Landal Korting 2020 Last minutes en Aanbiedingen

Landal korting in 2020? Dat kan met één van deze last minutes of aanbiedingen. Wil je graag snel op vakantie? Dan ontvang je een hoge last minute korting. Boek je ruime tijd van te voren? Dan ontvang je een aantrekkelijke vroegboekkorting.

Topaanbiedingen

januari/februari Last Minutes: Tot 45% korting
januari/februari Last Minutes: Tot 45% korting

Beleef de winter op één van de mooie 90 vakantieparken van Landal GreenParks. Geniet van de natuur en vele faciliteiten en leuke activiteiten op het vakantiepark. De Landal parken hebben sfeervolle accommodaties, Fun & Entertainment, diverse binnen- en buitenfaciliteiten, zwemplezier en ontmoet Bollo de Beer. Je ontvangt tot 45% korting op een last minute in de januari of februari.
Bekijk januari/februari Last Minutes

Voorjaarsvakantie 2020: Tot 35% korting
Voorjaarsvakantie 2020: Tot 35% korting

Landal GreenParks heeft de aanbieding voor voorjaarsvakantie 2020 nog aantrekkelijker gemaakt. In plaats van tot 30% korting, ontvang je nu tot 35% korting op je verblijf. De voorjaarsvakantie is ideaal om er samen op uit te trekken. Maak een mooie wandel- of fietstocht door de natuur. Is het buiten wat minder weer of blijf je liever op het park? Op veel Landal parken zijn ook allerlei leuke binnenactiviteiten te ondernemen zoals bowlen, sporten, beauty & wellness, zwemmen of lekker samen uit eten gaan in het parkrestaurant.
Bekijk aanbieding

Voorjaarsvakantie 2020 bij Hof van Saksen: Tot 35% korting
Voorjaarsvakantie 2020 bij Hof van Saksen: Tot 35% korting

Geniet van een heerlijk luxe voorjaarsvakantie bij Hof van Saksen met heel veel speelplezier voor kinderen, comfortabele en luxe accommodaties, superleuk zwembad met spectaculaire waterglijbanen en wildwaterbaan en ga lekker uit eten bij één van de goede restaurants op het park. Kies voor buitengewoon genieten, boek je voorjaarsvakantie bij Hof van Saksen en krijg tot 35% korting.
Bekijk aanbieding

Voorjaar 2020: Tot 30% korting
Voorjaar 2020: Tot 30% korting

Beleef een onvergetelijke vakantie dit voorjaar. Trek erop uit te voet of met de fiets en zie de natuur opbloeien. Ook op het vakantiepark zelf is van alles te doen zoals gezellig zwemmen, uit eten gaan, midgetgolfen, waterfietsen, bowlen, fitness of wellness. Ook voor kinderen is er veel te doen zoals een Fun & Entertainment-programma en indoorspeelparadijs. Geniet van een heerlijke vakantie in het voorjaar bij Landal GreenParks en ontvang tot 30% korting.
Bekijk aanbieding

Meivakantie 2020: Tot 20% korting
Meivakantie 2020: Tot 20% korting
Geniet van een onvergetelijke meivakantie op één van de mooie vakantieparken van Landal GreenParks. In de meivakantie staat de natuur in volle bloei en is deze super mooi. Op de Landal parken is van alles te beleven tijdens de meivakantie, er zijn zowel leuke binnen- als buitenactiviteiten zoals waterfietsen, diverse sporten, knutselen in de Bollo Club, live entertainment, gezellig uit eten gaan en nog veel meer. Boek nu jouw meivakantie en ontvang tot 20% korting op je verblijf.
Bekijk aanbieding

Zomervakantie 2020: Tot 20% korting
Zomervakantie 2020: Tot 20% korting
Boek nu alvast jouw zomervakantie bij Landal GreenParks en je weet zeker dat je op je favoriete vakantiepark en in de leukste en mooiste accommodatie kunt verblijven + je ontvangt tot 20% vroegboekkorting. Tijdens de zomervakantie worden er allerlei leuke zomeractiviteiten georganiseerd voor alle leeftijden. Veel Landal parken hebben een ruim aanbod met binnen- en buitenfaciliteiten zoals een zwembad voor een heerlijk duik in verfrissend water, tennisbanen, bowlingbanen, indoor speeltuin, buitenspeeltuinen, Bollo Club, kinderboerderij, waterfietsen en nog veel meer! In de directe omgeving van het park kun je heerlijk wandelen en fietsen.
Bekijk aanbieding

Tip! Vernieuwde Landal Het Vennenbos: Tot 35% korting

Tip! Vernieuwde Landal Het Vennenbos: Tot 35% korting
Landal Het Vennenbos heeft al flink wat vernieuwingen ondergaan de afgelopen tijd: vernieuwde bungalows (nu ook leuke kinderbungalows!) en nieuwe Brasserie + nieuw pizza-/pastarestaurant (Pizza Limone) in het Park Plaza. Het vernieuwde indoorspeelparadijs en vernieuwde subtropisch zwemparadijs met eiland, grote boomhut, glijbanen en klimelementen zijn onlangs geopend. Boek nu en ontvang tot 35% korting!
Bekijk aanbieding

Nieuw! Trechterglijbaan Hof van Saksen

Ontdek Hof van Saksen en haar spectaculaire glijbanen: Tot 35% korting
Ontdek Hof van Saksen en haar spectaculaire glijbanen: Tot 35% korting
Wil jij de langste trechterglijbaan van de wereld (Saltato) op Hof van Saksen uitproberen? Boek nu en ontvang tot 35% korting. Deze splinternieuwe glijbaan is 195 meter lang, heeft vier trechters met een doorsnede van 5 meter en spectaculaire lichteffecten. Je vakantie bij Hof van Saksen is inclusief onbeperkt toegang tot het zwemparadijs met o.a. wildwaterbaan en 4 unieke glijbanen!
Bekijk aanbieding

Last Minutes

januari/februari Last Minutes: Tot 45% korting
januari/februari Last Minutes: Tot 45% korting

Ga deze winter even lekker op vakantie naar één van de mooie 90 vakantieparken van Landal GreenParks. Een vakantie in januari of februari is extra voordelig (je ontvangt tot 45% korting) en je hebt een ruime keuze uit sfeervolle en comfortabele accommodaties. Kies voor een verblijf in het bos, aan het strand of water of breng jouw vakantie door in de bergen. Veel Landal parken hebben een ruim aanbod leuke binnen- en buitenfaciliteiten, waterpret, Fun & Entertainment-programma en Bollo de Beer.
Bekijk januari/februari Last Minutes

Hof van Saksen Last Minutes: Tot 30% korting
Hof van Saksen januari/februari Last Minutes: Tot 30% korting

Beleef een unieke last minute vakantie bij het luxe vakantieresort Hof van Saksen. Nu tot 30% korting op de last minutes! Dit luxe vakantiepark in Drenthe heeft veel te bieden voor jong en oud. Zo zijn een mooi design zwembad met snelle glijbanen, indoorspeelparadijs Harrewar, Kinder Academies, diverse restaurants, uitgebreide Spa & Wellness en veel indoor en outdoor activiteiten.
Bekijk Hof van Saksen Last Minutes

Voorjaarsvakantie 2020 Last Minutes: Tot 35% korting
Voorjaarsvakantie 2020 Last Minutes: Tot 35% korting

Landal GreenParks heeft de boekingsprijzen voor voorjaarsvakantie 2020 nog aantrekkelijker gemaakt. In plaats van tot 30% korting, ontvang je nu maar liefst tot 35% korting op je verblijf. De voorjaarsvakantie is fantastosch om er samen op uit te trekken. Maak een heerlijke wandel- of fietstocht door de natuur. Is het buiten wat minder goed weer of blijf je liever op het vakantiepark? Op veel Landal vakantieparken zijn ook diverse leuke binnenactiviteiten te ondernemen zoals bowlen, sporten, beauty & wellness, zwemmen of lekker samen uit eten gaan in het restaurant op het park.
Bekijk voorjaarsvakantie Last Minutes

Voorjaarsvakantie 2020 Last Minutes Hof van Saksen: Tot 35% korting
Voorjaarsvakantie 2020 Last Minutes Hof van Saksen: Tot 35% korting

Geniet van een onvergetelijke en luxe voorjaarsvakantie bij vakantieresort Hof van Saksen met heel veel speelplezier voor kinderen, comfortabele en luxe accommodatie, leuk zwembad met gave waterglijbanen en wildwaterbaan en ga lekker uit eten bij één van de goede restaurants op het vakantiepark. Kies voor buitengewoon genieten, boek je voorjaarsvakantie bij Hof van Saksen en krijg tot 35% korting.
Bekijk Hof van Saksen voorjaarsvakantie Last Minutes

Voorjaar 2020 Last Minutes: Tot 30% korting
Voorjaar 2020 Last Minutes: Tot 30% korting

Beleef een fantastische vakantie dit voorjaar. Maak een heerlijke wandel- of fietstocht en zie de natuur opbloeien. Ook op het vakantiepark zelf is van alles te doen zoals gezellig uit eten gaan, zwemmen, tennissen, golfen, waterfietsen, bowlen, klimmen of wellness. Ook voor kinderen is er veel te doen zoals een Fun & Entertainment-programma en indoorspeelparadijs. Geniet van een onvergetelijke vakantie in het voorjaar bij Landal GreenParks en ontvang tot 30% korting.
Bekijk aanbieding

Veluwe Last Minutes: Tot 35% korting
Veluwe Last Minutes: Tot 35% korting

Geniet van een heerlijke vakantie op de Veluwe. Je boekt nu extra voordelig een vakantie bij een Landal park op de Veluwe. Je ontvangt nu tot 35% last minute korting. Je kunt een keuze maken uit 8 mooie Landal parken op de Veluwe. Deze vakantieparken liggen midden in het groen en hebben veel leuke binnen- en buitenactiviteiten.
Bekijk Veluwe Last Minutes

Limburg Last Minutes: Tot 30% korting
Limburg Last Minutes: Tot 30% korting

Ontdek het mooie Limburg met prachtige heuvellandschappen en een heerlijk bourgondisch leven. Je ontvangt nu tot 30% last minute korting bij alle 7 mooie Landal parken in Limburg. Deze parken liggen midden in de Limburgse natuur en hebben een uitgebreid aanbod met binnen- en buitenfaciliteiten zoals een restaurant, zwembad, diverse sporten en fun & entertainment voor jong en oud.
Bekijk Limburg Last Minutes

Top 10 Last Minutes: Tot 45% korting
Top 10 Last Minutes: Tot 45% korting

Wil je graag snel op vakantie, maar weet je nog niet zo goed naar wel Landal park je wilt gaan? Kijk dan eens naar de top 10 last minutes. Landal selecteert iedere week 10 top parken waar je een heerlijke vakantie kunt vieren. De accommodaties bij deze parken zijn heel populair, wacht daarom niet te lang met boeken! Kies je voor een last minute uit de top 10 dan ontvang je tot 45% korting!
Bekijk Top 10 Last Minutes

Subtropische last minutes: Tot 35% korting + Gratis tickets zwemparadijs
Subtropische last minutes: Tot 35% korting + Gratis tickets zwemparadijs
Speciaal voor de Landal parken met (subtropisch) zwemparadijs is er een subtropische last minute korting beschikbaar. Hierbij ontvang je tot 35% korting op jouw vakantie + onbeperkt toegang tot het subtropisch zwembad. Naast korting ontvang je tickets voor onbeperkt toegang tot het subtropisch zwemparadijs. Tip: In Nederland zijn er 2 Landal vakantieparken met een subtropisch zwemparadijs: Het Vennenbos (Noord-Brabant) en De Lommerbergen (Limburg).
Bekijk subtropische Last Minutes

Hof van Saksen, Buitengewoon genieten, Reserveer direct

Aanbiedingen

Winter 2020: Tot 45% korting
Winter 2020: Tot 45% korting

De winter is een hele bijzonder periode van het jaar om een winter verblijf te boeken bij één van de parken van Landal GreenParks. Ook in de winter kun je veel leuke activiteiten ondernemen. Maak een heerlijke wandeling door de natuur (ook aan de kust is het genieten!), op het park kun je allerlei binnenactiviteiten ondernemen zoals bowlen, zwemmen en sporten. Voor jong en oud worden ook diverse activiteiten georganiseerd door het Fun & Entertainmentteam. Boek nu jouw winterverblijf en ontvang tot 45% korting.
Bekijk aanbieding

Voorjaarsvakantie 2020: Tot 35% korting
Voorjaarsvakantie 2020: Tot 35% korting

Vier de voorjaarsvakantie gezellig samen. Deze vakantie is ideaal om er samen op uit te trekken en de natuur te beleven tijdens een mooie wandeling of fietstocht. Is het buiten wel mooi weer, maar wil je liever het park niet af? Er zijn ook allerlei leuke buitenactiviteiten zoals midgetgolf, waterfietsen, tennissen, lasergun, boogschieten en nog veel meer. Mocht het buiten toch een keer wat minder weer zijn, op veel Landal parken zijn diverse activiteiten te ondernemen zoals bowlen, sporten, beauty & wellness, zwemmen of lekker uit eten gaan in het parkrestaurant. Boek nu jouw voorjaarsvakantie met tot 35% korting.
Bekijk aanbieding

Voorjaarsvakantie 2020 Hof van Saksen: Tot 35% korting
Voorjaarsvakantie 2020 Hof van Saksen: Tot 35% korting

Geniet van onvergetelijke en luxe voorjaarsvakantie bij vakantieresort Hof van Saksen met superveel speelplezier voor kinderen, comfortabele en luxe vakantiehuis, waanzinnig leuk zwembad met hele gave waterglijbanen en wildwaterbaan en ga lekker uit eten bij één van de goede restaurants op het resort. Kies voor een luxe verblijf bij Hof van Saksen deze voorjaarsvakantie en krijg tot 35% korting.
Bekijk aanbieding

Voorjaar 2020: Tot 30% korting
Voorjaar 2020: Tot 30% korting

Geniet van het voorjaar op één van de mooie vakantieparken van Landal GreenParks in binnen- of buitenland. Je hebt een ruime keuze uit sfeervolle accommodaties, vele binnen- en buitenfaciliteiten, veel waterpret, voor jong en oud is er een leuk Fun & Entertainment-programma en ook Bollo de Beer aanwezig. Ontvang tot 30% korting op je verblijf in het voorjaar!
Bekijk aanbieding

Pasen 2020: Tot 20% korting
Pasen 2020: Tot 20% korting

Geniet samen van een onvergetelijk paasverblijf op één van de mooie Landal parken. Vooral de parken in Nederland zijn populair om het paasweekend te vieren. Even lekker er tussen uit in eigen land! Op de parken worden allerlei leuke paasactiviteiten georganiseerd. Ook leuk om te doen zijn activiteiten op het vakantiepark zoals bowlen, spelen in het indoor speelparadijs, lekker uit eten gaan bij het parkrestaurant, Bollo de Beer ontmoeten of wandelen / fietsen door de natuur, bijvoorbeeld door de bossen, over de heide velden of langs de kust. Boek je paasweekend bij Landal GreenParks en ontvang tot 20% korting.
Bekijk aanbieding

Meivakantie 2020: Tot 20% korting
Meivakantie 2020: Tot 20% korting
Geniet van een heerlijke meivakantie op één van de mooie vakantieparken van Landal GreenParks. In de meivakantie staat de natuur in volle bloei en is deze op zijn mooist. Op de Landal parken is van alles te beleven tijdens de meivakantie, er zijn zowel leuke binnen- als buitenactiviteiten zoals tennissen, bowlen, waterfietsen, knutselen in de Bollo Club, live entertainment, gezellig uit eten gaan en nog veel meer. Boek nu jouw meivakantie en ontvang tot 20% korting op je verblijf.
Bekijk aanbieding

Hemelvaart 2020: Tot 20% korting
Hemelvaart 2020: Tot 20% korting

Geniet van een heerlijk lang weekend weg met Hemelvaart. Ga lekker wandelen of fietsen door de natuur (bossen, strand heide of bergen), beleef veel zwemplezier in het zwembad, ga lekker uit eten bij het parkrestaurant, geef kindervriend Bollo een knuffel of maak een keuze uit een van de vele leuke binnen- en buitenfaciliteiten zoals midgetgolfbaan, tennisbanen, bowlingbanen, speeltuinen of waterfietsen. Boek nu jouw lang weekend weg met Hemelvaart en ontvang tot 20% korting op je verblijf.
Bekijk aanbieding

Pinksteren 2020: Tot 20% korting
Pinksteren 2020: Tot 20% korting

Beleef een onvergetelijke Pinksteren bij Landal GreenParks. Kies voor een vakantiepark in het bos, aan de kust of in de bergen. Bij Landal kun je alle kanten op en er is daarom voor iedereen een passend verblijf te vinden op één van de mooie 90 Landal parken in binnen- en buitenland. Geniet samen met zijn tweetjes, het gezin of de hele familie van leuke activiteiten op of rondom eht park zoals zwemmen, midgetgolfen, tennissen, gezellig uit eten gaan, dagje pretpark of citytrip. Je ontvangt tot 20% korting op jouw lang weekend Pinksteren.
Bekijk aanbieding

Zomervakantie 2020: Tot 20% korting
Zomervakantie 2020: Tot 20% korting
Boek nu alvast jouw zomervakantie bij Landal GreenParks en je weet zeker dat je op je favoriete vakantiepark en in de leukste en mooiste accommodatie kunt verblijven. Tijdens de zomervakantie worden er leuke zomeractiviteiten georganiseerd voor jong en oud. Veel Landal parken hebben veel binnen- en buitenfaciliteiten zoals een zwembad voor een heerlijk frisse duik in verkoelend water, tennisbanen, bowlingbanen, indoor speeltuin, buitenspeeltuinen, Bollo Club, kinderboerderij, waterfietsen en nog veel meer! Wanneer je nu jouw zomervakantie boekt bij Landal ontvang je tot 20% korting op je verblijf!
Bekijk aanbieding

Subtropisch zwemplezier: Tot 35% korting
Subtropisch zwemplezier: Tot 35% korting
Bij Landal GreenParks kun je ongeacht het weertype altijd lekker subtropisch zwemmen. 2 Parken in Nederland hebben een subtropisch zwemparadijs: Het Vennenbos (Noord-Brabant) en De Lommerbergen (limburg). Landal heeft ook nog 7 andere vakantieparken met zwemparadijzen. Boek nu jouw vakantie bij een Landal park met een zwemparadijs en ontvang tot 35% korting op je verblijf!
Bekijk aanbieding

Met zijn tweeën genieten: Tot 30% korting
Met zijn tweeën genieten: Tot 30% korting
Boek een romantisch verblijf of ga er met zijn tweeën even lekker tussenuit. De tweepersoons accommodaties bij Landal zijn scherp geprijsd. Boek nu jouw verblijf op een van de mooie Landal vakantieparken en ontvang tot 30% korting op jouw verblijf.
Bekijk aanbieding

Extra lang weekend weg: Tot 45% korting
Extra lang weekend weg: Tot 45% korting
Wil je samen met zijn tweetjes of met het hele gezin even lekker er tussenuit? Kies dan voor een lang weekend weg bij Landal GreenParks en geniet 3, 4 of 5 dagen van een heerlijke bungalowvakantie tegen een aantrekkelijke prijs. Boek nu jouw extra lang weekend weg bij Landal en ontvang tot 45% korting.
Bekijk aanbieding

Tot € 60 extra korting met Air Miles
Tot € 60 extra korting met Air Miles
Spaar je Air Miles? Wissel ze in bij Landal en ontvang tot € 60 extra korting op jouw bungalowvakantie. Het verzilveren van je Air Miles gaat heel eenvoudig en je korting wordt direct verrekend met de actuele prijzen. Tip: Soms is er een Landal Miles Only actie of Air Miles Festival actie met extra veel voordeel.
Bekijk Air Miles korting

Flexibel verblijf: Kies zelf uw aankomstdag!
Flexibel verblijf: Kies zelf je aankomstdag!
Op een groot aantal Landal parken is het mogelijk om zelf je aankomstdag te kiezen. Bijkomend voordeel: Je kunt bij Landal een flexibel verblijf met een leuke korting boeken. Een flexibel verblijf is ideaal voor iedereen die zelf wil kunnen bepalen wanneer men op vakantie gaat.
Bekijk flexibel verblijf korting

Arrangementvoordeel

Landal arrangementen zijn aantrekkelijk om te boeken, omdat deze je extra korting geven tijdens jouw vakantie. Het gaat dan om de culinaire arrangementen, familie en actieve arrangementen en parkspecifieke arrangementen. Deze kun je tijdens het boekingsproces bij de stap “extra’s” vinden en eenvoudig toevoegen tijdens het reserveren van jouw vakantie.

Culinaire arrangementen
Culinaire arrangementen
Geld besparen tijdens je vakantie bij Landal? Kies dan uit één van de culinaire arrangementen.

Halfpensionarrangement
Bij het halfpensionarrangement zijn ontbijt en uit-eten (2-gangenmenu) inbegrepen. Bij het halfpensionarrangement zijn zowel ontbijt en uit-eten inbegrepen. Dat scheelt je weer in het moeten doen van boodschappen (gemak) en vooral wanneer je houdt van uiteten en dat al van plan was te gaan doen kun je geld besparen. Het enige wat je nog bijbetaalt zijn de consumpties. Wanneer je de rekeningen naast elkaar legt van gewoon uiteten gaan en met een arrangement, dan scheelt dat echt geld.

Uit-eten arrangement
Bij het Uit-eten arrangement is het uit-eten inbegrepen (2-gangenmenu). Tip: Wanneer je drie, vier of vijf dagen uiteten gaat hoef je geen keuze te maken uit een voor- of nagerecht, je ontvangt in dat geval namelijk een 3-gangenmenu voor de prijs van het 2-gangenmenu. Bij het uit-eten arrangement geldt precies hetzelfde m.b.t. uit-eten gaan en de korting die je ontvangt. Vooral wanneer je bij het uit-eten arrangement kiest voor 3, 4 of 5 dagen. Daarbij bespaar je echt vakantiegeld dat je kunt uitgeven aan andere leuke dingen op vakantie, bijvoorbeeld een dagje uit.

Familie en actieve arrangementen
Familie en Actieve arrangementen
Ben je van plan op vakantie het een en andere te gaan ondernemen? Bijvoorbeeld fietsen huren, bowlen of midgetgolfen? Dan zijn er een aantal Familie en Actieve arrangementen waarmee je geld kunt besparen. De activiteiten los reserveren op het park kan duurder uitvallen. Boek deze activiteiten daarom vooraf om geld te besparen.

Kids-arrangement
Het kids-arrangement geeft korting op activiteiten en smullen, namelijk: een activiteit ondernemen met het Fun & Entertainment-team van Landal, een rondje midgetgolf spelen en een lekkere snackbox uit de snackbar.

Fietsarrangement
Wil je graag fietsen op vakantie maar geen last hebben van een vervelende fietsendrager met fietsen op de auto? Kies dan voor het Landal fietsarrangement. Bij dit arrangement staat er bij aankomst op het park een huurfiets voor je klaar. Hiermee kun je de mooie omgeving op en en rondom het park verkennen. Het fietsarrangement is ook nog eens betaalbaar. Voor een lage prijs kun je een huurfiets uitkiezen, bijvoorbeeld een gewone fiets, e-bike of mountainbike.

Parkspecifieke arrangementen
Parkspecifieke arrangementen
Vrijwel alle Landal parken hebben een arrangement specifiek gericht op de omgeving of faciliteiten van het vakantiepark. Je kunt de parkspecifieke arrangementen vinden onder de stap ‘Extra’s’ tijdens het boekingsproces. Je vindt daar een overzicht van alle mogelijke arrangementen op het bungalowpark van jouw keuze.

Belangrijke tip!
Boek je arrangement(en) direct bij de reservering van jouw accommodatie. Je ontvangt dan namelijk meteen jouw korting!

Vraag & Antwoord

Waar kan ik Landal kortingscodes vinden?
Landal GreenParks heeft weleens vouchers met daarop een kortingscode. Dit soort kortingscodes worden verspreid op internet, maar eigenlijk mag dat niet. Deze vouchers (b.v. € 100, € 50, € 30 en € 45 vouchers voor een weekend, midweek of week) zijn namelijk alleen geldig voor de personen die daadwerkelijk de vouchers hebben ontvangen. Wees dus voorzichtig met het gebruik van kortingscodes die je op sommige websites kunt vinden. Bij aankomst op het park bestaat de kans dat er gevraagd wordt de kortingsvoucher te tonen die je gebruikt hebt tijdens het boeken.

Wat zijn de Landal HEMA Bungalowweken?
Om de zoveel tijd heeft Landal GreenParks in samenwerking met HEMA een speciale actie: De HEMA Bungalowweken. Bij deze aanbieding kun je een weekend-, midweek- of weekvoucher kopen en daarmee extra voordelig een bungalow boeken bij Landal. De vouchers zijn te koop in de HEMA winkels in Nederland en online via HEMA Tickets.

De Landal HEMA bungalowvouchers zijn aantrekkelijk wanneer je voordelig een vakantie wilt boeken buiten de schoolvakanties. De vouchers zijn namelijk niet te gebruiken voor schoolvakanties. Aan de bonnen zitten ook nog enkele andere voorwaarden zoals dat je alleen standaard bungalows kunt boeken en je hebt niet de keuze uit het volledige aanbod met vakantieparken.

Wat is de Landal ANWB aanbieding?
Landal GreenParks heeft in samenwerking met de ANWB een kortingsactie. Bij deze aanbieding ontvang je tot € 50 extra korting op een geselecteerd aanbod met parken in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Ook ontvang je gratis wandel- en fietsroutes, gratis wandel- en fietskaart en gratis rugzak met lekkers.

De Landal ANWB korting is alleen geldig voor ANWB-leden. Mocht je dat nog niet zijn en toch gebruik willen maken van de aanbieding dan kun je lid worden voor € 15 per jaar. Hou er in dat geval wel rekening mee dat je extra korting dan nog maar € 35 bedraagt. Maar daar bovenop ontvang je ook de extra’s.

Is een vakantie boeken via BungalowSpecials goedkoper dan direct bij Landal.nl zelf?
Nee, de prijzen van BungalowSpecials en Landal.nl zijn hetzelfde. Wel is het zo dat de beschikbaarheid kan afwijken. Dat wil zeggen dat soms Landal Greenparks geen beschikbaarheid meer heeft voor een bepaalde periode, maar BungalowSpecials wel of andersom.

De grootste keuze uit bungalowtypes heb je via Landal.nl zelf, voor sommige parken staan op BungalowSpecials namelijk niet alle bungalowtypes vermeld, dat geldt ook voor het aanbod met parken waar je kunt boeken.

Tip: BungalowSpecials heeft speciaal voor ouders met een baby / jong kind, Baby Specials beschikbaar.

Wat is een Baby Special bij BungalowSpecials?
Wanneer je een Landal vakantie boekt via BungalowSpecials kun je kiezen voor een Baby Special. Bij zo’n Special=aanbieding ontvang je een gratis kinderpakket. Dit pakket, speciaal voor gezinnen met kleine kinderen, bestaat uit een kinderbed (exclusief bedlinnen) en een kinderstoel.

Hoe kan ik Landal GreenParks bereiken?
Je kunt Landal greenParks op 3 manieren bereiken: via de chat, mail of telefoon (0900-8842, gebruikelijke belkosten).

Natuurlijk Landal kortingsbonnen

Natuurlijk Landal kortingsbonnen
‘Natuurlijk’ is het gratis seizoensmagazine van Landal GreenParks. In uitgave Voorjaar 2019 staan 3 kortingsbonnen (zie pagina 53 + 54 in de digitale PDF-versie van het magazine).

Je kunt de volgende kortingsbonnen uitknippen:

Kortingsbon 1: Ontvang 20% korting op de lente- of zomerspeurtocht van OERRR bij alle bezoekerscentra van Natuurmonumenten
Deze kortingsbon is geldig t/m 31 juli 2019 wanneer de coupon inlevert. Maximaal 1 coupon per gezin. Niet geldig in combinatie met andere acties/kortingen. Niet inwisselbaar voor contact geld. Kijk voor locaties en openingstijden op: natuurmonumenten.nl/bezoekerscentra

Kortingsbon 2: Stap nu over naar groene energie van GreenChoice en profiteer van een extra voordelig tarief en gratis BOKS LIVE t.w.v. € 50
Krijg realtime inzicht in je energieverbruik met de BOKS Live-meter. Zo ontdek je snel waar de energieslurpers zitten. Je bespaart hiermee al snel 10% op je energieverbruik. Door energie te besparen draag je bij aan een duurzamer Nederland. Greenchoice helpt je hierbij. Kijk voor het actieaanbod en voorwaarden op greenchoice.nl/landalaanbod

Kortingsbon 3: Gratis zonnebril bij je bestelling
Wanneer je een bestelling plaatst bij een Air Miles Shop ontvang je een gratis zonnebril bij je bestelling. Deze actie geldt voor alle bestellingen bij Air Miles. Het enige wat je hoeft te doen is bij het afrekenen in de Air Miles Shop de kortingscode LGP201803 te gebruiken om de gratis zonnebril in je winkelmandje te leggen. Deze actie loopt t/m 30 juni 2019. De retro Sun Ray zonnebril heeft glazen van categorie 3 met UV 400.

Landal korting met de Postcodeloterij Voordeelagenda?

Wanneer je vast lid bent van de Postcodeloterij (=maandelijks meespelen) ontvang je ieder jaar de Postcodeloterij Voordeelagenda. In deze agenda zitten allerlei kortingscoupons. Daar zit ook vrijwel altijd een voordeelbon van Landal GreenParks bij.

Er is wat onduidelijkheid over wanneer je als lid van de Postcodeloterij nu in aanmerking komt voor de Voordeelagenda. Krijg je als nieuw lid ook de Voordeelagenda of alleen wanneer je al een paar keer hebt meegespeeld?

Uit de informatie van de Postcodeloterij kun je alleen opmaken dat iedereen die deelneemt aan de Postcode Loterij in de maand december (meestal in de eerste of tweede week) de Voordeelagenda krijgt toegestuurd.

Nu zijn er gevallen bekend van mensen die al een hele tijd meespelen met de Postcodeloterij maar geen Voordeelagenda hebben ontvangen, terwijl nieuwe leden of leden die nog maar kort meespelen wel de agenda hebben ontvangen.

Een goede tip van andere leden van de Postcodeloterij is wanneer je geen Voordeelagenda hebt ontvangen en je bent lid van de Postcodeloterij je het beste even contact op kunt nemen met de klantenservice (Tel. 088-0201010).

Wat je ook kunt doen is de Postcodeloterij Voordeelagenda tweedehands kopen via Marktplaats. Meestal zijn daar wel een aantal advertenties te vinden van mensen die hun Voordeelagenda graag willen verkopen voor een paar euro. Let er wel op dat wanneer je de agenda van iemand anders koopt dat de voordeelcoupons aanwezig zijn in de agenda.

Reviews Landal GreenParks

Wil je graag weten hoe de vakantieparken van Landal GreenParks worden beoordeeld? Bij ieder Landal park vind je reviews van parkgasten (Reevoo). Je kunt ook terecht bij een aantal goede reiswebsites waar je ervaringen van anderen met deze vakantiepark aanbieder kunt lezen. Zo kom je o.a. te weten bij welk Landal park je beter wel of niet een vakantie kunt boeken of waar je extra op moet letten. Ook handig voor wanneer je zelf een review over een Landal park wilt plaatsen.

BungalowSpecials.nl
Op BungalowSpecials.nl vind je veel reviews over de Landal parken in Nederland, België en Duitsland. De beoordelingen zijn betrouwbaar en goed onderbouwd.

Zoover.nl
Op Zoover staan meeste en beste reviews over Landal vakantieparken. De reiservaringen zijn eerlijk en goed onderbouwd. In één oogopslag zie je ook welke vakantiepark eigenschappen goed en slecht scoren. Er is ook de mogelijkheid om reviews van elkaar te beoordelen. Regelmatig worden bij deze reiswebsite beoordelingen geplaatst.

Bungalows.nl
Op Bungalows.nl vind je best goede reviews over Landal parken. De reviews zijn vaak niet zo uitgebreid als bij Zoover.nl of TrustPilot. Soms zit er best wel wat tijd tussen de parkbeoordelingen. Tip: We kregen een schermpje te zien waarin achternaam en e-mailadres kon worden ingevuld voor een kortingscode van € 7 voor de eerstvolgende boeking en de nieuwsbrief. Ook handig is dat je hier je VVV cadeaubon kunt verzilveren.

TrustPilot
Op TrustPilot vind je betrouwbare reviews over Landal bungalowparken. Op de meeste reviews wordt ook door Landal GreenParks gereageerd, bijvoorbeeld bij klachten. Net als bij Zoover.nl worden hier regelmatig parkbeoordelingen geplaatst.

TripAdvisor.nl
De bekende reiswebsite TripAdvisor heeft net als Zoover hele betrouwbare reviews over Landal vakantieparken. Het aantal parkervaringen is (nog) wel een heel stuk lager dan die van Zoover en TrustPilot.