TopParken komt in 2024 met nieuw vakantiepark in Noord-Brabant

TopParken heeft eind oktober 2023 met succes vakantiepark De Hertenwei in Lage Mierde (Noord-Brabant) overgenomen, inclusief alle faciliteiten en 50 bestaande vakantiehuizen. Het park wordt vernieuwd zodat deze aansluit bij de uitstraling van TopParken. Het park zal naar verwachting haar deuren openen in 2024.

© Foto: topparken.nl - Hoe het nieuwe TopParken vakantiepark in Lage Mierde (Noord-Brabant) er precies uit gaat zien was op moment van schrijven nog niet bekend. Misschien iets in deze stijl? Dit is TopParken Résidence de Leuvert in Noord-Brabant.
© Foto: topparken.nl – Hoe het nieuwe TopParken vakantiepark in Lage Mierde (Noord-Brabant) er precies uit gaat zien was op moment van schrijven nog niet bekend. Misschien iets in deze stijl? Dit is TopParken Résidence de Leuvert in Noord-Brabant.

Vakantiepark wordt eerst vernieuwd

De aankomende periode zal TopParken het vakantiepark gaan vernieuwen waarbij vitaliteit, kwaliteit en duurzaamheid voorop staan.

Zodoende zal het vakantiepark straks aansluiten bij de uitstraling van TopParken.

In de eerste helft van 2024 wordt gestart met de bouwwerkzaamheden van de voorzijde van het vakantiepark en faciliteiten. Het gaat dan om de vernieuwing van de entree, tennisbaan en binnen- en buitenzwembad. Ook worden de speeltuin(en) en eerste kavels aangelegd.

Parknaam wordt binnenkort bekend gemaakt

TopParken maakt binnenkort de naam bekend van het nieuwe vakantiepark. Zodra deze bekend is, zullen we hierover berichten.

Verkoop eerste accommodaties begin 2024

Begin 2024 wordt gestart met de verkoop van de eerste accommodaties.

Wil jij graag een vakantiewoning kopen op dit nieuwe TopParken vakantiepark in Noord-Brabant en wil je meteen op de hoogte zijn zodra de eerste vakantiewoningen in de verkoop gaan begin 2024? Schrijf je dan in met je e-mailadres op deze pagina van TopParken.

TopParken heeft nu 19 vakantieparken in Nederland

Met de recente overname van vakantiepark De Hertenwei heeft TopParken nu in totaal 19 parken in Nederland.

Een aantal daarvan zijn in ontwikkeling, bijvoorbeeld Vakantiepark Lexmond (nabij Utrecht). De vakantiepark aanbieder ziet er naar uit om haar aanwezigheid in het zuiden van Nederland uit te breiden. TopParken heeft reeds een vakantiepark in Noord-Brabant: TopParken Résidence de Leuvert.

Het overgenomen park in Lage Mierde heeft al de unieke combinatie van faciliteiten en natuurrijke locatie en past daarom meteen goed in het TopParken aanbod. Met alle vernieuwingen is het park straks helemaal up-to-date en kan het trots het TopParken label dragen.