. Zo niet dat kun je je ook inschrijven op de nieuwsbrief door naar de onderzijde van de de website van efteling.com te gaan en dan je e-mailadres achter te laten bij het kopje ‘Nieuwsbrief’. Het is niet bekend tot wanneer deze winactie precies loopt.

Het popupscherm met daarin de melding: "Maak kans op een Efteling Giftcard van € 50!"
Het popupscherm met daarin de melding: “Maak kans op een Efteling Giftcard van € 50!”

Wanneer je ingeschreven bent op de Efteling nieuwsbrief ontvang je 1 tot 2 keer per maand het laatste Efteling nieuws en aanbiedingen. Ook ontvang je een persoonlijke video en iedere week wordt er € 50 Efteling-tegoed verloot onder de nieuwsbrief inschrijvers. Voor die € 50 kun je leuke dingen doen, zoals tickets kopen voor het attractiepark, een mooi souvenir uitkiezen in één van de winkels, lekker uit eten gaan of een verblijf boeken bij één van de hotels of vakantieparken.

Schrijf je vandaag nog in op de Efteling nieuwsbrief en maak direct kans op een Efteling Cadeaukaart met € 50 tegoed!

Wat is een Efteling Giftcard?

Een Efteling Giftcard is een cadeaukaart met Efteling-tegoed. Met het tegoed kun je toegangskaartjes voor het attractiepark bestellen, een overnachting boeken bij Loonsche Land, Bosrijk of Efteling hotel, je kunt hiermee je diner betalen in één van de restaurants of een souvenir uitkiezen uit de winkels. Het leuke aan de Efteling Giftcard is dat de ontvanger zelf kan kiezen wat voor hem/haar het ideale cadeau is.

Een Efteling cadeaukaart kan opgewaardeerd worden met een bedrag tussen de € 5 en € 150. De cadeaukaart kan overal besteed worden in de Wereld van de Efteling waar een pinautomaat aanwezig is (m.u.v. La Place Restaurant De Vrolijke Noot). Het saldo op een Efteling cadeaukaart blijft 3 jaar na aankoop geldig.

Waar kun je de Efteling Cadeaukaart kopen?

Bij de Efteling
Je kunt de Efteling Cadeaukaart kopen bij verschillende locaties in het Efteling Park: Efteldingen, gastenservice bij de entree, Dromerijen, In den ouden Marskramer, Loetiek, Panda, Soete Inval en De Bazaar. Je kunt de cadeaukaart ook kopen in het Efteling Hotel, Efteling Loonsche Land, Efteling Bosrijk, Efteling Theater en Efteling Golfpark.

Winkels
– Plus Supermarkt
– Primera
– Albert Heijn
– Bruna

Online
Cadeaukaart.nl
Giftcards.nl
Opladen.nl
Bol.com

Efteling Cadeaukaart kopen via Marktplaats

Het is ook mogelijk om een Efteling Cadeaukaart te kopen via Marktplaats. Beter kun je een giftcard via Marktplaats niet laten opsturen, omdat je anders vrij lastig kunt controleren of je een cadeaukaart met saldo koopt en of het ook het saldo is wat de verkoper zegt dat erop staat. Je kunt de giftcard beter gaan ophalen bij de verkoper. Check bij de verkoper het saldo met de Efteling Saldochecker. Zo weet je zeker dat je een geldige cadeaukaart koopt met saldo.

Efteling cadeauverpakkingen

Wil je iemand verrassen met een Efteling Giftcard of met Efteling-tickets of een verblijf bij één van de vakantieparken of het hotel? Pak deze dan mooi in met een Efteling cadeauverpakking. Je kunt diverse cadeauverpakkingen downloaden: Langnek, Baron 1898, Ezeltje Strek je, Verjaardag, Winter Efteling Draak, Winter Efteling Roodkapje Kerst, Efteling Hotel, Efteling Bosrijk en Efteling Loonsche Land.

Het enige wat je hoeft te doen is een Efteling cadeauverpakking te kiezen, het PDF-bestand te downloaden en uit te printen op A4 formaat. Het beste kun je voor wat dikker papier kiezen, zodat je een stevige cadeau-envelop krijgt. Knip de verpakking uit langs de vouwranden en inkepingen. Vouw daarna de vouwranden naar binnen + bouw de verpakking precies op de helft dubbel. Nu nog even de twee zijden aan elkaar bevestigen met papierlijm en klaar is jouw unieke Efteling cadeauverpakking. Wanneer je Efteling tickets hebt uitgeprint in A4-formaat kun je deze het beste verticaal 3x vouwen. Op deze manier past je ticket precies in de envelop.

Giftcard saldo opvragen

Heb je een Efteling Giftcard en wil je graag zien hoeveel saldo er (nog) opstaat? Dit kun je eenvoudig online checken. Het enige wat je hoeft te doen is je unieke cijfercode van je cadeaukaart in te vullen op de saldochecker. Je kunt de cijfercode vinden op de achterzijde van je cadeaukaart.

Wist je dat je jouw Efteling tickets met korting kunt kopen?

De voordeligste manier om Efteling tickets te kopen is door deze rechtstreeks online bij de Efteling te kopen. Je ontvangt dan enkele euro’s korting per toegangsticket. Ook je parkeerticket (uitrijkaart) kun je online kopen. Wel zo makkelijk, want dan hoef je tijdens je bezoek aan het park niet eerst nog in de rij te gaan staan. Hou altijd wel goed in de gaten tot wanneer je tickets precies geldig zijn. Zo heb je tickets voor de Winter Efteling en voor het gewone seizoen.

Over De Efteling in het kort

Attractiepark De Efteling
Attractiepark De Efteling is alle dagen van het jaar geopend. Dit pretpark heeft betoverende attracties, spannende achtbanen en spectaculaire parkshows. Voor jong en oud is er wat te vinden.

Hotelkamers
Uniek overnachten vlakbij De Efteling? Dat kan in het Efteling Hotel of hotel van Loonsche Land. Je kunt een keuze maken uit diverse mooie hotelkamers: Junior suite, comfortkamer en themakamers zoals de Sneeuwwitje Suite, De Vliegende Hollande Suite, Doornroosje Suite, Pardoes Suite en Sprookjesboom Suite. Een hotelkamerverblijf is altijd inclusief ontbijt. Goed om te weten: De hotelkamers van het Loonsche land zijn wat minder luxe en uniek dan van het Efteling hotel.

Vakantiewoningen
Hou je van privacy en wil je graag de nodige faciliteiten hebben zoals een eigen keuken? Kies dan voor een vakantiewoning. De vakantiewoningen zijn gelegen op Loosche Land en Bosrijk. Je kunt kiezen uit deze vakantiewoningen: Boshuys, Luxe Boshuys, Boshoeve, Dorpshuys, Schaapskooi en hut.

Appartementen
De Efteling heeft ook comfortabele appartementen op Vakantiepark Bosrijk voor een heerlijk comfortabel verblijf vlakbij het attractiepark (10 minuten wandelen tot het park). Je kunt kiezen uit deze appartementen: Luxe Landhuys appartement en Poorthuys appartement.

Verblijf bij De Efteling? Toegang attractiepark is inbegrepen!
Wanneer je een verblijf boekt bij De Efteling (in één van de hotels of vakantieparken) is onbeperkt toegang tot Attractiepark De Efteling inclusief. Je hoeft dus niet nog los kaartjes te kopen voor het attractiepark! Boek je een hotelkamerverblijf dan ontvang je naast toegangskaartjes ook een lekker ontbijt.