Landal Korting 2020 Last minutes en Aanbiedingen

Landal korting in 2020? Dat kan met één van deze last minutes of aanbiedingen. Wil je graag snel op vakantie? Dan ontvang je een hoge last minute korting. Boek je ruime tijd van te voren? Dan ontvang je een aantrekkelijke vroegboekkorting.

Topaanbiedingen

april/mei Last Minutes: Tot 40% korting
april/mei Last Minutes: Tot 40% korting

Ga er even lekker tussenuit in de maand april of mei en geniet van een heerlijke vakantie op een Landal vakantiepark. Landal GreenParks heeft een aanbod met meer dan 90 vakantieparken in binnen- en buitenland en sfeervolle accommodaties (tot 32 personen). Veel parken hebben een leuk Fun & Entertainment-programma, diverse binnen- en buitenfaciliteiten, veel waterplezier en Bollo de Beer. Boek je vakantie voor de maand april of mei en ontvang tot 40% korting op je verblijf.
Bekijk april/mei Last Minutes

Voorjaar 2020: Tot 40% korting
Voorjaar 2020: Tot 40% korting

Beleef een onvergetelijke vakantie dit voorjaar. Trek erop uit te voet of met de fiets en zie de natuur opbloeien. Ook op het vakantiepark zelf is van alles te doen zoals gezellig zwemmen, uit eten gaan, midgetgolfen, waterfietsen, bowlen, fitness of wellness. Ook voor kinderen is er veel te doen zoals een Fun & Entertainment-programma en indoorspeelparadijs. Geniet van een heerlijke vakantie in het voorjaar bij Landal GreenParks en ontvang tot 40% korting.
Bekijk aanbieding

Meivakantie 2020: Tot 35% korting
Meivakantie 2020: Tot 35% korting
Geniet van een onvergetelijke meivakantie op één van de mooie vakantieparken van Landal GreenParks. In de meivakantie staat de natuur in volle bloei en is deze super mooi. Op de Landal parken is van alles te beleven tijdens de meivakantie, er zijn zowel leuke binnen- als buitenactiviteiten zoals waterfietsen, diverse sporten, knutselen in de Bollo Club, live entertainment, gezellig uit eten gaan en nog veel meer. Boek nu jouw meivakantie en ontvang tot 35% korting op je verblijf.
Bekijk aanbieding

Zomervakantie 2020: Tot 20% korting
Zomervakantie 2020: Tot 20% korting
Boek nu alvast jouw zomervakantie bij Landal GreenParks en je weet zeker dat je op je favoriete vakantiepark en in de leukste en mooiste accommodatie kunt verblijven + je ontvangt tot 20% vroegboekkorting. Tijdens de zomervakantie worden er allerlei leuke zomeractiviteiten georganiseerd voor alle leeftijden. Veel Landal parken hebben een ruim aanbod met binnen- en buitenfaciliteiten zoals een zwembad voor een heerlijk duik in verfrissend water, tennisbanen, bowlingbanen, indoor speeltuin, buitenspeeltuinen, Bollo Club, kinderboerderij, waterfietsen en nog veel meer! In de directe omgeving van het park kun je heerlijk wandelen en fietsen.
Bekijk aanbieding

Last Minutes

april/mei Last Minutes: Tot 40% korting
april/mei Last Minutes: Tot 40% korting

Ga er even lekker tussenuit in de maand april of mei en geniet van een fantastische last minute vakantie op een Landal vakantiepark. Landal GreenParks heeft een aanbod met meer dan 90 vakantieparken in Nederland en het buitenland. Je kunt een keuze maken uit sfeervolle accommodaties (tot 32 personen). Veel parken hebben een Fun & Entertainment-programma, diverse binnen- en buitenfaciliteiten, veel zwemplezier en Bollo de Beer. Boek je last minute voor de maand april of mei en ontvang tot 40% korting!
Bekijk maart/april Last Minutes

Hof van Saksen april/mei Last Minutes: Tot 35% korting
Hof van Saksen april/mei Last Minutes: Tot 35% korting

Beleef een unieke last minute vakantie bij het luxe vakantieresort Hof van Saksen. Nu tot 35% korting op de last minutes voor de maanden april en mei. Dit luxe vakantiepark in Drenthe heeft veel te bieden voor jong en oud zoals een luxe design zwembad (met o.a. snelle glijbanen), indoorspeelparadijs, Kinder Academies, diverse restaurants, uitgebreide Spa & Wellness en veel indoor en outdoor activiteiten.
Bekijk Hof van Saksen Last Minutes

Voorjaar 2020 Last Minutes: Tot 40% korting
Voorjaar 2020 Last Minutes: Tot 40% korting

Beleef een fantastische vakantie dit voorjaar. Maak een heerlijke wandel- of fietstocht en zie de natuur opbloeien. Ook op het vakantiepark zelf is van alles te doen zoals gezellig uit eten gaan, zwemmen, tennissen, golfen, waterfietsen, bowlen, klimmen of wellness. Ook voor kinderen is er veel te doen zoals een Fun & Entertainment-programma en indoorspeelparadijs. Geniet van een onvergetelijke vakantie in het voorjaar bij Landal GreenParks en ontvang tot 40% korting.
Bekijk aanbieding

Hof van Saksen voorjaar 2020 Last Minutes: Tot 35% korting
Hof van Saksen voorjaar 2020 Last Minutes: Tot 35% korting

Beleef een uniek verblijf dit voorjaar op het luxe en stijlvolle vakantieresort Hof van Saksen. Hier geniet je van een uniek voorjaar met o.a. sensationele indoor waterglijbanen en wildwaterbaan in het zwemparadijs, een heerlijk culinaire avond in één van de parkrestaurants en ultieme ontspanning in de Spa & Wellness. Je verblijft in een comfortabele en luxe accommodatie die van alle gemakken is voorzien voor een fantastische vakantie. Boek nu jouw verblijf voor dit voorjaar en ontvang tot 35% korting.
Bekijk aanbieding

Veluwe Last Minutes: Tot 35% korting
Veluwe Last Minutes: Tot 35% korting

Geniet van een heerlijke vakantie op de Veluwe. Je boekt nu extra voordelig een vakantie bij een Landal park op de Veluwe. Je ontvangt nu tot 35% korting. Je kunt een keuze maken uit 8 mooie Landal parken op de Veluwe. Deze vakantieparken liggen midden in het groen en hebben veel leuke binnen- en buitenactiviteiten.
Bekijk Veluwe Last Minutes

Limburg Last Minutes: Tot 40% korting
Limburg Last Minutes: Tot 40% korting

Ontdek het mooie Limburg met prachtige heuvellandschappen en een heerlijk bourgondisch leven. Je ontvangt nu tot 40% korting bij alle 7 mooie Landal parken in Limburg. Deze parken liggen midden in de Limburgse natuur en hebben een uitgebreid aanbod met binnen- en buitenfaciliteiten zoals een restaurant, zwembad, diverse sporten en fun & entertainment voor jong en oud.
Bekijk Limburg Last Minutes

Top 10 Last Minutes: Tot 40% korting
Top 10 Last Minutes: Tot 40% korting

Wil je graag snel op vakantie, maar weet je nog niet zo goed naar wel Landal park je wilt gaan? Kijk dan eens naar de top 10 last minutes. Landal selecteert iedere week 10 top parken waar je een heerlijke vakantie kunt vieren. De accommodaties bij deze parken zijn heel populair, wacht daarom niet te lang met boeken! Kies je voor een last minute uit de top 10 dan ontvang je tot 40% korting!
Bekijk Top 10 Last Minutes

Subtropische last minutes: Tot 35% korting + Gratis tickets zwemparadijs
Subtropische last minutes: Tot 35% korting + Gratis tickets zwemparadijs
Speciaal voor de Landal parken met (subtropisch) zwemparadijs is er een subtropische last minute korting beschikbaar. Hierbij ontvang je tot 35% korting op jouw vakantie + onbeperkt toegang tot het subtropisch zwembad. Naast korting ontvang je tickets voor onbeperkt toegang tot het subtropisch zwemparadijs. Tip: In Nederland zijn er 2 Landal vakantieparken met een subtropisch zwemparadijs: Het Vennenbos (Noord-Brabant) en De Lommerbergen (Limburg).
Bekijk subtropische Last Minutes

Hof van Saksen, Buitengewoon genieten, Reserveer direct

Aanbiedingen

Vakantie in april of mei 2020: Tot 40% korting
Vakantie in april of mei 2020: Tot 40% korting

Ga er even lekker tussenuit in april of mei 2020 en geniet van een heerlijk verblijf op een Landal vakantiepark. Bij Landal GreenParks kun je een keuze maken uit één van de ruim 90 vakantieparken gelegen midden in de natuur en sfeervolle accommodaties (tot 32 personen). Veel parken hebben een uitgebreid Fun & Entertainment-programma, diverse binnen- en buitenfaciliteiten, veel waterplezier en Bollo de Beer. Je kunt nu extra voordelig een vakantie voor april of mei boeken, want je ontvang tot 40% korting!
Bekijk aanbieding

Voorjaar 2020: Tot 40% korting
Voorjaar 2020: Tot 40% korting

Geniet van het voorjaar op één van de mooie vakantieparken van Landal GreenParks in binnen- of buitenland. Je hebt een ruime keuze uit sfeervolle accommodaties, vele binnen- en buitenfaciliteiten, veel waterpret, voor jong en oud is er een leuk Fun & Entertainment-programma en ook Bollo de Beer aanwezig. Ontvang tot 40% korting op je verblijf in het voorjaar!
Bekijk aanbieding

Pasen 2020: Tot 35% korting
Pasen 2020: Tot 35% korting

Geniet samen van een onvergetelijk paasverblijf op één van de mooie Landal parken. Vooral de parken in Nederland zijn populair om het paasweekend te vieren. Even lekker er tussen uit in eigen land! Op de parken worden allerlei leuke paasactiviteiten georganiseerd. Ook leuk om te doen zijn activiteiten op het vakantiepark zoals bowlen, spelen in het indoor speelparadijs, lekker uit eten gaan bij het parkrestaurant, Bollo de Beer ontmoeten of wandelen / fietsen door de natuur, bijvoorbeeld door de bossen, over de heide velden of langs de kust. Boek je paasweekend bij Landal GreenParks en ontvang tot 35% korting.
Bekijk aanbieding

Meivakantie 2020: Tot 35% korting
Meivakantie 2020: Tot 35% korting
Geniet van een heerlijke meivakantie op één van de mooie vakantieparken van Landal GreenParks. In de meivakantie staat de natuur in volle bloei en is deze op zijn mooist. Op de Landal parken is van alles te beleven tijdens de meivakantie, er zijn zowel leuke binnen- als buitenactiviteiten zoals tennissen, bowlen, waterfietsen, knutselen in de Bollo Club, live entertainment, gezellig uit eten gaan en nog veel meer. Boek nu jouw meivakantie en ontvang tot 35% korting op je verblijf.
Bekijk aanbieding

Hemelvaart 2020: Tot 20% korting
Hemelvaart 2020: Tot 20% korting

Geniet van een heerlijk lang weekend weg met Hemelvaart. Ga lekker wandelen of fietsen door de natuur (bossen, strand heide of bergen), beleef veel zwemplezier in het zwembad, ga lekker uit eten bij het parkrestaurant, geef kindervriend Bollo een knuffel of maak een keuze uit een van de vele leuke binnen- en buitenfaciliteiten zoals midgetgolfbaan, tennisbanen, bowlingbanen, speeltuinen of waterfietsen. Boek nu jouw lang weekend weg met Hemelvaart en ontvang tot 20% korting op je verblijf.
Bekijk aanbieding

Pinksteren 2020: Tot 20% korting
Pinksteren 2020: Tot 20% korting

Beleef een onvergetelijke Pinksteren bij Landal GreenParks. Kies voor een vakantiepark in het bos, aan de kust of in de bergen. Bij Landal kun je alle kanten op en er is daarom voor iedereen een passend verblijf te vinden op één van de mooie 90 Landal parken in binnen- en buitenland. Geniet samen met zijn tweetjes, het gezin of de hele familie van leuke activiteiten op of rondom eht park zoals zwemmen, midgetgolfen, tennissen, gezellig uit eten gaan, dagje pretpark of citytrip. Je ontvangt tot 20% korting op jouw lang weekend Pinksteren.
Bekijk aanbieding

Zomervakantie 2020: Tot 20% korting
Zomervakantie 2020: Tot 20% korting
Boek nu alvast jouw zomervakantie bij Landal GreenParks en je weet zeker dat je op je favoriete vakantiepark en in de leukste en mooiste accommodatie kunt verblijven. Tijdens de zomervakantie worden er leuke zomeractiviteiten georganiseerd voor jong en oud. Veel Landal parken hebben veel binnen- en buitenfaciliteiten zoals een zwembad voor een heerlijk frisse duik in verkoelend water, tennisbanen, bowlingbanen, indoor speeltuin, buitenspeeltuinen, Bollo Club, kinderboerderij, waterfietsen en nog veel meer! Wanneer je nu jouw zomervakantie boekt bij Landal ontvang je tot 20% korting op je verblijf!
Bekijk aanbieding

Subtropisch zwemplezier: Tot 35% korting
Subtropisch zwemplezier: Tot 35% korting
Bij Landal GreenParks kun je ongeacht het weertype altijd lekker subtropisch zwemmen. 2 Parken in Nederland hebben een subtropisch zwemparadijs: Het Vennenbos (Noord-Brabant) en De Lommerbergen (limburg). Landal heeft ook nog 7 andere vakantieparken met zwemparadijzen. Boek nu jouw vakantie bij een Landal park met een zwemparadijs en ontvang tot 35% korting op je verblijf!
Bekijk aanbieding

Nazomer 2020: Vroegboeken mogelijk
Nazomer 2020: Vroegboeken mogelijk

Bij Landal GreenParks beleef je een fantastische nazomer vakantie met keuze uit meer dan 90 parken in binnen- en buitenland. In de nazomer kun je nog genieten van een heerlijk zonnetje en dat leent zich perfect voor het ondernemen van leuke buitenactiviteiten zoals (midget)golf, tennis, waterfietsen, spelen in de speeltuin, bezoek brengen aan de dierenweide of het maken van een mooie wandel- of fietstocht. Mocht het buiten wat minder weer zijn, er zijn ook leuke binnenactiviteiten te ondernemen op het park. Je kunt nu al jouw nazomer 2020 vakantie vroegboeken.
Bekijk aanbieding

Herfstvakantie 2020: Vroegboeken mogelijk
Herfstvakantie 2020: Vroegboeken mogelijk

Beleef een onvergetelijke herfstvakantie op één van de 90 mooie vakantieparken van Landal GreenParks. Kies voor een park in de bergen, aan de kust of in het bos. Ook heb je een ruime keuze uit sfeervolle accommodaties (tot 32 personen). Op heel veel parken is een Fun & Entertainment-programma voor jong en oud en er zijn diverse binnen- en buitenfaciliteiten. Geniet van een prachtige wandeling of fietstocht. Vroegboek jouw herfstvakantie 2020 en je hebt de grootste keuze uit vakantieparken en accommodaties.
Bekijk aanbieding

Najaar 2020: Vroegboeken mogelijk
Najaar 2020: Vroegboeken mogelijk

Een vakantie in het najaar is fanatisch. Geniet van alle prachtige kleuren in de natuur tijdens een mooie wandel- of fietstocht. Op de Landal parken kun je ook leuke binnen- en buitenactiviteiten ondernemen zoals midgetgolfen, bowlen, kinderen kunnen zich naar hartelust vermaken in het (indoor)speelparadijs, (subtropisch) zwemmen of ga samen gezellig lekker uit eten in het parkrestaurant. Vroegboek jouw vakantie voor dit najaar 2020 en je hebt de grootste keuze uit vakantieparken en accommodaties.
Bekijk aanbieding

Sinterklaas 2020: Vroegboeken mogelijk
Sinterklaas 2020: Vroegboeken mogelijk

Geniet van het heerlijk avondje op één van de mooie 90 parken van Landal greenParks. Tijdens de sinterklaasperiode worden er allerlei leuke sintactiviteiten georganiseerd zoals sintlekkernijen bakken, pietenbezoek bij je bungalow en de leuke zoektocht naar de Gouden Pepernoot. Vroegboek jouw sinterklaasverblijf en verzeker jezelf van een prachtige vakantieplek.
Bekijk aanbieding

Kerstvakantie 2020: Vroegboeken mogelijk
Kerstvakantie 2020: Vroegboeken mogelijk

Vier jouw kerstvakantie 2020 bij Landal GreenParks en beleef een onvergetelijke Kerst en/of Oud & Nieuw. Tijdens de kerstvakantie zijn de Landal vakantieparken sfeervol verlicht en er worden speciale kerstactiviteiten georganiseerd. Ook superleuk is op vakantie gaan tijdens Oud & Nieuw waarbij je gezellig samen een het nieuwe jaar viert. Vroegboek jouw kerstvakantie 2020 en je weet zeker dat jouw ideale vakantiepark en accommodatietype er tussen zit!
Bekijk aanbieding

Voorjaarsvakantie 2021: Tot 20% korting
Voorjaarsvakantie 2021: Vroegboeken mogelijk

Ga er samen even lekker tussenuit in de voorjaarsvakantie. Beleef volop zwemplezier in het (subtropisch) zwembad, neem deel aan leuke voorjaarsactiviteiten, onderneem samen toffe activiteiten op of rond het vakantiepark of ga gezellig uit eten in het parkrestaurant. Extra leuk voor kinderen zijn het Fun & Entertainment-programma, speeltuin, kinderboerderij/dierenweide en Bollo de Beer. Leg nu alvast jouw voorjaarsvakantie 2021 via vroegboeken, dan weet je zeker dat je jouw ideale vakantiepark en accommodatietype kunt kiezen!
Bekijk aanbieding

Met zijn tweeën genieten: Tot 30% korting
Met zijn tweeën genieten: Tot 30% korting
Boek een romantisch verblijf of ga er met zijn tweeën even lekker tussenuit. De tweepersoons accommodaties bij Landal zijn scherp geprijsd. Boek nu jouw verblijf op een van de mooie Landal vakantieparken en ontvang tot 30% korting op jouw verblijf.
Bekijk aanbieding

Extra lang weekend weg: Tot 40% korting
Extra lang weekend weg: Tot 40% korting
Wil je samen met zijn tweetjes of met het hele gezin even lekker er tussenuit? Kies dan voor een lang weekend weg bij Landal GreenParks en geniet 3, 4 of 5 dagen van een heerlijke bungalowvakantie tegen een aantrekkelijke prijs. Boek nu jouw extra lang weekend weg bij Landal en ontvang tot 40% korting.
Bekijk aanbieding

Tot € 60 extra korting met Air Miles
Tot € 60 extra korting met Air Miles
Spaar je Air Miles? Wissel ze in bij Landal en ontvang tot € 60 extra korting op jouw bungalowvakantie. Het verzilveren van je Air Miles gaat heel eenvoudig en je korting wordt direct verrekend met de actuele prijzen. Tip: Soms is er een Landal Miles Only actie of Air Miles Festival actie met extra veel voordeel.
Bekijk Air Miles korting

Flexibel verblijf: Kies zelf uw aankomstdag!
Flexibel verblijf: Kies zelf je aankomstdag!
Op een groot aantal Landal parken is het mogelijk om zelf je aankomstdag te kiezen. Bijkomend voordeel: Je kunt bij Landal een flexibel verblijf met een leuke korting boeken. Een flexibel verblijf is ideaal voor iedereen die zelf wil kunnen bepalen wanneer men op vakantie gaat.
Bekijk flexibel verblijf korting

Arrangementvoordeel

Landal arrangementen zijn aantrekkelijk om te boeken, omdat deze je extra korting geven tijdens jouw vakantie. Het gaat dan om de culinaire arrangementen, familie en actieve arrangementen en parkspecifieke arrangementen. Deze kun je tijdens het boekingsproces bij de stap “extra’s” vinden en eenvoudig toevoegen tijdens het reserveren van jouw vakantie.

Culinaire arrangementen
Culinaire arrangementen
Geld besparen tijdens je vakantie bij Landal? Kies dan uit één van de culinaire arrangementen.

Halfpensionarrangement
Bij het halfpensionarrangement zijn ontbijt en uit-eten (2-gangenmenu) inbegrepen. Bij het halfpensionarrangement zijn zowel ontbijt en uit-eten inbegrepen. Dat scheelt je weer in het moeten doen van boodschappen (gemak) en vooral wanneer je houdt van uiteten en dat al van plan was te gaan doen kun je geld besparen. Het enige wat je nog bijbetaalt zijn de consumpties. Wanneer je de rekeningen naast elkaar legt van gewoon uiteten gaan en met een arrangement, dan scheelt dat echt geld.

Uit-eten arrangement
Bij het Uit-eten arrangement is het uit-eten inbegrepen (2-gangenmenu). Tip: Wanneer je drie, vier of vijf dagen uiteten gaat hoef je geen keuze te maken uit een voor- of nagerecht, je ontvangt in dat geval namelijk een 3-gangenmenu voor de prijs van het 2-gangenmenu. Bij het uit-eten arrangement geldt precies hetzelfde m.b.t. uit-eten gaan en de korting die je ontvangt. Vooral wanneer je bij het uit-eten arrangement kiest voor 3, 4 of 5 dagen. Daarbij bespaar je echt vakantiegeld dat je kunt uitgeven aan andere leuke dingen op vakantie, bijvoorbeeld een dagje uit.

Familie en actieve arrangementen
Familie en Actieve arrangementen
Ben je van plan op vakantie het een en andere te gaan ondernemen? Bijvoorbeeld fietsen huren, bowlen of midgetgolfen? Dan zijn er een aantal Familie en Actieve arrangementen waarmee je geld kunt besparen. De activiteiten los reserveren op het park kan duurder uitvallen. Boek deze activiteiten daarom vooraf om geld te besparen.

Kids-arrangement
Het kids-arrangement geeft korting op activiteiten en smullen, namelijk: een activiteit ondernemen met het Fun & Entertainment-team van Landal, een rondje midgetgolf spelen en een lekkere snackbox uit de snackbar.

Fietsarrangement
Wil je graag fietsen op vakantie maar geen last hebben van een vervelende fietsendrager met fietsen op de auto? Kies dan voor het Landal fietsarrangement. Bij dit arrangement staat er bij aankomst op het park een huurfiets voor je klaar. Hiermee kun je de mooie omgeving op en en rondom het park verkennen. Het fietsarrangement is ook nog eens betaalbaar. Voor een lage prijs kun je een huurfiets uitkiezen, bijvoorbeeld een gewone fiets, e-bike of mountainbike.

Parkspecifieke arrangementen
Parkspecifieke arrangementen
Vrijwel alle Landal parken hebben een arrangement specifiek gericht op de omgeving of faciliteiten van het vakantiepark. Je kunt de parkspecifieke arrangementen vinden onder de stap ‘Extra’s’ tijdens het boekingsproces. Je vindt daar een overzicht van alle mogelijke arrangementen op het bungalowpark van jouw keuze.

Belangrijke tip!
Boek je arrangement(en) direct bij de reservering van jouw accommodatie. Je ontvangt dan namelijk meteen jouw korting!

Vraag & Antwoord

Waar kan ik Landal kortingscodes vinden?
Landal GreenParks heeft weleens vouchers met daarop een kortingscode. Dit soort kortingscodes worden verspreid op internet, maar eigenlijk mag dat niet. Deze vouchers (b.v. € 100, € 50, € 30 en € 45 vouchers voor een weekend, midweek of week) zijn namelijk alleen geldig voor de personen die daadwerkelijk de vouchers hebben ontvangen. Wees dus voorzichtig met het gebruik van kortingscodes die je op sommige websites kunt vinden. Bij aankomst op het park bestaat de kans dat er gevraagd wordt de kortingsvoucher te tonen die je gebruikt hebt tijdens het boeken.

Wat zijn de Landal HEMA Bungalowweken?
Om de zoveel tijd heeft Landal GreenParks in samenwerking met HEMA een speciale actie: De HEMA Bungalowweken. Bij deze aanbieding kun je een weekend-, midweek- of weekvoucher kopen en daarmee extra voordelig een bungalow boeken bij Landal. De vouchers zijn te koop in de HEMA winkels in Nederland en online via HEMA Tickets.

De Landal HEMA bungalowvouchers zijn aantrekkelijk wanneer je voordelig een vakantie wilt boeken buiten de schoolvakanties. De vouchers zijn namelijk niet te gebruiken voor schoolvakanties. Aan de bonnen zitten ook nog enkele andere voorwaarden zoals dat je alleen standaard bungalows kunt boeken en je hebt niet de keuze uit het volledige aanbod met vakantieparken.

Wat is de Landal ANWB aanbieding?
Landal GreenParks heeft in samenwerking met de ANWB een kortingsactie. Bij deze aanbieding ontvang je tot € 50 extra korting op een geselecteerd aanbod met parken in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Ook ontvang je gratis wandel- en fietsroutes, gratis wandel- en fietskaart en gratis rugzak met lekkers.

De Landal ANWB korting is alleen geldig voor ANWB-leden. Mocht je dat nog niet zijn en toch gebruik willen maken van de aanbieding dan kun je lid worden voor € 15 per jaar. Hou er in dat geval wel rekening mee dat je extra korting dan nog maar € 35 bedraagt. Maar daar bovenop ontvang je ook de extra’s.

Is een vakantie boeken via BungalowSpecials goedkoper dan direct bij Landal.nl zelf?
Nee, de prijzen van BungalowSpecials en Landal.nl zijn hetzelfde. Wel is het zo dat de beschikbaarheid kan afwijken. Dat wil zeggen dat soms Landal Greenparks geen beschikbaarheid meer heeft voor een bepaalde periode, maar BungalowSpecials wel of andersom.

De grootste keuze uit bungalowtypes heb je via Landal.nl zelf, voor sommige parken staan op BungalowSpecials namelijk niet alle bungalowtypes vermeld, dat geldt ook voor het aanbod met parken waar je kunt boeken.

Tip: BungalowSpecials heeft speciaal voor ouders met een baby / jong kind, Baby Specials beschikbaar.

Wat is een Baby Special bij BungalowSpecials?
Wanneer je een Landal vakantie boekt via BungalowSpecials kun je kiezen voor een Baby Special. Bij zo’n Special=aanbieding ontvang je een gratis kinderpakket. Dit pakket, speciaal voor gezinnen met kleine kinderen, bestaat uit een kinderbed (exclusief bedlinnen) en een kinderstoel.

Hoe kan ik Landal GreenParks bereiken?
Je kunt Landal greenParks op 3 manieren bereiken: via de chat, mail of telefoon (0900-8842, gebruikelijke belkosten).

Landal korting met de Postcodeloterij Voordeelagenda 2020?

Wanneer je vast lid bent van de Postcodeloterij (=maandelijks meespelen) ontvang je ieder jaar de Postcodeloterij Voordeelagenda. In deze agenda zitten allerlei kortingscoupons. Daar zit ook vrijwel altijd een voordeelbon van Landal GreenParks bij. Dat is ook het geval bij de Postcodeloterij Voordeelagenda Editie 2020.

Er is wat onduidelijkheid over wanneer je als lid van de Postcodeloterij nu in aanmerking komt voor de Voordeelagenda. Krijg je als nieuw lid ook de Voordeelagenda of alleen wanneer je al een paar keer hebt meegespeeld?

Uit de informatie van de Postcodeloterij kun je alleen opmaken dat iedereen die deelneemt aan de Postcode Loterij in de maand december (meestal in de eerste of tweede week) de Voordeelagenda krijgt toegestuurd.

Nu zijn er gevallen bekend van mensen die al een hele tijd meespelen met de Postcodeloterij maar geen Voordeelagenda hebben ontvangen, terwijl nieuwe leden of leden die nog maar kort meespelen wel de agenda hebben ontvangen.

Een goede tip van andere leden van de Postcodeloterij is wanneer je geen Voordeelagenda hebt ontvangen en je bent lid van de Postcodeloterij je het beste even contact op kunt nemen met de klantenservice (Tel. 088-0201010).

Wat je ook kunt doen is de Postcodeloterij Voordeelagenda tweedehands kopen via Marktplaats. Meestal zijn daar wel een aantal advertenties te vinden van mensen die hun Voordeelagenda graag willen verkopen voor een paar euro. Let er wel op dat wanneer je de agenda van iemand anders koopt dat de voordeelcoupons aanwezig zijn in de agenda.

Reviews Landal GreenParks

Wil je graag weten hoe de vakantieparken van Landal GreenParks worden beoordeeld? Bij ieder Landal park vind je reviews van parkgasten (Reevoo). Je kunt ook terecht bij een aantal goede reiswebsites waar je ervaringen van anderen met deze vakantiepark aanbieder kunt lezen. Zo kom je o.a. te weten bij welk Landal park je beter wel of niet een vakantie kunt boeken of waar je extra op moet letten. Ook handig voor wanneer je zelf een review over een Landal park wilt plaatsen.

BungalowSpecials.nl
Op BungalowSpecials.nl vind je veel reviews over de Landal parken in Nederland, België en Duitsland. De beoordelingen zijn betrouwbaar en goed onderbouwd.

Zoover.nl
Op Zoover staan meeste en beste reviews over Landal vakantieparken. De reiservaringen zijn eerlijk en goed onderbouwd. In één oogopslag zie je ook welke vakantiepark eigenschappen goed en slecht scoren. Er is ook de mogelijkheid om reviews van elkaar te beoordelen. Regelmatig worden bij deze reiswebsite beoordelingen geplaatst.

Bungalows.nl
Op Bungalows.nl vind je best goede reviews over Landal parken. De reviews zijn vaak niet zo uitgebreid als bij Zoover.nl of TrustPilot. Soms zit er best wel wat tijd tussen de parkbeoordelingen. Tip: We kregen een schermpje te zien waarin achternaam en e-mailadres kon worden ingevuld voor een kortingscode van € 7 voor de eerstvolgende boeking en de nieuwsbrief. Ook handig is dat je hier je VVV cadeaubon kunt verzilveren.

TrustPilot
Op TrustPilot vind je betrouwbare reviews over Landal bungalowparken. Op de meeste reviews wordt ook door Landal GreenParks gereageerd, bijvoorbeeld bij klachten. Net als bij Zoover.nl worden hier regelmatig parkbeoordelingen geplaatst.

TripAdvisor.nl
De bekende reiswebsite TripAdvisor heeft net als Zoover hele betrouwbare reviews over Landal vakantieparken. Het aantal parkervaringen is (nog) wel een heel stuk lager dan die van Zoover en TrustPilot.