Meest geboekte bungalows van Vakantiepark De Lommerbergen (Landal)

Welke bungalows van het populaire Vakantiepark De Lommerbergen (Landal) worden nu eigenlijk het meest geboekt? We zochten het uit. Bungalows die het meest worden geboekt, zijn over het algemeen ook de bungalows die het beste worden gewaardeerd.

Bungalow voor 2 personen: 2B1

Bungalow voor 2 personen: 2B1, Vakantiepark De Lommerbergen
2-Persoons bungalow 2B1 is een knusse bungalow met een leefruimte van circa 31 m2, 1 slaapkamer en 1 badkamer. Deze bungalow is geschakeld en gelijkvloers. De vele lichtinval, fijne keuken en nette badkamer maken deze accommodatie aantrekkelijk om te boeken.

Woonkamer
De woonkamer heeft een 2-persoons zitbank, 2 tafeltjes (b.v. voor drankjes en hapjes), veel lichtinval dankzij de grote ramen (ook aan de bovenzijde van het plafond) en flatscreen-TV.

Eetkamer
Het eetkamergedeelte ligt tegenover de open keuken en staat in directe verbinding met de woonkamer. Er is een eetkamertafel aanwezig voor 2 personen en er zijn 2 comfortabele eetkamerstoelen. Terwijl je overdag gezellig samen aan de eetkamertafel zit kun je genieten van de natuur buiten dankzij de grote ramen bij het terras.

Keuken
De keuken is netjes en is van alle gemakken voorzien en beschikt o.a. over een vaatwasser, combimagnetron, koelkast met vriesvak, waterkoker, koffiezetapparaat en inductiekookplaat (4-pits). In de keuken kun je fijn koken. Makkelijk dat de keuken vlakbij de eetkamertafel staat, want zo kun je de tafel snel dekken en weer afruimen.

Slaapkamer
Er is 1 slaapkamer. Hier staan twee 1-persoons boxsprings die aan elkaar zijn geschoven. Aan weerszijden is een opbergkastje aanwezig met daarboven lampjes.

De slaapkamer heeft een kledingkast.

De bedden zijn voorzien van dekbedden en hoofdkussens.

Badkamer
Er is 1 badkamer die is voorzien van een fijne ruime inloopdouche, toilet en wastafel met planchet en spiegel.

Buiten
Buiten heb je de beschikking over je eigen terras met terrasmeubilair en parasol.

WiFi internet
WiFi is gratis. Let wel even op enkele zaken wanneer je WiFi internet gebruikt.

Parkeren
Na het uitruimen (op aankomstdag) dien je jouw auto te parkeren op de centrale parkeerplaats (zie parkplattegrond). Op dag van vertrek kun je weer even je auto vlakbij de bungalow zetten.

Bungalow voor 3-4 personen: 4B4

Bungalow voor 3-4 personen: 4B4, Vakantiepark De Lommerbergen
4-Persoons bungalow 4B4 is een gezellige bungalow met een leefruimte van circa 50 m2, 2 slaapkamers en 1 badkamer. Deze bungalow is geschakeld en gelijkvloers. De grote raampartijen zorgen voor een mooie lichtinval in de bungalow. Het hoge plafond geeft een aangenaam ruimtelijk gevoel.

(!) Enkele accommodaties van type 4B4 zijn alleen bereikbaar per trap.

Woonkamer
De woonkamer heeft een grote 4-persoons zitbank, 2 tafeltjes (b.v. voor drankjes en hapjes), veel lichtinval en hoog plafond, losse stoel, flatscreen-TV en houtkachel.

Eetkamer
Het eetkamergedeelte ligt tegenover de open keuken en staat in directe verbinding met de woonkamer. Er is een eetkamertafel aanwezig voor 4 personen en er zijn 4 comfortabele eetkamerstoelen. Het eetkamergedeelte ligt tegenover de open keuken. Dat is makkelijk, want zo kun je snel een gezellig gedekte tafel maken en gezellig samen zijn, ook tijdens het koken.

Keuken
Nette open keuken die van alle gemakken is voorzien zoals een magnetron, koelkast met vriesvak, vaatwasser, waterkoker, koffiezetapparaat en inductiekookplaat (4-pits). Eten en drinken kun je snel op de eetkamertafel kwijt, omdat de keuken recht tegenover het eetkamergedeelte is gelegen.

Slaapkamers
Er zijn 2 slaapkamers. Op beide slaapkamers staan twee 1-persoons boxsprings (in één van de slaapkamers zijn de bedden aan elkaar geschoven). Opbergkastjes aanwezig naast de bedden met daarboven lampjes.

Alle slaapkamers zijn voorzien van een kledingkast.

Alle bedden zijn voorzien van dekbedden en hoofdkussens.

Badkamer
Er is 1 badkamer die is voorzien van een fijne douche, toilet en wastafel met planchet, spiegel met verlichting en handdoekradiator.

Buiten
Buiten heb je de beschikking over je eigen terras met terrasmeubilair en parasol.

WiFi internet
WiFi is gratis. Let wel even op enkele zaken wanneer je WiFi internet gebruikt.

Parkeren
Na het uitruimen (op aankomstdag) dien je jouw auto te parkeren op de centrale parkeerplaats (zie parkplattegrond). Op dag van vertrek kun je weer even je auto vlakbij de bungalow zetten. Houd er rekening mee dat enkele accommodaties van type 4B4 alleen bereikbaar zijn per trap. In dat geval zul je wat verder moeten lopen van en naar je auto.

Bungalow voor 5 personen: 5B

Bungalow voor 5 personen: 5B, Vakantiepark De Lommerbergen
5-Persoons bungalow 5B is een comfortabele bungalow met een leefruimte van circa 50 m2, 2 slaapkamers en 1 badkamer. Deze bungalow is geschakeld en gelijkvloers. De vele ramen zorgen voor veel lichtinval en het hoge plafond voor een aangenaam ruimtelijk gevoel.

(!) Enkele accommodaties van type 5B zijn alleen bereikbaar per trap.

(!) De 5B bungalow heeft in één van de slaapkamers een stapelbed staan. Deze accommodatie is dan ook heel geschikt om als gezin in te verblijven, maar wanneer je met meer dan 3 volwassenen op vakantie gaat is 4-persoons bungalow 4B4 of 6-persoons bungalow 6C een betere keuze.

Woonkamer
De woonkamer heeft een grote zitbank voor 4 personen, 2 tafeltjes (b.v. voor drankjes en hapjes), flatscreen-TV en houtkachel. De grote ramen zorgen goede lichtinval.

Eetkamer
Het eetkamergedeelte ligt tegenover de keuken. Wel zo makkelijk wanneer je de tafel gaat dekken of afruimen en ideaal voor gezellig samen zijn tijdens het koken. In het eetkamergedeelte staan een eetkamertafel en eetkamerstoelen voor 4 personen.

Keuken
Nette open keuken die van alle gemakken is voorzien zoals een magnetron, koelkast met vriesvak, vaatwasser, waterkoker, koffiezetapparaat en inductiekookplaat (4-pits).

Slaapkamers
Er zijn 2 slaapkamers. De ene slaapkamer heeft twee 1-persoons boxsprings die aan elkaar geschoven zijn. Aan weerszijden is een opbergvak aanwezig met plateau waar je bijvoorbeeld je smartphone of een leesboek op kwijt kunt. Ook lampjes zijn aanwezig.

De andere slaapkamer heeft een stapelbed en 1-persoons boxspring. Het stapelbed is van stevige kwaliteit en beschikt over een veilige trap naar het bed boven. Naast het stapelbed staat de 1-persoons boxspring.

Alle slaapkamers zijn hebben een kledingkast.

Alle bedden zijn voorzien van dekbedden en hoofdkussens.

Badkamer
Er is 1 badkamer die is voorzien van een ligbad (hierin is douche ook mogelijk), toilet en wastafel met planchet en spiegel met verlichting.

Buiten
Buiten heb je de beschikking over je eigen privéterras met parasol en terrasmeubilair.

WiFi internet
WiFi is gratis. Let wel even op enkele zaken wanneer je WiFi internet gebruikt.

Parkeren
Na het uitruimen (op aankomstdag) dien je jouw auto te parkeren op de centrale parkeerplaats (zie parkplattegrond). Op dag van vertrek kun je weer even je auto vlakbij de bungalow zetten. Houd er rekening mee dat enkele accommodaties van type 5B alleen bereikbaar zijn per trap. In dat geval zul je wat verder moeten lopen van en naar je auto.

Bungalow voor 6 personen: 6C

Bungalow voor 6 personen: 6C, Vakantiepark De Lommerbergen
6-Persoons bungalow 6C is een ruime bungalow met een leefruimte van circa 60 m2, 4 slaapkamers en 1 badkamer. Deze bungalow is geschakeld en gelijkvloers. Dankzij de grote leefruimte en slimme indeling heb je tijdens je verblijf een ruimtelijk en aangenaam gevoel.

Woonkamer
De woonkamer heeft een grote hoekbank, 2 tafeltjes (b.v. voor drankjes en hapjes), comfortabele zetel, veel lichtinval dankzij de grote raam en grote schuifdeur, flatscreen-TV en open haard.

Eetkamer
Het eetkamergedeelte is ruim van opzet vlakbij de open keuken en woonkamer. Lange eetkamertafel met eetkamerstoelen voor 6 personen. Het is gezellig zitten aan de eetkamertafel, omdat het eetkamergedeelte in verbinding staat met de open keuken en woonkamer. Ideaal voor wanneer je gezellig samen wilt zijn tijdens het koken.

Keuken
Nette grote keuken (hoekopstelling) waarin alles comfort aanwezig is zoals een vaatwasser, magnetron, waterkoker, koelkasten met vriesvak (groot en middelgroot), koffiezetapparaat, Senseo koffiezetapparaat en inductiekookplaat (4-pits).

Slaapkamers
Er zijn 4 slaapkamers. Slaapkamer 1 heeft twee 1-persoons boxsprings en softtopper (bedden aan elkaar geschoven), opbergvakken en lampen. Slaapkamer 2 heeft twee 1-persoons boxsprings (bedden aan elkaar geschoven), opbergvakken en lampen. Slaapkamer 3 en slaapkamer 4 hebben een 1-persoons boxspring.

Alle slaapkamers hebben een kledingkast.

Alle bedden zijn voorzien van dekbedden en hoofdkussens.

Badkamer
Er is 1 badkamer die is voorzien van een ligbad of inloopdouche, toilet en wastafel met planchet, spiegel met verlichting en handdoekradiator.

Toiletten
In totaal zijn er 2 toiletten aanwezig: er is een toilet aanwezig in één van de badkamers en er is een apart toilet.

WiFi internet
WiFi is gratis. Let wel even op enkele zaken wanneer je WiFi internet gebruikt.

Buiten
Buiten heb je de beschikking over je eigen privéterras met terrasmeubilair en parasol.

Parkeren
Na het uitruimen (op aankomstdag) dien je jouw auto te parkeren op de centrale parkeerplaats (zie parkplattegrond). Op dag van vertrek kun je weer even je auto vlakbij de bungalow zetten.

Bungalow voor 7-8 personen: 8B

Bungalow voor 7-8 personen: 8B, Vakantiepark De Lommerbergen
8-Persoons bungalow 8B is een grote bungalow met een leefruimte van circa 103 m2, 4 slaapkamers en 2 badkamers. Deze bungalow is geschakeld en gelijkvloers. Deze bungalow is fijn om in te verblijven met meerdere personen dankzij de grote leefruimte en de aanwezigheid van 2 badkamers.

Woonkamer
De woonkamer heeft een grote hoekbank, 2 losse comfortabele stoelen, 2 tafeltjes (b.v. voor drankjes en hapjes), flatscreen-TV en open haard.

Eetkamer
Het eetkamergedeelte is groot en staat in verbinding met de open keuken en woonkamer. Grote eetkamertafel met 8 eetkamerstoelen. Je kunt hier heel gezellig samen eten en drinken. Ook heel leuk om te gaan zitten wanneer er gekookt wordt in de keuken.

Keuken
Nette grote keuken (hoekopstelling) waarin alles aanwezig is wat je nodig hebt zoals een vaatwasser, magnetron, waterkoker, koelkasten met vriesvak (groot en middelgroot), koffiezetapparaat en inductiekookplaat (4-pits).

Slaapkamers
Er zijn 4 slaapkamers. De slaapkamers zijn voorzien van twee 1-persoons boxsprings. In twee van de vier slaapkamers zijn de bedden tegen elkaar aan geschoven. Op twee van de vier slaapkamers zijn opbergkastjes bij de bedden aanwezig met lampjes. Bij de andere twee slaapkamers staat er alleen een kastje tussen de bedden.

Alle slaapkamers hebben een kledingkast.

Alle bedden zijn voorzien van dekbedden en hoofdkussens.

Badkamers
Er zijn 2 badkamers aanwezig. Badkamer 1 is voorzien van een ligbad, wastafel (met 2 kranen), spiegel met verlichting, planchet en toilet. Badkamer 2 is voorzien van een inloopdouche, wastafel, planchet en spiegel met verlichting.

Toiletten
In totaal zijn er 2 toiletten aanwezig: er is een toilet aanwezig in één van de badkamers en er is een apart toilet.

Buiten
Buiten heb je de beschikking over je eigen terras met veel privacy (met terrasmeubilair en parasol).

WiFi internet
WiFi is gratis. Let wel even op enkele zaken wanneer je WiFi internet gebruikt.

Parkeren
Na het uitruimen (op aankomstdag) dien je jouw auto te parkeren op de centrale parkeerplaats (zie parkplattegrond). Op dag van vertrek kun je weer even je auto vlakbij de bungalow zetten.

Bungalow voor 7-8 personen: 8C

Bungalow voor 7-8 personen: 8C, Vakantiepark De Lommerbergen
8-Persoons bungalow 8C is een grote bungalow met een leefruimte van circa 103 m2, 4 slaapkamers en 2 badkamers. Deze bungalow is geschakeld en gelijkvloers. Deze bungalow heeft veel leefruimte, is comfortabel ingericht en de aanwezigheid van 2 badkamers is ideaal.

Woonkamer
De woonkamer heeft een grote hoekbank, 2 losse comfortabele stoelen, 2 tafeltjes (b.v. voor drankjes en hapjes), flatscreen-TV en open haard.

Eetkamer
Het eetkamergedeelte is groot en staat in verbinding met de open keuken woonkamer. Grote eetkamertafel met 8 eetkamerstoelen. Je kunt hier heel gezellig samen zijn tijdens momenten zoals het ontbijt en diner. Ook heel leuk natuurlijk om bij elkaar te zijn wanneer er gekookt wordt in de keuken.

Keuken
Nette grote keuken (hoekopstelling) waarin je alles kunt vinden wat je nodig hebt zoals een vaatwasser, combimagnetron, waterkoker, koelkasten met vriesvak (groot en middelgroot), koffiezetapparaat, Senseo koffiezetapparaat en inductiekookplaat (4-pits).

Slaapkamers
Er zijn 4 slaapkamers. Slaapkamer 1 heeft twee 1-persoons boxsprings, 2 persoonssofttopper, opbergvakjes met lampjes naast het bed en flatscreen-TV. Slaapkamer 2 heeft twee 1-persoons boxsprings, softtopper en opbergvakjes met lampjes naast het bed. Slaapkamer 3 en 4 hebben twee 1-persoons boxsprings. In twee van de vier slaapkamers zijn de bedden tegen elkaar aan geschoven.

Alle slaapkamers hebben een kledingkast.

Alle bedden zijn voorzien van dekbedden en hoofdkussens.

Badkamers
Er zijn 2 badkamers aanwezig. Badkamer 1 is voorzien van een ligbad, wastafel (met 2 kranen), spiegel met verlichting, planchet en toilet. Badkamer 2 is voorzien van een inloopdouche, wastafel, planchet en spiegel met verlichting.

Toiletten
In totaal zijn er 2 toiletten aanwezig: er is een toilet aanwezig in één van de badkamers en er is een apart toilet.

Buiten
Buiten heb je de beschikking over je eigen terras met veel privacy (met terrasmeubilair en parasol).

WiFi internet
WiFi is gratis. Let wel even op enkele zaken wanneer je WiFi internet gebruikt.

Parkeren
Na het uitruimen (op aankomstdag) dien je jouw auto te parkeren op de centrale parkeerplaats (zie parkplattegrond). Op dag van vertrek kun je weer even je auto vlakbij de bungalow zetten.