Heeft Landal 65+ korting?

Landal heeft geen 65+ korting (ook wel seniorenkorting genoemd), omdat ze geen prijsverschil wil toepassen. Waarom niet? Omdat Landal GreenParks geen onderscheid op basis van leeftijd of gezinsfase wil maken. Toch kun je als je 65+ bent een vakantie met korting boeken bij Landal. Hoe je dat doet leggen we je hier uit.

Alternatieve kortingen voor 65+ korting

Alternatieve kortingen voor 65+ korting
Landal heeft het hele jaar door speciale kortingen beschikbaar waarmee je voordeliger een vakantie kunt boeken.

Aanbiedingen
Ben je 65+ en wil je ruime tijd van te voren je vakantie met korting boeken? Kies dan uit één van de Landal aanbiedingen. Niet gebonden aan schoolvakanties? Vermijd dan de aanbiedingen met actieperiodes die in schoolvakanties vallen. Het gaat dan om de zomervakantie, herfstvakantie, kerstvakantie, voorjaarsvakantie (en Carnaval) en meivakantie. Vermijd ook perioden met feestdagen (kerst, Pasen, Hemelvaart en Pinksteren).

Last Minutes
De last minutes van Landal GreenParks zijn altijd scherp geprijsd. Het beste kun je voor een last minute kiezen wanneer je binnen nu en twee maanden op vakantie wilt gaan. Net als bij de ‘gewone aanbiedingen’ geldt ook voor de last minutes dat je het beste buiten de schoolvakanties kunt boeken. Een last minute boeken in een schoolvakantie zoals de zomervakantie is prijzig.

Lang verblijf korting
Ga je twee aaneengesloten weken naar een Landal park? Dan kom je in aanmerking voor lang verblijf korting. Je ontvangt 50% korting op de laagst geprijsde week. Wanneer je drie aaneengesloten weken op een park verblijft ontvang je 80% korting op de laagst geprijsde week.

Zo boek je snel een voordelige vakantie bij Landal GreenParks

Zo boek je snel een voordelige vakantie bij Landal GreenParks
Het is niet moeilijk om snel bij Landal GreenParks de parken te zien te krijgen waar je een voordelige vakantie kunt boeken. In het onderstaande stappenplan leggen wij je uit hoe je snel een voordelig verblijf kunt boeken bij Landal.

Stap 1: Ga naar de Zoek & Boek pagina van Landal.nl

Stap 2: Kies Land + Regio, gewenste verblijfsduur (weekend, midweek, week of langer), reisgezelschap en aanvullende wensen (=filters).

Stap 3: Je krijgt nu de parken te zien die voldoen aan jouw vakantiewensen. Nu komt de truc: kies naast de optie “Sorteer op:” voor “Laagste prijs”. Alle parken worden nu op boekingsprijs ingedeeld van laag naar hoog.

Combineer een voordelige prijs met luxe of extra luxe accommodatie
Vind je de boekingsprijs belangrijk, maar ook dat je verblijft in een luxe of extra luxe accommodatie (bijvoorbeeld met sauna, zonnebank, wasmachine of vaatwasser)? Selecteer dan voor je gaat sorteren op prijs bij Filters -> Labels -> “Luxe of Extra Luxe”. Op deze manier kun je heel snel zien op welke Landal park je een luxe of extra luxe vakantiewoning tegen de voordeligste prijs kunt boeken. Tip: Kijk zeker eens naar de bungalows met jacuzzi voor wanneer je optimaal tot rust wilt komen tijdens je vakantie.

Weekend, midweek of week?

Weekend, midweek of week?
Wanneer je niet naar schoolvakanties hoeft te kijken kun je het beste kiezen voor een midweek, dat is voordeliger dan een weekend of week. De meeste mensen met schoolgaande kinderen of met een drukke baan willen het liefst een weekend op vakantie en kiezen vrijwel nooit voor een midweek. Wanneer je toch in een schoolvakantie op vakantie wilt gaan, bijvoorbeeld omdat jouw kleinkinderen mee op vakantie gaan, ook dan is een midweek de voordeligste keuze.

Een week op vakantie gaan voor een aantrekkelijke boekingsprijs bij Landal kan wel, maar boek in dat geval altijd buiten de schoolvakanties. Voor de schoolvakanties liggen de boekingsprijzen een stuk hoger. Je zou eventueel kunnen overwegen 2x een midweek te boeken. Let hierbij wel op dat je ook 2x de bijkomende kosten betaalt (reserveringskosten + verplichte bedlinnen). Vergelijken is dan ook belangrijk wanneer je zo voordelig mogelijk een verblijf wilt boeken.

Wil je heel graag een weekend op vakantie, kies dan voor een last minute, je bent dan het voordeligste uit.

Landal parken toegankelijk voor mindervaliden

Landal parken toegankelijk voor mindervaliden
Ben je minder toegankelijk maar wil je wel zorgeloos op vakantie? Landal heeft parken die toegankelijk zijn voor mindervaliden. Deze parken hebben aangepaste accommodaties, bieden extra comfort en/of kunnen speciale zorgwensen aan. De aangepaste accommodaties zijn onderverdeeld in 3 categorieën.

Breed toegankelijk
Gasten die extra comfort wensen, minder mobiel zijn of een rollator of krukken gebruiken zijn er aangepaste accommodaties met o.a. een slaapkamer en badkamer (met vlakke douche) op de begane grond. De parkeerplaats en het toegangspad naar de bungalow zijn verhard.

Extra toegankelijk
Extra toegankelijke accommodaties zijn voor gasten die zijn aangewezen op een rolstoel en extra aanpassingen wensen. De breed toegankelijke accommodaties hebben speciale faciliteiten zoals extra brede deuren, slaapkamer met ruimte voor een hoog-/laagbed, douchezitje en verhoogd toilet met extra beugels in de badkamer.

Speciaal toegankelijk
De speciaal toegankelijke accommodaties bieden optimale toegankelijkheid, ook voor parkgasten met een elektrische rolstoel. Speciale faciliteiten zoals een onderrijdbaar werkblad in de keuken, hoog-/laagbed en berging + oplaadpunt voor een scootmobiel zijn aanwezig.

Alle informatie over de aangepaste accommodaties kunt u vinden in de folder.