Family Adventure Golfbaan Hof van Saksen

De Family Adventure Golfbaan van Hof van Saksen is een mooie 18-holes golfbaan waar je met veel plezier met het hele gezin een balletje kunt slaan. Ideaal voor iedereen die van buitensport en golf houdt.

Family Adventure Golfbaan Hof van Saksen Hof van Saksen Family Adventure Golfbaan
De Family Adventure Golfbaan is een uitdagend parcours met 18 holes. Unieke golfbaan, want hij is twee keer zo lang als een gemiddelde mini golfbaan en is gelegen middenin de prachtige Drentse natuur. Er zijn diverse hindernissen zoals smalle doorgangen, loopings en glijbanen. Alle holes zijn op verschillende manieren te spelen. Daarom is het een leuke activiteit voor jong en oud. Golfclubs kun je huren bij de Edutainmentbalie. Voor deze activiteit is reserveren niet nodig.

Nog meer golfmogelijkheden bij Hof van Saksen


Hof van Saksen is een perfecte uitvalsbasis voor liefhebbers van golf, want in de directe omgeving van het vakantieresort vind je maar liefst vijf golfbanen. Op het vakantieresort zelf kun je golfen op de Family Adventure Golfbaan of een rondje FootGolf spelen.

Golfclubs in de omgeving (incl. afstand):
1. Drentsche Golf & Country Club (15 min)
2. Country Golf Ees (14 min)
3. Golfclub de Semslanden (17 min)
4. Golfpark Exloo (18 min)
5. Drentse Golfclub De Gelpenberg (26 min)

Korting op golfen voor jou als parkgast van Hof van Saksen

Als parkgast van Hof van Saksen krijg je golfkorting bij de Drentsche Golf & Country Club, Country Golf Ees en Golfclub de Semslanden. Bij de laatste twee genoemde krijg je korting op vertoon van je boerderijpas van Hof van Saksen, dit is het pasje dat je ontvangt bij aankomst op het park en waarmee je toegang hebt tot je vakantieboerderij.

Drentsche Golf & Country Club
Kaarten voor golfbaan Drentsche Golf & Country Club zijn met korting te verkrijgen bij de receptie van Hof van Saksen.

Country Golf Ees
Op vertoon van jouw boerderijpas krijg je korting bij Country Golf Ees. De tarieven van deze golfbaan zijn inclusief korte clinic en het gebruik van golfmaterialen.

Golfclub de Semslanden
Op vertoon van jouw boerderijpas krijg je korting bij Golfclub de Semslanden.