4BKM Kinderbungalow 4 personen Landal Het Vennenbos

4BKM Kinderbungalow 4 personen Landal Het Vennenbos
De 4BKM kinderbungalow van Landal Het Vennenbos is gezellige kinderbungalow voor maximaal 4 personen. Geen luxe accommodatie, maar er is voldoende comfort aanwezig voor een aangename vakantie zoals een flatscreen-TV, magnetron, kinderspeel-/slaapkamer met hoogslaper en terras.

Let op: 4BKM kinderbungalow is nu 4CK kinderbungalow
Let op: 4BKM kinderbungalow is nu 4CK kinderbungalow
De 4BKM kinderbungalow van Landal Het Vennenbos is vervangen door de 4CK kinderbungalow. Deze 4-persoons kinderbungalow heeft een nieuw fris interieur en beschikt o.a. over Wifi internet, 2x flatscreen-TV (woonkamer + slaapkamer), veel kindervoorzieningen (b.v. kinderbestek, kinderspeel-/slaapkamer met hoogslaper en speelgoed), open keuken (met o.a. vaatwasser en combimagnetron) en nette badkamer met ligbad.

Foto’s

Foto's 4BKM kinderbungalow, Landal Het Vennenbos

Plattegrond

Plattegrond kinderbungalow 4BKM Landal Het Vennenbos

Accommodatie omschrijving

Buitenzijde
De 4BKM kinderbungalow is rustig gelegen en aan de buitenzijde makkelijk herkenbaar dankzij de grappige dierenfiguren. Kinderen kunnen hieraan de bungalow waarin je verblijf makkelijk terugvinden. De bungalow is geschakeld, maar je hebt meer meer dan voldoende privacy. De kinderbungalow is gelijkvloers.

Binnenzijde
De oppervlakte van de 4BKM accommodatie is circa 57 m² groot. Dat is niet heel groot, maar toch heb je voldoende bewegingsvrijheid. Wel geeft Landal GreenParks duidelijk aan dat deze kinderbungalow geschikt is voor maximaal twee volwassenen en twee kinderen. Het is een gezellige bungalow met een knusse woonkamer, eetkamergedeelte en nette slaapkamers.

Kindervoorzieningen
De 4BKM accommodatie is niet voor niets een kinderbungalow. Deze beschikt dan ook over diverse kindervoorzieningen: babybad, kinderbox, kinderbestek, kinderspeel-/slaapkamer met hoogslaper, kinderbed, kinderstoel, speciale veiligheidsvoorzieningen en speelgoed.

Woonkamer
De woonkamer heeft een grote hoekbank waar je comfortabel op kunt zitten. Op het kastje staat een flatscreen-TV. Is het buiten koud en wil je het binnen aangenaam warm hebben? Maak dan eens gebruik van de open haard, super gezellig!

Keuken
De keuken is open en staat in verbinding met de woon-/eetkamer. Aanwezig zijn een koelkastje, magnetron, standaard keukeninventaris, Senseo koffiezetapparaat en 4-pits gasplaat. Helaas is er geen luxe aanwezig zoals een vaatwasser en ook de magnetron is eenvoudig en geen combimagnetron. Vervelend is dat er geen vaatwasser aanwezig is, je zult tijdens je vakantie dus alles met de hand moeten afwassen en afdrogen.

Slaapkamers
Er zijn twee slaapkamers. De slaapkamer voor de volwassenen is redelijk groot. De kinderspeel-/slaapkamer is wat aan de kleine kant. De slaapkamer voor de volwassenen heeft een tweepersoonsbed, de kinderslaapkamer heeft een hoogslaper. Alle bedden zijn voorzien van dekbedden en hoofdkussens.

Sanitair
De badkamer beschikt over een ligbad, wastafel en toilet. Jammer is dat er geen aparte douche aanwezig is. Douchen in het ligbad is wat onhandig en het douchegordijn is niet echt van deze tijd en niet echt hygiënisch.

Roken / Huisdieren
De 4BKM is rookvrij, kan geboekt worden als type bungalow waarin huisdieren welkom zijn.

Wifi is tegen betaling
Helaas is internet op Landal Het Vennenbos niet gratis. Je kunt een Wifi-voucher kopen bij de receptie op het park.

Buiten
Ondanks dat de 4BKM kinderbungalow geschakeld zijn heb je overal meer dan voldoende privacy, zo ook op het terras buiten. Dit terras is voorzien van terrasmeubilair en een parasol. De accommodatie heeft geen parkeerplaats. Je mag alleen de auto bij deze kinderbungalow zetten op de aankomst- en vertrekdag, omdat Landal Het Vennenbos autovrij is. Na het laden en lossen dien je je auto te parkeren op de centrale parkeerplaats aan de voorzijde van het vakantiepark.

Locatie
De 4BKM kinderbungalows zijn gevestigd in het zuidelijke gedeelte van het park (achterzijde van het vakantiepark) in de omgeving van kinderboerderij, Bollo Club en speeltuin zoals je kunt zien op de plattegrond. Wanneer je graag een vakantiehuisje boekt vlakbij diverse kinderfaciliteiten, dan is type 4BKM een prima type bungalow om voor te kiezen.