Family Self Service Restaurant Het Vennenbos is weer Family Buffet Restaurant

In november 2021 schreven we in een artikel dat het Family Buffet Restaurant op Vakantiepark Het Vennenbos veranderd was in het Family Service Restaurant. Het Vennenbos heeft hier nu toch weer een Family Buffet Restaurant van gemaakt.

Wat was het Family Self Service Restaurant?

Het Family Buffet Restaurant werd enkele jaren geleden veranderd in het Family Self Service Restaurant. Je kon bij dit restaurant ’s avonds niet langer terecht voor een diner, maar wel voor ontbijt en lunch.

Bij het Family Self Service Restaurant kon je terecht voor een lekker ontbijt en lunch. Het concept was vergelijkbaar met dat van La Place. Je kon langs verschillende gedeeltes met eten en drinken lopen en dan zelf kiezen wat je op je dienblad zette. Bijvoorbeeld soepen, belegde broodjes, taart, frisdrank, thee of koffie. Dit was niet in buffetvorm, je diende voor alles los te betalen.

Het self service restaurant is nu weg. Het is nu een restaurant waar je ’s avonds terecht kunt voor een diner in buffetvorm.

Family Self Service restaurant is nu weer Family Buffet Restaurant

© Foto Landal GreenParks - Het Family Buffet Restaurant gelegen in het Park Plaza op Vakantiepark Het Vennenbos
© Foto Landal GreenParks – Het Family Buffet Restaurant gelegen in het Park Plaza op Vakantiepark Het Vennenbos

Inmiddels is het Family Self Service Restaurant “terug veranderd” in het Family Buffet Restaurant. Je kunt bij dit restaurant ’s avonds terecht voor een lekker dinerbuffet.

Familierestaurant?
De reden dat “Family” in de naam van het restaurant staat is, omdat dit restaurant heel geschikt is om te gaan eten met de hele familie. Voor iedereen in de familie is er wel iets lekkers te eten en drinken te vinden. Maar natuurlijk kun je er ook prima gaan eten met bijvoorbeeld zijn tweeën.

Buffet vooraf betalen
Bij binnenkomst betaal je vooraf bij de kassa voor het buffet. Er is een prijsverschil tussen volwassenen en kinderen.

Eten en drinken in het buffetrestaurant kan maximaal 2 uur
Goed om weten is dat je maximaal 2 uur onbeperkt kunt eten en drinken in het Family Buffet Restaurant. We zagen in de app staan dat het restaurant niet maximaal 2 uur is geopend. Het restaurant is namelijk 3 uur is geopend. Die 2 uur is echt de maximale tijd dat je aan een tafel mag zitten. Dit is waarschijnlijk zo geregeld, omdat er zo een betere doorlooptijd is voor gasten.

Allerlei lekkere gerechten en drinken
Met je dienblad kun je langs de verschillende eetgedeeltes lopen. Hier vind je een ruim aanbod met voor- hoofd- en nagerechten zoals soepen, aardappel- (bijvoorbeeld frietjes), vlees-, vis-, vegetarische en vegan gerechten. Ook zijn er allerlei lekkere toetjes zoals fruit, ijs en gebak. De meeste dranken zijn inbegrepen bij het buffet zoals sappen, frisdrank, huiswijn, aangepast bierassortiment, thee en koffie.

Zo reserveer je een tafel

Je kunt eenvoudig een tafel reserveren bij het Family Buffet Restaurant in de Landal App. In de app staan ook alle openingstijden aangegeven (dagen + tijden).

Tafel reserveren via de Landal App
(!) Zorg ervoor dat Het Vennenbos staat ingesteld als vakantiepark. Dit kun je zien aan de bovenzijde van de app.

1. Kies voor Eten & Drinken

2. Kies voor Family Buffet Restaurant

3. Je ziet nu de openingstijden staan

4. Kies voor Reserveer een tafel

5. Geef het aantal gasten op

6. Kies wanneer je wilt komen eten (dag + tijd)

7. Kies of er allergieën of intoleranties zijn waar rekening mee gehouden dient te worden + Kies of je dieetwensen wilt doorgeven. Ook is er nog ruimte voor een eventuele toelichting.

8. Geef je contactgegevens op

Tafel reserveren mogelijk op korte en lange termijn
We zagen in de app dat je best ver in de tijd een tafel kunt reserveren bij het buffetrestaurant. Zelfs maanden vooruit. Of je nu een Last Minute hebt geboekt of een verblijf verder in de tijd, je kunt in beide gevallen een tafel reserveren.

(!) Let er wel op dat wanneer je al vrij snel naar Het Vennenbos gaat, je op tijd een tafel reserveert.

Family Buffet Restaurant vind je in het Park Plaza

Het Family Buffet Restaurant kun je vinden aan de voorzijde (linkerkant) wanneer je het Park Plaza inloopt. In dit centrum zijn ook nog andere faciliteiten te vinden zoals het indoor speelparadijs, supermarkt, bowlingbanen, Gamecity en subtropisch zwemparadijs.

De locatie van het Park Plaza is aan de achterzijde van Vakantie Het Vennenbos (zie plattegrond).

Andere restaurants in het Park Plaza

Wanneer je graag op een andere manier uit eten wilt gaan dan in buffetvorm kun je ook nog terecht bij andere restaurants in het Park Plaza.

Het is aan te raden om op tijd in de Landal App te controleren welke restaurants op welke dagen en tijden zijn geopend om teleurstellingen te voorkomen.

Beach Snack Plaza
Bij het Beach Snack Plaza kun je terecht voor een menu of lekker tussendoortje.

Het Plein
Het Plein is het eetgedeelte in het midden van het Park Plaza. Hier kun je genieten van lekkere borrelplanken of huisgemaakte pizza. Op de menukaart staan ook nog andere lekkere dingen zoals gebak, thee, koffiespecialiteiten en verschillende dranken.

Bij Het Plein kun je ook prima terecht voor een lekkere lunch. Zo kun je er diverse lekkere soepen en belegde broodjes bestellen.

(!) Is het buiten mooi weer? Neem dan eens plaats op het terras buiten.

Pizza Limone
Bij Pizza Limone kun je heerlijke pizza’s en pasta’s eten. Op de menukaart staan ook lekkere salades en desserts.

Steaks & Burgers
Houd je van lekker sappige burgers of steaks? Ga dan eens uit eten bij Steaks & Burgers. De burgers en steaks komen bij dit restaurant rechtstreeks van de houtskoolgrill (Mibrassa grill) voor een ware smaaksensatie!