Landal Korting 2021-2022 Last minutes en Aanbiedingen

Landal Korting 2021-2022 Last minutes en Aanbiedingen
Landal korting in 2021 of 2022? Dat kan met één van deze last minutes of aanbiedingen. Wil je graag snel op vakantie? Dan ontvang je een hoge last minute korting. Boek je ruime tijd van te voren? Dan ontvang je een aantrekkelijke vroegboekkorting.

VAKANTIEAANBIEDING
december Last MinutesTot 40% korting
januari / februari Last MinutesTot 40% korting
Kerstvakantie Last MinutesTot 40% korting
Winter Last MinutesTot 40% korting
Top 8 Last MinutesTot 40% korting
Subtropische korting SPECIALTot 40% korting
Midweek AanbiedingTot 40% korting
Weekend AanbiedingTot 40% korting
Met zijn tweeën genietenTot 40% korting
Hof van Saksen aanbiedingenTot 40% korting
Winter 2022Tot 40% korting
Voorjaar 2022Tot 20% vroegboekkorting
Pasen 2022Tot 20% vroegboekkorting
Meivakantie 2022Tot 20% vroegboekkorting
Hemelvaart 2022Tot 20% vroegboekkorting
Pinksteren 2022Tot 20% vroegboekkorting
Zomervakantie 2022Tot 20% vroegboekkorting
Nazomer 2022Tot 20% vroegboekkorting
Herfstvakantie 2022Tot 20% vroegboekkorting
Sinterklaas 2022Tot 40% korting
(i) Kortingen zijn berekend per aanbieding op basis van beschikbare boekingsprijzen zoals gezien op landal.nl. Hieraan kunnen geen rechten aan worden ontleend. Kortingen verschillen per verblijfsperiode, vakantiepark en accommodatie. Prijzen bij Landal zijn inclusief € 29,95 reserveringskosten per reservering. Prijzen zijn exclusief persoonsgebonden kosten: verplicht bedlinnen: € 8,95 p.p. en kinderbedlinnen € 7,50 p.p. en toeristenbelasting p.p.p.n. (verschilt per park).

Last Minutes

december Last Minutes: Tot 40% korting
december Last Minutes: Tot 40% korting

Ga er even lekker tussenuit in de maand december en geniet van een fantastische last minute vakantie op een Landal vakantiepark. Landal GreenParks heeft een aanbod met meer dan 90 vakantieparken in Nederland en het buitenland. Je kunt een keuze maken uit sfeervolle accommodaties (tot 32 personen). Veel parken hebben een Fun & Entertainment-programma, diverse binnen- en buitenfaciliteiten, zwemplezier en Bollo de Beer. Boek je last minute voor de maand december en ontvang tot 40% korting!
december Last Minutes

Hof van Saksen december Last Minutes: Tot 30% korting
Hof van Saksen december Last Minutes: Tot 30% korting

Beleef een unieke last minute vakantie bij het luxe vakantieresort Hof van Saksen. Nu tot 30% korting op de last minutes voor de maand december. Dit luxe vakantiepark in Drenthe heeft veel te bieden voor jong en oud zoals een luxe design zwembad (met o.a. snelle glijbanen), indoorspeelparadijs, Kinder Academies, diverse restaurants, uitgebreide Spa & Wellness en veel indoor en outdoor activiteiten.
Bekijk Hof van Saksen december Last Minutes

januari / februari 2022 Last Minutes: Tot 40% korting
januari / februari 2022 Last Minutes: Tot 40% korting

Een vakantie in januari of februari is superleuk. Bij Landal GreenParks kun je een ruime keuze maken uit mooie winterbestemmingen. Blijf in Nederland of kies ervoor om juist de grens over te gaan zoals naar België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland of Denemarken. Zowel op de vakantieparken zelf als in de directe omgeving kun je van alles beleven zoals wandelen, fietsen, zwemmen, bowlen, uit eten gaan, sporten en nog veel meer. Voor kinderen is er veel te beleven zoals (indoor)speeltuinen, kinderboerderijen en Fun & Entertainment activiteiten. Je ontvangt nu tot 40% korting op de last minutes voor de maanden januari en februari 2022.
Bekijk januari / februari 2022 Last Minutes

Hof van Saksen januari / februari 2022 Last Minutes: Tot 30% korting
Hof van Saksen januari / februari 2022 Last Minutes: Tot 30% korting

Ga er even lekker tussenuit in januari of februari en geniet van een ontspannen verblijf bij het luxe vakantieresort Hof van Saksen. Op en rondom dit mooie vakantiepark is van alles te beleven zoals zwemmen (design zwembad met o.a. spectaculaire glijbanen en wildwaterbaan), Kinder Academies, Laser Tag Arena, Family Adventure Golf, speeltuinen, boogschietbaan, bowlingbanen en diverse uitstekende restaurants. Verken ook eens de weidse, Drentse omgeving te voet of op de fiets (op het resort is een fietsverhuur aanwezig). Toe aan extra ontspanning? Dit vakantiepark heeft heerlijke wellness. Je ontvangt nu tot 30% korting op de last minutes voor de maanden januari en februari 2022.
Bekijk januari / februari 2022 Last Minutes

Herfst Last Minutes: Tot 40% korting
Herfst Last Minutes: Tot 40% korting

Beleef een heerlijke herfst last minute vakantie op één van de 90 mooie vakantieparken van Landal GreenParks. Kies voor een vakantiepark in de bergen, aan de kust of in het bos. Ook heb je een ruime keuze uit prachtige accommodaties (tot 32 personen). Op heel veel vakantieparken is een Fun & Entertainment-programma voor jong en oud en er zijn diverse binnen- en buitenfaciliteiten. Ontvang tot 40% last minute korting op jouw vakantie deze herfst.
Bekijk herfst Last Minutes

Kerstvakantie Last Minutes: Tot 40% korting
Kerstvakantie Last Minutes: Tot 40% korting

Vier jouw kerstvakantie bij Landal GreenParks en beleef een hele leuke Kerst en/of Oud & Nieuw. Tijdens de kerstvakantie zijn de Landal vakantieparken sfeervol verlicht en er worden gezellige kerstactiviteiten georganiseerd. Ook leuk om te doen: onderneem samen leuke parkactiviteiten zoals bowlen, uit eten gaan, kinderen kunnen zich prima vermaken in het indoor speelparadijs of een van de speeltuinen op het park, breng een bezoek aan de kinderboerderij, fitness, beauty & wellness of maak een mooie wandel- of fietstocht door de natuur. Je ontvangt tot 40% korting op jouw kerstvakantie!
Bekijk kerstvakantie Last Minutes

Midweek Last Minutes: Tot 40% korting
Midweek Last Minutes: Tot 40% korting

Ga er even lekker een midweek tussenuit. Geniet van een vakantie dicht bij huis op een Landal park midden in de natuur. Ideaal om te wandelen of fietsen door de opbloeiende natuur. Keuze uit een ruim aanbod met comfortabele accommodaties. Wanneer je nu een midweek last minute boekt dan ontvang je tot 40% korting op je verblijf.
Bekijk midweek Last Minutes

Weekend Last Minutes: Tot 40% korting
Weekend Last Minutes: Tot 40% korting

Een weekend ertussenuit bij een Landal vakantiepark is heerlijk ontspannend. Geniet van mooie wandelingen of fietstochten door de natuur en kom tot rust in jouw mooie accommodatie. Bij Landal kun je extra voordelig genieten van een heerlijk last minute weekend want je ontvangt tot 40% korting op je verblijf!
Bekijk weekend Last Minutes

Top 8 Last Minutes: Tot 40% korting
Top 8 Last Minutes: Tot 40% korting

Wil je graag snel op vakantie, maar weet je nog niet zo goed naar wel Landal park je wilt gaan? Kijk dan eens naar de Top 8 Last Minutes. Deze top 8 wordt automatisch geselecteerd door Landal GreenParks op basis van aanbevolen vakantieparken. Deze parken worden goed beoordeeld door vakantiepark liefhebbers op basis van belangrijke punten zoals accommodaties, faciliteiten en/of activiteiten. Boek je vandaag nog jouw last minute vakantie? Dan ontvang je tot 40% korting!
Bekijk Top 8 Last Minutes

Subtropische Last Minutes: Tot 40% korting
Subtropische Last Minutes: Tot 40% korting
Speciaal voor de Landal parken met (subtropisch) zwemparadijs is er een subtropische last minute korting beschikbaar. Hierbij ontvang je tot 40% korting op jouw vakantie + onbeperkt toegang tot het subtropisch zwembad. Tip: In Nederland zijn er 2 Landal vakantieparken met een heel mooi subtropisch zwemparadijs: Het Vennenbos (Noord-Brabant) en De Lommerbergen (Limburg).
Bekijk subtropische Last Minutes

Hof van Saksen, Buitengewoon genieten, Reserveer direct

Aanbiedingen

Vakantie in december: Tot 40% korting
Vakantie in december: Tot 40% korting

Ga er even lekker tussenuit in december en geniet van een heerlijk verblijf op een Landal vakantiepark. Bij Landal GreenParks kun je een keuze maken uit één van de ruim 90 vakantieparken gelegen midden in de natuur en sfeervolle accommodaties (tot 32 personen). Veel parken hebben een leuk Fun & Entertainment-programma, diverse binnen- en buitenfaciliteiten, zwemplezier en Bollo de Beer. Je kunt nu extra voordelig een vakantie voor de maand december boeken, want je ontvangt tot 40% korting!
Bekijk aanbieding

Vakantie in januari / februari 2022: Tot 40% korting
Vakantie in januari / februari 2022: Tot 40% korting

Een vakantie in januari of februari is heerlijk rustig en voordelig. Bij Landal GreenParks kun je een ruime keuze maken uit mooie winterbestemmingen. Blijf in Nederland of kies ervoor om juist de grens over te gaan zoals naar België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland of Denemarken. Zowel op de vakantieparken zelf als in de directe omgeving kun je van alles ondernemen zoals wandelen, fietsen, zwemmen, bowlen, uit eten gaan, sporten en nog veel meer. Voor kinderen is er veel te beleven zoals (indoor)speeltuinen, kinderboerderijen en Fun & Entertainment activiteiten. Je ontvangt nu tot 40% korting op je verblijf voor de maanden januari en februari 2022.
Bekijk aanbieding

Midweek aanbieding: Tot 40% korting
Midweek aanbieding: Tot 40% korting

Ga er even lekker een midweek tussenuit. Geniet van een vakantie dicht bij huis op een Landal park midden in de natuur. Ideaal om te wandelen of fietsen door de opbloeiende natuur. Keuze uit een ruim aanbod met comfortabele accommodaties. Wanneer je nu een midweek boekt dan ontvang je tot 40% korting op je verblijf!
Bekijk aanbieding

Weekend aanbieding: Tot 40% korting
Weekend aanbieding: Tot 40% korting

Een weekend ertussenuit bij een Landal vakantiepark is heerlijk ontspannend. Geniet van mooie wandelingen of fietstochten door de natuur en kom tot rust in jouw mooie accommodatie. Bij Landal kun je extra voordelig genieten van een weekendje weg want je ontvangt tot 40% korting op je verblijf!
Bekijk aanbieding

Subtropisch zwemplezier: Tot 45% korting
Subtropisch zwemplezier: Tot 40% korting
Bij Landal GreenParks kun je ongeacht het weertype altijd lekker subtropisch zwemmen. 2 Parken in Nederland hebben een subtropisch zwemparadijs: Het Vennenbos (Noord-Brabant) en De Lommerbergen (limburg). Landal heeft ook nog 7 andere vakantieparken met zwemparadijzen. Boek nu jouw vakantie bij een Landal park met een zwemparadijs en ontvang tot 40% korting op je verblijf!
Bekijk aanbieding

Hof van Saksen aanbiedingen: Tot 30% korting
Hof van Saksen aanbiedingen: Tot 30% korting

Bij Hof van Saksen kun je genieten van een heerlijke luxe vakantie in Drenthe. Super-de-luxe vakantieresort met veel faciliteiten en activiteiten zoals ruime keuze uit restaurants, luxe Spa & Wellness, design zwembad (met o.a. wildwaterbaan en unieke waterglijbanen), educatieve Kinder Academies, fitness, indoorspeelparadijs, Bounz® Arena, bowlingbanen en nog veel meer. Hof van Saksen heeft diverse aanbiedingen met tot 30% korting.
Bekijk aanbieding

Herfst 2021: Tot 40% korting
Herfst 2021: Tot 40% korting

Beleef een heerlijke vakantie deze herfst op één van de 90 mooie vakantieparken van Landal GreenParks. Kies voor een park in de bergen, aan de kust of in het bos. Ook heb je een ruime keuze uit sfeervolle accommodaties (tot 32 personen). Op heel veel parken is een Fun & Entertainment-programma voor jong en oud en er zijn diverse binnen- en buitenfaciliteiten. Ontvang tot 40% korting op jouw vakantie deze herfst.
Bekijk aanbieding

Kerstvakantie 2021: Tot 40% korting
Kerstvakantie 2021: Tot 40% korting

Vier jouw kerstvakantie bij Landal GreenParks en beleef een onvergetelijke Kerst en/of Oud & Nieuw. Tijdens de kerstvakantie zijn de Landal vakantieparken sfeervol verlicht en er worden speciale kerstactiviteiten georganiseerd. Ook leuk om te doen: onderneem samen leuke parkactiviteiten zoals bowlen, uit eten gaan, kinderen kunnen zich opperbest vermaken in het indoor speelparadijs of een van de speeltuinen op het park, breng een bezoek aan de kinderboerderij, fitness, beauty & wellness of maak een mooie wandel- of fietstocht door de natuur. Je ontvangt tot 40% korting op jouw kerstvakantie.
Bekijk aanbieding

Winter 2022: Tot 40% korting
Winter 2022: Tot 40% korting

Geniet van een heerlijk warm winters verblijf bij Landal GreenParks. Ook in de winter is er van alles te beleven op en rondom de Landal vakantieparken. Ga bijvoorbeeld gezellig samen een winterse wandeling maken, kinderen vermaken zich opperbest in één van de speeltuinen of indoor speelplaatsen, ga lekker uit eten in het parkrestaurant of onderneem leuke parkactiviteiten zoals bowlen, indoor tennis, fitness, beauty & wellness, zwemmen en nog veel meer! Boek nu jouw wintervakantie en ontvang tot 40% korting.
Bekijk aanbieding

Voorjaar 2022: Tot 20% vroegboekkorting
Voorjaar 2022: Tot 20% vroegboekkorting

Beleef een onvergetelijke vakantie in voorjaar 2022. Trek erop uit te voet of met de fiets en zie de natuur opbloeien. Ook op het vakantiepark zelf is van alles te doen zoals gezellig zwemmen, uit eten gaan, midgetgolfen, waterfietsen, bowlen, fitness of wellness. Ook voor kinderen is er veel te doen zoals een Fun & Entertainment-programma en indoorspeelparadijs. Ontvang tot 20% vroegboekkorting op jouw verblijf in het voorjaar.
Bekijk aanbieding

Voorjaarsvakantie 2022: Tot 20% vroegboekkorting
Voorjaarsvakantie 2022: Tot 20% vroegboekkorting

Ga er samen even lekker tussenuit in de voorjaarsvakantie. Beleef volop zwemplezier in het (subtropisch) zwembad, neem deel aan leuke voorjaarsactiviteiten, onderneem samen toffe activiteiten op of rond het vakantiepark of ga gezellig uit eten in het parkrestaurant. Extra leuk voor kinderen zijn het Fun & Entertainment-programma, speeltuin, kinderboerderij/dierenweide en Bollo de Beer. Je ontvangt tot 20% vroegboekkorting op je voorjaarsvakantie.
Bekijk aanbieding

Pasen 2022: Tot 20% vroegboekkorting
Pasen 2022: Tot 20% vroegboekkorting

Beleef een superleuk lang paasweekend op een vakantiepark van Landal GreenParks en geniet van rust, ruimte en natuur. Tijdens het paasweekend worden er diverse leuke paasactiviteiten georganiseerd zoals een paasmandje knutselen, eieren zoeken of lekkere paasbaksels maken. De meeste vakantieparken van Landal hebben verder nog leuke activiteiten zoals zwemmen, (midget)golfen, bowlen, tennissen, waterfietsen of een (indoor)speelparadijs. Boek nu jouw Pasen verblijf en ontvang tot 20% vroegboekkorting.
Bekijk aanbieding

Meivakantie 2022: Tot 20% vroegboekkorting
Meivakantie 2022: Tot 20% vroegboekkorting

Samen gezellig weg in de meivakantie. Kom heerlijk tot rust in de natuur of onderneem leuke parkactiviteiten zoals zwemmen, midgetgolfen, waterfietsen, tennissen, fitness, Beauty & Wellness of bowlen. Kinderen kunnen zich perfect vermaken met het Fun & Entertainment-team, (indoor)speelparadijs of speeltuin. Tijdens de meivakantie worden er allerlei extra leuke activiteiten georganiseerd zoals een hut van bamboe bouwen, picknicken met Bollo of grote zeepbel maken met een XXL bellenblaas. Je ontvangt tot 20% vroegboekkorting op jouw meivakantie.
Bekijk aanbieding

Hemelvaart 2022: Tot 20% vroegboekkorting
Hemelvaart 2022: Tot 20% vroegboekkorting

Beleef een onvergetelijk verblijf met Hemelvaart bij Landal GreenParks. Kies voor een vakantiepark in het bos, aan de kust of in de bergen. Bij Landal kun je alle kanten op en er is daarom voor iedereen een passend verblijf te vinden op één van de mooie 90 Landal parken in binnen- en buitenland. Geniet samen met zijn tweetjes, het gezin of de hele familie van leuke activiteiten op of rondom het park zoals fietsen, wandelen, (midget-)golfen, tennissen, bowlen, gezellig uit eten gaan of citytrip. Ontvang tot 20% vroegboekkorting op jouw Hemelvaart verblijf.
Bekijk aanbieding

Pinksteren 2022: Tot 20% vroegboekkorting
Pinksteren 2022: Tot 20% vroegboekkorting

Geniet met Pinksteren van een heerlijk verblijf bij Landal GreenParks. Kies voor een park aan de kust, in de bergen of in het bos. Voor iedereen heeft Landal een passend verblijf op één van de ruim 90 vakantieparken. Beleef met de hele familie leuke activiteiten tijdens Pinksteren. Ga bijvoorbeeld lekker zwemmen, gezellig uit eten, ga met elkaar de competitie aan op de bowlingbaan of sla een balletje op de midgetgolfbaan of 9-holes golfbaan. Boek nu jouw Pinksteren verblijf en ontvang tot 20% vroegboekkorting.
Bekijk aanbieding

Zomervakantie 2022: Tot 20% vroegboekkorting
Zomervakantie 2022: Tot 20% vroegboekkorting
Op een vakantiepark van Landal GreenParks weet je zeker dat je kunt genieten van een heerlijke zomervakantie. Wil je actief bezig zijn tijdens je vakantie? Dat kan! Tijdens de zomervakantie worden er extra zomeractiviteiten georganiseerd voor jong en oud. Veel Landal parken hebben allerlei leuke binnen- en buitenfaciliteiten zoals een zwembad (binnen en/of buiten) waar je een lekkere verfrissende duik in kunt nemen, tennisbaan, golfbaan, bowlingbanen, fitness, wellness, waterfietsen, sportveld (voetbal en basketbal), (indoor)speeltuin en nog veel meer! Boek nu jouw zomervakantie en ontvang tot 20% vroegboekkorting.
Bekijk aanbieding

Nazomer 2022: Tot 20% vroegboekkorting
Nazomer 2022: Tot 20% vroegboekkorting

Bij Landal GreenParks beleef je een fantastische nazomer vakantie met keuze uit meer dan 90 parken in binnen- en buitenland. In de nazomer kun je nog genieten van een heerlijk zonnetje en dat leent zich perfect voor het ondernemen van leuke buitenactiviteiten zoals (midget)golf, tennis, waterfietsen, spelen in de speeltuin, bezoek brengen aan de dierenweide of het maken van een mooie wandel- of fietstocht. Mocht het buiten wat minder weer zijn, er zijn ook leuke binnenactiviteiten te ondernemen op het park. Boek nu jouw nazomer vakantie en ontvang tot 20% vroegboekkorting.
Bekijk aanbieding

Herfstvakantie 2022: Tot 20% vroegboekkorting
Herfstvakantie 2022: Tot 20% vroegboekkorting

Beleef een onvergetelijke herfstvakantie op één van de 90 prachtige parken van Landal GreenParks. Kies voor een vakantiepark in de bergen, aan de kust of in het bos. Ook heb je een ruime keuze uit sfeervolle accommodaties (tot 32 personen). Op heel veel vakantieparken is een Fun & Entertainment-programma voor jong en oud en er zijn diverse binnen- en buitenfaciliteiten. Boek nu jouw herfstvakantie en ontvang tot 20% vroegboekkorting.
Bekijk aanbieding

Sinterklaas 2022: Tot 20% vroegboekkorting
Sinterklaas 2022: Tot 20% vroegboekkorting

Geniet van het heerlijk avondje op één van de mooie 90 parken van Landal greenParks. Tijdens de sinterklaasperiode worden er allerlei leuke sintactiviteiten georganiseerd zoals sintlekkernijen bakken, pietenbezoek bij je bungalow en de leuke zoektocht naar de Gouden Pepernoot. Ook leuk om te doen is wandelen, fietsen of één van de parkactiviteiten zoals zwemmen, midgetgolfen of bowlen. Boek nu jouw Sinterklaas verblijf en ontvang tot 20% vroegboekkorting.
Bekijk aanbieding

Met zijn tweeën genieten: Tot 40% korting
Met zijn tweeën genieten: Tot 40% korting
Boek een romantisch verblijf of ga er met zijn tweeën even lekker tussenuit. De tweepersoons accommodaties bij Landal zijn scherp geprijsd. Boek nu jouw verblijf op een van de mooie Landal vakantieparken en ontvang tot 40% korting op jouw verblijf.
Bekijk aanbieding

Extra lang weekend weg: Tot 40% korting
Extra lang weekend weg: Tot 40% korting
Wil je samen met zijn tweetjes of met het hele gezin even lekker er tussenuit? Kies dan voor een lang weekend weg bij Landal GreenParks en geniet 2, 3, 4 of 5 dagen van een heerlijke bungalowvakantie tegen een aantrekkelijke prijs. Boek nu jouw extra lang weekend weg bij Landal en ontvang tot 40% korting.
Bekijk aanbieding

Flexibel verblijf: Kies zelf uw aankomstdag!
Flexibel verblijf: Kies zelf je aankomstdag!
Op een groot aantal Landal parken is het mogelijk om zelf je aankomstdag te kiezen. Bijkomend voordeel: Je kunt bij Landal een flexibel verblijf met een leuke korting boeken. Een flexibel verblijf is ideaal voor iedereen die zelf wil kunnen bepalen wanneer men op vakantie gaat.
Bekijk flexibel verblijf korting

Arrangementvoordeel

Landal arrangementen zijn aantrekkelijk om te boeken, omdat deze je extra korting geven tijdens jouw vakantie. Het gaat dan om de culinaire arrangementen, familie en actieve arrangementen en parkspecifieke arrangementen. Deze kun je tijdens het boekingsproces bij de stap “extra’s” vinden en eenvoudig toevoegen tijdens het reserveren van jouw vakantie.

Culinaire arrangementen
Culinaire arrangementen
Geld besparen tijdens je vakantie bij Landal? Kies dan uit één van de culinaire arrangementen.

Halfpensionarrangement
Bij het halfpensionarrangement zijn ontbijt en uit-eten (2-gangenmenu) inbegrepen. Bij het halfpensionarrangement zijn zowel ontbijt en uit-eten inbegrepen. Dat scheelt je weer in het moeten doen van boodschappen (gemak) en vooral wanneer je houdt van uiteten en dat al van plan was te gaan doen kun je geld besparen. Het enige wat je nog bijbetaalt zijn de consumpties. Wanneer je de rekeningen naast elkaar legt van gewoon uiteten gaan en met een arrangement, dan scheelt dat echt geld.

Uit-eten arrangement
Bij het Uit-eten arrangement is het uit-eten inbegrepen (2-gangenmenu). Tip: Wanneer je drie, vier of vijf dagen uiteten gaat hoef je geen keuze te maken uit een voor- of nagerecht, je ontvangt in dat geval namelijk een 3-gangenmenu voor de prijs van het 2-gangenmenu. Bij het uit-eten arrangement geldt precies hetzelfde m.b.t. uit-eten gaan en de korting die je ontvangt. Vooral wanneer je bij het uit-eten arrangement kiest voor 3, 4 of 5 dagen. Daarbij bespaar je echt vakantiegeld dat je kunt uitgeven aan andere leuke dingen op vakantie, bijvoorbeeld een dagje uit.

Familie en actieve arrangementen
Familie en Actieve arrangementen
Ben je van plan op vakantie het een en andere te gaan ondernemen? Bijvoorbeeld fietsen huren, bowlen of midgetgolfen? Dan zijn er een aantal Familie en Actieve arrangementen waarmee je geld kunt besparen. De activiteiten los reserveren op het park kan duurder uitvallen. Boek deze activiteiten daarom vooraf om geld te besparen.

Kids-arrangement
Het kids-arrangement geeft korting op activiteiten en smullen, namelijk: een activiteit ondernemen met het Fun & Entertainment-team van Landal, een rondje midgetgolf spelen en een lekkere snackbox uit de snackbar.

Fietsarrangement
Wil je graag fietsen op vakantie maar geen last hebben van een vervelende fietsendrager met fietsen op de auto? Kies dan voor het Landal fietsarrangement. Bij dit arrangement staat er bij aankomst op het park een huurfiets voor je klaar. Hiermee kun je de mooie omgeving op en en rondom het park verkennen. Het fietsarrangement is ook nog eens betaalbaar. Voor een lage prijs kun je een huurfiets uitkiezen, bijvoorbeeld een gewone fiets, e-bike of mountainbike.

Parkspecifieke arrangementen
Parkspecifieke arrangementen
Vrijwel alle Landal parken hebben een arrangement specifiek gericht op de omgeving of faciliteiten van het vakantiepark. Je kunt de parkspecifieke arrangementen vinden onder de stap ‘Extra’s’ tijdens het boekingsproces. Je vindt daar een overzicht van alle mogelijke arrangementen op het bungalowpark van jouw keuze.

Belangrijke tip!
Boek je arrangement(en) direct bij de reservering van jouw accommodatie. Je ontvangt dan namelijk meteen jouw korting!

Vraag & Antwoord

Waar kan ik Landal kortingscodes vinden?
Op de website van Landal GreenParks kun je geen kortingscodes vinden. Je ontvangt automatisch de juiste korting wanneer je je vakantie bij Landal gaat boeken. Boek je bijvoorbeeld een last minute dan ontvang je last minute korting, boek je in een schoolvakantie dan ontvang je seizoenskorting. Het kan ook weleens zijn dat je geen extra korting ontvangt. Dit kun je herkennen aan de kleuren van de boekingsprijzen in de aanbodoverzicht / accommodatieoverzicht van een Landal vakantiepark. Een gewone prijs wordt met een zwarte kleur aangegeven, een aanbiedingsprijs met een oranje kleur. Wat de actuele aanbiedingen van Landal zijn kun je vinden op het aanbiedingenoverzicht.

Wat zijn de Landal HEMA Bungalowweken?
Om de zoveel tijd heeft Landal GreenParks in samenwerking met HEMA een speciale actie: De HEMA Bungalowweken. Bij deze aanbieding kun je een weekend-, midweek- of weekvoucher kopen en daarmee extra voordelig een bungalow boeken bij Landal. De vouchers zijn te koop in de HEMA winkels in Nederland en online via HEMA Tickets.

De Landal HEMA bungalowvouchers zijn aantrekkelijk wanneer je voordelig een vakantie wilt boeken buiten de schoolvakanties. De vouchers zijn namelijk niet te gebruiken voor schoolvakanties. Aan de bonnen zitten ook nog enkele andere voorwaarden zoals dat je alleen standaard bungalows kunt boeken en je hebt niet de keuze uit het volledige aanbod met vakantieparken.

Is een vakantie boeken via BungalowSpecials goedkoper dan direct bij Landal.nl zelf?
Nee, de prijzen van BungalowSpecials en Landal.nl zijn hetzelfde. Wel is het zo dat de beschikbaarheid kan afwijken. Dat wil zeggen dat soms Landal Greenparks geen beschikbaarheid meer heeft voor een bepaalde periode, maar BungalowSpecials wel of andersom.

De grootste keuze uit bungalowtypes heb je via Landal.nl zelf, voor sommige parken staan op BungalowSpecials namelijk niet alle bungalowtypes vermeld, dat geldt ook voor het aanbod met parken waar je kunt boeken.

Tip: BungalowSpecials heeft speciaal voor ouders met een baby / jong kind, Baby Specials beschikbaar.

Wat is een Baby Special bij BungalowSpecials?
Wanneer je een Landal vakantie boekt via BungalowSpecials kun je kiezen voor een Baby Special. Bij zo’n Special=aanbieding ontvang je een gratis kinderpakket. Dit pakket, speciaal voor gezinnen met kleine kinderen, bestaat uit een kinderbed (exclusief bedlinnen) en een kinderstoel.