Landal Korting 2021-2022 Last minutes en Aanbiedingen

Landal Korting 2021-2022 Last minutes en Aanbiedingen
Landal korting in 2021 of 2022? Dat kan met één van deze last minutes of aanbiedingen. Wil je graag snel op vakantie? Dan ontvang je een hoge last minute korting. Boek je ruime tijd van te voren? Dan ontvang je een aantrekkelijke vroegboekkorting.

VAKANTIEAANBIEDING
september / oktober Last MinutesTot 40% korting
Nazomer Last MinutesTot 40% korting
Herfstvakantie Last MinutesTot 40% korting
Top 8 Last MinutesTot 40% korting
Subtropische korting SPECIALTot 40% korting
Midweek AanbiedingTot 40% korting
Weekend AanbiedingTot 40% korting
Met zijn tweeën genietenTot 40% korting
Hof van Saksen aanbiedingenTot 40% korting
SinterklaasTot 40% korting
KerstvakantieTot 20% vroegboekkorting
Winter 2022Tot 20% vroegboekkorting
Winter 2022Tot 20% vroegboekkorting
Voorjaar 2022Tot 20% vroegboekkorting
Pasen 2022Tot 20% vroegboekkorting
Meivakantie 2022Tot 20% vroegboekkorting
Hemelvaart 2022Tot 20% vroegboekkorting
Pinksteren 2022Tot 20% vroegboekkorting
Zomervakantie 2022Tot 20% vroegboekkorting

Last Minutes

september / oktober Last Minutes: Tot 40% korting
september / oktober Last Minutes: Tot 40% korting

Ga er even lekker tussenuit in de maand september of oktober en geniet van een fantastische last minute vakantie op een Landal vakantiepark. Landal GreenParks heeft een aanbod met meer dan 90 vakantieparken in Nederland en het buitenland. Je kunt een keuze maken uit sfeervolle accommodaties (tot 32 personen). Veel parken hebben een Fun & Entertainment-programma, diverse binnen- en buitenfaciliteiten, zwemplezier en Bollo de Beer. Boek je last minute voor de maand september of oktober en ontvang tot 40% korting!
september / oktober Last Minutes

Hof van Saksen september / oktober Last Minutes: Tot 40% korting
Hof van Saksen september / oktober Last Minutes: Tot 40% korting

Beleef een unieke last minute vakantie bij het luxe vakantieresort Hof van Saksen. Nu tot 40% korting op de last minutes voor de maanden september en oktober. Dit luxe vakantiepark in Drenthe heeft veel te bieden voor jong en oud zoals een luxe design zwembad (met o.a. snelle glijbanen), indoorspeelparadijs, Kinder Academies, diverse restaurants, uitgebreide Spa & Wellness en veel indoor en outdoor activiteiten.
Bekijk Hof van Saksen september / oktober Last Minutes

Herfstvakantie Last Minutes: Tot 40% korting
Herfstvakantie Last Minutes: Tot 40% korting

Beleef een onvergetelijke herfstvakantie op één van de 90 prachtige parken van Landal GreenParks. Kies voor een vakantiepark in de bergen, aan de kust of in het bos. Ook heb je een ruime keuze uit sfeervolle accommodaties (tot 32 personen). Op heel veel vakantieparken is een Fun & Entertainment-programma voor jong en oud en er zijn diverse binnen- en buitenfaciliteiten. Ontvang tot 40% korting op jouw herfstvakantie.
Bekijk herfstvakantie Last Minutes

Nazomer Last Minutes: Tot 40% korting
Nazomer Last Minutes: Tot 40% korting

Bij Landal GreenParks beleef je een heerlijke nazomer vakantie met keuze uit meer dan 90 parken in binnen- en buitenland. In de nazomer kun je nog genieten van een heerlijk zonnetje en dat leent zich perfect voor het ondernemen van leuke buitenactiviteiten zoals (midget)golf, tennis, waterfietsen, spelen in de speeltuin, bezoek brengen aan de dierenweide of het maken van een mooie wandel- of fietstocht. Mocht het buiten wat minder weer zijn, er zijn ook leuke binnenactiviteiten te ondernemen op het park. Boek nu jouw nazomer vakantie en ontvang tot 40% last minute korting!
Bekijk nazomer Last Minutes

Midweek Last Minutes: Tot 40% korting
Midweek Last Minutes: Tot 40% korting

Ga er even lekker een midweek tussenuit. Geniet van een vakantie dicht bij huis op een Landal park midden in de natuur. Ideaal om te wandelen of fietsen door de opbloeiende natuur. Keuze uit een ruim aanbod met comfortabele accommodaties. Wanneer je nu een midweek last minute boekt dan ontvang je tot 40% korting op je verblijf.
Bekijk midweek Last Minutes

Weekend Last Minutes: Tot 40% korting
Weekend Last Minutes: Tot 40% korting

Een weekend ertussenuit bij een Landal vakantiepark is heerlijk ontspannend. Geniet van mooie wandelingen of fietstochten door de natuur en kom tot rust in jouw mooie accommodatie. Bij Landal kun je extra voordelig genieten van een heerlijk last minute weekend want je ontvangt tot 40% korting op je verblijf!
Bekijk weekend Last Minutes

Top 8 Last Minutes: Tot 40% korting
Top 8 Last Minutes: Tot 40% korting

Wil je graag snel op vakantie, maar weet je nog niet zo goed naar wel Landal park je wilt gaan? Kijk dan eens naar de Top 8 Last Minutes. Deze top 8 wordt automatisch geselecteerd door Landal GreenParks op basis van aanbevolen vakantieparken. Deze parken worden goed beoordeeld door vakantiepark liefhebbers op basis van belangrijke punten zoals accommodaties, faciliteiten en/of activiteiten. Boek je vandaag nog jouw last minute vakantie? Dan ontvang je tot 40% korting!
Bekijk Top 8 Last Minutes

Subtropische Last Minutes: Tot 40% korting
Subtropische Last Minutes: Tot 40% korting
Speciaal voor de Landal parken met (subtropisch) zwemparadijs is er een subtropische last minute korting beschikbaar. Hierbij ontvang je tot 40% korting op jouw vakantie + onbeperkt toegang tot het subtropisch zwembad. Tip: In Nederland zijn er 2 Landal vakantieparken met een heel mooi subtropisch zwemparadijs: Het Vennenbos (Noord-Brabant) en De Lommerbergen (Limburg).
Bekijk subtropische Last Minutes

Hof van Saksen, Buitengewoon genieten, Reserveer direct

Aanbiedingen

Vakantie in september of oktober: Tot 40% korting
Vakantie in september of oktober: Tot 40% korting

Ga er even lekker tussenuit in september of oktober en geniet van een heerlijk verblijf op een Landal vakantiepark. Bij Landal GreenParks kun je een keuze maken uit één van de ruim 90 vakantieparken gelegen midden in de natuur en sfeervolle accommodaties (tot 32 personen). Veel parken hebben een leuk Fun & Entertainment-programma, diverse binnen- en buitenfaciliteiten, zwemplezier en Bollo de Beer. Je kunt nu extra voordelig een vakantie voor september of oktober boeken, want je ontvangt tot 40% korting!
Bekijk aanbieding

Midweek aanbieding: Tot 40% korting
Midweek aanbieding: Tot 40% korting

Ga er even lekker een midweek tussenuit. Geniet van een vakantie dicht bij huis op een Landal park midden in de natuur. Ideaal om te wandelen of fietsen door de opbloeiende natuur. Keuze uit een ruim aanbod met comfortabele accommodaties. Wanneer je nu een midweek boekt dan ontvang je tot 40% korting op je verblijf!
Bekijk aanbieding

Weekend aanbieding: Tot 40% korting
Weekend aanbieding: Tot 40% korting

Een weekend ertussenuit bij een Landal vakantiepark is heerlijk ontspannend. Geniet van mooie wandelingen of fietstochten door de natuur en kom tot rust in jouw mooie accommodatie. Bij Landal kun je extra voordelig genieten van een weekendje weg want je ontvangt tot 40% korting op je verblijf!
Bekijk aanbieding

Subtropisch zwemplezier: Tot 45% korting
Subtropisch zwemplezier: Tot 40% korting
Bij Landal GreenParks kun je ongeacht het weertype altijd lekker subtropisch zwemmen. 2 Parken in Nederland hebben een subtropisch zwemparadijs: Het Vennenbos (Noord-Brabant) en De Lommerbergen (limburg). Landal heeft ook nog 7 andere vakantieparken met zwemparadijzen. Boek nu jouw vakantie bij een Landal park met een zwemparadijs en ontvang tot 40% korting op je verblijf!
Bekijk aanbieding

Hof van Saksen aanbiedingen: Tot 40% korting
Hof van Saksen aanbiedingen: Tot 40% korting

Bij Hof van Saksen kun je genieten van een heerlijke luxe vakantie in Drenthe. Super-de-luxe vakantieresort met veel faciliteiten en activiteiten zoals ruime keuze uit restaurants, luxe Spa & Wellness, design zwembad (met o.a. wildwaterbaan en unieke waterglijbanen), educatieve Kinder Academies, fitness, indoorspeelparadijs, Bounz® Arena, bowlingbanen en nog veel meer. Hof van Saksen heeft diverse aanbiedingen met tot 40% korting.
Bekijk aanbieding

Herfstvakantie 2021: Tot 40% korting
Herfstvakantie 2021: Tot 40% korting

Beleef een onvergetelijke herfstvakantie op één van de 90 mooie vakantieparken van Landal GreenParks. Kies voor een park in de bergen, aan de kust of in het bos. Ook heb je een ruime keuze uit sfeervolle accommodaties (tot 32 personen). Op heel veel parken is een Fun & Entertainment-programma voor jong en oud en er zijn diverse binnen- en buitenfaciliteiten. Ontvang tot 40% korting op jouw herfstvakantie.
Bekijk aanbieding

Nazomer 2021: Tot 40% korting
Nazomer 2021: Tot 40% korting

Bij Landal GreenParks beleef je een fantastische nazomer vakantie met keuze uit meer dan 90 parken in binnen- en buitenland. In de nazomer kun je nog genieten van een heerlijk zonnetje en dat leent zich perfect voor het ondernemen van leuke buitenactiviteiten zoals (midget)golf, tennis, waterfietsen, spelen in de speeltuin, bezoek brengen aan de dierenweide of het maken van een mooie wandel- of fietstocht. Mocht het buiten wat minder weer zijn, er zijn ook leuke binnenactiviteiten te ondernemen op het park. Boek nu jouw nazomer vakantie en ontvang tot 40% korting!
Bekijk aanbieding

Sinterklaas 2021: Tot 40% korting
Sinterklaas 2021: Tot 40% korting

Geniet van het heerlijk avondje op één van de mooie 90 parken van Landal greenParks. Tijdens de sinterklaasperiode worden er allerlei leuke sintactiviteiten georganiseerd zoals sintlekkernijen bakken, pietenbezoek bij je bungalow en de leuke zoektocht naar de Gouden Pepernoot. Ook leuk om te doen is wandelen, fietsen of één van de parkactiviteiten zoals zwemmen, midgetgolfen of bowlen. Ontvang tot 40% korting op jouw Sinterklaas verblijf.
Bekijk aanbieding

Kerstvakantie 2021: Tot 20% vroegboekkorting
Kerstvakantie 2021: Tot 20% vroegboekkorting

Vier jouw kerstvakantie 2020 bij Landal GreenParks en beleef een onvergetelijke Kerst en/of Oud & Nieuw. Tijdens de kerstvakantie zijn de Landal vakantieparken sfeervol verlicht en er worden speciale kerstactiviteiten georganiseerd. Ook leuk om te doen: onderneem samen leuke parkactiviteiten zoals bowlen, uit eten gaan, kinderen kunnen zich opperbest vermaken in het indoor speelparadijs of een van de speeltuinen op het park, breng een bezoek aan de kinderboerderij, fitness, beauty & wellness of maak een mooie wandel- of fietstocht door de natuur. Je ontvangt tot 20% vroegboekkorting op jouw kerstvakantie.
Bekijk aanbieding

Winter 2022: Tot 20% vroegboekkorting
Winter 2022: Tot 20% vroegboekkorting

Geniet van een heerlijk warm winters verblijf bij Landal GreenParks. Ook in de winter is er van alles te beleven op en rondom de Landal vakantieparken. Ga bijvoorbeeld gezellig samen een winterse wandeling maken, kinderen vermaken zich opperbest in één van de speeltuinen of indoor speelplaatsen, ga lekker uit eten in het parkrestaurant of onderneem leuke parkactiviteiten zoals bowlen, indoor tennis, fitness, beauty & wellness, zwemmen en nog veel meer! Boek nu jouw wintervakantie en ontvang tot 20% vroegboekkorting.
Bekijk aanbieding

Voorjaar 2022: Tot 20% vroegboekkorting
Voorjaar 2022: Tot 20% vroegboekkorting

Beleef een onvergetelijke vakantie in voorjaar 2022. Trek erop uit te voet of met de fiets en zie de natuur opbloeien. Ook op het vakantiepark zelf is van alles te doen zoals gezellig zwemmen, uit eten gaan, midgetgolfen, waterfietsen, bowlen, fitness of wellness. Ook voor kinderen is er veel te doen zoals een Fun & Entertainment-programma en indoorspeelparadijs. Ontvang tot 20% vroegboekkorting op jouw verblijf in het voorjaar.
Bekijk aanbieding

Voorjaarsvakantie 2022: Tot 20% vroegboekkorting
Voorjaarsvakantie 2022: Tot 20% vroegboekkorting

Ga er samen even lekker tussenuit in de voorjaarsvakantie. Beleef volop zwemplezier in het (subtropisch) zwembad, neem deel aan leuke voorjaarsactiviteiten, onderneem samen toffe activiteiten op of rond het vakantiepark of ga gezellig uit eten in het parkrestaurant. Extra leuk voor kinderen zijn het Fun & Entertainment-programma, speeltuin, kinderboerderij/dierenweide en Bollo de Beer. Je ontvangt tot 20% vroegboekkorting op je voorjaarsvakantie.
Bekijk aanbieding

Pasen 2022: Tot 20% vroegboekkorting
Pasen 2022: Tot 20% vroegboekkorting

Beleef een superleuk lang paasweekend op een vakantiepark van Landal GreenParks en geniet van rust, ruimte en natuur. Tijdens het paasweekend worden er diverse leuke paasactiviteiten georganiseerd zoals een paasmandje knutselen, eieren zoeken of lekkere paasbaksels maken. De meeste vakantieparken van Landal hebben verder nog leuke activiteiten zoals zwemmen, (midget)golfen, bowlen, tennissen, waterfietsen of een (indoor)speelparadijs. Boek nu jouw Pasen verblijf en ontvang tot 20% vroegboekkorting.
Bekijk aanbieding

Meivakantie 2022: Tot 20% vroegboekkorting
Meivakantie 2022: Tot 20% vroegboekkorting

Samen gezellig weg in de meivakantie. Kom heerlijk tot rust in de natuur of onderneem leuke parkactiviteiten zoals zwemmen, midgetgolfen, waterfietsen, tennissen, fitness, Beauty & Wellness of bowlen. Kinderen kunnen zich perfect vermaken met het Fun & Entertainment-team, (indoor)speelparadijs of speeltuin. Tijdens de meivakantie worden er allerlei extra leuke activiteiten georganiseerd zoals een hut van bamboe bouwen, picknicken met Bollo of grote zeepbel maken met een XXL bellenblaas. Je ontvangt tot 20% vroegboekkorting op jouw meivakantie.
Bekijk aanbieding

Hemelvaart 2022: Tot 20% vroegboekkorting
Hemelvaart 2022: Tot 20% vroegboekkorting

Beleef een onvergetelijk verblijf met Hemelvaart bij Landal GreenParks. Kies voor een vakantiepark in het bos, aan de kust of in de bergen. Bij Landal kun je alle kanten op en er is daarom voor iedereen een passend verblijf te vinden op één van de mooie 90 Landal parken in binnen- en buitenland. Geniet samen met zijn tweetjes, het gezin of de hele familie van leuke activiteiten op of rondom het park zoals fietsen, wandelen, (midget-)golfen, tennissen, bowlen, gezellig uit eten gaan of citytrip. Ontvang tot 20% vroegboekkorting op jouw Hemelvaart verblijf.
Bekijk aanbieding

Pinksteren 2022: Tot 20% vroegboekkorting
Pinksteren 2022: Tot 20% vroegboekkorting

Geniet met Pinksteren van een heerlijk verblijf bij Landal GreenParks. Kies voor een park aan de kust, in de bergen of in het bos. Voor iedereen heeft Landal een passend verblijf op één van de ruim 90 vakantieparken. Beleef met de hele familie leuke activiteiten tijdens Pinksteren. Ga bijvoorbeeld lekker zwemmen, gezellig uit eten, ga met elkaar de competitie aan op de bowlingbaan of sla een balletje op de midgetgolfbaan of 9-holes golfbaan. Boek nu jouw Pinksteren verblijf en ontvang tot 20% vroegboekkorting.
Bekijk aanbieding

Zomervakantie 2022: Tot 20% vroegboekkorting
Zomervakantie 2022: Tot 20% vroegboekkorting
Op een vakantiepark van Landal GreenParks weet je zeker dat je kunt genieten van een heerlijke zomervakantie. Wil je actief bezig zijn tijdens je vakantie? Dat kan! Tijdens de zomervakantie worden er extra zomeractiviteiten georganiseerd voor jong en oud. Veel Landal parken hebben allerlei leuke binnen- en buitenfaciliteiten zoals een zwembad (binnen en/of buiten) waar je een lekkere verfrissende duik in kunt nemen, tennisbaan, golfbaan, bowlingbanen, fitness, wellness, waterfietsen, sportveld (voetbal en basketbal), (indoor)speeltuin en nog veel meer! Boek nu jouw zomervakantie en ontvang tot 20% vroegboekkorting.
Bekijk aanbieding

Met zijn tweeën genieten: Tot 40% korting
Met zijn tweeën genieten: Tot 40% korting
Boek een romantisch verblijf of ga er met zijn tweeën even lekker tussenuit. De tweepersoons accommodaties bij Landal zijn scherp geprijsd. Boek nu jouw verblijf op een van de mooie Landal vakantieparken en ontvang tot 40% korting op jouw verblijf.
Bekijk aanbieding

Extra lang weekend weg: Tot 40% korting
Extra lang weekend weg: Tot 40% korting
Wil je samen met zijn tweetjes of met het hele gezin even lekker er tussenuit? Kies dan voor een lang weekend weg bij Landal GreenParks en geniet 2, 3, 4 of 5 dagen van een heerlijke bungalowvakantie tegen een aantrekkelijke prijs. Boek nu jouw extra lang weekend weg bij Landal en ontvang tot 40% korting.
Bekijk aanbieding

Flexibel verblijf: Kies zelf uw aankomstdag!
Flexibel verblijf: Kies zelf je aankomstdag!
Op een groot aantal Landal parken is het mogelijk om zelf je aankomstdag te kiezen. Bijkomend voordeel: Je kunt bij Landal een flexibel verblijf met een leuke korting boeken. Een flexibel verblijf is ideaal voor iedereen die zelf wil kunnen bepalen wanneer men op vakantie gaat.
Bekijk flexibel verblijf korting

Arrangementvoordeel

Landal arrangementen zijn aantrekkelijk om te boeken, omdat deze je extra korting geven tijdens jouw vakantie. Het gaat dan om de culinaire arrangementen, familie en actieve arrangementen en parkspecifieke arrangementen. Deze kun je tijdens het boekingsproces bij de stap “extra’s” vinden en eenvoudig toevoegen tijdens het reserveren van jouw vakantie.

Culinaire arrangementen
Culinaire arrangementen
Geld besparen tijdens je vakantie bij Landal? Kies dan uit één van de culinaire arrangementen.

Halfpensionarrangement
Bij het halfpensionarrangement zijn ontbijt en uit-eten (2-gangenmenu) inbegrepen. Bij het halfpensionarrangement zijn zowel ontbijt en uit-eten inbegrepen. Dat scheelt je weer in het moeten doen van boodschappen (gemak) en vooral wanneer je houdt van uiteten en dat al van plan was te gaan doen kun je geld besparen. Het enige wat je nog bijbetaalt zijn de consumpties. Wanneer je de rekeningen naast elkaar legt van gewoon uiteten gaan en met een arrangement, dan scheelt dat echt geld.

Uit-eten arrangement
Bij het Uit-eten arrangement is het uit-eten inbegrepen (2-gangenmenu). Tip: Wanneer je drie, vier of vijf dagen uiteten gaat hoef je geen keuze te maken uit een voor- of nagerecht, je ontvangt in dat geval namelijk een 3-gangenmenu voor de prijs van het 2-gangenmenu. Bij het uit-eten arrangement geldt precies hetzelfde m.b.t. uit-eten gaan en de korting die je ontvangt. Vooral wanneer je bij het uit-eten arrangement kiest voor 3, 4 of 5 dagen. Daarbij bespaar je echt vakantiegeld dat je kunt uitgeven aan andere leuke dingen op vakantie, bijvoorbeeld een dagje uit.

Familie en actieve arrangementen
Familie en Actieve arrangementen
Ben je van plan op vakantie het een en andere te gaan ondernemen? Bijvoorbeeld fietsen huren, bowlen of midgetgolfen? Dan zijn er een aantal Familie en Actieve arrangementen waarmee je geld kunt besparen. De activiteiten los reserveren op het park kan duurder uitvallen. Boek deze activiteiten daarom vooraf om geld te besparen.

Kids-arrangement
Het kids-arrangement geeft korting op activiteiten en smullen, namelijk: een activiteit ondernemen met het Fun & Entertainment-team van Landal, een rondje midgetgolf spelen en een lekkere snackbox uit de snackbar.

Fietsarrangement
Wil je graag fietsen op vakantie maar geen last hebben van een vervelende fietsendrager met fietsen op de auto? Kies dan voor het Landal fietsarrangement. Bij dit arrangement staat er bij aankomst op het park een huurfiets voor je klaar. Hiermee kun je de mooie omgeving op en en rondom het park verkennen. Het fietsarrangement is ook nog eens betaalbaar. Voor een lage prijs kun je een huurfiets uitkiezen, bijvoorbeeld een gewone fiets, e-bike of mountainbike.

Parkspecifieke arrangementen
Parkspecifieke arrangementen
Vrijwel alle Landal parken hebben een arrangement specifiek gericht op de omgeving of faciliteiten van het vakantiepark. Je kunt de parkspecifieke arrangementen vinden onder de stap ‘Extra’s’ tijdens het boekingsproces. Je vindt daar een overzicht van alle mogelijke arrangementen op het bungalowpark van jouw keuze.

Belangrijke tip!
Boek je arrangement(en) direct bij de reservering van jouw accommodatie. Je ontvangt dan namelijk meteen jouw korting!

Vraag & Antwoord

Waar kan ik Landal kortingscodes vinden?
Landal GreenParks heeft weleens vouchers met daarop een kortingscode. Dit soort kortingscodes worden verspreid op internet, maar eigenlijk mag dat niet. Deze vouchers (b.v. € 100, € 50, € 30 en € 45 vouchers voor een weekend, midweek of week) zijn namelijk alleen geldig voor de personen die daadwerkelijk de vouchers hebben ontvangen. Wees dus voorzichtig met het gebruik van kortingscodes die je op sommige websites kunt vinden. Bij aankomst op het park bestaat de kans dat er gevraagd wordt de kortingsvoucher te tonen die je gebruikt hebt tijdens het boeken.

Wat zijn de Landal HEMA Bungalowweken?
Om de zoveel tijd heeft Landal GreenParks in samenwerking met HEMA een speciale actie: De HEMA Bungalowweken. Bij deze aanbieding kun je een weekend-, midweek- of weekvoucher kopen en daarmee extra voordelig een bungalow boeken bij Landal. De vouchers zijn te koop in de HEMA winkels in Nederland en online via HEMA Tickets.

De Landal HEMA bungalowvouchers zijn aantrekkelijk wanneer je voordelig een vakantie wilt boeken buiten de schoolvakanties. De vouchers zijn namelijk niet te gebruiken voor schoolvakanties. Aan de bonnen zitten ook nog enkele andere voorwaarden zoals dat je alleen standaard bungalows kunt boeken en je hebt niet de keuze uit het volledige aanbod met vakantieparken.

Wat is de Landal ANWB aanbieding?
Landal GreenParks heeft in samenwerking met de ANWB een kortingsactie. Bij deze aanbieding ontvang je tot € 50 extra korting op een geselecteerd aanbod met parken in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Ook ontvang je gratis wandel- en fietsroutes, gratis wandel- en fietskaart en gratis rugzak met lekkers.

De Landal ANWB korting is alleen geldig voor ANWB-leden. Mocht je dat nog niet zijn en toch gebruik willen maken van de aanbieding dan kun je lid worden voor € 15 per jaar. Hou er in dat geval wel rekening mee dat je extra korting dan nog maar € 35 bedraagt. Maar daar bovenop ontvang je ook de extra’s.

Is een vakantie boeken via BungalowSpecials goedkoper dan direct bij Landal.nl zelf?
Nee, de prijzen van BungalowSpecials en Landal.nl zijn hetzelfde. Wel is het zo dat de beschikbaarheid kan afwijken. Dat wil zeggen dat soms Landal Greenparks geen beschikbaarheid meer heeft voor een bepaalde periode, maar BungalowSpecials wel of andersom.

De grootste keuze uit bungalowtypes heb je via Landal.nl zelf, voor sommige parken staan op BungalowSpecials namelijk niet alle bungalowtypes vermeld, dat geldt ook voor het aanbod met parken waar je kunt boeken.

Tip: BungalowSpecials heeft speciaal voor ouders met een baby / jong kind, Baby Specials beschikbaar.

Wat is een Baby Special bij BungalowSpecials?
Wanneer je een Landal vakantie boekt via BungalowSpecials kun je kiezen voor een Baby Special. Bij zo’n Special=aanbieding ontvang je een gratis kinderpakket. Dit pakket, speciaal voor gezinnen met kleine kinderen, bestaat uit een kinderbed (exclusief bedlinnen) en een kinderstoel.

Hoe kan ik Landal GreenParks bereiken?
Je kunt Landal greenParks op 3 manieren bereiken: via de chat, mail of telefoon (0900-8842, gebruikelijke belkosten).

Landal korting met de Postcodeloterij Voordeelagenda 2021?

Wanneer je vast lid bent van de Postcodeloterij (=maandelijks meespelen) ontvang je ieder jaar de Postcodeloterij Voordeelagenda. In deze agenda zitten allerlei kortingscoupons. Daar zit ook vrijwel altijd een voordeelbon van Landal GreenParks bij. Dat is ook het geval bij de Postcodeloterij Voordeelagenda Editie 2021.

Er is wat onduidelijkheid over wanneer je als lid van de Postcodeloterij nu in aanmerking komt voor de Voordeelagenda. Krijg je als nieuw lid ook de Voordeelagenda of alleen wanneer je al een paar keer hebt meegespeeld?

Uit de informatie van de Postcodeloterij kun je alleen opmaken dat iedereen die deelneemt aan de Postcode Loterij in de maand december (meestal in de eerste of tweede week) de Voordeelagenda krijgt toegestuurd.

Nu zijn er gevallen bekend van mensen die al een hele tijd meespelen met de Postcodeloterij maar geen Voordeelagenda hebben ontvangen, terwijl nieuwe leden of leden die nog maar kort meespelen wel de agenda hebben ontvangen.

Een goede tip van andere leden van de Postcodeloterij is wanneer je geen Voordeelagenda hebt ontvangen en je bent lid van de Postcodeloterij je het beste even contact op kunt nemen met de klantenservice (Tel. 088-0201010).

Wat je ook kunt doen is de Postcodeloterij Voordeelagenda tweedehands kopen via Marktplaats. Meestal zijn daar wel een aantal advertenties te vinden van mensen die hun Voordeelagenda graag willen verkopen voor een paar euro. Let er wel op dat wanneer je de agenda van iemand anders koopt dat de voordeelcoupons aanwezig zijn in de agenda.

Reviews Landal GreenParks

Wil je graag weten hoe de vakantieparken van Landal GreenParks worden beoordeeld? Bij ieder Landal park vind je reviews van parkgasten (Reevoo). Je kunt ook terecht bij een aantal goede reiswebsites waar je ervaringen van anderen met deze vakantiepark aanbieder kunt lezen. Zo kom je o.a. te weten bij welk Landal park je beter wel of niet een vakantie kunt boeken of waar je extra op moet letten. Ook handig voor wanneer je zelf een review over een Landal park wilt plaatsen.

BungalowSpecials.nl
Op BungalowSpecials.nl vind je veel reviews over de Landal parken in Nederland, België en Duitsland. De beoordelingen zijn betrouwbaar en goed onderbouwd.

Zoover.nl
Op Zoover staan meeste en beste reviews over Landal vakantieparken. De reiservaringen zijn eerlijk en goed onderbouwd. In één oogopslag zie je ook welke vakantiepark eigenschappen goed en slecht scoren. Er is ook de mogelijkheid om reviews van elkaar te beoordelen. Regelmatig worden bij deze reiswebsite beoordelingen geplaatst.

Bungalows.nl
Op Bungalows.nl vind je best goede reviews over Landal parken. De reviews zijn vaak niet zo uitgebreid als bij Zoover.nl of TrustPilot. Soms zit er best wel wat tijd tussen de parkbeoordelingen. Tip: We kregen een schermpje te zien waarin achternaam en e-mailadres kon worden ingevuld voor een kortingscode van € 7 voor de eerstvolgende boeking en de nieuwsbrief. Ook handig is dat je hier je VVV cadeaubon kunt verzilveren.

TrustPilot
Op TrustPilot vind je betrouwbare reviews over Landal bungalowparken. Op de meeste reviews wordt ook door Landal GreenParks gereageerd, bijvoorbeeld bij klachten. Net als bij Zoover.nl worden hier regelmatig parkbeoordelingen geplaatst.

TripAdvisor.nl
De bekende reiswebsite TripAdvisor heeft net als Zoover hele betrouwbare reviews over Landal vakantieparken. Het aantal parkervaringen is (nog) wel een heel stuk lager dan die van Zoover en TrustPilot.